We are hiring!

5 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (5)

Nysynede biler ??

Vi købte en 10 år gammel Mondeo sidste år, desværre lå sneen ret højt på pladsen, og kunne derfor ikke kigge undervognen rigtig efter. Bilen kørte OK på prøveturen, og da den var ret nysynet købte vi den. Nogle måneder senere viste det sig, at der var store rusthuller i både paneler, vognbund og skærme. Hvordan den er blevet synet ret kort tid forinden er os en gåde. A1 bil køber: Se dig virkelig, virkelig godt for, før du køber.

Billige biler.

Bilerne er billige, man får hvad man betaler for - kikker man sig godt for, så får man meget bil for pengene.

det er let

ja fik en fin bil

Solgte en rusten lig

Jeg kom in og spurgte efter en polidelig bil og fik en til en fornuftig pris. Ved senere vurdering på værkstedet at bilen var en rusten lig. Efter en snak med tidlige ejer finder jeg ud af at bilen har været med i et uheld, tandremmen var gået lang over hvad den måtte, tandstang skulle skiftes, der var rust i bunden for over 20.000 kr og bilen var solgt til en privat . til skrotning og stumper.
Min værksted sagde at bilen var decideret farlig at køre i.

A1biler

"Håber du har en god mekaniker"

Købte en bil derude til 20.000, som gik istå 500 meter efter jeg var kørt derfra. "Håber du har en god mekaniker", blev der sagt, da jeg kom gående tilbage til butikken. Ved godt man ikke får en ny bil når man køber en brugt, men det er ski for lavt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk