We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Webink anmeldelser

Webink Logo
Kunderne om Webink : »Super service fra Webink« »Faglig kompetent og imødekommen« »Stabilt, hurtigt og personligt.« 6
Godt
8.4 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Udvalgt anmeldelse om Webink

Super service fra Webink

Vi har været utrolig glade for Anders & Jacob, som har gjort vores hjemmeside funktionel og brugervenlig, hvilket mange af vores kunder har tilkendegivet. Vi har følt os i trygge hænder fra start til slut, og vil klart anbefale Webink til venner og bekendte. Josephine, Rudolph Care

Faglig kompetent og imødekommen

Vi har i forbindelse med hjemmeside specifikker opgaver brugt Webink i forbindelse med flere opgaver. Oplevelsen har hver gang været særdeles positivt, både hvad angår det faglig kompetence og hvad angår service niveau.
Martin Wilhelm-Nielsen, Partner, IMCG

Webink

Stabilt, hurtigt og personligt.

Jeg har arbejdet med Webink på forskellige typer online projekter. Alt løst på bedst tænkelig måde, til tiden og til aftalt budget. Webink er med til at sikre en tryg og kvalitetssikker løsning uanset opgave størrelse. En fornøjelse på alle plan!

Webink

Fantastisk hjælp og grafisk indsigt

Jeg har fået lavet 3 hjemmesider hos Webink og hver gang med super resultat og ikke mindst hurtigt og effektivt. Som konsulent for kræftens Bekæmpelse er det vigtigt at jeg kan pege på en virksomhed der gør det godt hver gang. Og det gør webink og vi er tolte af de sider de har produceret for os.

Webink

At arbejde med Weebink! - Er guld værd!!

At arbejde med Webink er en stor fornøjelse og yderst lærerigt. Inde for foto, video, grafik, kommunikation, og webdesign er Jacob Krull's kreative evner en kæmpe hjælp - på alle niveauer! Jeg kan kun anbefale
Webink på det varmeste.
Kort sagt; Jeg blev klogere og yderst tilfreds.

Uovertruffen!

Gennem de sidste 11år har Webink sørget for at skabe og updatere min hjemmeside. Resultatet har gennem alle årene været af en meget høj kvalitet. Spudlende kreativt, funktionelt og gennemtænkt til mindste detalje. Hver gang jeg ser grimme og utjekkede hjemmesider opfordrer jeg folk til at kontakte webink.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk