We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Aalborgblomster.dk anmeldelser

Aalborgblomster.dk Logo
Kunderne om Aalborgblomster.dk : »Service udover det sædvanlige« »Nemt og pålideligt« »Fin fin« 95
Perfekt

Nemt og pålideligt

Intet at klage over

Udvalgt anmeldelse om Aalborgblomster.dk

Service udover det sædvanlige

Jeg sidder om aftenen her på Fyn og får nyheden om et dødsfald med bisættelse næste formiddag. Ups, hvad gør man... jeg mailede via Interflora til Aalborgblomster.dk kl. 23.00.
08 fik jeg en bekræftelse på, at vores venner i Aalborg kunne hente buketten kl. 9.30....Indehaveren skrev desuden, jeg ikke skulle betale fragt, da vores venner afhentede buketten, så han havde bundet flere blomster i. Det er altså service at bestille om natten og så få så flot en betjening. Jeg vil benytte Aalborgblomster igen og anbefale butikken til alle vores venner i Nordjylland.

Aalborgblomster.dk

Meget lille buket - god levering

Bestilte en buket til 350 kr. Til morsdag og fik en meget lille buket og stilkerne var kun 15 cm!
Havde forventet en smule mere for pengene.

Levering forløb efter planen - derfor 2 stjener

Besvarelse fra Aalborgblomster.dk

Der er i den pågældende ordre bestilt en buket; Romantiske drømme til en værdi af kr. 350,00.

Kendetegnet for buketten; romantiske drømme er : lav tætbundet buket.

For en lav tætbundet buket, er det acceptabelt med en stilk længde på omkring de 15 cm.

Vi er sikre på at der har været for varens pris, i den pågældende buket. Dog skal siges at blomster altid stiger til højtider og der derfor kan være mindre i buketten, end udenfor højtid.

I tilfæde af, at der skulle have været mere fylde og længere stilk, burde der være valgt en høj klassisk buket.

• Alice

Fin fin

Modtageren af blomster udtrykte stor tilfredshed med blomsterne

lever op til forventning

Kan kun anbefale Aalborg blomster til andre, de gange jeg har brugt dem, har de levet op til mine forventninger....

Aalborgblomster.dk

Helt efter forventning,nemt og bekvemt.

Uden betænkning kan man trygt bestille blomster til enhver lejlighed.

Aalborgblomster.dk

Fint udvalg i buketter og prisklasse.

Nemt, overskueligt og hurtigt.

• 3 Anmeldelser

Perfekt

Venlig og imødekommende betjening

de er der til tide...

brug aalborgblomster de er best

Aalborgblomster.dk

Super service og hurtig levering.

Super super flot buket til 300 kr. Bestilte via nettet sidst på eftermiddagen - blev leveret dagen efter om formiddagen. Super service, og et plus at der er gratis levering til sygehuset i Aalborg. Så er der flere penge at købe blomster for :-)

Excellent

Excellent customer service

Super kundevenlig!!

Fik bestilt en buket som skulle leveres til nogle nybagte forældre. Buketten var superflot, hold rigtig godt. Super kundevenlighed. Jeg oplyste en forkert adresse men de gjorde en stor insats for at levere den det rigtige sted hen. Stor rose for det!!

Delvist acceptabel oplevelse

Fandt hjemmesiden delvist overskuelig. Har aldrig prøvet at bestille blomester over nettet før. Var lidt i tvivl om proceduren, når jeg både gerne ville sende både blomester og cholokalde og henvendte mig derfor via mail. Sidder i Grønland. Fik utilstrækkeligt svar, om at jeg bare kunne se på hjemmesiden. Dårlig service. Da jeg så endelig fik bestlit fik jeg 4 dage før leveringdatoen en bekræftelse på, at blomster + chololade var leveret. Blev noget nervøs, men henvendte mig igen og fik en udskyldning med henvisning til bogholderen. Blomsterne mv. er tilsyneladende leveret på korrekt dato. Alt i alt plads til forbedringer synes jeg!!

Kundevenlig

Nu er det første gang jeg køber hos Aalborg blomster, men bestemt ikke sidste gang, jeg bestilte over nettet, men snakkede også med dem over telefonen, og sikke en hjælp de gav, og man følte sig slet ikke stresset over at man skulle tage en beslutning, nej tværtimod gav de gode råd til hvad man evt. kunne gøre, så alt i alt en rigtig god oplevelse, der køber jeg gerne igen.

Aalborgblomster.dk

Alt gået efter bogen fin handel

Kun meget ros herfra

Forkert dato

Trods blomsterne allerede blev leveret dagen efter, så må det være en fejl på hjemmesiden at man kan vælge dags dato som leveringsadato.

Hej Christina.
Der står højt og tydeligt på vores hjemmeside hvornår vi har deadline for ordremodtagelse. Det er kundens eget ansvar. Vi har modtaget din ordre kl 15.04, den pågældende dag. Det har derfor ikke været muligt at videreformidle denne til vores samabejdspartner, til levering samme dag. Vi har deadline kl. 12. Derfor er ordren først leveret næste dag.
Det er ikke en fejl på hjemmesiden, man kan vælge d.d. der er nemlig forskeliige dealines afhængig af hverdage/lørdage/Aalborg eller udenbys. Alt dette står på hjemmesidens forside.

mvh

Aalborgblomster

Aalborgblomster.dk

God service på trods af en svipser

Jeg bestilte en dekoration og chokolade til levering på Patienthotellet. Det viste sig dog, at de havde glemt chokoladen, men de beklagede mange gange og sendte straks en ekstra stor æske til modtageren.

God service.

Det var klart på hjemmesiden at levering til kirker i Aalborg var fragtfrit - men jeg kunne IKKE finde ud af at lave en bestilling til Sdr. Tranders Kirke som blev uden fragt :-( Her var hjemmesiden måske ikke helt pædagogisk !?

Den gode service var, at jeg per telefon dagen efter fik tilbudt at der ville blive "leveret" blomster for fragtbeløbet.
Jeg har jo ikke selv set den leverede bårebuket - men en pårørende til afdøde takkede umiddelbart efter bisættelsen, så jeg ved at den er nået rettidigt frem :-)

Besvarelse fra Aalborgblomster.dk

Tak for den gode tilbagemelding..

Når der tastes via hjemmeside, bestemmer postnr. fragtbeløb. Er postnummeret indenfor de kirker vi leverer gratis til. Gives kunden mulighed for at markere- Gratis levering til kirker og sygehuse i Aalborg og omegn. Det er således kundens eget ansvar, at få markeret dette. Ellers vil systemet tage normal fragt. Det er altid en god ide, at være omhyggelig og læse alt. Desværre kan systemet ikke skelne mellem privat og kirkeadresse, derfor må kunden selv, være opmærksom på at taste gratis levering.
Opdager vi, at kunden ikke har fået tastet gratis levering til kirke. Tilbyder vi kunden at taste en ny ordre, eller at lave blomster for det totale beløb.
Aalborgblomster

Flot buket

God og hjælpsom betjening

Aalborgblomster.dk

Dejlige buketter i frække farver

Du bliver ikke skuffet. God betjening med sans for sans. Jeg har købt på nettet nogle gange. Kvaliteten er den samme som i butikken. Som mand er det nemt at finde en fed buket. Køb du bare dine blomster til dine kære ved Blomstersnedkeren

Fin service

Præcis og gratis levering til sygehuse og kirker.
Nem og funktionel hjemmeside.
Rimelige priser.

Aalborgblomster.dk

Hurtigt levering og flot buket:)

Jeg bestilte en buket blomster til min veninde ca. 11, hvor jeg fik til tak for blomster besked tilbage fra hende kl 14. Hurtigt betjening, og flot buket, bedre kan det ikke gøres. Mvh. Marianne

Aalborgblomster.dk

Superflotte blomster leveret som ønsket!

Jeg er yderst tilfreds med ordren

Skøn buket

Venlig og kompetent betjening.

Superb ...

Sendte blomster for ca 14 dages siden de holder stadigvæk siger modtageren - elegant buket og elegant og sikker betjening...

Aalborgblomster.dk

Flot buket, men daarlig information og service

Naar jeg bestiller paa hjemmesiden staar der ingenting om begraensning for leveringstider,
jeg ville have leveret kl 19,
da kvitteringen havde nogen meget forvirrende beskeder , tog jeg selv kontakt til firmaet pr mail for at faa det hele paa det klare.
her besvarer de mig saa at jeg ikke kan faa leveret blomsterne den oenskede tid, men jeg kan vaelge et andet tidspunkt indenfor aabningstiden - paa hjemmesiden kan jeg ikke finde noget om aabningstider, saa jeg gaar ud fra at det er det samme som deres tlefontider og aendre tidspunktet til kl 16 for leveringen, hvilket allerede komplikerer min situation.
Saa faar jeg at vide at det ogsaa er for sent,
og spoerger saa om kl 14 er ok,
til det svarer de at det ogsaa er for sent men da deres bud begynder ruten kl. 14. Men de kan bestraebe sig efter at aflevere til mig senest.
Jeg synes det er mangel paa information og service.
Taenk at jeg skal maile frem og tilbage saa mange gange for at faa at vide det kun er i et tidsrum paa 1 time i loebet af dagen de faktisk kan levere.
Derudover synes jeg bare det er daarlig service til den pris.
Og jeg skulle have blomsterne leveret dagen efter.
Blomsterne var dog rigtig fine og de tilboed i den sidste mail at annulere koebet hvis tidspunktet ikke passede mig.
men jeg ville nok ikke koebe hos dem igen.

Besvarelse fra Aalborgblomster.dk

Under vores menupunkt kundeservice, finder du undermenu leveringsbetingelser her står:

"Levering på bestemte tidspunkter af dagen kan ikke loves, men vi gør selvfølgelig alt hvad vi kan for at opfylde dine ønsker. Normalt leverer vi indenfor normal butiksåbningstid. Alle leveringer til firmaeradresser forsøges leveret inden kl. 16"

Når der "skal" tastes leveringstidspunkt i ordre afgivelsen, står der flg:

"Leveringstidspunkt ved begravelse tastes tidspunkt for denne. Øvrige levering kan der ikke loves bestemte tidspunkter, medmindre der laves aftale om dette pr. telefon"

Under menupunkt: Om Aalborgblomster findes vores åbningstider.

Der er i dette køb ikke lavet en forhåndsaftale pr. telefon om udbringning kl 19. Derfor retter vi henvendelse for at finde en løsning.Vi gør opmærksom på at vi kan levere buketten som den sidste. Vi kan ikke love noget konkret tidspunkt. Men at det vil være i tidsrum mellem kl 14-16. Vores chauffør møder kl 14 og kører til ruten er færdig.
Der er betalt kr. 40, til levering. Disse skal dække benzin, slidtage på bil og chaufførudgifter.
Vi tilbød ganske rigtig, at annullere ordren. Men køber valgte dog at ville have leveret indenfor det vi kunne tilbyde.
Vi er glade for, at blomsterne var tilfredstillende.

Aalborgblomster.

• Susan
  • 3 Anmeldelser

Yderst tilfreds

Tilfreds- tilfreds- tilfreds

Flot buket

Hej

Jeg vil gerne sige tak for god service og en meget flot buket til min onkels 90-års fødselsdag.

Lilly Pedersen

Skøn duftende oplevelse

Bestillingen blev leveret som aftalt. Buddet kørte endda forbi to gange for at blomsterne ikke skulle tage skade, da det var hård frost, og der ikke var nogen hjemme første gang.
Buketten holdt længe på trods af, at den blev fragtet med på weekend og tilbage til bopælen.
Fuld tilfredshed og jeg vil uden betænkning benytte Aalborgblomster.dk en anden gang.

Aalborgblomster.dk

God service - hurtig og problemfri levering

God service - Leveringen foregik indenfor få timer

god service

Buketten svarede flot til forventningerne

medfølelse og professionel hjælp

Aalborgblomster.dk var en stor hjælp ved min mors begravelse, og leverede en enormt flot krans hvor alle ønsker var opfyldt og mere til. det er helt sikkert et firma som jeg vil bruge igen og anbefale til andre

Gratis levering til kirker

God service med gratis levering i kirker, hurtig og nem at bruge. Blomsterne kom frem og vi fik en opringning med tak fra de pårørende.

MEGET HURTIG OG FIN SERVICE

DET ER FØRSTE GANG, JEG HAR SENDT EN VINGAVE GENNEM AALBORG BLOMSTER, SOM JEG FANDT PÅ NETTET, OG JEG KAN KUN SIGE, AT JEG HAR VÆRET FULDT UD TILFREDS.

SUPER

Blomsterne kom frem som lovet

Højt serviceniveau

Kan kun anbefale at bestille gennem Aalborg Blomster. Af en eller anden grund var min hilsen ikke kommet med bestillingen, og de ringede straks og spurgte om det var rigtigt der ingen hilsen var. Flot service.

Byens bedste ...

Altid friske lækre blomster - og meget gerne efter egen idé ...

Meget Tilfreds

Min modtager af blomster var meget glad for buketten, friske blomster som holdt meget længe og ros til sammensætningen
Vil bruge jer en anden gang

Perfekt!

Har mange gange brugt Aalborgblomster.dk Jeg er altid sikker på en perfekt buket og leverings tidspunktet er altid overholdt. Har lige talt med modtageren af en buket, som jeg sendte i sidste uge, den er stadig frisk og beundringsværdig.

• Tove
  • 2 Anmeldelser

Byens bedste blomsterhandler.

Vil du være sikker på en god oplevelse så køb blomster hos Aalborgblomster. Nemt over nettet, hvis du ikke har tid til et besøg i butikken og du kan alligevel altid ringe og få lige præcis det du gerne vil
Derudover laver de nogle skønne bukketter, kretiviteten er i højsædet og du kan være sikker på, at når modtageren skal beskrive hvordan buketten var er svaret "Fantastisk"
Derudover er et besøg i btikken altid en fornøjelse med en høj energi ligeså frisk som ders blomster. Jeg elsker den butik.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk