[REPLY]
A10 gulve har lagt tæpper og linoleum i hele min virksomhed. Gulvene er aldrig blevet slebet ordentlig, så der er store luftlommer og skæv slidtage i gulvet. De har måtte komme og lave svejsningerne om to gange og de er stadig lige grimme. De har stadig ikke fået lavet det sidste (selvom deadline var 6 mdr siden) og når de skal komme og reparere gulvet, kommer de aldrig som aftalt. Deres mænd mødte aldrig til tiden, flere gange kom de 2 timer senere end aftalt og vi måtte lave rigtig meget af arbejdet selv, for at de kunne nå deres deadline - selvom de alligevel sendte en regning afsted på den fulde pris! Ejeren er ikke uddannet og aner knap nok hvad det handler om. Alt i alt er det den værste oplevelse overhovedet.
Jeg havde ansvaret for bestilling af epoxygulve samt tæpper til firmaets nye kontorer og lager, de var super at samarbejde med, ikke nok med de var over 32% billigere end alle andre, de kom lige på klokkeslet og afleverede det aftale 1 dag tidligere end aftalt.
alt blev lavet med smil, vi kan kun på det varmeste anbefale dem, Da så regning kom var den billigere end tilbudet da det viste sig at der var lidt færre M2 end vi oprindelig havde fortalt dem.