[REPLY]
Wartoys er virkelig den bedste og mest pålidelige hardball forretning, som jeg har handlet med.
Varerne kommer til tiden. Priserne er billigere, end de andre store butikker og deres udvalg af udstyr er langt større end de andre store butikker.
Tak for mange gode handler.
Hilsen Lasse
Jeg har handlet en del vare i wartoys, og gør det stadig.
Alle gange jeg er der nede er personalet meget hjælpsomme og flinke! Bo (indehaver) er også en fin fyr på wartoys bane og en behagelig person at snakke med.
Derfor synes jeg også det smerter mig at må give wartoys en omgang med grovfilen, jeg håber dog dette i sidste ende kan være en omgang konstruktiv kritik som de hos wartoys kan bruge til noget.
Ventetiden... Dræbende lang ventetid. Jeg kan forstå de har haft/har problemer med deres leverandør, og det har jeg forståelse for. Det er bare ikke god service at sige ''slutningen af næste uge'', ''næste torsdag'' osv hver gang man ringer eller køre derned for at få status på ens vare som er bestilt og betalt.
Det er også helt unødvendigt! For ved bestilling oplyser man sit tlf-nr, hvilket giver et rigtig godt grundlag for butikken til at tage kontakt til kunderne så de ikke skal køre forgæves gang på gang.
Jeg kender til flere episoder hvor det er sket, og min egen kæreste bestillet på et tidspunkt nogle bukser i en lille størrelse som de åbenbart ikke kunne skaffe alligevel, det er fair nok, men så ring og fortæl det istedet for man selv skal kommer derned flere måneder efter og få den dårlige nyhed.
Prisen på deres våben ligger i den høje ende må jeg sige.
Prisen på deres udstyr er også for høj i forhold til kvaliteten. Meget af deres udstyr er af mærket Mil-Tech som bliver lavet i Tyskland af STURM. Mil-Tech er en af de dårligste mærker jeg er støt på overhovedet, og det er penge ud af vinduet selvom prisen måske kan virke tillokkende. Mil-Tech er som regel billigere end andre brands, men kvaliteten er urimeligt lav.
Der er dog også nogle udemærket ting i deres butik, men det bliver aldrig rigtig godt da det som regel er billigere andre steder.
Deres uniforms dele er heller ikke af voldsom god kvalitet.
250 kr for et par bukser f.eks er dog ikke mange penge, men de kan ikke holde til at blive brugt (og misbrugt) til hardball spil.
De er dog udemærket til hverdags brug, fiskeri mm men til hardball og anden hårdt brug duer det ikke.
Freddy fandt anmeldelsen nyttig
Super god service. Meget kundevenlige.
Hurtig levering og med gode råd på vejen.
GTG herfra
Jeg har handlet hos wartoys en del gange og hver gang har jeg fået god service og hurtig levering.
Kan klart anbefales.
De har også fået mere specielle ting hjem til mig, som ikke har kunnet fås andre steder i danmark.
Super butik.
5 stjerner herfra
Jeg vil godt rose Wartoys.dk for en super hurtig levering og god kunde service.
Jeg skulle have ny uniform og var i tvivl om størrelserne.
Jeg ringede til dem og lagde en besked(ringede uden for åbningstid.)
kl. 14.00 samme dag, hvor de åbner, ringede en venlig person fra wartoys og spurgte hvad han kunne hjælpe med.
Jeg fik forklaret ham at jeg gerne ville have en uniform og at jeg var i tvivl om størrelserne.
Han spurgte hvilken størrelse jeg normal brugte og fortalte så straks hvilken størrelse jeg skulle bruge.
Samtidigt fik jeg af vide at der faktisk var en størelse tabel på deres hjemmeside, den havde jeg bar eikke set.
jeg bestilte varen online og bestilte også en vest og nogle støvler.
Jeg bestilte det hele mellem jul og nytår.
Jeg blev så ringet op igen en time efter jeg havde bestil, af den samme venlige mand, som fortalte at deres levererandør havde lukket mellem jul og nytår. Men at jeg ville få varerne hurtigt muligt.
Allerede inden nytår modtog jeg bukser og jakke.
Vesten og støvlerne har jeg modtaget i dag.
Så det var en hurtig levering samt en super service.
tumps up herfra.
Har handlet med dem flere gange og de yder super god service. og har virkelig forstand på det de sælger..
kan kun anbefales til andre..
jeg vil rose stedet for at bruge tid på at snakke om våben når man vil købe noget.
der er de flinke til og hjælpe.
Minuser.
de lovede mig en vente tid, på et (2500skud mags og en silikonespray) på 1 uge, efter 1½ ugen ringer jeg der ned og får at vide at det er lige ved og være der. eller ville komme sener samme dag. kommer så derned 2 dage efter og stadig ik kommet. selv om han sagde de ville få det dagen før, derefter ringer han dog dagen efter og siger det er kommet.
så jeg køre der ned og vil hente det hele og får at vide at kun mit mags er kommet hjem og der vil gå under en uge mere. okay siger jeg, med også at sige at jeg ik kan forstå at sådan noget silikone er så svært at få fat i, når han startede med at sige max en uge, når køre igen og venter så en uge med og køre der ned igen og får så at vide at det stadig ik er kommet. altså 3 uger efter jeg bestilte det.
så siger jeg at det ik kan være rigtig jeg skal vente så lang tid når jeg har betalt. men der var ik noget at gøre når han ik kunne skaffe det fra han grosist.
det syntes er for dårligt...
Det 2500 mags jeg købte skulle jo lades op sagde han. men da jeg kom hjem var der ingen papir med så jeg kunne se hvor lang tid, jeg skulle lade på det eller hvor mange mAH det var på, så jeg måtte skille det ad og se selv.
og da jeg så sagde det til ham i dag, sagde han at jeg skulle lade på det i 4 timer. så spurte jeg hvor han vidste det fra, for han vidste ikke hvor mange mAH det var på og stadig ingen papir havde på det eller ville skaffe dem.
så ville han ik tro på at det batteri kun var på 750 mAH som jeg så på det da jeg skilte det.
det er jo også noget lort, når der ik medfølger papir på det når det står i loven.
3: tjekker ikke deres egen priser på deres hjemmeside, om de er rigtige.
har flere gange fundet priser som ikke er rigtige .
Vis det står til mig og anbefale dem, er det kun til og få svar på div. ting og ik købe der nede.
For hjælper jo ikke når de ik kan holde tiden på de vare som man bestiller og så skal vente så lang tid.
Er sgu ik normalt med over 3 uger vente tid med lovning på 1 uge og så varen ik er kommet i nu.
mvh P
Beklager stave fejl.
Jeg har nu 4 gange været hos wartoys med en defekt riffel.
Jeg har kørt frem og tilbage med den, og der har været det ene og det andet galt.
Nu svare de mig ikke længere, og JEG HAR STADIG EN DEFEKT RIFFEL.
Elendig service, mine kære forældre havde bestilt et par kamp handsker 14 dage før min fødselsdag, der stod på siden at de var på lager og klar til levering.
De bestilte dem og ventede en uge på dem, og da de stadig ikke var kommet rykkede min mor butikken og fik besked på at de ville komme i løbet af næste uge.
Det gjorde de selvfølgelig ikke, der gik 3 uger før handskerne kom hjem og blev sendt til os. sidste gang den skod shop blir brugt...
Mathias fandt anmeldelsen nyttig
Vi er en forening på 20 mand, som startede for ca. 1½ år siden.
Vi var alle nye til sporten og søgte på nettet efter en seriøs butik.
Vi fandt Wartoys.dk som ser meget troværdig ud, i forhold til alle de andre hjemmesider, som ligner noget min lillesøster kunne have lavet på ½ time.
Vi bestilte et uniformssæt og vest og en riffel, samt en maske og en pistol, altså komplet til en mand. Der gik 4 dage som lovet på hjemmesiden, så havde vi det hele i blockbuster i Holbæk, dejligt nemt, da vi kunne hente det inden for deres åbningstider. Da vi havde modtaget pakken og alt var som det skulle være. Kørte vi alle ned til Wartoys.dk og besøgte butikken.
Her fik vi en fantasktisk service. Vi fik fortalt alt omkring hardball spillet og omkring regler og tunregler, samt vi fik hjælp med at oprette os som forening, med vedtægter og alt. Det er rart at der er så kompetent en ejer at en hardball butik, som ved en masse om sporten. Han fortalte også om turneringer og de forskellige baner i det meste af landet og udlandet.
Vi valgte at bestille våben, tøj og udstyr til hele holdet og blev oprettet som forening hos ham, så vi fik foreningsrabat. Det var sku fedt. Der sparrede vi en masse penge, samtidigt er wartoys priser nøjagtigt lige så gode som for eksempel hardballshoppens. Men hos wartoys for man meget bedre service.
Vi har efterfølgende handelet hos wartoys mange gange og har også fået tunet vores rifler der, samt besøgt deres bane og spillet sammen med dem, som arbejder i butikken og det er altid en fornøjelse at handle og spille med dem.
Leveringstiderne kan svinge lidt, men sådan er det jo med de små butikker, som ikke har så meget på lager. Det fede ved det er at de ikke er bange for at tage ting hjem, som andre butikker ikke har, og så vil vi gerne vente lidt længere på varerne.
Dog har de altid de nødvendige ting på lager, som kugler tøj masker gas co2 og tundele.
Alt i alt er vi meget tilfredse med den super gode service hos wartoys og det er altid hyggeligt at komme forbi og få en sludder og se alt det nyeste inden for sporten.
Vi har alle 20 handlet der mange gange og bliver helt sikkert ved med det, for bedre service har vi ikke stødt på ved køb i nogen af den andre butikker.
Jens Andersen fandt anmeldelsen nyttig
Min svigerfar bestilte et par bukser ca. 14 dage før min fødselsdag og da der kun var 2-3 dages levering skulle det jo ikke være noget problem.....
Min kæreste ringede første gang og rykkede efter bukserne da der var gået ca. 10 dage, her blev hun lovet at de blev sendt samme dag så der skulle ikke være nogen problemer i at de var der 4 dage senere da jeg holdt min fødselsdag, men de kom ikke så jeg fik et billede af de bukser jeg havde fået.
Mandag/tirsdagen efter ringede jeg til dem og spurgte om hvor langt mine bukser var, de var desværre i rest ordre, man var på vej hjem fra Tyskland, så jeg blev lovet at de var der om onsdag senest torsdagen og da jeg brokkede mig og sagde at jeg syntes at jeg burde får noget for min vente tid ville han så give mig et pistol hylster med som undskyld, jeg spurgte så om han var helt sikker på at de var der SENEST fredag og det lovede han.
Fredag da jeg stadigvæk ikke havde modtaget mine bukser prøvede jeg at ringe til ham for at få en forklaring på hvornår de så ville komme, men fik ikke fat i nogen (forsøgte at ringe ca.7 i åbningstiden, men den gik bare på tlf. svare efter noget tid), om mandagen var det samme resultat, der forsøgte jeg ca. 5, men tirsdag var jeg mere heldig, han kunne oplyse mig at de kom hjem fra Tyskland dagen efter, men der var min tålmodighed brugt op, da der var nu var gået over 4 uger siden de var bestilt (med 2-3 dages levering).
På den baggrund kan jeg ikke anbefale wartoys.dk til nogen.
Har det sidste stykke tid lavet en del køb der og været tilfreds med kvaliteten og pris ja giver lidt mere for noget der er lidt bedre end andre. Men mit sidste købe gjorder jeg sidst i april og har stadigt ikke modtaget mine ting sidst i maj.
i gamle dage lå wartoys i svallerup og ejeren havde sideløbende med sin skydeforretning et firma hvor han reparede kontormaskiner, fotokopimaskiner osv.
dengang var wartoys en fed forretning for ejeren satte interesse over indtjening forstået på den måde at han ville ha sine kunder ud og skyde og var et encylopedia af info fordi han selv havde interessen.
idag er wartoys navnet købt af en som gerne vil tjene mange penge men ik rigtigt evner at leve op til det han lover sine kunder.
det er fint nok hvis man køber bremseklodser hos en cykelsmed men når man bruger flere tusind kroner på et gevær og man tilmed HAR betalt, så nytter det ik noget at man siger "slutningen af næste uge" når man siger det 5 gange!
pga. wartoys er vores forening nu gået i stå med sporten fordi folk mangler våben og venter på at wartoys får sine varer hjem, vi har ventet i 1½ måned og beskeden bliver ved med at være "slutningen af næste uge" - men måske er problemet at vi har betalt så han skal ik bruge flere af vores penge til noget!?
lidt ærgeligt for vi står 7 mand som gerne ville ha købt vores våben derude men han har ikke været istand til at se en go handel for generalprøven er stadig ikke afsluttet så med 7 mand der skal handle tager det vel...7 måneder og så er sommeren slut = vi finder anden forhandler!
Mathias fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har nu handlet med Wartoys.dk, og jeg har været en del i tvivl omkring en bestilling, ang. tøj størrelserne. De er hurtige til at svare tilbage, og er meget høflige. Jeg har intet at klage over, og kan varmt anbefale dem til alle andre :)
Mikkel
Jens Andersen fandt anmeldelsen nyttig