[REPLY]
Smart telefonsælger laver en elendig kampagne, sætter igang imod aftale, vil have penge forud via en andet firma med navnet Leasing Fyn (=> smed breve ud - troede det var reklame). 3C-Ads går konkurs, men som Copenhagen Advertising slæber de så mig i retten, trods at jeg aldrig skrev under på en aftale, ikke vil have kampagnen osv.
Nyeste er at TRODS retssag for et år siden truer de via Paragraph med NY retssag hvor de vil have de samme penge + renter og gebyrer som der faldt en DOM om at jeg ikke skulle betale!! Men 3C-Ads ser ud til at være gået konkurs - igen - og nu prøver de igen..
Undgå dem for enhver pris.. Dokumentation haves. Anmeldt til advokatnævnet!
Har brugt firmaet til google ads, ingen målbar effekt - desuden kan man overvejde om man vil købe clicks til 5x indkøbspris (forudsat at man kan bruge google adwords selv)
Desuden bruger de meget grove midler til inddrivelse - på kampagner de ikke har leveret... SÅ BRUG NOGLE ANDRE til kampagner.
5kr pr. klik og jeg kunne ikke måle nogle salg.
3c-ads selv kunne måle en masse salg, men jeg kunne ikke se nogen på min side jeg kan koble på deres kampagne - ikke et eneste salg.
Til sammenligning koster mine egne adwords-kampagner i snit 1kr pr. klik og giver et ok målbart salg.
Jeg havde lovet 3c-ads da jeg blev kontaktet telefonisk af en opsøgende sælger (det var sådan vi fik kontakt), at jeg ville anmelde dem på Trustpilot efterfølgende og give min vurdering.
Jeg oplevede en brat nedgang i ordreantal i den periode umiddelbart efter jeg lukkede mine egne kampagner til fordel for 3c-ads' kampagner.
Min umiddelbare tolkning var så at jeg slet ikke får leveret nogen besøgende fra dem til min side, men 3c-ads.dk er af en anden opfattelse - de mener de har leveret en masse besøgende og en masse salg.
De gav mig en salgssporingskode jeg skulle implementere på min side, men den har ikke hjulpet mig til at kunne spore salg - de mener dog at kunne spore en masse salg herefter.
Opsummering:
Klikprisen var altså 5x så høj som den jeg selv giver til adwords, og mine egne kampagner har helt sikkert været mere effektive - og jeg er ikke uddannet eller rutineret på området overhovedet.
tim og Nikolaj fandt anmeldelsen nyttig