[REPLY]
For godt og vel 3 mdr. siden fandt min kæreste og jeg en bil på Lasse Wennergrens hjemmeside, jeg kontakter ham mht. at komme op og se på bilen. Hvorefter jeg ganske kort tid efter bliver kontaktet at dette var jeg velkommen til.
Oppe hos Lasse bliver jeg mødt af en ung og ganske behagelig gut som viser sig at være ejeren selv, altså Lasse Wennergren. Der pga. travlhed spørger om jeg ville udskyde en evt. prøvekørsel da han pga. private anliggender var nød til at lukke lidt tidligere den dag. Det var intet problem for mig.
Efter min kæreste og jeg havde prøvekørt bilen, besluttede vi os for at køretøjet skulle være vores, var Lasse en stor hjælp med at forklare processen med bilkøb (vi har ikke haft bil før) og var helt med på at vi fil bilen FDM testet. Efter et par dage var bilen tilbage og de to mindre små fejl som FDM havde konstateret havde fixede Lasse disse uden nogen problemer.
Så vores vurdering af Wennergrenbiler er at her vil vi gerne købe vores næste bil og at Lasse gør en stor del af sine kollega til skamme med sin behagelige og professionelle optræden.
så jeg kan trygt anbefale et bilkøb her