We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

usatours.dk anmeldelser

usatours.dk Logo
Kunderne om usatours.dk : »Alletiders tur, Alt klapper.« »New York« »Perfekt!« 42
Godt

Udvalgt anmeldelse om usatours.dk

• Lis
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Flot dækkende tur til østlige USA

Lille sluttet selskab på velarrangeret tur til Boston, Niagara og
New York.
Velinformeret og kompetent rejseleder. Alle hoteller og arrangmenter var som lovet. Bil/bus var i top. Ren og pæn.
Alle tidspunkter blev overholdt.
Bedre information om vejrute og kort ønskelig.
For førstegangsbesøgende anbefalelsesværdig.
Pris og kvalitet og fint forhold.

• JN
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Alletiders tur, Alt klapper.

Tjekkede ind over nettet, fandt firmaet, - og vupti: et godt tilbud, der viste sig endnu bedre i virkeligheden. Tur (fly, hotel, beliggenhed og pris) afregning og hjælpsomhed: begge vi gamle hønisser var tilfredse.
Det kan kun anbefales.
Og så var servicen venlig og forekommende, vi følte os ikke til besvær eller dumme.

usatours.dk

Ungdoms energi møder ældres erfaring, supergodt

Hvis du er til rejser med færre deltagere, og selv vil have indflydelse på rejsens indhold, så er usatours.dk en god mulighed. Det er friske og venlige unge mennesker. som ønsker at gøre det godt. Vi er lige kommet hjem fra en rundtur, og havde en meget omsorgsfuld og dejlig guide.
Sidste dag blev vi spurgt om vores mening til forbedringer.
Godt klaret Lasse siger vi på 65+

• Peter
  • 1 Anmeldelse

New York

Vi havde den fornøjelse at rejse med USATours til New York i pæskeferien. Jeg havde aldrig besøgt New York eller USA før, så mine forventninger var helt i Top. Vi var super heldige og ramte noget rigtig lækkert vejr, hvilket var med til at gøre rejsen helt perfekt.
Jeg har et stort ønske om at komme til Florida, så det bliver næste gang.

Perfekt!

Vi havde gennem USATOURS bestilt 2 uger i Californien og alt kørte som smurt - biludlejning, hoteller, flyrejse. Vi har allerede bestilt vores næste ferie igennem USATOURS og kan bestemt give vores varmeste anbefalinger.
Therese og Lars

• Mathilde
  • 5700, DK
  • 1 Anmeldelse

Høj service

Hej.

Jeg har lige været med familien i USA, og vi havde USATours til at planlægge rejsen. Alt gik som smurt og jeg har hele tiden været imponeret over den service vi har fået. Vi valgte netop USATours, fordi de kunne arrangere vores ret specielle ønsker, hvilket vi ikke kunne få andre til.
Mange tak:)

Mathilde

Super fed ferie

Alt levede op til forventningerne ;-)

Troværdige, og hurtige.

Oplevede en hurtig respons ved køb af rejsen, og ved en mindre forespørgelse under rejsen.
Benytter med stor sandsynlighed ikke usatours.dk igen, da oplevelsen ikke levede op til det forventet - så heller booke en anden gang selv.

Hej Kenneth,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at I havde et problem med Resort Fee i Miami. Det beklager vi meget, for det er ikke den aftale vi har med hotellet. Som aftalt har vi allerede overført penge til jer for at dække jeres udlæg.

Med Venlig Hilsen
Trine Zachariassen
Rejsekonsulent
USATOURS.dk

usatours.dk

Alt det bedste i Florida…

Vi havde en skøn ferie i Florida, hvor vi kom godt rundt og så det hele. Florida var virkelig lækkert, vejret var godt, menneskerne søde, oplevelserne store og vandet lyseblåt, hvad mere kan man ønske sig:)

Vi kom hele vejen rundt i Florida og udover at jeg på ingen måde havde lyst til at rejse hjem, var alt godt...

Rejsen var rigtig godt planlagt og vi havde tilpas mange overnatninger alle steder. På vores hotel i Fort Lauderdale skulle vi ved afrejse betale et gebyr, som vi ikke havde hørt om. Det var lidt irriterende, men da jeg skrev til USATOURS, sagde de med det samme at, vi ikke skulle tænke mere over det, og at de ville overføre penge til os når vi kom hjem, så længe vi beholdt kvitteringen. God service hele vejen igennem!

Hilsen
Trine

usatours.dk

Vi havde den fedeste tur til Californien

USA tours var fantastiske hele vejen igennem for os. Vi var total novicer i det store land, og ville gerne på en 3 ugers roadtrip i sunny california.
Vi var til møde hos dem nogle måneder inden vi skulle afsted, hvor vi talte om hvad vi godt kunne tænke os at se, og hvilke forventninger vi generelt havde til hotel, oplevelser etc. etc.

Dagen efter havde vi tilbud og udførlig plan. Her kunne vi så vælge fra og til hvad vi nu kunne tænke os.
De skræddersyede turen fuldstændig til os, fra bookning af flybilletter, bil hotel, billeje og kørselsvejledning.

Kan varmt anbefale USA tours. De hjalp os også under turen, og svartiden var under 1 døgn stort set hver gang.

Hvis jeg skulle sætte min finger på noget. Så kunne de har været rart at få et evaluerings skema fra dem efter rejsen så man kunne give dem noget positivt feedback som de kunne bruge i deres hverdag.

Og så kunne det have været rart at vide præcis hvilken bil man skulle kører I. Men det er ikke USA tours skyld. Det er biludlejerne der ikke kan garantere at præcis den bil vil være der når man ankommer.

THUMBS UP USA TOURS! Vi rejser helt sikkert med jer igen hvis vi skal derover igen :)

usatours.dk

Rundrejse i "god's own country".

Hej USA Tours,

Tak for jeres store arbejde med at, arrangerer vores rundrejse i Californien, Nevada og Arizona.
Da vi besluttede at vi skulle til USA, uden nogen erfaring med landet, så var vi med det samme klar over at vi havde brug for hjælp med at arrangerer turen. Derfor fandt vi frem til jer, da vi tænkte at i om nogen måtte vide en masse om USA.
Vores rejse har været en kæmpe succes og alt hvad vi havde drømt om. Alle hoteller var af en meget behagelig standart og vores lækre amerikaner flyder gjorde vores køreture til en del af turen. Hele turen var uforglemmelig, men specielt turen fra Las Vegas mod San Francisco var helt uforglemmelig. Her fik vi set en masse smuk natur, og overnattede både i Death Valley og Yosemite.
Varme hilsner
Didde

usatours.dk

Skøn tur til byernes by.

Jeg havde en skøn tur til New York, som jeg arrangerede i fællesskab med usa tours. I flyet sad jeg lidt dårligt ved siden af en stor person, som måske skulle have haft 2 pladser, men udover dette gik alt lige efter planen og jeg faldt lyn hurtigt for New York, sikke en skøn by:)

Elsker USA:)

Vi er lige kommet hjem fra 2 uger i Californien og jeg tror sgu USA er det fedeste land i verden:) Jeg kan anbefale alle at opleve Grand Canyon, Yosemite, Las vegas, Los Angeles og San Francisco. USA får 5 stjerner herfra.

God bred viden om USA.

i 2011 rejste jeg med min kæreste hele vejen tværs over USA. Det blev vores livs største oplevelse og det synes jeg også usa tours har en stor del af ansvaret for. Vores rejsekonsulent (mikkel) var rigtig behjælpelig hele vejen igennem, og det er vigtigt når man som os ikke vidste det store om USA.
Han hjalp os med det praktiske som fly, hotel og bil. Men næsten vigtigere hjalp han os med en god rute og med hvor mange overnatninger vi skulle have i de forskellige områder, så vi hverken havde for travlt, eller nåede at kede os.
Så en klar anbefaling herfra:)

Kør-selv rejse i New England

Jeg var på en kør-selv ferie i New England med min kone og to børn. Vi havde fået hjælp til at arrangerer og booke ferien af USATOURS.dk og det har vi været rigtig glade for. Ferien forløb uden problemer, og både min kone og jeg, samt vores børn på 9 og 12 år har fået en oplevelse for livet.

Rigtig god oplevelse.

Vi var ude at rejse med USA TOURS i sidste måned. Vi har kun gode ting at sige om dette rejsebureau. Hele vejen igennem følte vi os i gode hænder og det er vigtigt når man køber en rejse for 8 personer til USA. Sådan en rejse skal planlægges grundigt og det gjorde de virkeligt godt. En stor anbefaling fra hele familien Frandsen/Nielsen.

usatours.dk

Virkelig god kundeservice, også på rejsen!

Hej allesammen,

Jeg kan varmt anbefale usatours til alle, som drømmer om at komme en tur til USA.

Vi købte vores rejse til Florida efter nogle måneders research på egen hånd og efter en samtale med forskellige rejsebureauer. Vi valgte usatours, fordi de var meget konkurrencedygtige på prisen, men også fordi deres rejseagent virkelig vidste hvad det handlede om. Vi havde på forhånd en god idé om hvad vi ville, men vi fik en rigtig god vejledning og ændrede lidt på vores plan, så den ikke blev helt så hektisk som vi først havde planlagt, det blev vi virkelig glade for i Florida. I stedet for at overnatte 6 forskellige steder, skar vi det ned til 5 og havde i stedet nogle flere overnatninger 2 steder. Det betød meget for vores gode rejseoplevelse at vi ikke havde for travlt.

Rejsen forløb lige som den skulle med undtagelse af et lille problem i Key West, hvor hotellet havde lavet en fejl og kun booket et dobbelt værelse til os, hvor der ikke var plads til vores 2 børn. Jeg ringede med det samme til usatours, der efter en kort samtale med receptionisten fik ordnet det hele, hvorefter vi fik vores værelse, plus en undskyldning fra hotellet.

Hvis vi rejser til USA igen, så bliver det helt sikkert med usatours igen.

Bedste hilsner
Familien Mortensen

usatours.dk

Skal holde nytår i Las Vegas:)

Jeg har netop bestilt en rejse til min mand og jeg. Vi har besluttet at holde nytår i Las Vegas i år, det bliver så spændende. Deres service har gennem hele forløbet været helt i top, så nu håber jeg vores rejse bliver lige så god, men når man skal bo på de hoteller vi skal, skal den nok blive helt i top:-D

usatours.dk

Perfekt USA ferie i en måned

Vi ville have en drømmeferie for hele familien til USA og fik USATours til at arrangere det ud fra nogle forslag vi havde til det Østlige USA.
De var hurtige til at fange hvad der var ligepræcis vores ønsker og behov og med meget relevante ændringer og småjusteringer.
Da planlægningen var på plads valgte vi med lidt sommerfugle i maven at lægge ferien (og pengene) i hænderbne på USATours og det har vi ikke fortrudt et sekund.
Det var den bedste ferie nogensinde, og alt klappede.
Det var en meget flot standard på hoteller og billeje, og der var ikke en finger at sætte på noget.
Der var sket en misforståelse omkring depositum på et hotel hvor vi måtte lægge penge ud, men de blev prompte refunderet da vi kom hjem.
Så alt i alt, 100% anbefaling herfra.

usatours.dk

Super tur til Californien.

Vi , min søn og jeg, er for 14 dage siden kommet hjem fra en 17 dages rejse til Californien.
Vi har haft en fantastisk tur, oplevet rigtig meget og set rigtig meget. Vi kørte fra San Francisco til Los Angeles, til Lake Havasu, til Grand Canyon, til Las Vegas, til Bakersfield og videre mod Yosemite for at ende turen i San Francisco igen.
Vi har boet på 8 hoteller og alt klappede bare.
Ved hjælp af USA Tours havde vi en ualmindelig velplanlagt tur, efter vores eget ønske, og under hele turen var jeg fuldstændig tryg i visheden om at USA Tours, rejsekonsulent Lasse Christensen, havde sørget godt for os undervejs på vores tur.
Tryghed er vigtig at have med i bagagen når man begiver sig over atlanterhavet for første gang og skal på nyt eventyr. Med den tur vi havde planlagt og med Lasse Christensen i ryggen, var jeg ikke det mindste nervøs.
Og som forventet klappede alt til mindste detalje.
Jeg kan kun anbefale USA Tours til alle der ønsker at rejse til USA: de er yderst kompetente i deres viden om USA, de er troværdige og uanset hvor ofte man ringer til dem for at lave tingene om, møder man altid et smil i den anden ende af telefonen.

Hvis jeg skulle være så heldig at få mulighed for at rejse til USA igen er der slet ingen tvivl om hvor jeg vil henvende mig: USA TOURS J

Hilsen fra Emil og Lone

Dejlig ferie

Vi benyttede usatours til at arrangere vores efterårsferie i Florida og Key West.
På trods af lidt dårligt vejr i Key West havde vi en rigtig dejlig ferie.

Vi kan varmt anbefale usatours. Vi fik hvad vi bestilte, og alt den hjælp vi havde brug for inden rejsen.

Mange hilsner Knud og Lise

Fantastisk første rejse til USA

Vi brugte USATOURS til at arrangere vores første rejse til USA, hvor vi startede med rundrejse med dansk guide i Californien og sluttede med en uge i Honolulu/Hawaii. Hele vejen igennem planlægningen har USATOURS været hjælpsomme og hurtige med at komme med svar og forslag på spørgsmål og ønsker. Alt fungerede perfekt og vi kan varmt anbefale USATOURS.

Super oplevelsesferie

Vi brugte USATOURS til at arrangere vores 14 dages efterårsferie i Florida.
Vi har kun ros til USATOURS for turen og takker for alt den hjælp vi fik i forbindelse med planlægningen.
Vil helt klart anbefale USATOURS til andre.

Hilsen Fam. Rasmussen

Californien rundt med Dansk guide

Helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Top kvalitet og fantastisk god service, vores guide svarrede på alt vi spurgte om, og havde vi individuelle ønsker kunne det også lade sig at gøre. Vi er imponeret og vælger usatours igen næste gang vi vil til USA.

Alt spillede:)

Vi rejste til Californien med USA Tours og alt spillede bare:) Vi havde søgt efter tilbud flere steder og valgt USA tours, fordi de virkede til at have styr på det hele og samtidigt var blandt de klart billigste.

Hele vores rejse gik som planlagt og vores bil(mustang) var en oplevelse for sig, den ville jeg gerne have haft med hjem til Dk;)

Kan klart anbefale dem til andre.

Køb hos specialisten!

Jeg er af den holdning, at man skal købe sine ting hos dem der ved mest om det enkelte produkt og det gælder også når man køber rejser. Jeg ville aldrig købe mit TV i Aldi og ligeledes ville jeg ikke købe en rejse til USA hos et rejsebureau, der ikke er specialister indenfor USA.

FANTASTISK ferie

Kære usatours.

tusinde tak for hjælpen! Jeg ved vi har haft mange mærkelige ønsker og ændret vores planer et utal af gange, men jeres store tålmodighed og fantastiske service har vi virkelig sat stor pris på.
Planen i lavede til os klappede fuldstendig som den skulle, og det var en flot overraskelse, at i havde arrangeret, at vi blev hentet i Limousine i Las Vegas.
Ligeledes var jeres tips til Yosemite helt uundværlige.

Vi glæder os meget til at starte på planlægningen af næste års tur :)

Mega fed ferie til Florida

Min kæreste og jeg, kom hjem fra en ferie i Florida i slutningen af Juni. Vi havde haft en mega god ferie derovre. Vi fik alt den hjælp vi kunne tænke os, ang. planlægning af hvad vi ville opleve og deres anbefalinger. Og der var aldrig noget negativt i Mikkel's stemme eller mails, når vi kom med vores utallige spørgsmål.

Vi kan kun anbefale USATours til andre, og vi gør det med glæde hver evig eneste gang vi snakker eller høre om nogle der gerne vil til USA, og have noget hjælp.

USA Tours

Jeg har været utrolig glad for hjælp fra USA TOURS, venlige hjælp/ betjening ved hjælp til ansøgning om visum til USA.
Deres meget kompetente unge fyr ved navn Lasse hjalp mig, og det er helt klart det sted, jeg fremover vil bede sørge for mine næste rejser, og booking af samtlige billetter.

mvh

Vicki Klimerts

Bedste rejsebureau:)

Jeg har efterhånden rejst med en del forskellige rejsebureauer, og jeg synes at USATours står rigtig positivt ud. Hos dem har jeg altid følt mig rigtig godt serviceret og mine rejser er altid gået efter planen. Eneste store minus, er at de kun laver rejser til USA, ellers havde jeg brugt dem til alle mine rejser rundt i Verden:)

Fem stjerner.

USA TOURS får fem stjerner, og det gør de, fordi jeg ikke kan sætte en finger på noget dårligt. Vores rejse var helt igennem dejlig og landet USA gjorde alt for at byde os velkommen:)

Godt rejseselskab.

Min mand og jeg har rejst med USA Tours 2 gange og begge gange med succes. Jeg har altid fået en god service og vores rejser har forløbet efter planen:)

Godt planlagt rejse!

Vi havde aldrig været i USA før, og vidste meget lidt om Californien hvor vi rejste hen. Derfor havde jeg brug for hjælp til at planlægge vores rejse og det føler jeg USATOURS.dk gjorde på fornemmeste vis. Jeg følte mig på intet tidspunkt som en kunde i mængden og min rejse blev 100 % lavet efter mine ønsker og behov. Nu nævner jeg ingen navne, men de to andre rejsebureauer jeg snakkede med, kunne kun tilbyde mig en standart pakke, hvor alt var planlagt efter gennemsnit kunden og det var ikke mulighed for selv at rette i rejseplanen.

Rejsen forløb efter planen. Vi havde i alt 17 dage i USA og dem brugte vi på at rejse rundt i Californien. Rejsen var lavet så den ikke var for presset, hvilket var meget vigtigt for os. Vi havde ikke lyst til at bruge for mange timer på landevejen hver dag, men samtidigt ville vi også se en masse. Jeg synes vi fik lavet en rigtig god løsning, hvor vi aldrig kørte 2 dage i træk og aldrig kørte mere end 4-5 timer samme dag.

Vores bil var rigtig lækker, vi havde valgt en lidt stor model, men vi ville gerne køre rundt i noget lækkert, når nu endelig vi var i USA. Det endte med en chrysler 300 med en v6 motor, den kommer jeg godt nok til at savne:)

Alle vores hoteller var rigtig fine. Der var en del larm i Las Vegas, men vi havde nu også valgt at bo midt på The Strip, så det var nu ikke så overraskende. Las vegas var helt igennem som vi havde forestillet os, bare vildere og større, det var en af de største oplevelser på turen, sammen med vores helicopter tur ud over Grand Canyon, denne havde USATOURS.dk også hjulpet med at arrangerer.

Alt i alt fem stjerner fordi, vi havde en fantastisk tur og fordi jeg er helt sikker på at jeg ikke kunne have arrangeret det lige så godt uden at få hjælp til det.

Skøn ferie i Florida:)

Hej,

Jeg har lige været med hele min familie på 9 personer i Florida. Det var virkelig en lækker ferie, og vejret var bare skønt. Vi havde sammen med USAtours arrangeret en rundrejse, Hvor vi bla. kom forbi Key West, USA's sydligste punkt. Jeg kan anbefale alle der rejser til Florida at opleve Key West, det var virkelig en god oplevelse:)

usatours.dk

En blanding men det dårlige endte med at overskygge det gode

Hej vi er 2 veninder, der har dårlige erfaringer med USATours. Der var flere ting på vores rejse, der bare ikke spillede, når man bruger ekstra penge på at få et bureau til at sætte rejsen sammen.

For det første havde de glemt at give os en kode til shuttle selskabet så vi kunne komme med bus ved ankomst (vi vidste ikke man skulle have en kode) i NY, så der var en masse ringen frem og tilbage , og så skulle vi selv ligge ud nogle gange og sende bonerne ind til USA tours efterfølgende, hvilket er ret irriterende at bøvle med, også da det var en del penge vi skulle ligge ud og det forventer man ikke ved en pakkerejse.

Så var der nogle hotel gebyrer og bagage gebyrer som ikke skulle have været der, som vi også lagde ud selv, og fik beskeden at vi selv måtte kontakte KLM, som er leverandør til USA tours for at høre omfejlen med det ekstra gebyr for at have 1 stk bagae med der ikke vejede for meget. Igen man forventer at en pakkerejse har de styr på de ting og ellers at de kan være behjælpelige bagefter.

Så endte vi med at bo et sted i Miami, der på ingen måde var centralt selvom vi specifikt havde bedt om det. Vi blev først tilbudt et hotel vi fik at vide var "lidt mere centralt", men standarden var så lav så vi sagde vi gerne ville have en opgradering, hvilket vi fik, men hotellet lå så en times kørsel fra centrum, og det havde vi ingen ide om ellers ville vi aldrig have accepteret det. Efterfølgende har det bare været en diskussion med dem, hvor de ikke rigtig kan være behjælpelige med noget, så en anden gang ville jeg bare vælge Expedia, og selv bruge tid på at sætte det sammen for du får absolut ikke mere for pengene ved USAtours bare en masse bøvl efterfølgende.

Hej Susie og Rikke,

Det er naturligvis beklageligt, at i havde problemer med Shuttlen i New York. Jeg er dog glad for, at i selv fandt en løsning, og sendte os regningen for jeres udgifter efterfølgende.

Vi kan desværre ikke dække de ekstra gebyr som i betalte KLM for jeres ekstra bagage.

Jeg foreslog jer 3 forskellige hoteller i Miami, og i valgte selv hvilket hotel i ville bo på. Jeg antog at, i ved jeres hotelvalg, havde kigget på de forskellige hotellers faciliteter og belligenhed.
Ca. en måned inden afrejse gjorde jeg jer igen opmærksom på, at hotellet lå i udkanten af Miami, og at jeg ville anbefale et mere centralt hotel. I valgte dog stadig at holde fast i jeres hotel Marco Polo.

Jeg er ked af, at i ikke har været helt tilfredse med overstående forhold, men sætter stor pris på jeres feedback da vi altid ønsker at forbedre vores service.
Fortsat god sommer.

Hilsen Mikkel Jensen
Direktør
USATOURS.dk

usatours.dk

fik præcis hvad jeg havde bestilt.

Jeg er lige kommet hjem efter 14 dage i Californien med min kæreste. Rejsen gik helt efter planen og vi fik set det vi ville. Jeg skal helt sikkert til USA igen, det er jo et helt fantastisk land og jeg kunne sagtens forestille mig at rejse med USATOURS.dk igen.

usatours.dk

Billigste rejse jeg kunne finde.

Jeg er lige kommet hjem efter 14 dage i Florida med min mand. Rejsen gik lige som man kunne ønske, vi ventede 2 time ekstra i Frankfurt lufthavn, men det kan USAtours jo ikke gøre for.
Jeg er meget prisbevidst og vi valgte ganske enkelt Usatours, fordi de var billigere end de 4 andre selskaber vi fik tilbud fra. Jeg synes også godt at man kunne mærke, at de kun laver rejser til USA, og derfor har dette som speciale, det var tydeligt at ham vi snakkede med vidste en helt masse om USA. Skal jeg komme med et minus, så er det at deres lokaler ligger på 4 sal. hvilket er højt oppe for en dame på 62 år:)

Jesper Hansen fandt anmeldelsen nyttig

• Jens
  • Jens
  • København, DK
  • 9 Anmeldelser

Luksus rejse til Las Vegas:)

Hej Allesammen,
USA Tours arrangerede en luksus drengerøvsferie for mig og mine 3 kamerater. Det blev til en tur til Las Vegas. Jeg kan ikke sætte en finger på rejsen, alt spillede som det skulle. Lige fra vil blev hentet i lufthavnen af en limousine, havde vi en helt igennem fantastisk rejse:) Vi boede på det imponerende 5 stjernet trump hotel midt i Las Vegas. Inden vi tog afsted havde jeg godt hørt at det skulle være billigt at rejse til netop Las Vegas, men at en uge i den vilde luksus ikke kostede meget mere end en badeferie til Alanya, det overraskede mig alligevel. 5 stjerner, fordi jeg godt kunne forestille mig at rejse med dem igen.
Jens

usatours.dk

Kør selv ferie på første klasse:)

Hej,
Jeg fik USAtours til at arrangere vores kør selv ferie i Florida og det har jeg på intet tidspunkt fortrudt. Vi havde nogle ønsker til hvad vi gerne ville opleve og sammen med deres rejsekonsulent fik vi lavet en rejseplan hvor vi på 16 dage nåede alt hvad vi gerne ville se.
Derudover kom de også med nogle gode forslag til hvad vi ellers skulle opleve når vi alligevel var i Florida. Vi havde på en eller anden måde overset muligheden at tage ned og se Key West, men det fik vi heldigvis også gjort, det kan virkelig anbefalet. Key West er virkelig fantastisk, det må i ikke gå glip af hvis i rejser til Florida:)
Så jeg kan klart anbefale USAtours og de får 5 stjerner for deres gode kundeservice, men også fordi de overraskede os og bestilte et 4 stjernet hotel i Orlando, selvom at vi kun havde betalt for et standart hotel, det var en dejlig overraskelse:)
Mvh
Anni

Meget højt serviceniveau.

Jeg bestilte for 3 måneder siden en rundrejse i Californien gennem usatours.dk, og det har jeg bestemt ikke fortrudt.

Jeg følte mig fra start af i rigtig gode hænder og den rejseguide jeg snakkede med gav en service som man normalt ikke oplever i Danmark. Jeg tror sammenlagt jeg snakkede med ham i 3 timer, så min rejse kunne blive arrangeret lige som jeg ville have det. Samtidigt havde den rejseguide jeg snakkede med et stort kendskab til området og kom med en masse spændende forslag til hvad jeg skulle se.

En uge efter at rejsen var booket fortrød jeg, at jeg havde valgt 5 overnatninger i Las Vegas. Uden nogle problemer blev dette ændret.

Jeg giver dem 4 stjerner, fordi jeg blev ringet op mens jeg var på arbejde, det synes jeg er lidt irriterende, det skal dog lige siges at jeg selv kontaktede dem mens jeg var på arbejde, så det er nok lidt hårdt. Jeg vil bare helst kontaktes når jeg er kommet hjem.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk