[REPLY]
Min vest kom 2 dage efter jeg havde bestilt den, ingen fejl jeg fik hvad jeg havde bestilt.
Kan klart anbefales!!!
Lige efter trykket på godkendelsen af købet var servicen helt i top! Mailen med selve ordrebekræftelsen kom med det samme, og der var jo ingen fejl eller mangler.
Pakken kom efter 2 dage.
Desværre var ordren for lille i størrelsen - men der var heller ingen bøvl med returneringen. Udfyldelsen af returneringsblanketten, hentet fra hjemmesiden fandt sted, og lagt ned i pakken.
2 dage efter modtog jeg endnu engang pakken, men til gengæld i en passende størrelse. Super Service, da man var opdateret under hele forløbet, gennem mailen :D
Der er rigtig god service. Fik mine varer dagen efter jeg bestilte. Der var ingen problemer overhovedet. Kan kun anbefale 2trendy.dk, det er en rigtig god hjemmeside med rigtig god service. :)
Kan kun anbefale 2trendy!
Skulle have byttet samme vare to gange, for så dum er jeg. Lynhurtig bytteservice og ingen problemer
Alt klappede!
2trendy er et perfekt sted at købe tøj: Ordrebekræftelse med det samme købet afsluttes, lynhurtig ekspedition, gode priser, gratis fragt og et par dejlige velsiddende bukser - det bliver ikke bedre.
2trendy.dk er et fantastisk sted at købe tøj! Det kan klart anbefales! Det er nemt, lige til, pakken kommer hurtigt frem. De har altid nogen super tilbud!
jeg er glad for mit køb hos jer :-D pakken kom hurtigt og jeg fik hvad jeg bestilte så derfor køber jeg igen hos jer!!!
Enormt fed side, God service, gode priser, et lille minus er mindre udvalg af vare og mærker
Brugervenlig hjemmeside, nemt at finde rundt. Super fede varer, super priser og hurtig levering...:)
Endnu en gang bestilte jeg tøj fra 2trendy, og endnu en gang levere de 100% hvad de lover, samt til tiden. bestilte en tirsdag aften og stod ved mit nye tøj torsdag morgen.
Hurtig forsendelse, god service, fede vare og gode priser, så bliver det ikke bedre
Hurtig levering, god kvalitet og heller ikke de slemmeste priser og så der også lige fri fragt, det jo bare for lækkert!
Super nemt at handle og med hurtig levering - ikke forglemme er priserne OK
Nemt at bestille derinde og dejligt man kan følge med hvornår næste afsendelse er, så man kan planlægge sit køb. Købet kom hurtigt med posten og er yderst tilfreds!
- Bedste ting = Fri fragt!
Hurtig service, hurtig levering - perfekt tøj! Bliver ikke meget bedre!
2trendy her et stort og let overskuelig udvalg.
Det er lete at finde det man søgerog ekspidition og forsendelse sker hurtig og precis.
virkelig godt udvalg at varer god service, god beskrivelse af tøjet.
- skal helt klart handel derinde igen ! ..
. God hurtigt levering
Min t-shirt kom efter 2 dage og ingen problemer så er meget got tilfreds:)
perfekte varer, super hurtig levering og super kundeservice!!!
Kan varmt anbefales!!!!!
Bestilte en trøje og fik den i løbet af et par dage, dog syntes jeg str. var lidt stor i det.
Fin hjemmeside - godt udvalg. varen kom 2 dage efter bestillingen.
Modtog allerede dagen min bestilling. Da der var et problem med bukserne sendte jeg dem retur, og fik en hurtig tilbagemelding samt pengene refunderet. Tak for den gode service, bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer.
2trendy yder super god service samt de nok har det fedeste udvalg af tøj jeg længe har set.
har handlet her adskillige gange uden nogen problemer, også deres retursystem.
Kun ros herfra!!
Service er helt i top og hurtig levering, = perfekt hjemmeside at købe tøj på :-)
Ingen problemer, kom to dage efter bestilling, ikke en finger at sætte på dem :)
At bestille en vare fredag aften, og allerede have den mandag kan man vel godt kalde en hurtig levering.
At handle hos 2trendy.dk er en fryd og shopper der gerne igen, bestilte en vare fredag og fik den mandag, det må man da sige at være hurtigt når det er weekend!
Fin hjemmeside, hurtig levering og perfekte varer, hvor størrelserne også passer til beskrivelsen - kan varmt anbefale andre at handle med 2trendy.dk
2trendy leverer til tiden og har en god service!
Fine fremvisninger af produktet, hurtig levering og efterfølgende opfølgning.
2 Trendy er godt, de levere til tiden, alt er som det skal være!