We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

7eleven anmeldelser

7eleven Logo
Kunderne om 7eleven : »helt blank« »7Eleven er..... NAM« »God, venlig service - særligt på nettet!« 6
Middel

• A
  • Glostrup,
  • 22 Anmeldelser

7Eleven Ballerup St.

Sure kassedamer. Arrogancen skriger ud af ansigtet på dem.
De Ignorere én hvis man står i kø ved den forkerte kasse (2kasser, men én kø)
Køen er også generelt alt for lang!.

De er helt sikkert kørt træt af deres arbejde.

helt blank

7-eleven medarbejderen solgte mig en retur billet som ikke virkede på hjemdatoen.

7Eleven er..... NAM

Jeg benytter mig tit og oftes af 7elevens tilbud!
Desværre er det bare blevet sådan at tilbudene er blevet lidt mere kedelige med tiden... savner 2 pølsehorn for 10kr.
Men på den anden side elsker jeg jeres nye tilbud med 3 pølsehorn for 25-26kr (alt efter hvor man er i landet) - og I er 100% de bedste til at lave Go-go Tiquitas! love them!
High-five!

Mvh
Patrick

7eleven

God, venlig service - særligt på nettet!

Jeg har flere gange henvendt mig til dem via deres hjemmeside, og hver eneste gang har jeg fået al den hjælp, jeg ønskede - hurtigt!

Desuden er personalet i deres butik i starten af Strøget (mod Hovedbanegården), det mest imødekommende, smilende og venlige man kan forestille sig! :)

Herligt!

Monopolisme af værste karakter

Jeg har ikke noget imod at der butikker her og der, men når en enkelt kæde tager over og styrer de små butikker har jeg rigtig meget imod det.
Man kan kun få de samme ting i alle 7-11 butikker og det er jeg på ingen måder interesseret i.
Er jeg ikke lige "7-11 sulten" går jeg et andet sted hen, men det kan man snart ikke længere.
Staten styrer med hård hånd antal af beværtninger hvor man kan hyge sig med lidt alkohol.
Der er lavet et monopoltilsyn, men det er ubrugeligt.
7-11 har nu mast sig ind på Shell stationer og DSB stationer, stod det til mig lukkede de to sidstnævnte, forretningen eksisterer allerede i flæng alle mulige steder.
Vi savner plads til forskellighed og anderledes udvalg, det kan ikke være på sin plads at den slags monopol virksomhed foregår i Danmark

PERFEKT!

7eleven er der altid når de andre butikker er lukket :D

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk