We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Verdotele

Skidt skidt tv-boks

Tjae... har ikke meget at sige til internetforbindelsen - den funker bare! Og grunden til, at det ikke kun bliver én stjerne.

Desværre for Waoo og Verdo er det en pakkeløsning og tv-delen er skæmmet af en håbløs tvboks. Den fryser, genstarter og reagerer langsomt når man fægter og bokser med fjernbetjeningen. Derudover kommer der perioder, hvor den ikke kan optage mere end 2-5 minutter af det, man sætter den til... en fejl, der fik dem til at sende en ny boks... den nye boks er dog ikke en fløjtende fis bedre.

De nye HD-kanaler (Animal og Discovery (til tider tv2film)) får boksen til at fryse endnu oftere. Animal giver højst 10 minutter før skidtet fryser eller genstarter.

Deres Waoo.tv-løsning er igen en super idé - og igen super ustabil. Skal konstant genstartes, hvilket er ... grrr.... så meget for at spare det ekstra tv til kontoret :P

Det er simpelthen sørgeligt, at man sælger en på papiret super løsning, så så viser sig at være tilgroet med frustrationer.

Verdotele

Sælger produkter de ikke vil levere!

Bestilte waoo i april 2011 med kampagne tilbud. Jeg fik at vide at leveringstiden ville være 4-6 uger. Kort efter modtog jeg en ordrebekræftelse.
Blev ringet op, om jeg ikke hellere ønskede en erhvervs løsning. Spurgte ind til forskellen, og der var som sådan ikke nogen der ville berøre min virksomhed, så takkede nej.
Har flere gange snakket med verdo, da der ikke skete noget. Sidst jeg snakkede med dem, sagde de at jeg ville blive ringet op med tidspunkt for levering af produktet. Der går ca. 3 uger og intet sker.
Ringer til dem igen, og nu vil de ikke levere produktet. De mener ikke at de kan levere en privatløsning når det drejer sig om erhverv.
Henviser til at jeg har bestilt produktet i april, og har ventet på det i flere måneder, og nu vil de pludselig ikke levere på baggrund af hvad?
Siger at der ikke er nogen forskel på produktet, men svaret retur er "prisen". De mener nu at jeg skal have en erhvervsløsning hvor jeg skal betale for eller en del af gravningen, og produktet bliver pludseligt dyrere. Har haft kontakt med dem flere gange siden april både pr. telefon og mail, og pludselig kan de ikke levere produktet (fibernet) pga. prisen. Spørger indtil hvorfor de ikke har ringet og evt. lagt en besked, og dertil er svaret at nummeret findes ikke på 118. Men nummeret har de i deres system, så de kunne evt. prøve og ringe til det, og svar ville de få. Simpelthen for dårligt, når man har ventet på et produkt i 3-4 måneder, og man nu stadig er uden net!

Er Verdotele din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk