[REPLY]
Vejdiksen er det firma forsikringen satte til at håndtere løsøre i vores hus efter en brand i stuen og det har IKKE været en god oplevelse.
For det første var det IT grej vi fik tilbage absolut ikke rengjort ordentligt og det lugtede stadig af røg, Henrik fra Vejdiksen kom forbi for at se på tingene (kom "kun"2 timer senere end aftalt) har kunne dog ikke lugte noget(Henrik er ryger) men det værste var dog at han heller ikke kunne se at fronten på en pc var smeltet og da han prøvede at fjerne støv/sod med spyt på en finger.
så kom dagen hvor vi skulle flytte hjem igen og flyttefirmaet kom med vores ting og vores værste frygt blev til et mareridt, ALLE vores ubehandlet teak træs møbler fra stuen lignede (L...) mahonie så mørkt var de blevet, alt soden var simpelhendt vasket ind i træet.
Vores sofaer ser pæne ud, men da solen ramte dem og de blev varme begynde de at luger meget kraftigt af røg og det samme gjorde vores spisebords stole, både sofaer og stole er i læder.
Vi ringede efter en møbel snedker, som fortalte at møblerne var totalt fejl behandlet og hans vurdering var at det ikke havde været en møbel snedker på og det har vi eller fået oplyst fra Vejdiksen og de har tager sig meget godt betalt for at rense møblerne, dvs. at de var lidt over 110000 dyre end Neris som fortalte fra starten at de kunne ikke rense vores møbler for nå man vaskede dem ville soden trænge ind i træet, Vejdiksen fortalte de havde lige en specialist/ekspert der lige blandet noget hemmeligt sammen og vaskede soden af og det var overhoved ikke et problem at få rent .
Vi mangler stadig mange ting men dem kan Vejdiksen ikke finde.
Jeg kan kun sige at det helt igennem har været en super dårlig oplevelse at ha Vejdiksen som skadeservice.
På det vedhæftet billede kan man til højre se en skuffe som ikke har fået sod, og til venstre et skabet som har fået sod men som er blevet renset, Vejdiksen siger der ikke er farve forskel men bedøm selv.