We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Vinylpladen DK anmeldelser

Vinylpladen DK Logo
Kunderne om Vinylpladen DK : »No Problemo!« »Fantastisk Musik, Fantastisk Service« »De bestilte varer blev leveret hurtigt.« 64
9.1 af 10

64 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (64)

Fantastisk Musik, Fantastisk Service

Længe havde jeg siddet og udvalgt mine yndlings plader, blandt de mange fantastiske albums, og jeg fik så efter mange overvejelser trykket køb, for hvad jeg havde tilbage af mine lommepenge. Leveringen kom som lovet efter 1-2 dage, dog var jeg i Skagen da pakken blev bragt, men jeg glædede mig, som et lille barn til at komme hjem og spille mine nye plader. Pladerne var flot pakket sammen og der var tænkt på det hele, og også fik jeg en kupon til værdi af 45,- Det var en fornøjelse, og det er en fornøjelse at handle med Vinylpladen.dk

Oline Zilstorff Møller, 15 år

Udvalgt anmeldelse om Vinylpladen DK

No Problemo!

Kan klart anbefale denne side.
jeg sidder og kigger efter LP'er på nettet, bestiller klokken 17:30 og de ligger i min postkasse dagen efter!
jeg kan ikke se noget der skulle være bedre.

Vinylpladen DK

De bestilte varer blev leveret hurtigt.

Første gang jeg handlede med Vinylpladen og det hele fungerede som det skulle. Umiddelbart kan jeg med denne positive oplevelse anbefale dette firma til andre.

Vinylpladen DK

Nem hjemmeside, hurtig og sikker levering

Bestilte pladen tirsdag aften, den blev afsendt onsdag og jeg kunne afhente den i døgnposten torsdag. Super nemt, hurtigt og vigtigst af alt, forsvarligt pakket ind.

• Dani

Godt og lige til

Fandt tilfældig vinylpladen.dk på Google en dag. Så fik jeg bestilt nogle plader og nogle dage efter var de her. (de skulle hele vejen til Grønland)

God service og hurtig respons :) kun ros herfra.

Perfekt

Alt som det skulle være,kunne dog godt tænke mig at man kunne udelukke de nytrykte plader,der er en del sider man skal igennem for at se om der er nyt,eller der evt.var et link til nyankomne.

Vinylpladen DK

Kanon servie og hurtig levering

Fik leveret indenfor 4 dage, og pakken var sendt i rigtig god pakke + produktet var som det skulle være.

Super god handelsoplevelse

Super service. Lynhurtig ekspedition og varer, der fuldt ud lever op til det beskrevne.

Kan varmt anbefales!

• Johnni

SUPREME

Enestående oplevelse med at handle på nettet - hurtig levering samt enestående kvalitet.

Til alle som ønsker at lytte til plader - kan jeg kun varmt anbefale Vinylpladen og jeg vil fremadrettet være kunde.

Glæder mig til næste gang :-)

Fornemt

Jeg har handlet et par gange med Vinylpladen. Pladerne er kommet dagen efter at jeg har bestilt dem. Min erfaring er at de leverede plader har været i samme eller bedre stand end beskrevet på hjemmesiden. De medleverede inder- og ydersleeves er af en ganske udmærket kvalitet.

Ganske udmærket.

Kort behandlingstid.
Lidt fejl på hjemmesiden og begrænset udvalg. Post danmark behandlede coveret dårligt ved forsendelse. Stadig OK men håber på forbedringer.

Hej Jacob
Hvis der er nogle fejl på hjemmesiden, du mener der bør rettes, så vil det være til meget stor hjælp, hvis du ville beskrive dem nærmere.

Jeg er ked af at høre forsendelsen ikke var optimal - Hvordan blev coveret påvirket? Bukkede hjørner etc. ?

Udvalget arbejder vi på :-)

Hvis du har tid og lyst, kan du kontakte mig på pt@vinylpladen.dk angående overstående.

Partner Vinylpladen.dk

Hurtig

og fin service. Pladerne ankom godt pakkede og i gode hvalitets covers. +++++

God oplevelse

Det er anden gang min mand og jeg handler hos Vinylpladen. Igen en dejlig oplevelse, flotte plader, sleeves og hylstre, alt lever bestemt op til hvad skrives om på hjemmesiden. Det er bestemt ikke sidste gang at vi handler hos Vinylpladen og kan klart anbefale Vinylpladen til andre.

HURTIGT - og perfekt!!

Absolut lige efter bogen - og kvaliteten var fin....

• Lanzky

god kundeservice

fair og imødekommende betjening

• Kca
  • 2 Anmeldelser

fremragende service

Super hurtig levering, 1 dag fra pladen var bestilt og modtog den oven i købet på en lørdag!
God stand på pladen - helt som beskrevet. Anbefaler VInylpladen.dk til alle.

Vinylpladen DK

Det var nemt, hurtigt, omgående levering og de rigtige priser. Super.

Jeg fandt den rigtige lp lynhurtigt, bestilte og betalte varen og efter to dagen lå den i posten. Super. Det eneste minus var at fragten var dobbelt så dyr som varen, men det er jo nok Post Danmark, der skal skoses for det forhold.

Service

Superhurtigt levering, og alle plader er sat i nye slevees.

Rigtig fint sted at handle for alle os "gamle" der har hang til nostalgien med LP pladen.

• Jonas

Forrygende

Jeg har været meget tilfreds med mine 2 bestillinger på Vinylpladen, servicen er god, hurtig afsendelse, pladerne renses og bliver lagt i kvalitetssleeves. Nogle plader er lidt (for) dyre, men man får uden tvivl kvalitet og engagement for pengene!

Suveræn lynhandel

Jeg bestilte varen en sen eftermiddag, fik få minutter efter en bekræftelse på at varen var afsendt og dagen efter stod varen ved min postkasse. Varen levede desuden fuldt op til min forventning.

Vinylpladen DK

God hjemmeside. Hurtig levering. Der var nye indercovers med til alle pladerne :-).
Grunden til at jeg ikke kan give 5 stjerner er at de ikke tilbyder track&trace på deres levering.

Hej Palle
Tak for din anmeldelse og dine handler!
Jeg vil give dig ret i, at Track&Trace er en mangel.

Vi er igang med at få sat det op med SMS og alle features, men venter kun på respons fra vores partnere.

Vinylpladen ApS

Super webshop.

Perfekt måde at udvælge de plader man eventuelt skulle få lyst til at eje. Fornuftige priser, hurtig levering. Vil helt klart anbefale Vinylpladen.dk til andre.

Fin og hurtig behandling

Jeg er meget tilfreds, og vi gerne handle der igen

Analogt mekka for nostalgikere

Her tæt på min 60-års fødselsdag, er jeg gået i " analog-mode" og har fundet min pladesamling og pladespillere frem efter små 35 års pause. Har genfundet nydelsen ved den varme lyd, der er i dette medie. Har fundet ud af, at der er visse L.P.´er, jeg har ønsket at generhverve, og har fundet dette firma, som kan hjælpe mig med mange af dem. Har stadig nogen ønsker som de p.t. ikke har på lager, har foreslået dem, og venligt svar tilbage, at de vil søge at finde dem og give mig besked, hvis det lykkes. Det " er bare i orden". Tak Vinylpladen.dk. Også eksemplarisk ekspedition af superklargjorte og rengjorte plader. Varen er også " bare i orden".

• Cas
  • 4 Anmeldelser

Super service - Hurtig levering

Super service inden afsendelse - bestilte lidt i 16.00 - levering næste dag ved 12-tiden

Vinylpladen DK

God oplevelse med plads til forbedringer.

15-02-12. Handlede jeg for første gang med vinylpladen.dk. Oplevelsen var overordnet god, og havde til primært formål, at indkøbe yder og inder slives til en samling plader som jeg, havde overtaget efter min far, og som ikke, havde slives af kvalitet, som jeg brød mig om. På siden fremgår det at man kan købe 5 vare, og derefter få fri fragt, så det blev også til køb af 3 plader. med musik af Mike Oldfield, Mozart og Tchaikowsky. Alle 3 plader var opgivet til Excelent konditon.
Første step var udvalget af Sleves. Her kunne der nævens den forbedringsmulighed, at lidt mere specielle sleves typer, som sleves til singler, maxi LPer og boksset ikke kan fås i denne ellers velassorterede web burik. Dette har jeg set muligt at købe hos andre leverandøre, som til gengæld var udpræget svære at aflsutte handlen med. Ligeledes skal der nog være en eller anden som gennem tiden har fået smidt center pukken væk til 7 tommer singler med stort hul.
Så var det tid at vælge de 3 plader som skulle med i handlen for at få fri fragt. Også i pladen afdelingen er der plads til forbedringer. Eksl kunne jeg godt i sær for klassiske plader ønske mere information om, medvirkende på pladen: "orkester dirigent og Evt. solister".
Indkøbskurven mangler en funktion, som findes i mange andre web butikker, i form af et link der peger tilbage mod den vare der er puttet i kurven, så man lige en sidste gang kan gå direkte tilbage til varen inden ordre afgivelse for et sidste tejk, hvis der er noget man er i tvivl om.
Betaling: Jeg oplevede 3 gange i træk at blive afvist, med forbindelsesfejl mellem web butikkens betalingsmodul og PBS. Det må kunne gøres bedre.
Levering: Varen kom 2 dage efter bestilling med Post Danmark. Alt var forsvarligt og godt pakket ind. Eneste anke, kunne være at der ikke var en egentlig faktura med, men kun den Pr. mail fremsendte ordre beskæftigelse.
Fremsendte vares kvalitet: De fremsendte Sleves lever mere end fuldt op til den kvalitet jeg har forventet. Jeg har faktisk ikke set mere lækker kvalitet, af den type produkter før. Lidt anderledes med pladerne. 2 ud af de 3 bestilte plader som alle skulle være i excelent kvalitet, levede op dertil, mens den sidste "Tchaikowsky pladen". Efter min mening er vurderet lidt for højt i kondition, og i stedet burde være af konditon VG eller mindre. midt i skæring 1, side 1. "Første sats", er der voldsom plade knas, og på et sted nærmer det sig så groft at picupen truede med at hoppe i rilen. Nu skal dette ikke forståes at jeg her forsøger at igangsætte en reklamation, for pladen er på trods af knaset så spændende bekendtskab, at jeg vil beholde den. Men derimod skal det forstås således at, så fald, at pladen var blevet a udio visuelt lyttet igennem efter rensning, så var den blevet sat ned i konditions bedømmelse der stemte over ens med virkeligheden.
Overordnet har det været en god oplevelse at handle hos jer, og hvem ved måske kommer jeg igen en anden gang.

Besvarelse fra Vinylpladen DK

Tak for den gode (og lange) anmeldelse - Vi sætter meget pris på din kritik!
Du er langt fra den eneste, der har undret sig over, at vi ikke sælger bl.a. 7" sleeves og 7" adaptere, så vi har for nyligt besluttet os for at bestille disse produkter hjem. Vores tidligere holdning til dette har været, at det ikke gav mening at sælge 7" tilbehør, når vi ikke sælger 7" plader, men denne holdning har vi nu gjort op med.

Mht. manglende information på klassiske plader har vi tidligere grundigt overvejet netop det, din kritik lyder på. Specifikke klassiske plader får vi typisk ikke på lager igen, og at skrive flere informationer ind på butikken vil derfor koste meget tid for en enkelt vare. Da man selvfølgelig er nød til at vide, hvad man får, når man bestiller en klassisk plade, har vi i stedet valgt at tage billeder af de specifikke covers, så man på billedet kan få flere informationer.

Mht. forbindelsesfejlen kan jeg se, at Nets (tidl. PBS) har haft serverproblemer omkring dit ordretidspunkt. Hvad der sker efter, man har trykket "Gå til betalingen", er helt kontrolleret af både ePay (betalings gateway) og Nets (indløser) - Der er vist desværre ikke nogle bedre alternativer på disse områder :-(

Mht. at få en printet faktura med i pakken vil vi snarest finde ud om og hvordan dette lader sig gøre i en fremtidig rutine.

Vi beklager, vi har lavet en fejl i vurderingen af den ene klassiske plade, du bestilte, og vi gør vores bedste, for at dette ikke sker igen.

Endnu en gang tak for en flot og nyttig anmeldelse.

Vi ser frem til, hvis du engang skulle vælge at handle hos os igen.

Vinylpladen ApS

Vinylpladen DK

Bestilte mandag formiddag og modtog varerne tirsdag formiddag. Standen på LP'erne var som beskrevet på hjemmesiden, så det er absolut ikke sidste gang, jeg handler der. Skal bare investere i en større postkasse, for pakken kunne ikke komme ind i den, så med mindre man er hjemme til at modtage pakken fra posten, så må man vente, til man kan komme i postbutikken en dag senere.

• Joakim
  • Verificeret køber

Høj kvalitet og hurtig betjening

Jeg modtog min pakke 2 dage efter bestilling som lovet. Indholdet var i utroligt høj kvalitet, ikke den mindste fejl eller mangel. Jeg handler helt sikkert hos Vinylpladen.dk igen.

Fin oplevelse

Bestilte og modtog 5 plader som alle stemte overens med den kvalitetsvurdering Vinylpladen angav på hjemmesiden.
Kunne dog godt savne info om den orinale inderpose er tilstede eller ej.
Medfølgende lækre indersleeves og plastbeskyttelseslomme var en uventet bonus.
Hurtig ekspedition og levering,

Vinylpladen - en skæring bedre

Her er virkelig tale om et firma, som holder ord.

Ikke alene er pladerne af den lovede kvalitet og til en rimelig pris, de er også renset og lagt i såvel nyt inder- som ydercover.

På den måde fremstår LP'erne som nye og er derfor en fornøjelse at se på og at lægge øre til.

Mine bedste anbefalinger til firmaet.

PERFECT

Har kun rosende ord om Vinylpladen.dk
Dejlige plader til rimelig pris, hurtigt afsendt.
hvad kan man mere forlange.
joooo, måske et noget større udvalg :-)
Vi ses igen.

Vinylpladen DK

Plader i topklasse, næsten som nye.

Denne forhandler er til dato, det bedste sted jeg har handlet vinylplader, glæder mig til at udbuddet bliver lidt større.

Vinylpladen DK

Hurtig og god betjening, men...

Alle 4 plader jeg købte, var beskrevet som EX, men der er rimelig meget knitter ved afspilning, som jeg ikke oplever med andre af mine plader af ældre dato. Måske dette skyldtes de meget store plamager af skidt eller lign. der var på alle pladerne. Har købt plader i den lokale genbrugs der var pænere end disse. Derfor lettere skuffet, da jeg nu selv skal til at rense dem.

Hej Jesper
Vi er meget kede af at høre om din dårlige oplevelse og beklager denne!
Vi tager din anmeldelse til underretning, og jeg skal bede vores forsendelsesansvarlige om at være mere opmærksom, når han renser LP'erne!
Det varer ikke længe, før vi får noget godt maskineri til rensningen, så fejl som disse absolut ikke kan opstå! Men indtil da vil jeg prøve at være ekstra opmærksom på, at de bliver renset ordentligt.

• Johnny

Super service og levering

Rigtig god hjemmeside. Købte fire skiver i rigtig god kvalitet,
når man tænker på de er brugte. (lever op til priserne super)
Kunne dog godt tænke mig lidt større udvalg. Kan absolut
anbefales hvis man er til vinyl. (musik SKAL høres på vinyl).

Hej Johnny
Tak for din ordre og din anmeldelse! :-)
Vi er helt enige med dig i, at udvalget ikke er stort nok.
Derfor har vi allerede bestilt ca. 300 forskellige nytrykte LP'er hjem.
Derudover vil vi gøre mere for forbedre lageret af brugte plader de kommende måneder.

Intet at klage over!

Jeg fandt hjemmesiden tilfældigt på google. Jeg ledte efter en specifik plade og synes at hjemmesiden var meget nem at navigere i. Prisen var virkelig god, bedre end jeg har set andre steder, så jeg bestilte den om aftenen og fik pladen 2 dage efter - fint pakket ind og i helt fantastisk stand. Den var virkelig så god som ny og med rigtig god lyd.
Det eneste jeg manglede var informationer om forsendelse f.eks. hvor lang tid man skulle vente osv.
Kan helt sikkert anbefales!

Hej Michelle
Jeg vil give dig ret i, at forsendelsestiden ikke står mange steder, så det vil jeg gå ind og rette. Der er en garanteret levering på 1-3 hverdage :-)

• Kim

Hurtigt levering.

Udover en hurtigt levering, og det vil sige et på dage, hvor imod jeg også handler hos cdon, når jeg køber nye LP-plader, det tager lidt længer tid ???.
Men ellers er jeg tilfreds, og LP-pladerne har jeg ikke noget at sætte på, så det er ikke sidste gang jeg handler hos Vinyplader.dk

• Helle
  • 3 Anmeldelser

Perfekt

Alt fungerede: nemt at bestille på hjemmesiden, pladerne kom allerede dage efter og ser ud til at være i fin stand.

• Vibeke
  • 2 Anmeldelser

Super hurtig levering

Jg kan åp det varmeste anbefale at købe varer på Vinylpladen.dk. intet at klage over

Vinylpladen DK

fantastisk redning af lækre vinyler

Der er et godt konsept at genbruge vinyler på den måde
så de ikke går tabt, for det er jo små kunstværker jeg vil anbefale andre at prøve Vinylpladen dk, fortsæt den gode vurdering af skiverne og bevar den sikre forsendelses metode.

• Vibeke
  • 3 Anmeldelser

Super

Hurtigt og nem betjening, flotte plader. TipTop

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk