Execution time: 156ms

• Verificeret køber
29. august 2010

Super

Ingen grund til klage.
Det tog 3 dage for varen at nå frem.

Udvalgt anmeldelse om VALUESHOP.DK

15. april 2009

SUPER SHOP

Fine varer til de rigtige priser. Lynhurtig levering.

Modtog en defekt (transportskadet vare??). Ombytning foregik omgående uden nogen som helst dikkedarer.

Kan uden forbehold anbefales. Handler helt sikkert der igen.

28. august 2010

13+ her fra

kan kun varmt anbefalde dem og hurtig levering

13. marts 2010

Profesionel behandling

Den første forsendelse blev væk - efter henvendelse til butikken blev der straks sendt en '' ny ! '' - så de sparker røv . . . . kan varm anbefales.

21. november 2009

HURTIG LEVERING

Mail besked, varen sendt + varen leveret næste morgen med posten. Super

30. juli 2009

Første og sidste gang!!!

Bestilte d 14-7-09 et batteri til mit kamera over nettet. Samme dag lidt senere, bestilte jeg også et batteri til min kæreste. Det skulle leveres på hendes adresse. Pengene blev trukket fra min konto d 21-7-09. Fik at vide at batterierne var blevet sendt afsted, men der kom ikke noget batteri til nogen af os. Fik tilbudt d 29-7-09 at man kunne sende batterierne igen, men der ville gå nogle dage, inden man kunne dette... Postdanmark fik skylden for problemet. Jeg tvivler på at problemet ligger hos postdanmark!!!

7. august 2009

Hej Michael

Tak for anmeldelsen. Vi har simpelthen haft en fejl i vores lagerbeholdning pga. flytning til ny webshop, hvilket lavede en fejlinformation i afsendelsen af ordren. Det er imidlertid ingen undskyldning.

Vi har selvfølgelig refunderet dig alle pengene, og vi kan kun beklage mange gange for din uheldige oplevelse. Det vil vi naturligvis stramme op på i fremtiden, så det ikker sker igen.

Mvh
Valueshop.dk

26. maj 2009

sejt

godt servie og de holder hvad de lover

25. april 2009

efterspil

Jeg har her en update om min handel med et NP-E3 kopi-batteri, som ikke var den vare som er på hjemmesiden, og som var defekt.
Efter anmeldelsen i dette system, blev jeg kontaktet af firmaet, som beklagede meget den oplevelse jeg havde haft. De ville samme dag undersøge, om det var et enkeltstående tilfælde, eller om det gælder alle deres batterier af denne type. Dette var desværre tilfældet, så vi aftalte, at jeg ville få det fulde beløb retur, og at jeg blot kunne bortskaffe batteriet. Dette er herefter gjort. Jeg har tillige fået mit beløb retur.
Dette gør, at jeg giver en noget bedre karakter denne gang, hvorefter jeg blot kan se, at batteriet og dets ukorrekte reklametekst endnu ikke er fjernet fra hjemmesiden, men det regner jeg da med at den bliver. Derfor denne bedre karaktér.
Med venlig hilsen.

22. april 2009

SUPER SERVICE

Købte nogle batterier til mit digital kamera
"Hurtig levering" dog var det ene batteri dødt efter at have taget kontakt til valueshop via mail var der hurtig svart og super service i at få det byttet til et nyt

Så hele vejen igennem super service til og 5 stjerner til valueshop

• JSB
  • 70 point
  • 40 Anmeldelser
3. april 2009

Super hurtig levering

Varen leveret dagen efter bestilling. Varen som beskrevet på hjemmesiden. Ingen problemer. Kan kun anbefales...

21. februar 2009

Godt handelssted, god butik

Denne butik kan varmt anbefales.
Til trods for udsolgt vare blev der tilbudt en erstatningsvare lige efter bogen. Alt i alt god, hurtig og reel handel

18. januar 2009

hurtig levering, men ...

Tomopol p80 præcisionsvægten blev leveret hurtigt og problemfrit, men når man så skal til at kalibrere den, opdager man, at der skal bruges et 50 g.s lod, og hvem har sådan et liggende. Det bør fremgå, at der ikke medfølger kalibreringslod. mvh. Flemming

2. januar 2009

Lange svartider fra support og ingen faktura.

Jeg har handlet ved Valueshop.dk og det gik ganske godt, men ting jeg savner er:

-Hurtigere svar fra supporten
-Mail når pakke afsendes
-Faktura, hvor er min faktura, tror aldrig jeg har handlet nogle steder hvor jeg ikke fik en faktura med, men denne gang var der altså ikke..

1. august 2010

Kære Anders

Tak for din anmeldelse. Jeg er medejer af Valueshop.dk og går altid højt op i, at vores kunder er tilfredse. Derfor er jeg meget ked af det du har oplevet. Det vil vi bestræbe os på at forbedre i fremtiden.

Du må meget gerne kontakte mig, hvis du ønsker at uddybe dine kritikpunkter, da vi altid er åben overfor konstruktiv kritik. Du kan skrive til mig på kundenharaltidret@valueshop.dk

Tak for feedback

- Mvh Anders

23. november 2008

*****

Bestilte et 4 ports usb kort til kr. 75.- + eksp-gebyr kr. 13,25,- onsdag kl. 20.30. Ankom med post lørdag kl. 11.00. Porto kr. 20.50,-. Satte kortet i og vupti: Min medion scanner, som jeg i sin tid fik byttet uden problemer fordi den ikke virkede, kørte perfekt, plus mit eksterne harddisk kabinet kunne også køre. Kanon handel til en god pris. TAK

21. november 2008

fremagende

de har et stort udvalg. og god service.

6. oktober 2008

Perfekt

God handel

30. september 2008

alt gik som det skulle

ikke så meget at sige, så, bestilte, modtag :-)

18. august 2008

Hurtigt nemt og billigt

1/4 af originalprisen og leveres fra dag til dag. Jeg handler her igen.

Venlig hilsen Per Th.

service

supergod service

28. juli 2008

hurtig og kontant

hurtig mails endnu hurtigere levering kan ikke blive bedre

11. juli 2008

alt ok

alt ok, selv retur af varen, hvis du finder at jeg har skrevet andet, er det mig der har rod i mine konti
Så jeg kan kun si' at oplevelsen er OK

4. juli 2008

Sådan!

Kort og Godt: Billigt, hurtigt og nemt

• kjn
  • 22 point
  • 4 Anmeldelser
4. juni 2008

Rigtig god og hurtig service.

Headset kom til tiden og var helt iorden. Helt igennem problemfrit. Jeg handler gerne her igen.

Anders Tjørnelund fandt anmeldelsen nyttig

1. juni 2008

Super handel.

Varen kom meget hurtigt efter jeg havde
bestilt. Kan absolut anbefales til andre.

31. maj 2008

Helt ok handel.

Helt ok handel. Varen kom hurtigt og uden problemer og svarede helt til det lovede.
Der er kun positivt at sige om handlen.

21. maj 2008

ok

ok.Varen kom lidt senere.Til gengæld var der lidt ekstra.Blev godt orienteret af sælger.

26. april 2008

omkostninger

Ekspeditions gebyr på et Olympus li-10b batteri.På 70 kr. er for meget, jeg syntes at omkostnibg på 25 kr.var en mere passende størelse.
Venlig hilsen Leo Jørgensen lidob@os.dk

1. august 2010

Kære Leo

Ekspeditionsgebyret for batteriet er faktisk kun 13,25DKK. Men under bestillingen har du valgt at sende varen som forsikret pakke med post danmark og ikke bare som maxibrev. Derfor er prisen også standard 70DKK i følge post danmarks gældende priser. Beklager at du ikke følte du havde muligheden for at vælge en anden forsendelsesmetode, men vi føler nu den er meget åbenlys i bestillingsprocessen.

Tak for bedømmelsen og handlen.

Tak for feedback

- Mvh Anders

23. april 2008

Prof!

Ingen dikkedarer, hurtig lev, vare som beskrevet, meget tilfreds.

20. april 2008

super hurhig levering

Super pris på varen, hurtig levering handler gerne her igen
så mange +++++++++++++ til Valueshop.!!!!

15. april 2008

rigtig god service

meget hurtig levering, billig pris. Det fremgik ikke helt tydeligt af hjemmesiden om der var tale om kopi-vare eller originalt batteri, men det har ingen betydning for mig

11. april 2008

bedømmelse af køb af ultra 55 vægt

varen kom to dage efter købet sevicen i top kan helt klart anbefales
en virkelig lækker vægt

7. april 2008

Alt virker fuldkommen perfekt. God beskrivelse af produkterne m.m.
MEN betalingen - hjælp.
Jeg måtte bruge flere timer og sendte mail til QXL og firmaet for at forstå denne meget omstændige betalingsform.
Jeg mener i denne sammenhæng køb gennem QXL. Der jo altid foregår ved bankoverførerlse, nemt og det koster ikke ekstra gebyr som handle med kreditkort jo gør.

4. april 2008

Value Shop.Dk har givet en meget flot service til UG++ Alt OK og hurtig levering. Varen OK.

Hilsen Jimbos

3. april 2008

Købte varen igennem QXL med reference til deres online shop. Alt gik smertefrit. Dog var varen DOA (Dead on arrival) hvilket på ingen måde er Valueshops skyld. Men et par få klik og en RMA formular. Hurtig respons på den også og en ny vare på vej hjem

23. marts 2008

Super handel lige efter bogen.
Hurtig levering selv om vi havde påsken til at forsinke, men batteriet kom og lever helt op til forventningerne.
Her handler jeg gerne igen.
Jeg giver 5 stjerner til valueShop.dk
*****

19. marts 2008

Tip-top service - lynhurtig feedback på ordren - levering 2 dage efter bestilling - varen helt i orden. Det kan ikke gøres bedre.

10. marts 2008

Hurtig levering og fin vare. Deres support svarede hurtigt og de var meget søde. Vil gerne handle her igen.
Tak Valueshop.

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (38 anmeldelser)

Valueshop's Værdier

Kunden har altid ret

Derfor går vi højt op i at yde den bedste kundeservice på Internettet, og prøver altid at finde en løsning, som passer til kundens behov.

Tag hensyn til naturen

Vi bruger næsten ingen papir. Derfor vil du aldrig modtage en faktura med din vare, med mindre du ønsker én. Du får den naturligvis på e-mail.

Hav altid de stærkeste priser

Vi forsøger altid at have de bedste priser på vores varer på Internettet. Derfor vil du ofte opleve, at vores priser ligger langt under vores konkurrenters.

Vi har nettets bedste priser på:

- Brevvægt
- Digitalvægt
- Pakkevægt
- Præcisionsvægt
- Køkkenvægt

Vi er eneforhandler i Danmark af det kendte kvalitetsmærke Tomopol fra Tyskland.

Derudover er vi også eksperter i udstyr til dit Digitale Kamera

Batterier til dit Sony, Canon, Nikon, Olympus, Casio og Konica Kamera og opladere til dit Sony, Canon, Nikon, Olympus, Casio og Konica Kamera

Kontakt vores Support for spørgsmål

Skriv til support@valueshop.dk
Ring til Kun e-mail beklager! Men vi er hurtige!
Vi bor Søndre Ringgade 23, 3.tv
8000 Århus C