We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

A-M anmeldelser

A-M Logo
Kunderne om A-M : »Go' og nøgtern rådgivning« »God kundepleje og service« »Måske venlige sælger men ...« 6
Middel
6.7 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Go' og nøgtern rådgivning

Købte en ny bil her og kan anbefale stedet. Har blev jeg ikke udsat for den typiske smarte "brugtbilsforhandler" men fik en god solid gennemgang af de forskellige typer biler og valgmuligheder.

A-M

Nul points i service, kommunikation og professionalisme

For 3 år siden købte jeg ny bil hos Andersen&Martini Gladsaxe. Det første år var der enkelte problemer med bilen, som jeg med et smil fik rettet på deres regning, men pludselig kom der andre boller på suppen. Jeg kunne tydeligt mærke, at det med god service stod ikke længere på deres del af kontrakten overfor mig. Man kan ikke komme igennem til rette vedkommende på deres telefoner - selvom jeg prøver på fx fem forskellige tidspunkter på en dag. De glemte at indkalde mig til service 2 år i træk, selvom jeg påpegede det flere gange undervejs. De oplyser kun nødigt om deres priser. Jeg har brugt adskillige timer, hvor jeg måtte tage fri fra arbejde pga deres åbningstider, og i flere tilfælde er jeg gået igen uden at kunne få repareret min skade, eller hvor jeg måtte komme tilbage og reklamere over deres arbejde. Reklamationer bliver mødt med dårlige undskyldninger, og ingen afhjælpning af problemet. Jeg vil hellere lægge mine penge et sted, hvor kunden bliver lyttet til og behandlet ordentligt.

Alin fandt anmeldelsen nyttig

God kundepleje og service

Venlige medarbejdere der informer dig om dine muligheder. Jeg har fået professionel rådgivning omkring min Astra. Bruger deres afdeling på Amager - pæn og behagelige omgivelser og er glad for deres lounge hvor der bl.a. er mulighed for trådløs internetforbindelse.

A-M

Skulle have skiftet en pære - endte med skadet bil

Helt vanvittigt forløb, der åbenbart fortsætter i det uendelige.

Min venstre forlygte skulle have skiftet en pære - troede jeg. Da jeg kørte ind til A-M, sagde de at det var en kendt fejl, en ledning skulle skiftes på FIATs regning.

Da jeg havde ventet på min bil nu to gange, kørte jeg fra værkstedet med en højre forlygte der regulerede sig selv, en lysende selelampe og en bagsmæk der åbnede/lukkede sig selv i det uendelige.

Jeg ved godt at min bil har det med at drille elektrisk, når der bliver pillet ved en ting og ringede derfor og havde en behagelig samtale med en venlig kontordame. hun noterede det hele og jeg skulle bare komme.

Da jeg så hentede min bil, nu 3. gang, var det efter en højst ubehagelig samtale med en mekaniker, der intet anede om at jeg havde fået skiftet en ledning, men derimod var gået på jagt efter fejl - det skulle koste mig 8500,- at få rettet de tre fejl - han fandt en ekstra nu.

Med til historien hører, at jeg for få måneder siden fik lavet et FDM-syn og var hos en uautoriseret og få lavet alt nødvendigt på bilen, herefter tilbage på FDM og få den synet igen.

Det var nødvendigt at tale med en overordnet, så jeg fik et par dage senere lejlighed til at tale med en værkfører. Denne var mere forstående og hørte den historie jeg nu havde forklaret for 10ende gang. Han tilbød at tage bilen ind og "hive lidt i ledningerne" nu fejlene var opstået som de var.

Da jeg nu fjerde gang hentede min bil, var det med besked om at ledningerne var brændt af, fejlene løb denne gang op i 6500,- i følge mekanikeren - det var nogle andre fejl end de tidligere oplyste.
De kunne desværre ikke påtage sig at udbedre de fejl de selv havde skabt, da de ikke mente det var dem der havde lavet dem....

Sjovt nok så var den højre forlygte holdt op med at drille, selvom de påstod motoren skulle skiftes.

Nu er der så gået et par måneder siden de vanvittige oplevelser og i går kom der så en regning pålydende 1195,41 for udmåling af el-system.

Jeg må på det kraftigste fraråde andre at handle her!

Janni Frederiksen, Alin og Kris fandt anmeldelsen nyttig

A-M

Måske venlige sælger men ...

Værkstedet tage hurtige beslutninger og undersøge ikke andre alternativer til bil motor problemer. måske. De har for travlt eller de bruger uerfarne folk og de er kun interesseret i at tjene penge.
Bedømmelsen er ud fra mine egne personlige erfaringer som kunde hos dem.

A-M

Venlige sælgere og god information

Godt værksted og venlige sjæle finder man hos Andersen og Martini. God vejledning og information.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk