[REPLY]
Jeg har netop indgivet 2 opgaver til 3byggetilbud og første indtryk var positivt. Jeg blev ringet op af servicechefen, som lovede, at jeg ville blive kontaktet af 3 håndværkere i mit lokalområde for hver opgave.
Til min overraskelse modtog jeg kun 2 henvendelser i alt og begge i en afstand af ca. 100 km. Ingen af håndværkerne havde interesse i at løse opgaverne, så jeg endte med selv at søge på Krak og finde mine håndværkere. 3byggetilbud var desværre spild af tid!
jeg er malermester og giver tilbud.
mit samarbejde med 3byggetilbud.dk
er helt kanon jeg får besked fra dem og så ringer jeg til kunden inden for 24 timer
jeg er meget tilfreds
Mvh. malermester v/Brian Kjær
Kjær's Malerfirma
www.kjaersmalerfirma.com
Jeg kan se der er nogle håndværkere der ikke får nogen job af dem de giver pris på til det vil jeg sige at det jo ikke har noget med ab gruppen at gøre jeg tror ikke jeg er billigst men jeg får da meget arbejde af dem så dem der ikke får de jobs skulle nok se ind mod dem selv og ikke brok sig over at de ikke får noget job
Jeg skulle blot ha' udskiftet et par bordplader i køkkenet, isat ny køkkenvask, kogeplader m.v. - men opgaven blev taget seriøst og løst til min fulde tilfredshed.
Har anvendt 3byggetilbud.dk for at få tilbud på en relativ simpel mureropgave. Fik efter 6 dage navne på de to murere som ville kontakte mig, hvilket også skete hurtigt og det virkede proffesionelt.
Men har siden intet hørt fra den ene og den anden sendte sit tilbud (som bestemt ikke var konkurrencedygtigt) efter 18 dage - vel at bemærke efter at jeg havde rykket ham på mail.
Min anbefaling: Spild ikke din tid på 3byggetilbud.dk og ring direkte til håndværkeren i stedet.
Jeg bestilte tilbud på hulmursisolering. De fandt, trods navnet, kun to håndværkere til mig. Blev kontaktet i løbet af en uges tid af begge håndværkere.
Den sidste stjerne er for det manglende tredje tilbud.