We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Aalborggrundejerforening anmeldelser

Aalborggrundejerforening Logo
Kunderne om Aalborggrundejerforening : »Troværdig og professionel boligside« »Useriøst« 3
Godt
7.7 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Useriøst

En lejlighed jeg boede i blev overtaget af ProDomus. Min lejlighed var aldrig blevet synet ved indflytning, da viceværten var syg. Jeg lavede en lang fejl- og mangelliste for lejligheden, og fik underskrevet den af den daværende udlejer.
Men da jeg fraflyttede og det var Prodomus der skulle stå for fraflytningssynet, kom jeg til at hæfte for alle fejl og mangler. Udover det, så var regningerne for malerarbejde og gulvafslibning mistænkelig tætte på det præcise beløb som jeg havde betalt i depositum.
Måske har jeg bare været uheldig. Men der var for mange ting der virkede useriøse og som om kontoret ikke havde begreb om hvilken stand lejemålet havde været i.
Jeg vil ikke nødvendigvis fraråde folk at leje hos dem. Men bare dele min erfaring.

Udvalgt anmeldelse om Aalborggrundejerforening

Rigtig god side

Efter at have forsøgt og forsøgt at få en ny bolig til mig og min daværende gravide kæreste, brugte jeg aalborggrundejerforening hvor jeg hurtigt så på to lejligheder, hvoraf vi fik den anden. Det virker til at der er rigtig god orden i sagerne, og god service da vi var inde og snakke med dem.

Aalborggrundejerforening

Har kun oplevet gode episoder..

Et proffesionelt og gennemført selvskab.. Her snydes der ikke med priser, malerarbejde eller lignende.. Hvis du skal bosættes i Aalborg, så er det helt sikkert stedet at kigge..
Hilsen Mogens.

Troværdig og professionel boligside

Dette er en helt igennem troværdig og professionel boligside. Det er gratis at komme til at se lejlighederne, man skal blot give en beskrivelse af sig selv i forbindelse med ansøgningen. Man får hurtigt gode svar over mail, og deres telefonservice fungerer også upåklageligt.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk