We are hiring!

8 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (8)

Udmærket

Hurtig levering, forventning indfriet, kan anbefales.

Udvalgt anmeldelse om 417armyvarer

417armyvarer

Fin handel, men ikke de aller bedste betingelser

Mange gode sager at vælge imellem, det let at bestille, de ydede en fin service - 417 ringede til mig fordi jeg havde angivet ID til døgnboksen, men intet boks nummer. Det fik vi afklaret og varerne var der dagen efter.

Alt i alt en perfekt handel!
Men jeg er lidt ærgelig over, at man skal bestille for minimum 200,- DKK og at man skal betale for fragt endnu en gang, hvis man skal have noget ombyttet, f.eks, til en anden størrelse.

Jeg forstår udmærket godt hvorfor de gør sådan, men det er også årsagen til at jeg ikke giver 5 stjerner.

417armyvarer

Bestilte en teltflage og en bardun i går eftermiddags. Bestilte så sent på eftermiddagen, at jeg ikke umiddelbart regnede med at pakken ville være fremme før i morgen. Jeg modtog pakken allerede her til morgen. Imponerende hurtig ekspeditionstid!
Modtog ordrebekræftigelse kort efter bestilling samt yderligere forsendelsesoplysninger m. track&trace kode kort derefter.
Bedre kan det vist ikke gøres.

God service.

Bestilte varene mandag, jeg havde dem næste dag! Oven i købet havde de været venlige at skrive en note på pakken, som jeg havde bedt om, hvor pakken måtte afleveres.

En smule mærkeligt at man skal bestille for et mindstebeløb på 220..

6 uger om at refundere penge for en defekt vare

Det er dog utroligt at det skal tage firmaet 6 uger at refundere min indbetaling, efter jg har returneret en defekt vare.

Og så oven i købet ikke refundere fragt og ekspeditionsgebyr.

Hold jer væk fra dem

PBH fandt anmeldelsen nyttig

Intet at udsætte

Måske ikke de billigste priser.....men ingen problemer med min ene handel. Det er helt vildt så mange mærkelige ting de har.

God mil. butik

Måske lidt høje priser på visse varer, men god service / hurtig forsendelse =)

• PBH
  • ærø,
  • 42 Anmeldelser

Ikke godt

Fik leveret forkert vare, ringede til dem og talte med en flink dame der byttet den uden problemer, men nu kom den i forkert størrelse, ringede igen og talte med en anden meget sur og uforskammet dame der mente det var min skyld ad de ikke havde kikket på størrelsen, selvom at den var angivet i bestillingen ! og til sidst smed hun røret på mens jeg prøvede at for klare henne at jeg var uenig i dette.
Handler der aldrig igen...

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk