[REPLY]
Når man ser på hjemmesiden har de mange rigtige lækkere og super søde ting.... MEN.... Jeg kan absolute IKKE anbefale at man handler der.
I juni 2010 bestilte jeg en trillingeklapvogn, hvor der skulle være 10 dages leveringstid på. Da der var gået 10 hverdage, mailede jeg til hende (Mette) og fik oplyst at der var yderligere 10 dages ventetid.
10 hverdage mere gik og intet skete.. Efter 1 mdr mere på denne måde fik jeg lovning på noget tilbehør til klapvogne som kompensation for den LAAANGE leveringstid...
1 mdr mere gik og min vogn var stadigvæk ikke inde for rækkevide, og min tålmodighed løb af med mig. For 1 mdr siden annulerede jeg handlen og ville have mine penge tilbage!
Men da tilbehøret til klapvogne er "specielt bestilt hjem" til mig, skal jeg nu betale for det.
Derefter gik der over 1 mdr hvor mine henvendelser ikke blev besvaret, og jeg valgte at gå til politiet (december 2010) De fandt, ved hjælp at de oplysninger jeg fandt på nettet om Mette, et telefon nr på hende og ringede til hende. Det gjorde at jeg fik mine penge tilbage - minus tilbehøret som hun lovede at sende til mig. Det er 13 mdr siden og jeg har intet hørt eller modtaget fra dem.
Tvillingeshoppen.dk. Jeg købte herigennem en klapvogn d.19/4-11, som aldrig er modtaget. Masser af dårligere undskyldninger, og tilsidst en lovning på at jeg får pengene tilbage, da de ikke kan levere - hvilket ikke sker. Jeg har nu startet en klagesag mod firmaet i forbrugerklagenævnet, hvilket jeg kun kan opfordre alle andre uheldige kunder til at gøre. Jeg antager, at jeg naturligvis vinder sagen. Hvis de ikke følger afgørelsen, vil deres navn være at finde på forbrugerklagenævnets liste over virksomheder, der har tabt en sag i forbrugerklagenævnet og ikke fulgt afgørelsen. Og man kan vist ikke vinde en sag i forbrugerklagenævnet, hvis man er "falsk brud" og ikke har en sag, vel???