We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Udvalgt anmeldelse om Viacompany

Viacompany

Idioter med for megen fritid.

Det er virkeligt utroligt at der i dagens danmark sidder små hjælpeløse hjernedøde tåber som åbentbart lever af at sende spam for danske virksomheder.

De ved udemærket godt at det ikke hjælper en skid at kontakte politiet.

Man kan så håbe at de virksomhder der skulle få brug for reel e-mail markedsføring kigger forbi denne side.

Kan kun sige at Viacompany.dk kører på lånt tid.

Kan man lave skidt så kan man lave noget hvorfor så ikke bruge ens krudt på at lave godt. Det højner sgu da arbejdsmoralen, og man risikere at få flere og tilfredse kunder.

Kan kun sige Viacompany må bestå af tåber. !!!

Spam

Jeg har i dag politimeldt denne virksomhed for overtrædelse af Markedsføringsloven, eftersom de sender SPAM, og at deres server er konstant nede så man ikke kan afmelde deres SPAM.

Jeg vil opfordre alle andre at også anmelde dem til politiet, og samtidigt boykotte alle virksomheder som bruger deres service, dette kan i gøre ved at åbne deres spam brev og se hvilke virksomheder de stiller spørgsmål om.

Jan

SPAM SPAM

Så er der et nyt navn der optræder i.f.m. emails fra ViaCompany. Nu hedder afsenderen Anne Hansen. Og naturligvis nok en gang SPAM, SPAM, SPAM.
Har sendt mailen videre til forbrugerklagenævnet.

SPAM

Bliver også ved med at få mail fra hende Maria, har prøvet at afmelde dem flere gange uden held så nu er der sendt en klage til forbrugerklagenævnet

SPAM

Får du ligesom jeg spam fra viacompany.dk - så videresend mailen til dansk@spamklage.dk (forbrugerklagenævnet) så tager de sig af sagen.

SPAM

Vil gerne anmelde dette firma - til politiet! Det er desværre ikke så let. Jeg har fået alt for mange mails fra "søde" Maria Andersen", der synes det er min tur til at vinde et eller andet. Gu vil jeg ej.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk