We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Urkompagniet anmeldelser

Urkompagniet Logo
Kunderne om Urkompagniet : »Super service og varer« »Super service.« »Super side !« 11
Godt
8.8 af 10

11 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (11)

Genialt!

Nemt at bestille, og hurtig levering!

Udvalgt anmeldelse om Urkompagniet

Super service og varer

Har igår bestilt et ur hos urkompagniet og allerede modtaget det i dag - SUPER hurtigt leveringsservice - kan klart anbefales !!!

Uret er virkelig flot, og i virkelig flot æske - overgik helt mine forventninger til produktet.

Urkompagniet får mine varmeste anbefaling - hvis du skal købe et ur, så køb det her :)

Super service.

Har handlet hos dem to gange nu og kan kun anbefale dem. Lynhurtig levering og lækre varer.

Super side !

Jeg købte et ur inde på Urkompagniet.dk, og fik det dagen efter, hurtig forsendelse må man sige. Og de havde et godt udvalg af ure. Er meget tilfreds med handlen :)

Lyn hurtig levering

Fik vareren dagen efter.
Man kan følge varen med sms-service

hurtig levering

bestilte løbeur kl 16, og modtog uret med posten kl 8 dagen efter.
lynhurtig levering.
ikke sidste gang jeg har købt der

SUPER SERVICE

Bestilte Julegaven på deres hjemmeside og havde den 2 dage efter. Havde et spørgsmål vedr produktet som jeg sendte via mail. Fik svar 10 min efter. Det kalder jeg kundeservice. Kan helt sikkert anbefales.

Urkompagniet

Lynlevering og fantastisk service!

Fik uret 1,5 døgn efter bestilling. Lænken var for lang. Kontaktede Urkompagniet der svarede meget hurtigt og sørgede for at anvise og betale en lokal urmager for at løse det.
Superprofessionelt. Kan KUN anbefales!!!

Upåklageligt

Brugervenlig hjemmeside!

Hurtig ekspedition...
Bestilte søndag og fik varen tirsdag...
Gratis levering ;-)

Her handler jeg gerne igen!

Urkompagniet

Lynhurtig levering og super service!

Lynhurtig levering og super service!
Kan varmt anbefale at handle hos urkompagniet.dk!
Jeg mailede spørgsmål og fik svar inden en time, gratis fragt selv på et ure til 398kr også :)
Modtog det allerede dagen efter også, super oplevelse!

Mange hilsner

Anne

Hurtig levering!

Hurtig levering af den bestilte vare. Pænt udvalg.

Helt fantastisk kundeservice

Forespurgte på et ur der ikke var på lager en søndag aften. Samme aften fik jeg en mail fra Urkompagniet med info om hvornår uret igen var på lager samt besked om, at de ville maile til mig igen, når uret var på lager. Dagen efter, som skrevet i mailen, var uret igen på lager og jeg fik en mail om det. Bestilte uret og fik det dage efter. Det må man da sige er helt fantastisk kundeservice.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk