Execution time: 1094ms

Myndigheder

Medier

Ekstra Bladet - De påstår, jeg har hærget min mobil

Vagthundene: Frederiks iPhone har pludselig fået en skade, ingen har set før

Indsendt af   (16. august 2010) (Rapportér til kundeservice)

Min iPhone var i stykker, da jeg købte den

ekstrabladet.dk

Stavnsbundet: Jans iPhone holdt kun i 30 minutter. Derefter skulle den repareres i tre uger. Nu vil han ud af 3.

Indsendt af   (19. april 2010) (Rapportér til kundeservice)

Københavns Lufthavne køber 2.000 iPhones - ComON

www.comon.dk

Nu køber Københavns Lufthavne 2.000 iPhone-mobiltelefoner til sine medarbejdere.

Indsendt af Jakob Kristensen (15. februar 2010) (Rapportér til kundeservice)

Kan jeg slippe ud af '3's klør?

ekstrabladet.dk

Kan kunden slippe ud af sit abbonnement med '3' efter flere måneders tovtrækkeri?

Indsendt af   (15. september 2009) (Rapportér til kundeservice)

3 Mobil: Ombudsmanden overreagerer

politiken.dk

En reklamefejl giver 3 en politisag på halsen, selv om reklamen blev rettet med det samme. For meget, mener selskabet.

Indsendt af Mads Dørup (14. september 2009) (Rapportér til kundeservice)

Mobilselskabet 3 får endelig et dansk plus

borsen.dk

Mobilselskabet 3 har fået sit første driftsoverskud i Danmark. Klare mål for vores forretning har gjort forskellen, udtaler 3´s danske adm. direktør Morten Christiansen

Indsendt af Mads Dørup (9. september 2008) (Rapportér til kundeservice)

3 taber millioner - hver kunde koster 2.600 kroner

www.computerworld.dk

Pengene vælter ud af mobilselskabet 3, der hidtil har tabt 3,6 milliarder kroner på at løbe det danske 3G-marked i gang. 3 kan blive første offer i en ny konsolideringsbølge, vurderer teleanalytiker.

Indsendt af   (4. juni 2008) (Rapportér til kundeservice)

3-kunder får ikke, hvad de betaler for

epn.dk

I går lancerede 3 en ny og udvidet nyhedspakke til deres kunder, men flere kunder med 3's dyreste abonnementspakke kan ikke få adgang til nyhederne.

Analytiker: Turbo 3G mangler turbo

www.computerworld.dk

Stine Green Paulsen er kommunikationschef hos 3, og hun oplyser, at teleselskabet er helt på det rene med, at kunderne ikke kan opnå hastigheder på 7,2 Mbit med Turbo 3G selvom det er det de sælger.

Ups…årets største underskud i dansk erhvervsliv

www.business.dk

Hi3G – selskabet bag teleselskabet 3 sendte igen i 2007 et blodrødt regnskab på gaden. 792 mio. kr. røg der ud af virksomhedens kasse – så nu er det samlede underskud i Danmark oppe på 3,5 mia. kr. efter fem års drift.

Forbrugerrådet: Alle 3-kunder bør kunne opsige mobilabonnementet

www.mobilsiden.dk

Nye vilkår gør det ringere for kunderne. Derfor skal de kunne opsige mobilabonnementet.

Set på nettet

3 på kant med loven

www.taenk.dk

Omtale i Tænk 89 (kræver login): Teleselskabet 3 lokker med billige mobiltelefoner til uforberedte kunder i supermarkedets indgang. Metoden er kritisabel og på kant med loven, mener Forbrugerombudsmanden.

Indsendt af   (1. november 2008) (Rapportér til kundeservice)

Danmarkstest af Turbo-3G

media.ncom.dk

Turbo-ekspressen har været rundt i det danske land for at se nærmere på hastighederne og ydelserne fra fire operatører. Se med her og se hvem af Telia, TDC, Sonofon og 3, der har klaret sig bedst.

Indsendt af   (16. april 2008) (Rapportér til kundeservice)

Kan alt

3 telefoner med 3 abonnement kan ALT.!!

Udvalgt anmeldelse om 3

Det kunne blive til 0 stjerner

Bestilt en Iphone 3Gs (32gb) den 15/7-2010 til 399,- med 3dial fik af vide at der ville gå max 10 arbejdsdage inden jeg havde den. Men Stefan sagde at den ville blive sendt samme dag. Og at der er telefoner på lager.

2dage efter står Iphone 3Gs (32gb) som udsolgt!
Den 30/7-2010 er der ikke kommet nogle Iphone 3Gs (32gb) der bliver ringet til 3 for at høre hvad der forgår, de kan så meddel at Iphone 3Gs (32gb) er udsolgt og at de ikke kan skaffe en, men kan få lov til at købe en Iphone 4 (32gb) til 1.999,-

Spøger så om hvorfor man ikke får noget af vide om den er udsolgt så man kunne købe den hos telenor i stedet, for af vide at de altid annuller aftalen, og det står også i kontrakten. spøger igen hvorfor de ikke giver kunden besked om at de ikke kan levere varen, for af vide at det gør de normalt også. Spøger også hvad det er for en kontrakt men får intet svar.

Bliver derefter tilbud en Iphone 3G (8gb) til 299,- og 2timer gratis tale i 6mdr. i 3dial er der 5timer med så det er ikke noget godt tilbud da der normalt kun bliver ringet mellem 2 og 3timer om mdr. siger at de 2timer kan de gemme til om 6mdr nå 3dial er slut. dette kan de ikke. og at jeg max vil giv 1,- for en 8gb da det var hvad den koste da der blev bestilt 32gb de kan ikke sælge den for en 1,- siger at jeg i stedet vil havde 2 og den ene uden beregning. det kan de slet ikke.

Spøger lidt ind til om en mundlig aftale er ligeså bidden som en skriftlig aftale og ender med at fortælle at det er den så de må bare se at sende den 32gb som aftalt. for så af vide at det kan de jo ikke nå den er udsolgt. spøger ind til hvordan den kan være udsolgt nå den står til at være på lager om de ikke har lagerstyring for af vide at de har lagerstyring, jeg siger så at det ikke virker, og får af vide at det kan jeg bande på at det gør, okay så kan telefonen jo ikke være udsolgt!

Jeg tilbyder igen at købe 8gb til 1,- men nej for nu koster den jo 299,- siger at da jeg bestilt koste den kun 1,- men ja det var på kampagne ja og i kunne jo havde fortalt at i ikke kun levere varen inden kampangen slutte men nej det kunne 3 jo heller ikke finde ud af.

Bed ham om at få sin chef til at ringe til mig i stedet for vi kommer ikke nogle vej og han skal hele tiden spøger om hjælp.

Hans chef Heidi ringer så til mig, og det er vidst sidste gang jeg nogle siden har talt med hende. hun fortæller mig hvad hendes medarbejder har fortalt hende gider dårlig nok at rette hende med den augandt måde hun udlægger tingen på. spøger bare ind til de samme ting, og tilbyder at købe iphone 8gb til 1,- dette kan jeg ikke for den er nu udsolgt, (er på lager endnu på deres hjemmeside) LAGERSTYRING siger jeg bare... men hun vil gerne hjælp med at finde en anden telefon og bestille dem hjem. siger at det er der vidst igen grund til med minder hun kan komme med et godt tilbud hun giver minder tilbud end den første jeg snakke med som vil giv 2timeres tale. siger at hvis det skal være sådan må jeg jo skifte selvskab, hvor til jeg får afvide det er jo mit valg men det ville hun da være ked af... ja flot tro på det, og ja samtalen slutter der, jeg ville så prøve at drille hende lidt med at ringe ind og sige at 8gb er på lager via hjemmesiden men hun ønsker ikke at snakke med mig hmm...

Henrik og Kjartan Bjørnsten fandt anmeldelsen nyttig

God levering - men

3 er ikke særlig gode til at håndtere fejlkøb. Dog er jeg stadig mobilkunde hos selskabet

31. august 2010

Kundeservice er ikke deres stærke side

Det tager lang tid at komme igennem til kundeservice. Deres regninger er ikke lette at overskuge. Deres net virker rigtigt godt.

30. august 2010

Dyre men gode

God dækning, god service men dyre. Dog nogle jeg vil anbefale

30. august 2010

Gode produkter manglende service

Har haft glæde af dem i mange år men syntes deres kundeservice er mangelfuld.

• Jens
  • Skælskør, DK
  • 47 point
  • 27 Anmeldelser
29. august 2010

3 er for dyrt

Personalet fejler ikke nåde, men det gør deres priser til gengæld, har derfor også skiftet til Bibob. Det skal så også sige at jeg aldrig har haft problemer med 3!

29. august 2010

Ganske fornuftig telefoni

har været kunde hos 3 siden de startede. Og må sige at efter børnesygdommene er blevet nedkæmpet er jeg ganske godt tilfreds.

Jeg ringer sjældent til kundeservice og det tager jeg som en positiv ting.

Har handlet på Onlineshoppen ca. 1 gang hver halve år. Der skal jo ny mobiltelefon til. og det er også fungeret godt. ingen problemer med fornyelse af abbonement. og under en uge efter har jeg en ny mobil

så alt i alt godt tilfreds.

28. august 2010

Virkelig dårligt selvskab..

Kan kun fraråde alle ikke vælge 3 som teleudbyder.. Elendig service, elendig signal.. har faktisk intet godt at sige om selvskabet.. er du røget i fælden så skynd dig meld dig ud når du kan! Spild af penge og tid...

27. august 2010

Virkelig dårligt

Skiftede til 3 for at få en Iphone og havde store forventninger til mit mobilabonnement. Men for det første havde de ikke sat nummerflytningen af mit gamle nummer igang (til trods for at jeg havde valgt dette på nettet under oprettelsen OG havde indsendt fuldmagt) + de ikke havde tilmeldt mig til PBS som jeg også havde indtastet under oprettelsen. Da jeg blev opkrævet regningsgebyr kontaktede jeg kundeservice som oprettede mig på PBS (sagde de) men stadig intet skete.
Jeg har haft fat i kundeservice flere gange fordi man ikke selv kan afmelde sin telefonsvarer hvis man ex. skal ud at rejse. Og da det ikke blev gjort første gang jeg ringede, måtte jeg jo have fat i dem igen. Det er et meget besværligt tastesystem at skulle igennem HVER gang og der er heller ikke meget hjælp at hente på deres kundeservice online (som jeg ikke synes er særlig intuitivt opbygget)

Alt i alt ikke den bedste oplevelse jeg har haft med 3 - og absolut sidste gang jeg er kunde hos dem.

S Olesen fandt anmeldelsen nyttig

25. august 2010

Så kan det vist ikke blive ringere

Forsøgte at blive kunde i 3....men af en eller anden grund var det meget svært for dem at få overført numrene...og de havde tilsyneladende rod i papirgangen hos 3 da min fuldmagt til overflytning af numrene hele 4 gange ikke kom frem til den rigtige afdeling.
Efter 7 måneder, med dobbeltregning(både hos 3 og "tidligere" udbyder)valgte jeg så at sige stop....og klagede i en sådan grad...at 3 valgte, som lover tidligere at debitere mine regninger, således at jeg var skadesfri....den ros skal de have...men for alt andet der er rod i...der får de een !

Både godt og dårligt

Deres webshop fungerer stortset fint,
det eneste kritikpunkt pt fra min side er deres saldokontrol:
Jeg var tilmeldt saldokontrol og nåede grænsen. Dette resulterede selvfølgelig i at min telefon blev spærret.
Problemet var bare at jeg ikke kunne få ophævet saldokontrollen uden en pinkode, som skulle tilsendes pr. brev.
Desværre mistede PostDK mit brev og pinkoden kom aldrig frem - hvilket resulterede i at min telefon var spærret i flere dage.
3 havde desværre den sikkerhed at man skulle bruge pinkoden - og den skulle sendes til ejerens adresse for at verificere at det var den rigtige person der låste op igen.
Jeg synes umiddelbart at det er fint at man har så høj sikkerhed, men det er for besværlig og gammeldags.. Det tog flere opkald til kundeservice før man fik låst op for saldokontrol så telefonen var åben igen.

Derfor synes jeg at 3 burde afskaffe det besværlige pinkode-brev og så i stedet bare lade folk låse op for den saldokontrol alligevel ligesom alle andre teleselskaber.
For det kræver nemlig at man også kan logge ind på Mit3 for at ændre saldokontrollen. Så man er alligevel rimelig langt ude hvis en person har stjålet ens mobil og også kan gå her ind.
Så få lige afskaffet den besværlige dobbeltsikkerhed 3!

• JJ
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser

Generelt dårlig behandling!

Er gang på gang blevet snydt af 3-mobil!!
De glemmer liiiige at informere om vigtige detaljer, som efterhånden har kostet mig kassen!!

Desuden har jeg få gange ringet til 3-kundeservice og har absolut ikke fået nogen hjælp ud af det!!

Vil absolut ikke anbefale dem til mine venner, og gør det heller ikke!!!

24. august 2010

Elendig service og dårlig dækning

n har den bedste dækning på mobile datakort, men det værste dækning på mobiltelefoni generelt. Deres kundeservice er stort set ikke eksisterende, og deres abonnements typer er kun til 3´s egen fordel.

24. august 2010

Deres dækningskort er fri fantasi

Jeg så på deres dækningskort før jeg anskaffede et abonnement, men må konstatere at selv om jeg bor i den "fineste" mørkeblå kategori, der skulle have super dækning, har jeg 0-1 bjælke og kun EDGE (ingen 3G) data.

Fint selskab

Opfylder mine behov indenfor smartphons, har haft dem i nu 6 år, det har værert 6 år med meget forskellige behov, en tur i butikken og jeg har haft den rette løsning..

23. august 2010

Dårlig levering af Iphone 4.

Jeg har været i kø om at købe en Iphone 4, den 9 august fik jeg en mail fra 3 hvor der står "Nu er det din tur..." jeg skal bare gå ing og "købe den" jeg fik en ordrebekræftelse, og der står at leveringstid er op til 5 hverdage.

3 går ind og opdatere deres iphonestartus inde på "www.3.dk/iphonestatus" til at der er 10 dages leveringstid på telefonen, uden at sende en mail til forbrugern
Da de 10 dage var gået, slettede de deres opdatering om 10 dages leveringstid og satte en ny ind som siger at leveringstiden er på 10 hverdage.. uden at sende en mail til forbrugern.

efter de 10 hverdage mandag den 23 august var der ingen telefon men posten, jeg ringede ind for at høre om hvor min telefon er. der fik jeg afvide at min iphone først var kommet den 20 august.

Det er da også godt at holde deres kunder for nar med at sige at nu har vi din telefon på lager, mens de ikke har fået den på lager.

men nu siger de at jeg vill få min telefon engang i ugen,

23. august 2010

Skidt leveringstid/lagerføring - men god selvindsigt.

14 dage om at levere telefon, selvom der stod 1-5 dage. God kundeservice, der dog fortalte vidt forskellige ting.

Slutteligt fik jeg rabat på telefonen, hvilket var en OK løsning.

Godt dataabonnement!

Edit: Ringe service, når batteriet dør efter 3 uger!

Ok produkt

rimelig service, men lidt dyrt

• Simon
  • 8881 Thorsø, DK
  • 74 point
  • 29 Anmeldelser

Meget legetøj

elendig dækning. Men finke og høflige, dog ved de sjældent, hvad de taler om!

Telefoni der virker

Har haft 3 nu i 1½ år og er fint tilfreds med deres dækning, priser og service, jeg kan måske savne lidt billigere priser, men pris følger kvalitet. :-)

Bedste 3G net

Jeg har købt mig en Iphone og har købt den ved 3, de har det klart bedste 3g net i dk og jeg har prøvet andre men de er slet ikke nær ved samme hastigheder, priser og signal. Der er dog enkelte problemer med signal nogen gange i landlige områder men det er nok ikke 3's skyld men Apples.

• JC
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser

3 lyver efter hvad der passer dem bedst i en given situation

Jeg synes dækningen er nogenlunde okay, men de lyver og siger det der passer bedst i en given situation.
Eksempelvis siger de at opkaldsafgiften er med i abonnementet iDEAL, at det er gratis til andre 3 kunder, de glemmer dog at fortælle at man skal være på deres net for at kunne ringe gratis til andre 3 kunder.
Da de i sin tid skulle til at lancere iDEAL til iPhone reklamerede de med at de ville matche Telia's iPhone abonnement og dermed have fri telefoni til fastnet, men det viste sig at være løgn, det skulle man betale ekstra for.
Samtidig fik jeg et data abonnement, som de sagde ville virke fantastisk de hvor jeg bor, så de ville næsten garantere at jeg fik 6-7Mbit. Desværre var det langt fra tilfældet. Det var mere reglen end antagelsen at hastigheden lå på et sted mellem 0,5 og 1 Mbit. og ikke nært det de "spåede". Nævner man det for 3 er svaret blot at de kun lover "op til" 7,4 Mbit. hvilket jo er helt rigtigt, men samtidig er de ikke blege for at love guld og grønne skove når man står i butikken. Og så er det jo godt at man som erhvervskunde "kun" er bundet i 18 md.
Nu kan jeg glæde mig over at jeg d. 3.9. er fri af 3 og går fra en regning på et sted mellem 1100 - 1500 pr. md. til Telmore fri tale til 399,- + sms og data abonnement.
En anden lidt uventet bonus ved at skifte fra 3 til Telmore er at min 3GS'er holder strøm MEGET længere tid. Sikkert fordi den ikke tvinger telefonen til at forsøge at være på 3 net som ikke altid er særligt kraftigt. I hvertfald har jeg fået omkring 50 - 80% længere batterilevetid på telefonen efter den er blevet låst op og der er kommet et Telmore kort i.
Jeg kan kun sige af skade bliver man klog, og jeg må sige at jeg er blevet en del klogere af mit bekendtskab med 3, og læren er "ALDRIG mere 3!"

22. august 2010

Overholder ikke aftaler, svarer ikke på kontakt og lyver omkring venteliste

Som overskriften siger:-)

Umulig kundekontakt, dårlig information og løgn omkring brug af venteliste ift. iphone.

Det er 100% et skidt selskab og jeg fortryder at jeg har valgt at købe min iphone der. Nu må jeg jo så vente og se om den rent faktisk også bliver leveret, men det bliver ikke indenfor de 5 dage som de lovede. Indtil nu er der gået 12 dage fra jeg fik bestilt den og den er endnu ikke på vej.

22. august 2010

1 md. opsigelse på ubrugeligt abbonement.

Flyttede mit TDC abbonement i forbindelse med at iPhone 4 skulle introduceres i danmark.
Efter 10 dage var nummeret flyttet, og jeg måtte nu opleve at jeg flere gange dagligt mistede forbindelsen på telefonen.
Skulle jeg ringe ud fra vores hjem, måtte jeg låne konens telefon - for jeg havde ikke dækning til at kunne gennemføre en samtale.

Kontaktede kundeservice, for at høre om jeg kunne få lov at annulere min nummerflytning eller vi kunne finde en anden fair deal, så jeg kunne kommet til et selskab der kunne give mig dækning.
Jeg ønskede stadig at købe en iphone 4 - men så betale for at købe den fri til et tdc netværk.

Ingen deal - jeg kunne opsige mit nummer, og vente den måned der ville gå + den måned der så gik, for at kommet til dette punkt.

jeg kunne også flyttet til et billigere abbonement for at spare penge, det ville kun tage 1 md. at ændre abbonementet.

Pris ca. 1000 kr. og 2 mdr' uden stabilt telefonforbindelse.

Jeg kan iløbet af i dag modtage 2 opkald, og måske 3 SMS'er med at jeg har ubesvarede opkald, selv 150 meter fra en 3 butik på strøget i Vejle. FLOT.

3 - Bedst 3. G dækning i danmark - med flest huller.

21. august 2010

Jeg er tilfreds

Sidste år købte jeg en 3GS gennem 3. Helt smertefrit. Fin forbindelse, hurtigt net, korrekte regninger osv. Dagen oprandt, hvor jeg kunne låse mobilen op - det skete på selve dagen. Fik så tilbudt et billigt abonnement. Fedt.
I år bestilte og købte jeg så (som en af de første :-) en iPhone 4. Samme oplevelse - hurtigt, alt virkede samme dag jeg modtog tlf. (Konen fik den "gamle"). Endnu bedre dækning end med 3GS'eren (og enormt meget bedre dækning end Telmore, som min kone bruger).

Så jeg er yderst tilfreds med 3, deres kundeservice, dækning, oplåsningshastighed, funktionalitet (sms, mms, tethering) osv.
Selvfølgelig er det dyrere end visse andre selskaber - og?

Synes selvflg. det er ærgerligt for de tilsyneladende mange, der har haft en dårlig oplevelse, men finder det vigtigt at poste min positive.

21. august 2010

Yderst tilfreds!

Jeg har aldrig haft en så god oplevelse med noget andet mobilselvskab før!

Priserne er rimelige og servicen er helt i top! Har aldrig oplevet et firma som faktisk tænker på sine kunder! Det er en rigtig god oplevelse når de direkte ringer til en og spørger en om man kan finde ud af det hele og om man har nogen problemer.

Top doller!

20. august 2010

3 er klart mit bedste valg

Jeg er bruger af 3 og har været det i mange år - jeg er ganske tilfreds. Prisen er i orden, det eneste der gør de ikke får 5 stjerner er at deres tlf system - når man vil frem til feks kundeservice er ret langt ellers kun plusser herfra :)

19. august 2010

Elendig Service!

Har ikke haft andet end problemer i det års tid jeg havde dem. Først lovet gratis snak til andre 3 kunder men det kom til at koste ekstra pga fejl info fra butikken derefter dårlig dækning som de ellers garanterede.

forkerte regninger forbrug på en simkort som ikke har været aktivt i 3 md. pga jeg skiftede selskab inden bindings perioden udløb.. forklar mig lige hvordan man kan bruge for knap 500 kr når simkortet har ligget og samlet støv!!

ønske om at skifte abon. tilbød de først ved opsigelse.. men der var det forsent!

:-(

Jeg kan slet ikke tage 3 seriøst. Jeg havde 2 abn. hos dem, den ene havde min far på 70 år fået. Så blev jeg ringet op om jeg var intresseret i en ny tlf med et nyt abn, da jeg takkede nej, ringede de min far op, og spurgte om det samme, hvorpå han sagde det stod i mit navn, så sagde sælgeren at det ikke betød noget, når jeg havde givet ham tlf med abn, var det som at give ham en fuldmagt, så han bestilte 2 nye tlf med 2 nye MEGET dyre abn. i god tro Og det var en kamp om at få handlen annuleret. De har godt nok en underlig form for at prøve at snyde sælge produkter til deres kunder. Jeg vil kalde det, det rene bonde fangeri!

• ...
  • 28 point
  • 8 Anmeldelser
18. august 2010

Ringe kunderservice og aldrig hold i det de lover

Har haft en del problemer med at skifte ejer på et par abonnementer, få den iPhone 3GS de havde lovet en i telefonen to gange - plus et par andre uheldige ting som bare ik' lige var som de sagde over telefonen.

• AP
  • 40 point
  • 3 Anmeldelser
18. august 2010

Ret dyrt, men dog udemærket

Har ikke haft nogen problemer med 3, andet end min telefonregning, som er blevet markant dyrere. Dog er det er stort plus, (og også derfor jeg valgte 3) at man kan tale til samme pris i Sverige som i DK. Endvidere nogle lækre telefoner man kan tilkøbe, når man opretter et abonnement derinde.

Bedre dækning

Mangler fortsat dækning en del steder, bl.a. mellem Roskilde og Holbæk samt ved knebel på Mols

17. august 2010

Har ikke haft problemer efter jeg er flyttet over til 3

Kun godt at sige om dem og den Iphone jeg fik igennem dem

17. august 2010

3 passer til mig.

Jeg har haft 3 mobil i flere år & og er glad for det.

16. august 2010

Lidt dyrt, men tjekket

Jeg har 3 og er egentlig glad for det. Dog synes jeg nogle af priserne er lidt pebret i forhold til fx CallMe. Men datanetværket er godt og det er super nice med 0på3 så man kan ringe gratis til andre med 3 (hvilket jeg synes der er mange der har).
Deres kundeservice er ikke super god. Jeg sendte dem en mail for at høre ang. at skifte abonnement og da jeg fik et upræcist svar, og som egentlig ikke omhandlede mit spørgsmål, gad jeg ikke prøve igen da det tager lang tid at få svar og man skal indtaste kontraktnummer etc.

3 har fået 4 stjerner fordi de generelt er gode, har mange forskellige mobiler og en bred vifte af muligheder for forskellige sammensætninger af abonnementer. Desværre halter deres kundeservice og priserne til tider kan være pebret.

16. august 2010

God dækning

God dækning. Nok ikke de billigste.

15. august 2010

Rod, rod og atter rod

3.dk er efter min mening det værste rodefirma indenfor mobilbranchen.

Er i øjeblikket kunde hos Telmore som efter min mening er det bedste mobilfirma her i Danmark, altid tjek på alting.. men ville jo gerne have en ny iPhone 4, og det kunne Telmore ikke sælge mig på det tidspunkt. Derfor købte jeg en iPhone 4 hos 3.dk efter lang tid på venteliste.
Efter 3 dages venten på telefonen ringede jeg og rykkede og der fik jeg at vide at jeg slet ikke var registreret som kunde, selvom jeg havde fået tilsendt ordrebekræftelse med bankoplysninger. Det var selvfølgeligt beklageligt men nu skulle de nok lige se rigtig efter og NU kunne de se at min iPhone var pakket og klar til afsendelse kl. 3:00 samme dag.
2 dage senere var den stadig ikke dukket op, ringede igen for at høre hvor den blev af, men de kunne ikke se noget fordi deres system ikke var opdateret, det eneste de kunne se var at den stadig var pakket og klar til forsendelse.
Ventede igen...men har stadig ikke modtaget...og nu har de på deres statushjemmeside skrevet at der kan gå op til 10 dage inden vi kan forvente vores forsendelse..mærkeligt at de ikke kan overkomme at meddele kunderne det personligt på mail. Det er trods alt et køb i 5-6000 kr.s klassen.
Undrer mig også over at det beskedne antal telefoner, som de siger der kommer af gangen, skulle være så omfattende at sende ud, at der går 10 dage med at få dem afleveret dem på posthuset, 3.dk er trods alt ikke et baggårdsfirma...

• Simon
  • Brøndby, DK
  • 66 point
  • 6 Anmeldelser
13. august 2010

6 månedernes rod

Regningen stemte aldrig. Fik altid penge tilbage uden det store besvær (hvis jeg fik fat i den rigtige i kundeservice ;) ) varen var så også meget ustabil i softwaren og havde den inde 2 gange til reperation for at få det ordnet, men uden held. så jeg skiftede selskab

13. august 2010

Svarer ikke..

Har lige modtaget en iPhone 4 og det var egentlig okay - men jeg har bare lidt negative erfaringer med hvad de lover af dækning i forhold til hvad de leverer..

11. august 2010

Ingen kundeservice og svindel med regninger.

Jeg har haft 3 i nogen år, men regningerne stiger og stiger. Til sidst var de oppe i nærheden af 1000 kr i måneden, så jeg valgte at flytte selskab, da jeg ikke kunne forstå beløbet. Jeg flyttede over til m1 og bruger min tlf det samme som før, men har endnu ikke været over 300 kr på en måned. Jeg opsagde det hele hos 3 i april, men de trækker stadig 49 kr for et abonnement som jeg også har opsagt der. Hvis jeg ikke kan fremvise dokumentation for det kan jeg ikke få pengene retur er svaret. Men da jeg opsagde det hele telefonisk er det jo ikke nemt at dokumentere.
Det er så nu blevet opsagt, men med en måneds varsel så jeg skal betale frem til 7. september. Det er under al kritik, og jeg kan kun fraråde alle at bruge 3. Hvis man skulle fristes alligevel kan jeg anbefale at man prøver at ringe til deres kundeservice og opleve ventetiden der. Der må være mange der har klager siden det kan tage over 20 minutter at komme til en at snakke med. Hvis man da ikke har været heldig at blive smidt af linien inden.

3 mobil - troværdighed med iPhone 4

Jeg har den sidste uges tid haft nogle meget uheldige oplevelser med 3 mobil.

Jeg har været kunden ca. 9 måneder og har været meget tilfreds med deres produkter og service, men da jeg skulle forlænge mit abonnement i sidste uge ifm. bestilling af en ny telefon røg al min troværdighed til 3 mobil.

Det hele starter da jeg bestiller en HTC Desire via deres webshop fredag d. 30/7 2010, og modtager korrekt en ordrebekræftelse på bestilligen. Senere samme aften bliver jeg ringet op af en person som har modtaget en kontrakt fra 3 mobil på en iPhone 4 med alle mine personlige oplysninger (navn, adresse, cpr nr. etc.) pr. mail. Han tager kontakt til mig da han intet har med 3 mobil at gøre og ikke helt forstår hvad han skal stille op med denne kontrakt. Han videresender kontrakten til mig og til min store undren er det en kontrakt på en iPhone 4. I min verden er det fuldstændig uacceptabelt at sende personfølsomme oplysninger til en fremmed person via mail, og min første bekymring over 3 mobil begynder at tage form.

Jeg modtager herefter en mail fra webshoppen som forklarer at de ved en fejl har sendt en iPhone 4 og jeg meget gerne må tage kontakt til dem. Dette gør jeg så via deres kundeservice som garanterer at telefonen ikke er afsendt endnu, og de derfor kan nå at tilbagekalde ordren fra lageret og sende min HTC istedet. Da jeg derfor åbner min leverance fra 3 mobil en uge efter bestilligen forventer jeg en HTC Desire, men kan til min store frustration se at de har sendt en iPhone 4. Jeg kontakter herefter kundeservice igen som denne gang nægter at jeg har bestilt en HTC Desire og spørger om jeg ikke bare kan beholde denne iPhone 4 nu hvor jeg har fået den!? Jeg fortæller hende om min ordrebekræftelse på en HTC Desire som jeg har på mail, men dette tror hun ikke på.

Denne sag bliver desværre kun mere uheldig da det er en iPhone 4 jeg modtager. Jeg er bekendt med at 3 mobil fortsat har en del personer på venteliste, og deres håndtering af netop denne telefon kan derfor undre mig. Der må alt andet lige stå en person på venteliste som skulle have haft den telefon jeg nu er i besiddelse af, og som kundeservice spørger om jeg ikke bare kan beholde selvom jeg ikke er berettiget til den.

Jeg har herefter skrevet en lang mail til 3 mobil mandag 9/8 2010 omkring hele sagen, hvor jeg spørger om en forklaring på deres håndtering af personfølsomme oplysninger og hvordan jeg hurtigst muligt får den korrekte telefon. Dette har de endnu ikke svaret på, og jeg blev derfor enig med mig selv om at dele denne oplevelse med jer.

Hele sagen bliver en smule mere komisk da jeg modtager en mail indeholdende nedenstående efter jeg har været i kontakt med 3 mobil:

Hej Mathias,

Vedr. bestilling af iPhone 4

Du står på vores venteliste til køb af iPhone 4 og er bestemt ikke glemt. Vi har desværre ikke mulighed for at kunne tilbyde dig at købe iPhone 4 endnu, men så snart det er din tur, hører du fra os. Vi kan garantere dig, at vores kunder på ventelisten ekspederes i den rækkefølge, de er skrevet op. Vær dog opmærksom på, at der kan være forskel på, hvor hurtigt vi får de respektive modeller. iPhone 4 kommer ikke til salg i vores butikker, før hele ventelisten er afviklet!

Hvis nogle af jer er på venteliste til en iPhone 4 kan i jo spørge 3 mobil om de har helt styr på deres produkter

Arthur fandt anmeldelsen nyttig

Top service!

Utrolig god service! Jeg har tidligere haft Telia - men måtte sande at deres 3G dækning langt fra var tilfredsstillende. Ved 3 har jeg aldrig haft problemer med dækning og har altid kunnet få fat i kundeservice indenfor fornuftig ventetid.

Langsom mail support

Langsom mail support. Overholder ikke aftale om at tage kontakt per telefon. Giver udtryk for det ene, men mener det andet.

Dog god tid mellem faktura- og forfaldsdato samt god netværksdækning.

10. august 2010

Godt så længe du ikke har tænkt dig at skifte!

Ved 3 har jeg generelt oplevet god service som kunde. Dog ikke de 2 gange jeg har skiftet til andet selskab.

Men da jeg for 2. gang ville flytte TIL 3 koksede de i nummerflytningen og først da jeg havde betalt dobbelt abonnement 2 måneder og jeg ringede til dem, fik de startet flytningen forfra. Dette resulterede i en 3. måneds ventetid.

9. august 2010

godt Teleselskab

jeg kan godt lide 3 da de er rigtig gode og de ville hjælpe så godt de nu kan.

men jeg er PISSE TRÆT af at man skal sende mail og Brev til Nr. Poteringen og der sker ikke EN SKID det er ikke særlig godt og det trækker godt ned på de 5 Stjerner som jeg normalt vil give 3 men se og få styr på dette og give lyd fra jer...

8. august 2010

Langsommelig nummerflytning

Jeg har nu været kunde hos 3 i en årrække og valgte i 2010 at få en telefon i stedet for mobilt bredbånd. Jeg fik en iPhone og den virker for så vidt fint, ligesom deres netværk gør - så længe man er i byer. På landet er der sjældent nogen forbindelse af nogen art! Men problemet er at jeg har mit rigtige nummer hos TDC - der er ikke nogen binding længere og jeg vil gerne have det med. Jeg har utallige gange forsøgt at få det flyttet og hvor svært kan det være. Men 3 orker åbenbart ikke at få det til at ske og det er jo super træls. Jeg lever nu på 8. måned med to numre og betaler to abonnementer -. selvom jeg kunne spare det ene... Jeg har mere eller mindre opgivet at få mit nummer over. Så TDC kan bare være glade for at 3 ikke formår at flytte nummeret, for ellers var jeg væk som kunde. Jeg syntes det er super træls at 3 ikke følger sagen til dørs, men overlader ethvert initiativ til kunden.

7. august 2010

Godt netværk til en god pris

Mega godt netværk også derfor jeg valgte dem, kunde service arbejder hurtigt og effektivt. har været ved mange selskaber før og må sige jeg er super tilfreds her.

Netværk:
- Super hurtigt HSDPA (Turbo 3G)
- Dækker de fleste steder (også på landet/Jylland ;)

Service:
- Hurtig
- effektiv
- Medarbejderne kan tage beslutninger og skal ikke altid spørge chefen
- Når de siger "jeg ringer lige tilbage" så gør de det faktisk!!!

Priser:
Kender kun deres gamle Boost og iDeal abonnementer som jeg har haft og har nu. Prisen er mega god i forhold til andre selskaber og deres "det med småt" ser osse bedre ud end hos f.eks. Telia og TDC.

Online/hjemmeside:
Super nemt med "Mit 3" hvor jeg kan se regning og tilmelde nye service, 90% af mine MANGE spørgsmål blev besvaret ved at logge ind her, og man kan osse direkte fra mobilen :D

Jeg kan KUN anbefale Hi3G (selvskabet 3) for noget godt, og som tidligere mobil sælger for både, TDC, Sonofon(telenor), 3 og Telia, CBB så jeg til dato bedst tilfreds med 3.

7. august 2010

jeg er meget godt til fres med 3 der er en god sørvis og så er de gode til at hjælpe hvis man har et problem og det skal de have tak for

6. august 2010

Meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds med 3. Hvis jeg har haft problemer eller lign. har jeg som regel kunnet få hurtig hjælp via deres kundeservice og deres service i butikken (KBH) var også helt i top. Har også haft en telefon til reperation 2 gange før og den sidste gang fik jeg en helt ny.

utrolig dårlig service

købte et mobilt bredbånd. Tog det med på ferie og vi fik aldrig hul gennem til nettet. Alligevel modtog vi en stor regning for et forbrug som aldrig eksisterede. I butikken kunne de ikke hjælpe os. Henviste til bogholderiet som
"ikke kunne se noget"!
Da vi selvfølgelig var utilfredse med bare at betale for noget vi ikke har fået, prøvede vi forgæves, over en hel uge! at kontakte dem pr tlf for at melde os ud.
Det lykkedes os heller aldrig at komme i gennem her, trods ihærdige forsøg. Ved hver opringning og trykken på ALLE deres menu taster, fik vi hver gang beskeden: du har tastet forkert!!!!!
Til sidst måtte vi skrive til kundeservice, ha ha kundeservice!!!!
Der får man svar efter 1 uge.
Endelig i dag efter 8 dages venten er der brev i den fysiske postkasse.

Her handler vi ALDRIG igen, det er det ringeste vi nogensinde har prøvet, så vi kan kun fraråde andre at handle her

jeg er tilfreds

jeg har været kunde hos 3. i snart 5 år, jeg startede ud med et af de der dyrere abb. til 299kr pr. måned for at få en telefon billigt...

efter bindingsperioden er abb. så faldet til 30kr om måneden, og jeg blev for cirka 4 måneder siden tilbudt at købe en ny telefon til kampagne pris uden at mit abb. ville blive dyrere.

jeg har nu fast en meget lav telefonregning, og ny telefon :-)

dækning osv. køre perfekt. jeg bruger nu også min telefon som modem til internettet, det virker også perfekt.

1. august 2010

Dårlig dækning og underlig system

Jeg betaler 599,- per måned og derfor giver det mig fri sms, fri mms, 20 GB internet forbrug og 5 timers tale om måneden. Hos flere af forhandlere har jeg fået vide at de opkalds gebyr er med i de 5 timer, dsv at jeg ikke skal betale for opkaldsgebyr inden for de 5 timers taletid. Men det undrer mig at jeg bliver taksteret for det.

Yderliger er signal dækning dårlig.

31. juli 2010

Onfone.dk

Ud fra jeres andmeldelser vil jeg anbefale jer Onfone.dk

fri data, tale, sms, mms og ingen opkaldsafgift. samt god service.

Kåret til dks billigste :)

31. juli 2010

Det er fint nok .

Det er lidt dyrt, men dækningen er god og der er god service ..
Jeg har både internet og telefon ved 3.

28. juli 2010

Dårlige medarbejdere uden kompetence

Jeg har haft den noget blandende fornøjelse at være kunde hos 3, og er nu sluppet ud fra det, efter 3 måneders kamp med 3's børnehave.

Jeg vil tro, at de der evt. måtte være tilfredse med den måde de bliver behandlet på hos 3 kan tælles på meget få hænder og sandsynligvis endnu ikke er fyldt 12 år, for det er da den mest elendige kundeservice og regnskabsafdeling jeg nogensinde har været ude for.

Fejl afløses af fejl, efter at man har brugt timer i telefonen, hvor det hver gang har været nødvcendigt at gentage de mest enkle problematikker, og alligevel har 3 ikke formået at løse problemerne.
Det undrer mig, at man kan få lov til fortsat at drive en så dårlig virksomhed her i landet!

Hold dig langt væk fra dette selskab, hvis du er et voksent og nogenlunde fornuftigt menneske. De kan virkelig drive én til vanvid i det "Firma" :o)

Casper.

28. juli 2010

rigtig dårlig kundeservice

gentagne gange har vi haft problemer med 3 selskabet. Først da vi skulle oprette et mobil abonnement og nu når vi skal ud af selskabet igen. Alle gange når vi henvender os telefonisk bliver vi fejet af med beskeder om at det er OS der laver fejl!!! når vi beder om at tale med en overordnet, siger de at de nok skal give besked om at de skal ringe tilbage, hvilket aldrig er sket endnu. Derfor kære medborger, hvis du vil spare dig selv for dårlig service og regninger som du kan betale igen og igen, SÅ VÆLG ET ANDET TELESELSKAB!!!

• KK
  • Fjerritslev, DK
  • 52 point
  • 7 Anmeldelser

Godt produkt, rimelig service

Godt produkt - servicen er rimelige - men heller ikke mere. Hvis man ikke blev sendt så meget rundt i systemet af dem, så kunne de snige sig op på en 5'er..

27. juli 2010

Jeg har kun oplevet positive ting med 3, indtil videre. God netværksdækning på 3 nettet.

bedre end starten

Super selvskab, levere bedre end starten, er godt tilfreds igen, da jeg i starten var imod dem... men klar anbefaling herfra

25. juli 2010

Meget blandet oplevelse

Vældig blandet oplevelse. Strålende net med god dækning, men ALT (_ALT_) relateret til kundeservice, fremsendelse af regninger etc. går galt for dem hver eneste gang. Jeg orker næsten ikke at skrive hele min historie, men det har godt nok været en skidt oplevelse.

• KD
  • 27 point
  • 5 Anmeldelser
25. juli 2010

Super hastigheder - når de dækker..

Jeg bor lidt ude på landet og der er desværre ret dårlig dækning i mit hus. Jeg har også haft problemer med andre udbydere, så jeg kan ikke tillade mig at trække mere end 1 stjerne!

3 er trods alt det bedste alternativ jeg har haft!

21. juli 2010

Super

Rigtig godt abonnement til iPhone!

17. juli 2010

Super service, gode tilbud.

Vi har købt mobiler og bredbånds løsning hos 3. i Bilka -Viborg, vi har fået en super service af nogen søde unge mennesker, der altid er klar til at hjælpe og lave en god handel...

• Line
  • Kolding, DK
  • 77 point
  • 15 Anmeldelser
16. juli 2010

Ingen problemer...

Bestilte i efteråret 2009 en mobil med abonnement og har nu været kunde i over et halvt år, og der har ingen problemer været. De har hver måned trukket det beløb de skulle og abonnementet har virket efter forholdene. Har haft et enkelt problem med at komme igennem til deres kundeservice - et teknisk problem fra 3's side. Efter 3 forsøg kom jeg dog igennem.

16. juli 2010

Ringeste service nogensinde!!

Har haft 3 mobil i 9 måneder, aldrig i mit liv har jeg oplevet så latterlig en kundeservice, det er helt til grin! Det var så første og sidste gang jeg nogensinde har købt noget som helst hos 3! Har ikke andet tilover for 3 end hovedrysten! HOLD JER LANGT VÆK FRA DENNE "VIRKSOMHED"!!

• jan
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
15. juli 2010

kan ikke anbefales

Jeg har i to omgange været kunde ved 3.

Første gang gik min telefon i stykker- den blev sendt til rep, hvor jeg blev fortalt at de ville sende en sms når den var klar. Jeg gik ind i butikken da der var gået to uger, lige for at høre hvor længe, hvor det så viste sig den lå i butikken, og vist havde gjort i nogle dage, iflg 3 medarb.

Anden gang var jeg heldig at telefonen ikke gik i stykker. Men nu når jeg skal have unlocked min telefon, tager det gudhjælpemig, op til to dage før de får sendt unlockingen til itunes. Det bør der gøres kraftigt opmærksom på når man opsiger sit abb.!!

Køb kun tlf. her, hvis det er en god pris, og kom så ud af det så hurtigt du kan efter 6 måneder.

15. juli 2010

Okay, men med mangler

Jeg er overordnet tilfreds, men kan dog ane en masse mangler, de behøver en langt bedre kundeservice, en bedre loginfunktion end den de har, for den virker fandmer aldrig når jeg prøver... Virker ikke altid til at de ved hvad de laver osv.

Men fint nok, har ikke oplevet noget som var super negativt, men det kan jo ændre sig :)

12. juli 2010

5 Stjerner for et mobilselskab der fungere for mig.

Har et 3 mobilabonnent, skiftede i sin tid pga flytning til Sverige og så er det en kæmpe foredel med 3 da prisen for telefoni mellem Danmark og Sverige er den samme, man kan bare gribe koglen og ringe uden at tænke på hvor man er, det har bare fungeret til UG hos mig, er lige flyttet til Danmark og har ikke tænkt mig at skifte på grund at måske 3-4 øres foreskeld.
Flinke og rare er de også i kundeservice, kan klart anbefales herfra.
Nogen gange skal man ikke høre på andres oplevelser.

12. juli 2010

God service og gennemskuelige priser

Kan anbefale 3

8. juli 2010

Godt teleselskab

Har aldrig haft problemer med 3 eller deres services. Det bedste er når man får gode tilbud. Og deres kundeservice er dejlig og nærværende, selvom der er for lange svartider på mail. Ellers godt.

Fin kundeservice.

Jeg bestilte en iPhone 3GS 32 GB. Modtog den nogle uger senere.
Regningerne bliv dog ved med at komme efter jeg var færdig! og da jeg ville skifte var 3 lidt ligeglad og smed en mdr mere på til 400 kr om mdr.

Men ellers var det godt nok.

Godt

har aldrig haft nogle problemer med dem

Ikke helt optimalt.

Skiftede i efteråret 2009 teleselskab fra Telenor til 3. Må ærligt indrømme, at jeg blev noget skuffet. Priser såvel som rabatpakker og regninger virker for mig uoverskuelige. Desuden oplever jeg urimelig meget ventetid, når jeg vil ringe til 3. Fx for at få forklaret noget af ovenstående.

Telefoni der virker

Endnu har jeg som kunde hos 3 ikke haft nogle problemer som de ikke har kunne løse for mig.

6. juli 2010

Gode tilbud på webshoppen

Købte en X10, der var lidt ventetid ( stadig inden for smertegrænsen men acceptabelt) modellen er fed og der var lidt online rabat.
God service og kan anbefales pga 3g netværket og deres datapakke.