[REPLY]
Det er let at handle og man kan i ro og mag læse om varen og det er let at bytte varen igen, hvis den ikke er som forventet.
Stort set en positiv oplevelse at handle hos Coop. Varerne blev hurtigt leveret. Billig fragt. Der var dog et minus: Bordpladen var lidt ødelagt i det ene hjørne. Ved ikke om det er sket hos Coop eller hos fragtmand. Bordet burde have været bedre emballeret. Jeg reparerede skaden med sort tusch. Gad ikke at reklamere for at få en ny bordplade. Der skal alligevel dug på.
OBS!
Jeg har en tilføjelse til min anmeldelse af Coop, som har udvist ekstraordinær god service vedr. mit køb af spisebord med 4 stole.
Da Coop havde læst min anmeldelse på Trustpilot, blev jeg kontaktet af en medarbejder, der beklagede skaden på bordpladen. Jeg fik en godtgørelse på kr. 75,-, selv om jeg anser skaden for ubetydelig.
Dette er ikke sidste gang, jeg handler hos Coop, og jeg kan varmt anbefale firmaet til andre! Coop fortjener fem stjerner fra mig, selv om jeg kun gav dem fire i første omgang!
Peter Christiansen
Jesper fandt anmeldelsen nyttig
Tidligere har jeg bestilt cykler og hentet dem i den lokale Super Brugsen. Det kan man åbenbart ikke længere. Man er tvunget til at at ofre 49,- på fragt. Levering til dørkant...
I forbindelse med levering af cyklen, kom en fin mail fra en fragtmand som kunne besvares med besked om, at de måtte stille pakken uden for døren.
Lås og lygter kunne så ikke leveres sammen med cyklen. De kom et par dage efter med en anden fragtmand, der ikke havde opfanget beskeden om at stille pakken uden for døren. Pakke retur...
Så var det helligdag (og 8 års fødselsdag) og hverdagen efter blev pakken så leveret ... til den lokale Super Brugsen - som man ikke kunne vælge som leveringssted i første omgang.
Forvirret? Det er jeg også...
Vil have den gamle levering til butik tilbage.
Det gik stærkt..... med Post
og der var endda returseddel, hvis jeg fortrød....
Fin service....
Bestilte en obh mælkeskummer i november, og leveringen gik fint. Den kunne afhentes indenfor 3 dage i den nærmeste kvickly (Næstved). Mælkeskummeren går i stykker, virker sporadisk. Jeg skriver til coop da jeg ikke kunne finde min faktura. De sender hurtigt min faktura via mail. Så langt så godt. Der bliver forklaret hvordan returneringen foregår. Klister mærkat på, og indlever den i kvickly så sender de den til vores lager. Tre gange forsøger jeg at indlevere pakken, først vil de ikke modtage den fordi mærkat var sat forkert, anden gang fordi det ikke var i original emballage, og tredje gang tog de den kun fordi jeg var meget insisterende. Det er tydeligt at kvickly ikke ser sig selv som en del af coop og var meget "trætte" af mig. dette skete for en måned siden. jeg har de sidste to uger forsøgt at få hul igennem til coop for at finde ud af hvor min vare er henne og hvad der sker- hver gang jeg skriver får jeg sådan en mail der fortæller hvor travlt der er, og der kan gå mange dage før de kigger på min sag. Når der så kommer hul igennem, kommer der en ny person på sagen.. og så får jeg endnu en mail om at der kan gå et par uger før de får tid til at se på min sag. Det er bare ikke ok. jeg reagerer med en meget sur mail og om de ikke bare kan sende mig en ny. ingen reaktion.
idag har jeg så fået en mail om at min mælkeskummer først er sendt fra kvickly næstved for et par dage siden, så når den lander på lageret vil de kigge på det. (altså den skulle være sendt for over en måned siden)
så nu skal den på lageret og så skal der tages stilling til om den nu er i stykker (jeg tør slet ikke tænke på hvad de kommer frem til) og hvad der videre skal ske i sagen.
godt jeg ikke har købt en stor og vigtig ting der skal bruges ofte. hold op hvor er det et stort problem at de to instanser ikke kan arbejde sammen.jeg orker ikke at købe noget som helst mere via Coop.
Har handlet 3 gange indenfor 3 uger. Generelt lang ventetid, normalt 5-6 dage lover Coop. 1. gang var der strejke. Ok. 2. gang 7 dage uden sms besked om at varen var ankommet til pakkeshop. 3. gang varen er forsinket grundet travlhed. Ved ikke hvornår den kommer. Normalt er levering hos de fleste internetfirmaer i DK 2-3 dage. Det er simpelthen ikke godt nok.
Der er bare aldrig noget i vejen, når man handler hos COOP.DK
Familien handler en del i Coop og så får vi bonus.Der er da bare fedt.Torvet er godt for medlemmer.
Vagn Olsen fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte et fotografiapperat på coop.dk. Leveringstiden var angivet til 5-7 hverdage.
Efter 2 hverdage får jeg mail om, at varen er forsinket 1-2 hverdage på grund af strejke på coop's lager.
Efter yderligere 7 hverdage får yderligere en mail om, at varen er forsinket 1-2 hverdage på grund af strejke på coop's lager. Om der er de samme 1-2 dage eller yderligere 1-2 dage fremgår ikke klart. Men hovedregningen siger, at der vil gå max. 11 hverdage fra bestillingen.
Efter de 11 dage rykker jeg for varen; får straks en mail om, at man vil svare mig senest om 3 dage. På 3.dagen får jeg en mail om, at man ikke har nået at svare mig. 2 dage senere får jeg en mail om, at man ikke ved, hvornår varen sendes fra lageret.
Yderligere 4 dage senere får jeg en mail om, at bestillingen er annuleret, da man ikke har varen og ikke kan skaffe den.
De 5-7 hverdages leveringstid blev altså til 18 hverdage (bortset fra én dag er det 4 uger fraregnet weekender og helligdage!)
Èn ting er, at der kan ske forsinkelser i leveringen. En anden ting er, at man binder mig bortforklaringer om arbejdsnedlæggelser på ærmet, når man slet ikke har varen på sit lager. De er uanstændigt coop.dk.
Man kan desværre ikke give 0 stjerner; det havde I altså ellers fortjent.
Bestiller en vare søndag med leveringstid indenfor 3-5 hverdag. Torsdag er varen stadig ikke kommet og ringer til kundeservice, der meddeler de har "kort" ventetid. Efter at have ventet en halv time får man en udvidende kvindeperson, der ikke kan svare på noget om hvornår varen kommer og hun kan ikke ringe til nogen for at få at vide hvornår den skulle komme og alt hun ved er bare at de bliver leveret i rækkefølge. Jeg valgte at annullere ordren, da jeg ikke kan bruge så ringe service og så var det en gave til mors dag på søndag. Hvis i vil have et firma der holder den lovede leveringstid og som har ordentlig kundeservice, så lad være at handle med coop.
Jeg har kun positive ting at sige om COOP, med hensyn til at få tilsendt vare, jeg har altid fået det jeg har bestilt, og varene har altid været i orden. Ekspiditions tiden er heller ikke for lang.
Jytte Johansen
Kalundborg DK.
Tog min kompostkværn i brug idag og kort efter var den kaput. Smed den i bilen og kørte i Kvickly men det ragede dem en høstblomst for de havde ikke noget at øre med Coopplus.
Har nu ringet mere end 30 gange til det nr. Der står på faktura men intet svar og på hjemmesiden er der heller ikke kontaktoplysninger.
Betyder det at man bare må sejle i sin egen sø hvis man køber en defekt vare???
16/5: Fortsat ikke noget svar fra Coop omkring hvad jeg skal gøre!!! Gad vide hvor mange der bliver behandlet på samme måde. Er det noget for et forbrugerprogram måske :-)
21/5: nu 2 uger siden jeg skrev til dem og ingen løsning endnu!
Bestilte et Bålfad via Coops hjemmeside. Efter 10 ankom pakken endeligt til butikken. Butikken (Super Brugsen Højby) valgte at nægte modtagelse af pakken da GLS havde beskadiget den. Skrev en mail til deres "kundeservice" og forklarede problemet men fik en mail om at der ville gå min 7 dage før de havde tid til at se på sagen. Så ringede jeg til deres kundeservice og fik så at vide at de godt kunne se at varen var kommet retur, men at de ikke automatisk bare sendte en ny varer. De kunne så heller ikke sende en ny varer nu, men de ville tilbageføre mine penge. Magen til amatøre skal man lede længe efter...
Jeg køber mange ting på coop.dk, og er især glad for at varerne kan hentes, hvor jeg normalt handler, og at coop har så mange unikke varer i høj kvalitet.
Fin pige cykel - men de 3-5 dages leveringstid, endte med at være 10 dage!
Super ærgeligt når man har et 4 årigt barn, der går og venter på den..
Det tog præsis den tid de sagde, det tog en uge, hvilket er lidt lang tid, men det er rart at vi kunne hente den i butikken. Da den er tættere på en posthuset..
Havde bestilt et skrivebordsunderlag til min datter, som hun skulle have i fødselsdagsgave...Det første der kom, var fuldstændig bukket i 2 af hjørnerne, så det sendte jeg retur. Efter lang tid ringede jeg til dem, da jeg ikke kunne forstå jeg ikke havde fået en ny vare. Jeg fik at vide, at de ikke kunne sende mig en ny, men at jeg kunne få pengene tilbage, og så bestille et nyt via nettet. Det gjorde jeg så, og da det så kom med posten, var det ikke blot bukket i kanterne, men simpelthen gået helt i stykker...I skrivende stund er det ikke blevet sendt retur endnu, men det bliver det. Og denne gang bestiller jeg ikke et nyt.
:-(
Stort udvalg, men søg altid andre steder, det er ofte muligt at finde varen billigere et andet sted. Jeg har fået leveret til min lokale Brugs hvor jeg afhenter varen. Der gik 1 uge inden varen kom, det syntes jeg vare lidt længe, men den var forsvarligt pakket ind.
Nemt at finde varerne og oplysninger om dem.
Hurtig og servicemindet ekspedition - også, hvis en ordre skal annulleres før levering.
Returnerede en vare til www-coop.dk. Efter 6 dage ringede jeg for at høre til "processen". Talte med en noget arrogant service medarbejder, som kunne oplyse, at jeg fik en mail, når de havde registreret varen som modtaget. Så på det tidspunkt kunne han ikke fortælle mig, hvor varen var, og hvor lang tid der ville gå, før jeg ville høre noget? Han oplyste også, at coop.dk har en måned til at ekspedere returordrer!!!!! Det må da kaldes laaaaangsom ekspedition!!!!
Coop skriver i deres tilsendte e-mail: Det er vores klare ambition at drive Danmarks bedste e-handelsbutik .
Til det kan jeg kun sige at der er meeeget lang vej endnu.
Jeg købte en el-keddel på deres hjemmeside den 6/4-2012, de skriver at leveringstiden er 3-5 arbejdsdage, jeg vælger at få den leveret til Super Brugsen i Vig.
Den 12-4-2012 får jeg en e-mail hvor coop skriver at pakken er sendt til deres butik.
Den 18-4-2012 har jeg stadig ikke fået en besked fra butikken om at pakken er klar til afhentning, så jeg ringer til Coop's kundeservice, som meget servicemindet ringer til Super Brugsen i Vig, imens jeg venter i telefonen.
Jeg får besked på at pakker er ankommet og er klar til afhentning, og grunden til at jeg ikke havde fået besked var at Super Brugsen i Vig havde glemt at ankomsregisterer pakken, hvilket godt kunne ske hvis det f.eks. var en ny medarbejder der havde taget imod pakken.
Kundeservicemedarbejderen sagde at jeg ville få e-mailen indenfor få minnuter, og at jeg bare kunne afhente pakken.
Den 19-4-2012 altså dagen efter havde jeg stadig ikke modtaget nogen e-mail, så jeg kørte til Super Brugsen i Vig for at prøve at få udleveret pakken, jeg fik pakken men ikke uden at skulle vise ID og på spørgsmålet til hvorfor jeg ikke havde fået en e-mail, var svaret at Coop DK system aldrig virker.
Nu har jeg fået pakken, men stadig ingen e-mail.
I min verden så leverer Danmarks bedste internetbutik lagervarer på 1-2 hverdage, I dette tilfælde har det taget Coop 8 hverdage at få en pakke fra Odense til Vig, det er bare ikke godt nok!
Var så heldig at opdage et helt sindsygt godt tilbud på en Kenwood maskine hos dem så skyndte mig at bestille. Kan kun forestille mig at de er blevet lagt ned af bestillinger så der gik 4 dage før vi fik en ordrebekræftelse - hvilket de også er meget gode til at informere om "der går minimum en dag før man får en ordrebekræftelse."
Vi fik røremaskinen sendt til em super brugsen i nærheden af mit arbejde (da vi bor i Malmø) og alting var bare helt perfekt, bortset fra at vi ikke fik en officiel bekræftelse fra coop om at varen var klar til afhentning.
Da vi så pakken var ankommet med gls tog vi i brugsen og fik vores nye fine røremaskine!
Jeg er meget tilfreds.
Undertegnede har oplevet en 100% service fra Coop i forbindelse med returvare.
Jeg købte en symaskine, som på ingen måde levede op til mine forventninger. På grund af sygdom på modtagelsestidspunktet blev returretten overskredet med ca 14 dage. Alligevel var der íngen problemer med at annullere mit køb. Tusinde tak for det Coop. Det var en stor lettelse for mig.
Jeg har tidligere købt varer hos Coop via nettet, bl.a. el-tandbørste og støvsuger. Har altid fået en god service. Ringer man til deres forbrugertjeneste, får man kontakt med venlige og kompetente medarbejdere. Jeg har kun gode oplevelser med Coop-
Det eneste minus ved købet var, at der tages gebyr for betaling med dankort. Så skulle man kunne vælge at betale for varen i forretningen når man afhenter varen.
Det gik hurtigt og nemt mht leveringen.
Bestilte nogen legosæt via webshop til levering i forretning.
Leveringen ud til forretningen gik åtte jeg køre de 15 km til forretningenforholdsvist efter planen, men forretningens procedure for at opdatere at pakken er modtaget hos dem, halter vist en hel del.
Kundeservice var flinke og forsøgte at hjælpe, men kunne åbenbart ikke komme igennem til forretningen.
Til sidst kørte jeg de 15 km til forretningen for at høre til pakken.
Jeg vil nok en anden gang vælge et andet sted at handle, eller alternativt give en anden Coop forretning chancen for at bevise at det kan lade sig gøre. Hvis bare det var muligt at hente i den lokale Fakta butik, så var det nemmere.
God hjemmeside med overskuelige tilbud. Handlen forløb lige efter bogen. Tidsfrister overholdt. Alt i alt en OK oplevelse.
Siden er nem og overskuelig også mht. bestilling. Gode tilbud via nyhedsmail. Dog har de ændret betalingen, så hvor man tidligere bare betalte i butikken skal man nu betale via hjemmesiden og der lægger de betalingsgebyrer på. Hvis ikke de havde lagt de gebyrer på, så havde de fået en perfekt score fra mig.
Køb af bærbar pc.
Leveret i butik 2 dage efter bestilling på nettet. Alt i skønneste orden
Effektivt - men knap så hurtigt , som jeg kunne ønske . Derfor "kun"4 stjerner- 3-5 arbejdsdage er ikke godt nok. Men har købt mange ting her og det er ikke sidste gang.
Hej, har igen købt varer hos Coop. Det er nemt bekvemt og altid hurtig levering. Det er faktisk synd for når jeg skal hente i butikken er det mere besværligt! Jeg har aldrig bestilt så store ting at det kan betale sig at få leveret, så jeg tropper op i min butik, henvender mig i kiosken, hvor de kalder på en person, der skal på lageret for at hente. Så står vi der og venter..........Som regel har jeg været nødt til at parkere lidt ulovligt og mens jeg venter tænker jeg om det er denne gang at jeg får bøden. Så endelig kommer den søde "henter" med mine ting og jeg siger tak og tager hjem med mine varer. Det er tydeligt at da butikken blev ombygget for et års tid siden tænkte man ikke på denne del, så det er besværligt for mig som kunde og naturligvis også for medarbejderne at skulle finde og levere mine varer. Men.....jeg har endnu ikke fået en parkeringsbøde og mine varer er altid i fineste stand :-)
Stort set positiv med alt det jeg har købt på Coop det kommer altid til den aftalte tid, kan varmt anbefales at handle der
har handlet adskillige gange hos coop nemt og hurtigt...kan da anbefales
hilsen tmp
Jeg har handlet flere gange hos coop.dk, og har været yderst tilfreds med den service jeg har fået, den service vil jeg give 5 stjerner for. Hilsen Jens Jakobsen
Super nem bestilling via COOP.dk og hurtig levering. Også pæne priser i forhold til andre steder.
jeg har kun godt at sige om det nye coop system,fin nok med man skal betale forud
Jeg modtog en e-mail om afhentning af internetkøb i Super-Brugsen på Nørrebrogade, hvor Coop skrevet "Du bedes henvende dig til personalet i butikken, og fremvise legitimation (pas, kørekort eller sundhedskort). Det vil desuden være en hjælp for butikken, hvis du medbringer en udskrift af denne mail". Jeg tænkte at sundhedskort måtte være det samme som Sygesikringsbevis, hvilket jeg med meget besvær fik overbevist ekspedienten om. Butikkens skærm var nemlig kun i stand til at registrere pas og kørekort som legitimation (jeg har aldrig haft et kørekort og jeg skal heller ikke have sådan et, og pas bruges jo mest til rejser). Det var tydeligt at ekspedienten var bekymret om at få vrøvl med sin overordnede. Der opstod efterhånden en lang kø bag mig og flere af dem var rasende på såvel mig som ekspedienten. Jeg var stædig og fastholdt at sygesikringsbevis var brugbar legitimation. Efter ordveksling med andre ansatte i butikken blev pakken langt om længe udleveret, og jeg tænkte, at det er sidste gang jeg handler med Coop internetbutik.
Forskellen på Irma og Brugsen er netop, at man i Irma overlader ansvaret til de ansatte som efterfølgende bakkes op af ledelsen, hvorimod Brugsen har en ledelsespraksis, som gør de ansatte ude af stand til at tage selvstændig stilling, hvilket er til stor skade for såvel den ansatte som kunderne.
Jeg købte og betalte omkring den første marts en motionscykel over Nettorvet. Den skulle leveres med Transportgruppen efter nogle dage, hvilket den også blev - men ved levering var cyklen defekt, pakken åben og nogle dele gået i stykker, så transportmanden tog den med retur.
Så startede balladen med at få tilsendt en ny cykel! Jeg mailede dagen efter leveringen af den defekte cykel til Coops kundeservice, hvad der var sket, og fik svaret, at de ville få sendt en ny ud i løbet af den uge, vi var i. Jeg hørte ingenting og fik ingen cykel. Ugen efter mailede jeg igen og fik svar fra en ny medarbejder, at NU ville han sende min henvendelse til den relevante afdeling, og så ville jeg høre nærmere. Jeg hørte ingenting og fik ingen cykel.
Ugen efter mailede jeg igen til Coop og fik svaret, at medarbejderen samme dag ville kontakte Transportgruppen og bede dem sende mig en ny cykel (det var åbenbart ikke sket tidligere). Der kom ingen cykel, men jeg fik en opringning fra Livingsport, som åbenbart leverer cyklerne - De sagde, at cyklen var udsolgt, men de ville undersøge nærmere...
Og tiden gik, der kom ingen cykel, og jeg måtte igen kontakte Coop - Hvilket var svært, da jeg bare fik et autosvar om, at de havde meget travlt. Til sidst ringede jeg derind (ca. en halv time med ventemusik i øret) og fik fat på endnu en ny medarbejder, som ikke ville have med min sag at gøre, men som lovede at få den "primære" medarbejder til at kontakte mig. Intet skete...
Et par dage efter ringede jeg igen til Coop (endnu en halv time med ventetone i røret) og fik fat på endnu en ny medarbejder, som ville kontakte Livingsport og få dem til at kontakte mig. Intet skete...
Så jeg ringede igen til Coop og bad nu om at få lov til at tale med den første medarbejder, jeg havde talt med. Han sagde, at Livingsport intet havde med sagen at gøre, men han ville kontakte Transportgruppen og bede dem levere ASAP. I øvrigt fik jeg et afslag på godt 10% af prisen "fordi det var meget vigtigt for Coop, at kunderne følte, de fik en god service!" Det var lidt for sent på det tidspunkt...
Der kom ingen cykel. Jeg fik godt nok en opringning fra et blokeret nummer, som jeg ikke kunne tage, da jeg sad i møde på arbejde. Jeg fandt senere ud af, da jeg selv kontaktede Transportgruppen, at det var chaufføren, der ringede for at sige, at han var på vej... Jeg havde intet fået at vide om, at de ville komme, og var som nævnt på arbejde.
Jeg brugte igen en formiddag på at komme igennem til Coop på telefonen, blev henvist til Transportgruppen - Og fik i øvrigt at vide af Transportgruppen, at de slet ikke var gearet til at levere til privatkunder, dette gør de udelukkende for Coop, derfor den mærkelige fremgangsmåde med ikke at kontakte kunden før levering.
I går, den 11. april, fik jeg endelig leveret cyklen, som jeg altså betalte for den 1. marts, og som jeg havde fået lovet levering af FIRE GANGE! Jeg har brugt to fridage på at vente på levering (for Transportgruppen kunne ikke fortælle, hvornår de kunne være der, andet end at jeg kunne ringe samme morgen og få at vide, om det ville blive formiddag eller eftermiddag), og så har jeg brugt MANGE timer på mailkorrespondance og telefonventetid.
Det har, alt i alt, været virkelig frustrerende, og et afslag på 10% batter ikke rigtig noget i den sammenhæng.
Søren Poulsen fandt anmeldelsen nyttig