[REPLY]
Bjørn Roa Bæhr-Larsen fandt anmeldelsen nyttig
Besvarelse fra 3F - Danmarks stærkeste fagforening
2. januar 2012
Kære Jonatan
Hos 3F koster et medlemskab lidt mere. Til gengæld er du også medlem af Danmarks stærkeste fagforening. Vi kører din sag uden yderligere omkostninger for dig, uanset om den er lille eller stor. I 2010 skaffede vi 1,78 milliarder kroner i erstatning til vores medlemmer, hvilket svarer til 6468 kr. per medlem. Dette er langt mere end nogen anden fagforening og mere end, der bliver betalt i kontingent. 3F er også Danmarks mest lokale fagforening med kontorer i 157 byer. Derfor er 3F altid tæt på dig og din arbejdsplads. Det lokale kendskab samt, at vi er den fagforening med flest overenskomster gør, at du som medlem af 3F står godt rustet på din arbejdsplads og i dit videre arbejdsliv.
Medlemskabet af 3F giver dig også mulighed for rabatter. Blandt andet kan du få attraktive rabatter på forsikringer hos ALKA. Du får også et LO Plus-rabatkort, som giver dig adgang til rabatter i en lang række butikker. Du kan læse mere om rabataftalerne på: http://loplus.dk/.
Vi håber, at du bliver glad for, at være medlem hos os. Du er altid velkommen til, at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning og hjælp.
3F
*********************************************************************************
3F bliver svager og svager, det er bare sandt at jeres priser er alt for høje og jeres medlem får ikke en dyt mere hjælp hos jer som ville de være i en anden fagforening, det er kun opreklameret skidt i kommer med, i kan kun slynge jeres tal sådan ud, fordi er i været på market i så mange år og har derefor også vundet de fleste sager.
Vind nu jeres medlemmer tilbage og kom så ned i prisen, de andre fagforeninger yder samme service som jer, for mindre penge.
Afgjort er 3F det sted man skal være medlem hvis man arbejder inde for rengørings branchen.
De var der lige på pletten da jeg havde brug for deres hjælp med en lidt for problematisk arbejdsgiver, som jeg heldig vis ikke længere er ansat hos.
Rigtig god fagforening,er virkelig solidarisk med sine medlemmer og bakker dem op,når virksomhederne er nogle grimme nogle.
Ved ansættelse i deltidsstilling mødte en repræsentant fra 3F Aarhus op på min nye arbejdsplads for at "hjælpe"... Han "glemte" lige at fortælle at det er vigtigt at få en frigørelsesattest, så han kostede mig 5 ugers understøttelse !!! Idioten var mere interresseret i at flytte mig over, så jeg blev medlem hos ham i stedet for hos Gartnerne i 3F...end i at rådgive. Er nu medlem hos ASE, de har ikke trangen til at være uforskammede, som jeg har oplevet det i 3F´s Akasse og de er 1/3 billigere. / Lars (medlem hos SID / 3F siden 1981 (minus 2 år i NNF) ) (Alt, alt for længe)
Jesper fandt anmeldelsen nyttig
ringede til lokalafd for at høre hvordan når ens søn havde været ansat i 6 1/2 og han så var blevet fyret han har fået 1mdr opsigelse i firmaet ? kommentar fra 3f da du ikke er medlem så kan du sku gå derhen hvor du får dine penge jeg har sku ikke tid til at svare alle mennesker så kunne jeg sku få nok at lave dette var ordene fra en lokal afd man ringede til jaaaa hvor er 3f store de er så store så de ikke er istand til at svare på et lille enkelt spørgsmål han havde været medlem af 3f for at få hjælp til hans løn og ihhhhh hvor de hjalp 3 1/2 mdr efter var der ingen der havde gjort noget for at hjælpe jaaa 3f er et godt fagforbund hvor man kan få hjælp ??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!
EN skuffet far der forsøger at hjælpe sin søn.
Hej Jørn
Vi kan godt forstå, at du gerne vil hjælpe din søn. Havde han været medlem af 3F, havde vi naturligvis kørt hans sag.
For at få faglig hjælp i 3F skal man nemlig være medlem og vi kører ikke faglige sager for medlemmer for perioder, hvor de ikke har været medlem.
Vi kan ikke genkende din beskrivelse af sagen, men 3F Kalundborg vil meget gerne tage en snak med dig og din søn om mulighederne for faglig hjælp, når man er medlem. Du er velkommen til at kontakte afdelingen på kalundborg@3f.dk
En fagforening der tager sin opgave alvorligt, og ved hvad folk har brug for.
Dårlig service, og man får ikke nok for sine penge.. Det er ganske simpelt bare at betale overpris for noget der kan fåes andre steder til en meget billigere penge. Mit råd er: Meld jer ud af denne synkende skude!!
Jesper fandt anmeldelsen nyttig
Jeg er selv i 3f og har været det i 3 år nu. de er behjælpelige med alt.
effektiv fagforbund, der er ikke noget bedre en tryghed og god samarbejdspartner.
Jeg Står i Fagforening og Akasse ved 3f og fortryder det bare ikke
jeg står i Afdelingen i Fredericia og det er jeg virkelig glad for de er rigtig flinke og imødekommende
jeg er pt på dagpenge 3f er fuldt forstående over for det man siger
deres vejledning er i top
når man sider nede i afdelingen i Fredericia og for den sags skyld Afdelingen i Auning på Djursland så fornemmer man hurtig at man har med professionelle rådgivere der gør alt for deres medlemmer
de stiller dig ikke i dårligt lys på nogen som helst måde men lytter til dig uden og snakke dig efter munden
3f er Danmarks stærkeste Fagforening og kan klart anbefale dem til alle og en hver
Da vi taler om danmarks største fagforening, kan det ikke undre nogen, at det også er den fagforening, der har hjulpet flest mennesker i alverdens sager. Her er der virkelig tale om service for pengene. Kan kun anbefale dem varmt til alle.
3F er en "rigtig" fagforening, i modsætning til de såkaldte "gule", som for mig at se er snyltere, på et arbejdsmarkedssystem det har taget 100 år at udvikle.
Har fået hjælp under barsel/ sygdom med en masse problemer med regler arbejdsgiver og kommune ikke var helt inde i, 3F gik ind og satte tingene i perspektiv på en hurtig og bestemt måde, så der kom styr på tingene. Meget professionelt!!
Har været UTROLIG glad for den service jeg har fået.
Kan dog desværre kun give 4 stjerner pga den liidt for høje pris.
Har været medlem i mange år og har altid modtaget god service - tak for det :-D
Har haft nogle problemer med 3F da jeg ikke har modtaget min regning for Januar.
Da jeg så modtog regningen for februar var der blevet lavet en regulering hvilket jeg gik ned og betalte til den første februar, hvoraf jeg havde betalingsdato.
Så den 9. Februar modtager jeg en rykker skrivelse, med udskriftsdato 8. Februrar.
Da jeg så endelig ringer ind, så bliver jeg stillet videre til bogholderiet hvilket fortæller mig det er penge jeg skylder. Og bliver rimelig utilfreds da jeg ikke var klar over mit kontigent formodentlig er stiget, hvilket jeg ikke har fået noget af vide omkring.
Så bliver jeg stillet videre da jeg gerne vil have af vide af vide hvordan det kan være, og snakker med en anden medarbejder som siger jeg ikke behøver betale denne - og beder om at få det på skrift da jeg ikke vil rykkes for de her penge senere hen og han siger til mig at det er lidt spild af hans tid, men eftersom jeg ikke aner om jeg skal betale denne står man rimelig meget i uvished.
Tror nok jeg finder en anden fagforening hvis de ikke har mere styr på det.
Kære Nicklas
Vi er kede af, at du har oplevet forvirring omkring dit kontingent i forbindelse med, at du stoppede på grundforløbet uden at have fået en praktikplads.
Du kan roligt regne med, at du ikke skylder kontingent. Det har 3F Aalborg sendt dig brev om i sidste uge, så det er helt på plads.
Du kan også være helt sikker på, at 3F er den rigtige fagforening for dig. Vi ved alt om dit fag, og kan hjælpe dig med evt. problemer, der måtte opstå i forbindelse med din uddannelse.
3F
Altid tid til at hjælpe og rådgive med arbejde samt sociale, forsikrings og juridisk muligheder for hjælp.
Da jeg havde dem som fagforening var jeg tilfreds med dem. Fik dog aldrig rigtig brug for dem.
de er venlige og de gøre noget ved tingene, de er vær og blive medlem af.
Her får du den ægte vare, du er medlem, og ikke kunde som du er hos "de gule" såkaldte fagforeninger.
Hos 3F kan du få gratis hjælp, når du er medlem.
Har altid fået en god behandling af 3f-Ringkøbing-afdelingen, altid behjælpsom, og er der når man skal bruge dem.
3F ER NOK EN AF DE FÅ FAGFORENINGER DER KAN OG ER I STAND TIL AT LØSE PROBLEMMER FOR DERES MEDLEMMER..ALLE PENGENDE VÆRD... I HVERTILFÆLDE I MIN SITUATION, DER FINDES NOGLE PLAGIATER DER INTET KAN P.G.A. MANGLENDE OVERENSKOMST...DE ER HELT YT...
3F er ok, dog er deres priser ALT for høje.
Jeg betaler for kontingent og akasse:
1091 kr om måned.
Før betalte jeg hos det faglige hus:
ca. 500 kr om måned.
Bjørn Roa Bæhr-Larsen fandt anmeldelsen nyttig
Kære Jonatan
3F
Jo flere der er samlet i en Fagforening, der ikke er støttet skjult af arbejdsgiverne, jo stærkere står man når der skal forhandles om rettigheder og løn...
3F har deres eget retssytem at køre arbejdssager igennem, med egne jurister, og det er stort set alle sager meget små som store...
det er "Det Faglige Hus" og "Krifa", ikke en del af...
3F er ikke så meget dyrere end de frie fagforeninger, som Det Faglige Hus, Krifa, hvis man gider at regne tingene lidt igennem...
3F har mange lokale afdelinger rundt om i landet, altså meget nemmere at møde personligt op, hvis man har mere brug for ansigt til ansigt møde, information,
Jeg kommer ud for en arbejdsulykke i 07 og da jeg kommer til skade kontakter fagforeningen mig og ikke omvendt da det kommer dem for øre at denne skade er sket. De anbefalede mig at melde skaden, hvilket jeg aldrig selv havde skænket en tanke og jeg takker dem mange gange den dag idag, for at de fortalte mig det.
Sagen køre stadig og fagforeningen og den advokat som jeg har fået igennem dem har været en meget stor hjælp for mig! Jeg kunne slet ikke have klaret det selv og de har endda også hjulpet mig hvis kommunen/jobcenteret har stillet sig på bagben, så har min sagsbehandler fra 3F stået der med det samme eller ringet ind og fortalt dem et par ting eller to. Jeg skifter aldrig fagforeningen, for bedre behandling kan ikke fåes nogen steder!
Stor tak til 3F Kastrup afdelingen!
Der har et fagligt apparet, som forhandler løn og arbejdsvilkår. Alle disse koster lidt ekstra, som der er værd at betale for.
Gør nok mere for de ansatte, bla. inden for arbejdsmiljø og miljø.
Efteruddanner bla. tillids og sikkerhedsrep.
3F er en super fagforening som altid har haft tid til at hjælpe mig. De kørte en sag mod min tidligere arb.giver som de vandt og samtidig kørte de hele min sag mod arb.skade styrelsen og sikrede mig en stor erstatning , hvilket jeg aldrig selv kunne have gjort. Godt jeg havde en ordentlig fagforening.
Men jeg køre bus og kollegaerne er ikke loyale ?
Hvis du arbejder fuldtid er de glade for dig. Er du derimod vikar eller deltidsarbejder så skal du sørger for det meste selv da tillidsmanden får besked på ikke at hjælpe dig.
michael k og Bjørn Roa Bæhr-Larsen fandt anmeldelsen nyttig
Kære T
3F hjælper alle medlemmer, uanset om de arbejder fuldtid, deltid eller er vikarer. Derfor giver 3F heller ikke tillidsrepræsentanterne besked på kun, at hjælpe de fuldtidsansatte. 3F’s medlemsskare er meget blandet og vi har derfor adskillige deltidsansatte og vikarer som medlemmer. Dette er medlemmer som vi ofte kører faglige sager for. Kontakt endelig din afdeling, hvis du har spørgsmål til faglige sager på din arbejdsplads.
3F
Her hænger pris og kvalitet sammen.
Jeg har indflydelse, hvis jeg ønsker det.
Har hjålpet mig utrolig meget og er altid søde og rare :-)
hjemme siden har vandrette linjer og det hele er i læse retningen for brugeren og man kan finde det man skal bruge ellers ringer man bare til dem, også får man svar på ens spørgsmål.
Har været der i rigtig mange år, og har altid fået god vejledning og hjælp. Er glad for at være der og meget glad for min kontaktperson.
Jeg ved godt at de koster noget mere pr måned, men deres service er også utrolig god og de har en afdeling i min by som virkelig er behjælpelig på alle måder og kanter når man bliver arbejdsløs. Jeg føler virkelig at de gør mere end hvad de har pligt til og det er jo dejligt. Jeg føler mig godt behandlet og de prøver virkelig at tage hensyn til mine behov så godt de kan. Ved nogen af de billige fagforeninger har de ikke så mange afdelinger. Når man så bliver arbejdsløs så skal man møde til nogen møder som man SKAL være med til. De billige har tit langt ud til mig. 3F har mange afdelinger og en lige i min by også. Det er meget meget nemmere for mig og det er god service som sagt :-)
Er bare generelt tilfreds med mit medlemskab af 3F. De gør en forskel, snart er der overenskomstforhandling, og de har lige lavet en konference om arbejdsmiljø, hvor jeg er blevet meget klogere. Så det er værd at sige, at folk skal melde sig ind hvis de har et arbejde under den.