We are hiring!

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Røv og nøgler

Har også meget dårlig erfaring med unik udestuer. Efter 22 ugers forsinkelse troede vi endelig kampen var slut men nej en enkelt dag med frost så knækker en af fejeskinderne af så dørene må åbenbart ikke benyttes i frostvejr. Vi har også haft store problemer med utæthed så den med malingen har vi også hørt.Forhandleren Tommy Jørgensen virker utrolig flink men når der opstår problemer så er det slut

Udestue

Fik for ca. 4 år siden opført en udestue af firmaet.
De var meget flinke og overholdte aftaler i forbindelsen af byggeriet.
Men efterfølgende har der været problemer med utæt tag, samt døre der ikke kunne lukke korrekt, grundet skævhed i opførelsen.
Har gentagne gange haft fat i firmaet, for at få udbedret fejlene, men efter utallige dårlige undskyldninger for hvorfor de ikke kan komme, samt når der så endelig er lavet en aftale, dukker de ikke op.
Jeg har nu haft fat i en lokal håndværker, til at udbedre de fejl der var på udestuen, og deraf selv afholdt udgifterne til dette.
Så på baggrund af ovenstående, vil jeg på det kraftigeste advare mod at bruge Unik Udestuer i Køge eller andet arbejde udført af Tømrer-Og Snedkermester Carl Erik Christiansen.

• Kurt
  • Odense SØ, DK
  • 1 Anmeldelse

Udestue

Unik Udestuer har leveret en 10 kvadratmeter udestue, hvor den er utæt.
Vi har store regnplamacer og og metallisterne omkring døre og vinduer har forkert hældning, så vandet i stedet trænger ind!
De har været og ordne noget af det, men til sidst siger han så, at det er fordi jeg ikke har malet indvendig, at der kommer vand ind udefra - den har man vist ikke hørt før!
Sagen ligger nu ved advokat.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk