We are hiring!

• Birkerød, DK
  • 2 Anmeldelser

Svigagtig tilbud

18/8 2011

Jeg har en Canon 70-200 L IS USM teleobjektiv i 8000 kr's klassen. Objektivet gik i stykker to gange med samme fejl i løbet af sit liv. Objektivet har ikke været udsat for mishandling. Det indleveres hos Visual Service A/S, som står for rep af bl.a. Canon udstyr. Der udskrives et tilbud, som nævner at IS-unit (billed-stabilisator) skiftes og justeres. pris: den nette sum af godt 3000 kr. Jeg accepterer tilbudet med den bemærkning, at jeg gerne vil ha' de skiftede dele med retur.
Reparationen meldes klar og ved afhentning i Vallensbæk be'r jeg også om de skiftede dele . Det viser sig at IS unit - en kostbar komponent iflg ekspedienten - ikke blev udskiftet, men der blev skiftet nogle små plast-dele for en pris af 65 kr. Selvom den dyre IS unit ikke blev udskiftet, stod prisen ved magt - 2,25 timer à 995 kr + adm.omkostninger, smådele + moms. Man kan konkludere at tilbudet havde intet med virkeligheden at gøre. Visual Service har ikke undersøgt fejlen grundigt. Man regulerer timeforbruget efterfølgende, så tilbudsprisen kommer til at passe. Som pensioneret foto-tekniker er jeg udmærket klar over at en øvet person ikke bruger 2,25 timer for at skille et objektiv ad, at skifte smådele, samle og justere igen.

Jeg synes at denne fremgangsmåde er skadelig for selve Canon mærket og for den almindelige anseelse af dansk servicebranche.

22/8 2011

Jeg har klaget over fremgangsmåden hos Canon DK og sagen blev undersøgt og der blev krediteret et passende beløb, idet man anerkendte, at tilbudets oprindelige indhold og de faktisk udførte udkiftninger og udført arbejde passede ikke helt sammen og man burde ha' tilsendt et nyt tilbud til fornyet accept. Jeg har stillet mig tifreds med afgørelsen.

Visualservice

Ingen reperation udført

Visual Service

Hermed følger min oplevelse med dette firma i forbindelse med en lille rep på mit kamera.

Jeg indleverede mit kamera til rep fordi mit SD slot ikke længere ville fastholde SD kortet på plads. En bagatel efter min mening - men det var ikke en opgave de selv kunne klare og kameraet skulle sendes til Tyskland og jeg skulle forvente op til 3 ugers rep tid. Det var der jo som sådan ikke noget at gøre ved.

Jeg blev glad de ringede det var færdigt nogle dage før de 3 uger var gået og tænkte, at de har nok forbedret sig efter de kom til de nye lokaliteter.

Jeg fik kamera hjem og på rep seddel stod følgende tekst: CF kortlæser rep på garanti. Hmmm tænkte jeg - der er ingen CF kortlæser i mit kamera. Men jeg pakkede ud og ville sætte et kort i. Stor var min overraskelse da jeg erfarede, at de overhovedet ikke havde udbedret fejlen. INTET var repareret på mit kamera trods de ringede det var færdigt.

I dag tog jeg så bilen og kørte de 75 km til dem for at klage min nød. Her blev jeg mødt af to personer, der kun kunne beklage på et andet værksteds vegne. Jeg kunne på ingen måde acceptere dette da der var Visual Service der stod for reperationen overfor mig. Det mindste de kunne gøre efter at få et kamera hjem var at checke om der var lavet korrekt. Men det lå stadig i en pose der var forsvarlig lukket - de har slet ikke haft åbnet den.

De ville se hvad de kunne gøre ved kameraet og prøve om de kunne finde et lånekamera. Kl 16 ringede de, at nu var det færdigt. Pludselig kunne det åbendart godt laves her i DK og af dem selv.

Magen til useriøst sted skal man godt nok lede længe efter og længe efter personer med en så ligegyldig holdning til kunderne. Helt utroligt at vi benytter dem og importørerne benytter dem. Men har vi et reelt alternativ??? Jeg kender ikke noget.

Jeg har startet en dialog med importøren, som meget gerne ville kende til sagen og søge, at forbedre servicen, men det var desværre kendt for ham, at de ikke leverede varen.

Jeg vil blot dele denne oplevelse med jer andre i håbet om, at i aldrig oplever det samme.

Ha' det godt

Er Visualservice din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk