We are hiring!

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)
Wellnesshasselager

Fantastisk oplevelse og hurtige resultater

Jeg var så heldig at få et gavekort til Wellness Hasselager. Her fik jeg en helt fantastisk behandling. Det var så utrolig behagelig. Selve lokalet er så stemningsfyldt og den musik var så rammende i forhold til den ansigtsbehandling.

Det var så livsbekræftende og genopfriskende for mig, at jeg har kunnet mærke det lige siden. Både i min dagligdag og på mit arbejde, hvor jeg har fået tilført masser af ny energi. Jeg føler virkelig, at jeg er i bedre balance, og har det rigtig godt med mig selv.

Jeg kunne derfor ikke holde tilbage med at komme herinde og anmelde wellness hasselager.

Utrolig flot miljø, dejlig stemning og virkelig, virkelig god kvalitet. Resultaterne var synlige med det samme :)

Glæder mig allerede til min næste behandling :)

Wellnesshasselager

Forfærdelig oplevelse

Jeg havde købt en såkaldt hotstone-massage og jeg skal love for det var hot: hun brændte mig 3 gange!!! - altså brændte som i "av for helved, du brænder mig" og så 3 gange. Hendes eneste forsvar var: der er kunder der ikke kan få det varmt nok.
Kan på ingen måde anbefales.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk