[REPLY]
Unitbyte.dk forstår virkelig at levere en service til deres kunder, der er ud over det sædvanlige. Deres priser er i bund, men deres service er klart i top. Jeg vil anbefale Unitbyte.dk til folk der gerne vil have et godt webhotel, hvor hjælpen tit ikke er mere end 5 minutter væk :-)
Jeg har efterhånden haft webhotel hos de fleste i Danmark, og overvejede stærkt at finde en udbyder udenlands, fordi det danske marked ligger så meget i bund. Men Unitbyte har klart ændret min mening.
1. Professionel support - Jeg havde problemer med en applikation, jeg skulle bruge den sidste nye PHP version på serveren, så kontaktede jeg Unitbyte og inden for 5 timer havde de opdateret serveren, aldrig før har jeg fået så hurtig og god support (slet ikke med noget, så stort som at opdatere hele serverens php version..)
2. Lynhurtig og stabil forbindelse, mit webhotel kører lige så flydende som det gør jeg når arbejder lokalt
3. Priserne er helt i bund, taget i betragtning af det produkt du får
Alt i alt får de 5 stjerner fra mig, og tak fordi jeg ikke behøver at flytte mine webhoteller udenlands!
Simon Madsen fandt anmeldelsen nyttig
jeg har her fornyliget købt mig et webhotel ved unitbyte og man for virkelig noget for pengene... kundeservisen er helt i top så det kan kun anbefales og købe det her
Jeg havde skiftet til Unitbyte for 3 uger siden. Det gik hurtigt og smertefrit. Efter nedbruddet på NetGroup mistede jeg adgang til mine sider og min mail. Til trods for at dette ikke var Unitbytes skyld var de tilgængelige både på chat, mail og deres support ticket system. De er effektive og ærlige om de udfordringer der til tider er og jeg kan klart anbefale dem over mange af de "store" på markedet.
Super og hurtig service. TAK.
Andreas Seierup og Sune Quvang Iversen fandt anmeldelsen nyttig
Unitbyte er forholdsvist nye på markedet, men de har virkelig et super produkt..
Jeg har længe ledt efter en webhosting udbyder som gav mig masser af diskplads, plads til ubegrænsede domæner, god og hurtig support og så skulle det selvfølgelig være billigt..
Jeg må sige at unitbyte lever op til det hele, og mere til..
Deres kontrolpanel er nemt og lige til at gå til.. En af de andre positive ting er deres 1 klik installationer, du kan altså på 2 minutter sætte din første wordpress blog op og komme igang.. :-)
Jeg har kun rosende ord om unitbyte, da de virkelig kan levere det jeg skal bruge dem til..
Jeg skiftede til unitbyte da mit daværende webhotel havde mange nede tider og generelt ikke levede op til mine (meget basale) krav.
Jeg har efter at have skiftet ikke oplevet nogen nede tider eller nogen problemer.
Min konklusion er at der ikke kan findes noget sted at få bedre webhotel, og at de så kan gøre det til de lave priser er jo bare helt vildt!
Jeg kommer ikke til at skifte fra dem og anbefaler unitbyte.dk til alle!
De er billige, har en perfekt kundeservice og nogen yderst tilfredstillende servere.
Jeg følte siden var lidt uoverskuelig, men prisen lokkede mig, så jeg gav dem et kald, og fik en meget venlig herre i røret der guidede mig let igennem bestillingen. Super at man kan få god service og godt produkt til så meget under markedsprisen! Kan kun anbefales.
Jeg har tilladt mig at rette min anmeldelse efter den indledende meget negative anmeldelse jeg gav. De ting jeg brokkede mig over var primært min egen fejl (omend det måske burde være tydeligere forklaret et eller andet sted).
Min første anke var, at jeg ikke kunne bestille flere domæner samtidig med mit køb af et webhotel. Jeg kan godt se, at Andreas skriver noget andet nedenstående. Jeg er helt med på, at jeg kan tilkøbe ekstra domæner efterfølgende, men ville gerne have gjort det sammen med køb af webhotellet. At trykke på "fortsæt køb" giver så vidt jeg kan se, kun mulighed for at købe ekstra webhoteller.
Min anden klage var at der manglede 1-klik installer til Wordpress. Dette var min fejl, da jeg hos alle andre har vænnet mig til at bruge Fantastico og da den ikke var der, så kiggede jeg slet ikke efter "Softaculous". Det beklager jeg (måske også mulighed for at gøre det tydeligere et sted?).
Min sidste klage var en tanketorsk fra min side. Det er klart at jeg ikke kan logge på ftp. 3 minutter efter domænet er købt. Jeg har normalt aldrig haft brug for det hos andre (da jeg kunne finde deres 1-click installer) og tænkte derfor ikke over det.
Så jeg vil til slut starte med at beklage og derefter rose Andreas for at tage mine urimelige klager i en positiv ånd :) Tak.
Mvh
Mikael
Kære Mikael
Jeg er meget overrasket over din reaktion.
Angående din bestilling, er det skam muligt at tilføje flere domæner. Du skal blot trykke "fortsæt indkøb" eller gå ind i søgeren og tilføje flere. Nu efter du har købt et webhotel, kan du gøre dette via din kundeside.
Vi tilbyder som nogen af de eneste i Danmark flest one-click. Du finder dette under menupunktet "Softaculous". Jeg håber du finder det, eller må du sende mig en ticket.
Du har netop lige oprettet en ordre hos os og dit domæne er endnu ikke aktiveret eller bestilt, derfor kan du IKKE logge ind på ftp hotellet og uploade dine filer. Det er ligemeget hvor du vælger at gøre dette henne, surftown, meebox som du selv henviser til.
Jeg håber dette har fået dig på andre tanker og at du i vil give dit webhotel en ny chance - da jeg ikke er i tvivl om at du vil blive rigtig glad.
Andreas Seierup
CEO
-----------------------------------------------------------------------------
Hej Mikael
Det glæder mig rigtig meget at vores produkt lever mere op til dine forventninger nu.
Det er sådan at Unitbyte arbejder rigtig meget på at få lavet et nyt design (ikke redesign, men et udvidet design af det nuværende) der vil der bl.a. være mere fokus på at hjælpe kunderne til at bestille rigtigt og give flere "quick" links til at navigere med. Jeg er ked af du stadig ikke føler dig helt tilfreds og at vores service er en 4/5 her på Trustpilot.
Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har nogen spørgsmål til dit webhotel.
Andreas Seierup
CEO
Der er intet at sætte en finger på, når det gælder servicen ved Unitbyte. Deres priser også også mere end fornuftige, og man får en masse for pengene.
De er en ny spiller på markedet, men jeg er helt sikker på, at de nok skal blive på banen i lang tid - de har en masse at byde på.
Hvis man søger et billigt og godt webhotel med en god service, så synes jeg bestemt, at man skal give Unitbyte en chance!
Langt billigere end andre udbydere, bedre service og langt mere overskueligt og brugervenligt...
Har flyttet alle mine domæner til Unitbyte, fordi de har så meget mere at byde på...
Helt i top... ;)
Unitbyte er det bedste valg!
Jeg fik en meget god og hurtig service, da jeg kontaktede Unibyte. De hjælp mig med alle mine spørgsmål og brugte god tid til at forklare mig, hvordan de forskellige ting virkede.
Jeg kan kun anbefale Unibyte til andre, da de efter min mening lever op til de forvetninger jeg har.
Så hvis du leder efter et godt webhotel, hvor du kan mærke at du får noget for dine penge. Så syntes jeg trygt du kan vælge Unitbyte.
Unitbyte har leveret et fantastisk produkt til mig og min kæreste. Vi har før haft Bluehost og efter vores flytning (som de gjorde meget hurtigt og professionelt) har der været hurtig forbindelse og genialt kontrolpanel.
kan virkelig anbefales
De er billige, har en kanon kundeservice og nogen yderst tilfredstillende servere.
Kan virkelig anbefales. :)
Jeg har mit domæne www.look-a.dk på 3. måned efterhånden, og har kun oplevet ikke kun god service men også stabil drift og en god vedligeholdelse af servere og de ydelser der bliver lovet. Man føler sig sikker, hvilket egentlig kan være det eneste "minus" (At det er så sikkert der er få steder man ikke kan gå ind på mails osv.), men intet af betydning. Fuld tilfredshed, og især ekstra credit for en rigtig god (kunde)service
Jeg er tilfreds med mit webhotel hos Unitbyte.
Deres kundeservice ligger helt i top og ventetiden helt i bund.
Jeg har tidligere haft et webhotel, hvor jeg skulle bruge SSL-certifikat
men eftersom jeg ikke kunne få det valgte jeg, og finde mig en ny webudbyder, Derfor kontaktede jeg unitbyte via deres livechat og fik hurtigt forklaret at det havde de, og blev lynhuritgt guidet igennem og kort tid efter havde jeg mit webhotel med egen IP og SSL.
Kan kun anbefale Unitbyte til andre!
Fik super god service, rigtig hurtigt.
Kan kun anbefalde det til alle.
Rigtig glad for den super service :D
Kunne ikke være mere tilfreds!
Unitbyte besidder den bedste webhostings service i DK, efter min mening.
De er hurtigte, fleksible, har top service, og til en særdeles fordelagtig pris.
Og med bedre fordele ind mange andre udbydere.
Jeg har købt et webhotel hos dem, og planlægger at flytte mit andet, jeg har hos en anden udbyder.
Jeg fik hurtig hjælp og vejledning, da jeg havde brug for det!
Andreas Seierup fandt anmeldelsen nyttig
Hurtigt :)
Nemt :)
& Godt :)
+ De mennesker der står bag, giver kunden lige præcis hvad de vil, og ikke alt muligt ekstra ting der bare er i vejen.
Hvis man skriver til dem svare de rent faktisk tilbage :)
Jeg har de seneste år haft webhotel i udlandet, primært på grund af prisen. Unitbyte har fået mig tilbage på det danske marked, med deres gode support, priser og stabilitet.
KANON Webudbyder
Vil til en hvert tid anbefale Unitbyte, de levere god service og et nemt og brugervenligt system.
Nr.1 valg til Webhost.
Jeg syntes at unitbyte.dk er en virkelig godt webhost fordi de dels har rigtig hurtig kundeservice og du får fat i den rigtige første gang du beder om hjælp.
jeg har kun gode erfaringer med virksomheden, og har ikke oplevet nogen former for nedetid ved dem.
Jeg har et web-hotel hos Unitbyte, og det køre uden problemer. De er flinke til at hjælpe en igennem, opsætning, flytning fra det gamle hotel osv.
Jeg har endnu ikke prøvet et web-hotel med så god support, de er altid klar til at hjælpe en. Samt er ders bruger panel en fornøjelse at bruge.
Har kun godt om Unitbyte!
Helt igennem Super fantastisk hosting, til en helt gennemført pris :)
Prisen er i bund, kundeservicen i top. Kvaliteten er generelt lige til 5 stjerner
Tidligere havde jeg en meget dyr webløsning, fordi jeg havde en masse krav til serveren mht. dedikeret IP, support og mulighed for flere databaser.
Unitbyte har formået at tage nogle af markedets laveste priser, men samtidigt have en løsning der nemt kan måle sig mod specialisterne på markedet.
Kan kun sige god for Unitbyte, jeg har sparet 4500 kr. om året på at skifte til Unitbyte og der er ingen forandring, andet end de er venligere og jeg får mere trafik.
Thumps UP!
En ny operatør, ganske vidst, men det betyder bare, at kundeservicen er dét bedre. Rigtigt gode priser på webhoteller og meget korte svartider fra supporten, selv på de sociale medier. Absolut anbefalet :)
Mickey Rasmussen fandt anmeldelsen nyttig