[REPLY]
Jeg giver nul stjerner fordi de hæver pengene for hele ordren selv om de ikke sender det hele. De skriver godt nok at de sender det manglende i løbet af få dage, men der sker ikke noget. Når man så kontakter dem, skriver de bare, at de har sat pengene ind på kontoen - ikke noget med at beklage fejlen (alle laver fejl). Det virker som om de bare vil tage røven på folk.
Hej Trustpilot bruger.
Jeg købte et vibrator æg hos vedmia.dk, men den var desværre defekt ved modtagelsen. :(
Jeg kontaktede vedmia for at høre hvordan jeg skulle forholde mig til returnering af den defekte varer og hvordan jeg fik en ny.?
Jeg snakkede med Morten, som med det samme sendte mig en ny vibrator samme dag og jeg skule bare returnere den defekte varer ved lejlighed. :)
Fik det nye æg dage efter og den virkede som den skulle.!
Dejligt med lidt kundeservice som ikke krævede at jeg gjorde en masse først. :o)
Kan varmt anbefale dette firma. Jette.
på vedmia.dk skriver de at de sender samme dag hvis man bestiller inden kl:16:00 - jeg bestilte varer på vedmia.dk kl:18:21 og fik stadig væk pakken dagen efter med gls pakkemanden. bare super.!
pakken blev leveret i en diskret hvid bobblepose.
Jette L. fandt anmeldelsen nyttig