We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

123Hvidevarer Logo
Kunderne om 123Hvidevarer : »En overraskende meget positiv oplevelse« »God og hurtig ekspedition« »Jamen - WOW! Hvordan gør de det?« 602
9.4 af 10

602 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

God og hurtig ekspedition

Let sikkert og stabilt og en god pris, hurtig og sikker levering og opsætning.

Udvalgt anmeldelse om 123Hvidevarer

123Hvidevarer

En overraskende meget positiv oplevelse

Primo oktober bestilte vi varen hos White Away hvidevarer og selvom der stod at fryseren var lagervarer med 2-5 dages leveringstid fik jeg bekræftelse på at den først kunne leveres 31. oktober. fredag den 28 november fik vi at vide vi først kunne få fryseren 15. november. 14. november blrv vi orienteret om ny leveringstid den 6. dec. 5. dec. igen en udsættelse til ca. 23. jan.
Da sagde jeg stop og besstilte varen hos 123Hvidevare sidst på dagen 5. december og afkrydsede leveringen til 7. december og påpegede at prisen var 191 kr. dyere end vist på Pricerunner. ½ time senere blev jeg ringet op af 123Hvidevarer og fik forklaret prisforskellen og blev lovet at jeg fik leveret til prisen på Pricerunner, men da man ikke kunne kontakte fabrikken så sent, kunne man ikke love en leveringen før den 8. december. Jeg var imponeret over denne service og glæden blev endnu større da vi allerede fik leveret fryseren 7. december. Pengene blev først trukket 2 dage efter leveringen. ALT I ALT EN FANTASTISK SERVICE.

123Hvidevarer

Jamen - WOW! Hvordan gør de det?

Man bestiller en ny opvaskemaskine om eftermiddagen den ene dag og modtager den allerede næste dag - og på Lolland - altså uden for lands lov og ret ;O). Ganske enkelt perfekt. De fem stjerner er i den grad hjemme.

• Lars
  • Verificeret køber

Raske svar fra kundeservice, men litt lang frakttid til Norge.

Kan anbefale å handle her, men litt lang fraktid til Norge. Kjapp kundeservice.

• Kunde

Super godt firma

Rigtig god betjening og vejledning. Venlig og kompetent behandling og hurtige tilbagemeldinger på mails, samtidigt med at vi fik de bedste priser på markedet.

123Hvidevarer

Rigtig god og hurtig service

Jeg fik hurtigt et samlet tilbud på de varer jeg skulle have til en pris jeg ikke fik bedre andre steder mvh maria

Fuldt ud tilfreds

Kan kun anbefale 123Hvidevarer

• Lau
  • 34 point
  • 14 Anmeldelser

Meget positivt! Kan anbefales!

Hjemmesiden giver et godt overblik og du kommer hurtigt frem til det produkt du ønsker. Bestillingen foregår smertefrit og der bliver leveret direkte til din hjemmeadresse få dage efter. Vi havde også behov for at tale med kundeservice hvor vi fik en hurtig, høflig og professionel behandling - Dette bliver vores første stop til fremtidige hvidevare indkøb - Og så tror jeg også at de har de bedste priser!

alt gik fint

Hej Købte en siemens opvaskemaskine til en god pris. Valgte selv at hente den. Blev ringet op kl. 17.30 samme dag hvor de fortalte at jeg bare kunne hente den med det samme da den stod på lager. Alt gik efter bogen og er fuld tilfreds, Handler sikkert igen hos dem.

• Lars
  • 20 point

Perfekt levering!

Alt gik som det skulle og varen er tip top

• Anders Fink
  • Ballerup, DK
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Alt i alt en super service

Høflig Hurtig betjening,

123 - Sådan !!

Sådan ! Billig - Hurtig - og effektiv !! Dejligt!

• Dennis
  • Verificeret køber

God service, hurtig levering.

Der gik mindre end 30 min fra jeg havde bestilt et køleskab til jeg blev ringet op af en vognmand, der bekræftede tidspunkt for levering og sikrede sig at vi var hjemme.
Ingen forsinkelser på leveringen og det blev båret op og pakket ud som vi havde betalt for.
Er yderst tilfreds.

• Joan
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

Hurtigt og problemløst

Bestilte varen en hverdag, og kunne hente den næste hverdag. Yderst tilfredsstillende. Desuden er deres priser konkurrencedygtige.

• Kenneth

Vi kan starkt rekommendera 123Hvidevarer

Vi behövde vitvaror och fann det vi sökte på 123Hvidevarer. Var först lite misstänksamma eftersom det var så mycket billigare än vi räknat med så vi tog en tur för att besöka butiken. Från Malmö tog det inte lång stund att köra. Vi fick ett mycket gott intryck av den trevliga personalen (Sune). Vågade därefter beställa både det en och det andra till bra pris. Det gick fort att få varorna hemsända, knappt en vecka. Tyvärr hade vår kyl/frys fått transportskador och vi blev bekymrade över hur det skulle fungera med klagomål eftersom vi beställt på nätet från ett annat land. Mailade 123Hvidevarer med bifogade kort på skadorna och fick omedelbart svar. Det var inga bekymmer. Nya varor beställdes omgående och de nådde oss inom en vecka samtidigt som den skadade varan fraktades bort. Utmärkt service och trevligt bemötande under hela processen. Alltid lösningsinriktat och kunnigt. Jag kan varmt rekommendera inköp hos 123Hvidvarer.

Min anbefaling!

Alt kørte som det skulle. Fin service. Levering som aftalt. Jeg betalte kontant ved levering, som er fint for dem der er utrygge ved nethandel

• Thomas

Enkelt og nemt.

Venlig og hurtig betjening

• Kurt S

Perfekt

Vi havde brug for hurtig hjælp med et nyt komfur der dog var udsolgt. Men her hjalp 123 Hvidevarer på en helt fantastisk måde og vi fik den ønskede hjælp. Dog havde vi et problem med at få komfuret til at virke - men også her fik vi via telefonen en rigtig fin hjælp og fik løst problemeret på ca 5 minutter.
Stor tak for samarbejdet - bedre kan det vist ikke gøres

God og hurtig service.

God service, uden problemer. Kun nogle stophaner der efterfølgende ikke kunne åbnes helt, hvilket ikke var jeres problem.

super info og levering

efter bestilling blev jeg ringet op for at bekræfte min order og om der skulle ske ved levering super

• Helene
  • 73 point
  • 45 Anmeldelser

Kan anbefales !!!

Super! Hurtige og effektive. Tak for det :)

• Lotte
  • Verificeret køber

Fin service, hurtig levering og god pris

Kan anbefales!

KØB AF VASKEMASKINE

ALT GIK SOM DET SKULLE

Bedre end konkurrenter

Venlig personale, hurtig betjening samt svar på spørgsmål, fleksible, gode priser.
Jeg var skeptisk til firmaet men efter 30 min havde vi købt for lidt mindre end 30.000. Betjening, leverings muligheder og personalet virkede bare mere behageligt end ved andre som whitea... og lavprisk.....
Kan kun anbefales!

123Hvidevarer

Flot service, machende priser, hurtig levering

God telefonisk kundevejledning inden køb. Mulighed for at opnå priser der matcher andre leverandørere.

Altid flinke og imødekommen

Kan ikke gøres meget bedre

• KM
  • 20 point

SUPER SERVICE

Alting var bare i orden fra første kontakt på mail til varen var leveret og installeret.
Det var virkelig en let måde at bestille og få leveret på.

• Kunde
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig og faglig kompetent behandling.

Fremskaffelse af emhaette og monteringaf samme var op til forventningerne. Tilbuddet fra montoeren til hjaelp ved samling af skabet udenom emhaetten blev meget vaerdsat.Nu mangler vi kun den lovede plastik reservedel, der manglede ved opsaetningen for at fuldende vaerket.
Proppen er forhaabenligt bestilt til snarlig levering.

Hej Jørgen

Der er 2 stk. propper på vej til dig med posten, du burde umiddelbart have dem i morgen tirsdag.

Mvh. Morten Panzio

• Anders
  • Sandnes, NO
  • 1 Anmeldelse

Varer levert til Norge dagen det var avtalt

Kjempefornøyd med service og utvalg. Fikk levert varer som ikke var på nettsiden, og da jeg spurte om å få utsette leveringen var ikke det noe problem. Varene kom på døren som avtalt. Kan anbefales,

Sådan!

Det var ligesom sidste gang! Varen var fremme til aftalt tid - og afhentning på location betyder endog helt op på traileren :-)

Mangelfuldt

Jeg betalte for en montering som jeg selv efterfølgende har måtte foretage...

Hej Benjamin
Tak for snakken d. 11-01, jeg er glad for at vi kunne finde en løsning på monteringsproblemet. Og håber ellers du er glad for maskinen.

Mvh. Sune Jensen

123Hvidevarer

Meget venlig og supergod service!

Udover at priserne var bedre end hos de store kæder, var servicen meget fin: levering til tide og med kort varsel. Også monteringen blev udført professionelt på trods af små forhindringer i den gamle installation - endda med ekstra service den 24.12. :-) hvilket reddede julen :-) Tak!

123Hvidevarer

Hurtig og perfekt ekspedition.

Da vi først havde bestilt varen om aftenen, blev vi ringet op næste formiddag og fik besked om afleveringsdag. Perfekt og hurtig ekspediton. 1 time før aflevering fik vi opringning igen og leveringen fra fragtmanden forløb også perfekt. God betjening.

Fuldstændig problemfri leverance

God betjening. Problemfri leverance.

• Holger
  • 22 point

Perfekt

Hurtig tilbagemelding, fleksibel levering og dygtig montage.

God behandling

Man akenner sine fejl og gør noget ved det med det samme.
man holder det man lover og det gør at man har respægt for 123hvidevarer. for de har også respægt for en som kunne.
vi vil være tryk når vi igen handler ved 123 hvidevare.

• M. Seest
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

God dialog, service og rettidig levering

Købte køleskab, ovn og gaskogeplade. Godt tilfreds med hele forløbet. Den ønskede køleskabsmodel var dog i restordre men fik en god proaktiv dialog omkring alternativer. Fik ved fejl selv bestilt gaskogeplade der ikke virker til bygas - her kunne det have været rart med lidt vejledning. Formoder at langt de fleste med adresse i København skal anvende bygas frem for flaske- eller naturgas, så lidt vejledning havde givet den sidste stjerne og et perfekt forløb. Men meget godt tilfreds.

Nemt, hurtigt og godt

Blev ringet op dagen efter jeg bestilte den og fik aftalt et leveringstidspunkt. Alt gik nemt og godt :)

123Hvidevarer

det kan ikke gøres bedre

Det var en behagelig oplevelse at handle med jer, alt var som det skulle være , og alt gik som aftalt , så det kan ikke gøres bedre

Med venlig hilsen Jan Jørgensen
Niels Christensensvej 13
2670 Greve

Fantastisk service

Vi har fået den bedste service os 123Hvidevarer, lige fra bestilling til levering. De overholder alt hvad de lover, og har de bedste priser på hvidevarer.

Pricerunner.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.pricerunner.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Pricerunner.dk bruger

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk