We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

121doc anmeldelser

121doc Logo
Kunderne om 121doc : »Pålideligt og hurtigt« »Pålidelig og troværdig.« »Hurtig transport« 61
Godt
8.6 af 10

61 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (61)
121doc

Laang og besværlig kommunikation.

Bestilte varer den 8. maj via bankoverførsel.
Overførte penge den 9. maj og sendte en mail med bankkvittering som det stod jeg skulle i den mail jeg modtog.
Mailen kunne ikke leveres til opgivne mailadresse, så jeg fortsatte med at sende.
Endelig den 16. kunne jeg få fat i nogen på telefon, og fik en anden mailadresse.
Dette betød dog ikke der skete videre da min ordre stadig stod som ubetalt.
Jeg mistede tålmodigheden 21. maj og skrev til dem, at hvis jeg ikke samme dag kunne se der skete noget med min ordre ville jeg kontakte min bank for at få ført min betaling retur.
ENDELIG skete der så noget, og mine varer blev afsendt.
Påstanden fra dem var, at jeg havde overført til en forkert konto, trods det, at jeg havde copy pastet kontonummer fra den mail de sendte mig!!
MEGET LANGSOMMELIG PROCESS!!!
Yderst utilfreds da pointen netop var at spare tid frem for at gå til lægen..men det kunne jeg da alligevel have nået flere gange.

Udvalgt anmeldelse om 121doc

• Jorgen

4½ stjerner

Den bestilte vare kom meget hurtigt. Alt hvad jeg havde bestilt var med, så jeg er en tilfreds kunde. Kun ét forslag : I siger i jeres reklame-materiale, at jeres varer sendes med diskretion. Men - der står stadig noget med "pharmacy" uden på pakken, og så skal der ikke så meget fantasi til for at gætte, hvad der er indeni. Kunne I ikke finde et mere neutralt varenavn? På mit bankudtog står der "Dispensing Services" - det er en anelse bedre. Hvad med noget HELT neutralt - som f.eks. "vareprøve" eller "Sample"? På forhånd tak og med venlig hilsen

Pålideligt og hurtigt

pålideligt og hurtig levering. Fin hjemmeside. Enkelt.

• juk

Godt

Fik det jeg skulle, hurtigt. God behanling.

Pålidelig og troværdig.

Dejligt med et firma der lever op til forventninger, både med
varer og levering.

• no

udmærket

virker perfekt

Nemt, men meget dyrt

Det er nemt og hurtigt at bestille via 121doc, men det er meget dyrt i forhold til at gå til egen læge. Jeg har brugt 121 doc flere gange, men overvejer kraftigt at bruge tiden ved egen læge i stedet for at spare penge

Hurtig transport

Det eneste jeg synes der skal rettes til er adressefeltet så der kan noteres hvilken sal man bor på f. eks. 2 sal, dør 4

• k.a.

Bedre bliver det ikke!

Anmeldelse at denne sider er enkelt.
Præsis-hurtig og nemt.

121doc

Problemfrit og leveret til tiden, hurtig ekspedition

Hej, I er bare gode

Ekspres levering

Det er svært at vedligeholde pesimismen, alt fungerer punktlig og præcis.

• Jussi

Super

Fik noget tilbage som vi begge har savnet meget.

• Nick
  • 7 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Super betjening og hurtig levering

Hurtig og diskret levering som kan trackes.

Perfektion

Jeg bestilte min vare til middag om onsdagen, og til middag om torsdagen stod jeg med varen i hånden. Det gik stærkt :)

• Sanne

fungerer upåklageligt

Lynhurtig og korrekt ekspedition. På hverdage er der dag til dag levering. Imponerende!

121doc

Det gik hurtigt og effektivt.

Det virker rigtig godt

Mine varer kommer altid som lovet. Og meget hurtigt.
Stor tilfredshed med service og kvalitet

hurtig og fin levering

Det var nemt at bestille og produktet kom 2 dage efter

Fin service.

Jeg købte nogle piller på hjemmesiden og modtog dem dagen efter. Dog havde UPS tabt min pakke ud af bilen så en forbipasserende måtte samle den op og aflevere den. Ikke helt acceptabelt men fint nok service. Hurtigt og nemt.

Perfekt service.

Jeg har bestilt varer hos 121doc, og jeg synes det har været hurtig og perfekt levering

• Kunde
  • Verificeret køber

Hurtig, nem og sikker måde at handle. Aldrig oplevet problemer med navigering på site, levering og betaling.

• Anders

Service er i top

Hurtigt og nemt.
leveret til døren dagen efter bestilling.

• vagn

hurtigt og effektivt

lettere end at gå til egen læge

121doc

jeg er meget tilfreds - især med tempoet!

Hastigheden med hvilken ordren er effektueret er helt utrolig, - det anbefaler jeres Trustpilot som et fint shoppingsted

bondefangeri

Jeg bestilte en gratis prøvepakke - i stedet har I hentet over 1300 kr.på min konto - hvad er meningen ??????????? Og alle mails jeg prøver at sende til:patient-support @121doc.dk bliver afvist - hvad er meningen ??????????
Og hvorfor har I 2 mailadresser når ingen af dem bliver besvaret ?????? Send omgående et svar til mig : timmermann2000@mail.dk

• JAN

helt fin behandling

troværdigt firma der lever op til mine forventninger

Service i klasse A

Er yderst tilfreds med de produkter jeg har bestilt.. Hurtig levering og en super service ved spørgsmål...... Kan kun anbefale 121doc.

Perfekt

Ingen problemer fik mine vare efter 2 dage kan varme anbefales...

• Phuong

Hurtig levering... Dejlig service

Positivt anmeldelse af service

• Martin

Super

God betjening - lynhurtig levering.

• Henrik
  • 3 Anmeldelser

Har brugt dem 4 gange, og det virker hver gang

• iman
  • Verificeret køber

jeg synes i er super gode hjælp. tak

jeg har modtaget medicinen hurtigt det er super dejligt. tak

• erj

Super

Det kan ikke blive bedre

• Niels

Top Leverings service

Varen leveret indenfor det lovede tids interval

okfint

okheltiorden

• Jørn

super

Alt virkede som smurt i olie, bestilling en dag levering den næste.
Godt gået

• Trine
  • Verificeret køber

overskueligt, hurtig tilbagemelding, hurtig levering.

Betryggende betjening, anonymt og super hurtigt! Er fuldt tilfreds..

Noget nær det perfekte

Nu er det ikke altid at træerne vokser ind i himmelen, alt i alt har det været en fantastisk oplevelse at handle gennem 121DOC, det eneste der halter lidt er den lovede leveringsdag - men det skal ikke få lov at ødelægge det ellers gode indtryk af hele konceptet - Godt gået

• Peter
  • Verificeret køber

Hurtig, og diskret levering.

Jeg kan varmt anbefale 121doc. Har foretaget flere køb og de har alle levet op til forventningerne. God information om leveringstidspunkt, og den bestilte vare er altid leveret rettidigt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk