We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

VPN-Byen.dk anmeldelser

VPN-Byen.dk Logo
Kunderne om VPN-Byen.dk : »Professionel.« »Hurtig, strømlinet betjening og excellent produkt« »Fungerer perfekt« 22
Godt
8.3 af 10

22 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (22)

Professionel.

VPN-Byen. professionel service, hurtigt trods weekend. Et godt virkende produkt brugt fra Dubai.
Frontside på hjemmeside mangler dog lidt flot grafik. Ser lidt amatør agtig ud.

Tak for din anmeldelse!

Jeg skriver lige det med vores forside bag øret, tak for feedback! :-)

Venlig Hilsen
VPN-Byen.dk Support

Udvalgt anmeldelse om VPN-Byen.dk

Super Service

Bor i udlandet og havde behov for en dansk ip-adresse for at se dansk net-tv. VPN-Byen ydede fantastisk support (på trods af at det var midnat i Danmark da jeg kontaktede supporten) og forbindelsen var nemt sat up. Og frem for alt - forbindelsen virker upåklageligt!
5 stjerner herfra.

VPN-Byen.dk

Hurtig, strømlinet betjening og excellent produkt

Jeg ville som så mange andre have en VPN forbindelse i Kina og købte derfor en VPN forbindelse i VPN-Byen. Det tog ikke 5 minutter fra første opslag til at jeg havde bestilt, betalt og installeret programmet. Som iøvrigt fungerede fuldt tilfredsstillende og som beskrevet hos udbyderen, både under installation og anvendelse.

VPN-Byen.dk

Kunne overhovedet ikke bruge mit internet...

Jeg er studerende i Kina, og jeg er desværre ikke tilfreds med produktet VPN-Byen, da det ikke fik mit internet til at fungere som i Danmark som ellers var proklameret. Tværtimod virkede mit internet overhovedet ikke når jeg havde min VPN slået til. Browseren ville ikke åbne nogle sider, heller ikke dem som normalt fungerer fint i Kina. Andre internetydelser, såsom Skype og MSN Messenger, ville heller ikke fungere.
Når VPN-Byen er et produkt man har betalt for, så er det ikke særlig hensigtsmæssigt at det fungerer dårligere end de proximy-softwares som man kan downloade gratis på internettet.
Servicen var helt fin, og medarbejderne hjælpsomme, selvom de ikke kunne løse problemet.
Dog er det heller ikke helt optimalt at man af medarbejderne, efter de ikke kan løse problemet, får at vide at "det problem kender de ikke til", og at de ikke ved hvad jeg så skal gøre for at løse problemet.
Det undre mig, at jeg i det mindste ikke bliver tilbudt at få pengene tilbage, når jeg tydeligvis har købt et produkt som ikke virker og derfor ikke lever op til reklamationen.

Hej Troels

At du ikke kan gå på nettet er meget mærkeligt. Desværre har vi ikke set problemet før, og vi har gjort hvad vi kunne.

At du ikke har fået muligheden for at få pengene tilbage er underligt.
Hvis du skriver en mail på info@wnb.dk , så skal vi straks få dine penge retureneret til din konto.

Jeg beklager at det ikke virker for dig, men jeg garantere dig at problemet ikke kommer til at koste dig penge!

/VPN-Byen.dk Support

Fungerer perfekt

Er periodisk i udlandet og har brug for en dansk IP adresse til at se dansk net tv. Helt uden problemer, betalt, setup og se tv, nemt og problemfrit.

Virker bare

Dejligt at kunne se dansk tv fra udlandet. Nem tilmelding, hurtig tilbagemelding med adgang til dansk server. Virkede med det samme. Flot

VPN-Byen.dk

Super service fra VPN-Byen.

Sidder i Polen og havde brug for en VPN forbindelse for at kunne se lidt dansk TV,søgte lidt på nettet og fandt VPN-Byen.Det var en Søndag men en person sad klar til at hjælpe med de spørgsmål jeg havde(kompetent person).Bestilte kort efter en måneds abo..Straks efter at betaling var gennemført havde jeg min kode og det fungerer upåklageligt.
Mange tak for god service fra en fremtidig kunde.
Torben.

Effektivt

Modtager adgangskode et par sekunder efter betaling - hurtigt og effektivt. Det fungere bare.

So far go good

Fra Andalusien kører VPN-forbindelsen fint

Fra syd Frankrig

Jeg har prøvet forskellige VNP services, men VNP-byen er klart den bedste til danske IP-adresser.
Vi har kun brugt forbindelsen i ca. 2 uger.
Der har kun været et par dage hvor forbindelsen har været dårlig, men ellers har det fungeret perfekt.
Det bliver spændende at se om de kan bibeholde hastigheden når der kommer flere brugere.

Gjorde det den skulle

Nemt at sætte op, og dejligt med online chat kundeservice - Selv på en søndag aften!

Brugte den til at se DR & Sputnik fra Tyskland.

VPN-Byen.dk

Virker fint men er lidt langsom her fra Thailand

Udover nogle ubrugelige link gik det fint med opsætningen kun hastigheden er blivet lidt langsommere.

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse.

Når du kobler på en VPN-forbindelse, vil din internetforbindelse blive langsommere.
Det vil jeg lige prøve at give et eksempel på :-)

Uden VPN:
Dig --> Server
Server --> Dig

Med VPN:
Dig --> VPN-Byen.dk
VPN-Byen.dk --> Server
Server --> VPN-Byen.dk
VPN-Byen.dk --> Dig

Som du kan se giver det dobbelt så meget trafik på samme linje, derfor bliver din forbindelse langsommere.
Håber du kunne bruge mit svar :-)

Det gik ned ad bakke ..

Først og fremmest vil jeg sige, at der var en super service hos VPN-Byen.dk.
Det var nemt at bestille og supporten var fantastisk!
At nettet er blevet langsommere ved denne ip, end med den jeg bestiller hos [henvisning fjernet] er til gengæld noget skidt ...

Hej Søren

At det går langsomt, vil jeg meget gerne se på. Hvis du sender en mail på info@wnb.dk, skal jeg hurtigst muligt se på sagen :-)

Super

VPNByen virkede 5 min. efter jeg havde betalt, så det har været en god oplevelse.
Jeg bor i udlandet og vil gerne se dansk tv og det lader sig gøre hos de fleste via VPNbyen, men viaplay lader sig ikke omgå.... Lidt træls.

Hej Thomas

Nu ved jeg ikke helt hvordan Viaplay fungerer, men jeg er meget sikker på at det virker på vores VPN.
Så hvis du sender mig en mail på info@wnb.dk, så skal jeg straks undersøge det nærmere :-)

Godt produkt !

Jeg er udmærket tilfreds med produktet, som fungerer upåklageligt,
og har gjort det lige siden opsætningen (tilmeldingen)
mine bedste anbefalinger, og god og hurtig service fra
supporten !

Hilsen ole <;o))

Flot service!

Jeg fik mit abonnement hos VPNbyen for en uges tid siden, og jeg må sige jeg er imponeret over deres service. Der var en chat-person tilgængelig sent om natten som både var venlig og som svarede kompetent på mine spørgsmål.
Løsningen er nem og virker bare - godt gået!

Hurtig og stabil!

Er tidligere bruger af Beevpn, skiftede over til Vpn Byen efter min kammerat rådede mig til det, og har ikke fortrudt!! Super hurtig og stabil, har ingen problemer hverken med gaming, downloads eller noget. Kan varmt anbefales :-)

VPN der virker.

Jeg har efterhånden prøvet forskellige VPN-udbydere, men aldrig en som VPN-Byen.dk, Deres service er super, og der er aldrig nede tid, og super god hastighed, samt god kundeservice!

Super seriøs VPN

vpn-byen.dk kan klart anbefales til andre. Service er i top og det er en vpn der bare fungere. Ud med beevpn.com og ind med vpn.byen.dk :D

Meget god og stabil

Det virker meget godt. Der er god hastighed og god ping :D

VPN-Byen.dk

Jeg har i flere år ledt efter en VPN-adresse som jeg kunne bruge privat. Da jeg arbejdede var jeg hjemmefra opkoblet via en VPN-forbindelse, men den mistede jeg da jeg gik på pension. Jeg fik tilbudt nogle VPN-er i udlandet, men synes ikke det kunne være rigtigt at der ikke fandtes en dansk VPN-forbindelse, især fordi det er en dansk VPN, jeg har brug for. Gennem en forbindelse kom jeg i kontakt med VPN-Byen.dk som jeg efter lidt korrespondance fandt interessant. Det jeg mest var interesseret i at vide om forbindelsen altid er 100% stabil. Indtil videre må jeg konstatere at jeg er meget tilfreds og kan kun give min varmeste anbefaling videre.

Fremragende VPN forbindelse, med nem opsætning

Fremragende VPN forbindelse, med nem opsætning

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk