We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (10)

Udvalgt anmeldelse om Nazar

Anbefales

Rejst med Nazar flere gange, og har intet at udsætte, alt har klappet hver gang. Eneste anke er at jeg synes de efterhånden er blevet for dyre til min pengepung, og bemærkelsesværdigt at ved at futte en tur til hamborg, kan man lave samme rejse, samme hotel/forplejning, samme rejsedatoer 25-30% billigere... Det har vi valgt at gøre i år. Men igen: Nazar kan absolut anbefales.

Altid Nazar

ALTID NAZAR
Har nu rejst med Nazar 3 gange og har booket den fjerde, sommeren 2012 på Royal. Der var vi også sidst og det var helt fantastisk. Alt er betalt og børnene hygger sig enormt. Der er absolut intet ondt at sige om nazar :-)
Der mangler intet, absolut intet!

Aldrig mere NAZAR rejser

Jeg havde læst de fine anmeldelser og oplevelser på siden her og købte med god ro i sindet, en uges all-inklusive ved Pegasos World i lav sæsonen. Da vi ankom, var servicen lav til ikke eksisterende. Det viste sig at det var den sidste uge hotellet var åbent, hvilket resulterede i at hotellet blev lukket ned, imens der stadig var besøgende gæster. Både indendørs og udendørs Pool (som er hoved attraktionen på hotellet) var 21 grader hvilket afholdt alle på nær et par enkelte fra at bade i den. Personalet (Både de lokalt ansatte, samt Nazars guider) virkede meget trætte af gæsterne.
Udvalget af Mad og drikkevarer var meget dårligt hvor der blev serveret mad, som havde tydelig karakter af at have været serveret før. Da vi klager over vores ophold til Nazar får vi (efter lang ventetid) refunderet 450 kr. for en 1/2 massage kur, hvilket jeg opfatter som en hån.
Kort fortalt, har Nazar rejser været den mest negative rejseoplevelse jeg har oplevet, som ikke bliver bedre af manglende godtgørelse ved hjemkomst. Jeg har rejst med Nazar for sidste gang og vil opfordre andre til at tænke sig om.

Total fed tur

En dejlig ferie til Tyrkiet med Nazar rejser, fedt hotel og en masse vand..
Vi glæder os til næste tur og vil klart anbefale dem at rejse med.

LÆKKER SERVICE OG KVALITET

Man får hvad man betaler for!
Jo, du kan nok finde billigere rejser, men her får du hvad du betaler for!
Super kvalitet for pengene, flinke velvidende guider, flotte hoteller med god mad, og hvis det er med All-inclusive, holder den hvad den lover - MINDST!

Eneste minus er de lidt for dyre udflugter, men alle steder i Tyrkiet finder du små lokale arrangører af de selv samme ture til halv pris, og de gør alt hvad de kan for at tilfredsstille dig.

Kanon Ferie

Har rejst med Nazar en gang og det var en rigtig god oplevelse.

Vi rejste til Tyrkiet og fik en Dansk/Tyrkisk guide, hvilket var rigtig fedt.
Jeg syntes det er rigtig lækkert med deres høje Hotelstandarter og udflugterne er også rigtig luksus.

Jeg kan påpege 2 minusser:
Få dog nogle flere destinationer.
Priserne er lige høje nok på nogle hoteller....

Så er det prøvet.

Ankom klokken meget mørkt, til Side Tyrkiet. Hotellets personale måtte hentes til hotellet fra en nærliggende bar.. og det var ikke apelsin juice de havde drukket. Det tog en evighed inden vi fik anvist vores værelser.
Flere gæster oplevede problemer og forsøgte hele ugen igennem at få fat i Nazar´s danske guider, uden held.
Måske vi var uheldige... men næste gang bliver det ikke Nazar´.

Super rejse selskab

Har været på rejse med Nazar til Tyrkiet.

Alt var bare i orden, og kunne sagtens have brugt 2 uger mere der nede. :)

Kan varmt anbefale folk, at rejse med Nazar.

Rejst 2 gange sidste år, og skal rejse 2 gange i år

DEt har altid været god service jeg har fået ved bestilling - guider de er perfekte har selv været guide så kender til deres stilling. Hoteller jeg har prøvet er Concorde - Cinar Garden - skal til Limra i kemer - Club sera - de ikke speciel de billigste men de ærligste og det kan jeg godt lide, og så er det total luksus og personalet på de hoteller jeg har været er mere end 5 stjerner værd!det samme med guiderne og salgspersonale

Fint rejseselskab

Fandt en meget billig afbudsrejse til Alanya og det hele fungerede fint på afrejse.
Dog manglede vi informtation på hotellet inden hjemrejsen om den bus der skulle hente os. Vi skulle åbenbart have været med bus nummer 2 fra hotellet, men vi fik aldrig at vide at der kom to busser og derfor satte vi os selvfølgelig ind i den der kom først.
Da vi havde kørt med bussen en time, blev vi sat af på et fremmed hotel og skulle vente på den anden bus skulle komme og tage os med. Guiden havde IKKE styr på sine ting og det var absolut ikke okay.

Bortset fra denne hændelse er Nazaar et udemærket rejseselskab.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk