[REPLY]
Fik Aarhus Glarmesteri til at pifte badeværelse lidt op med nye spejle og bruseniche, super god pris, og da de leveret det hele med installation var det dejligt nemt for mig. . og det er bare super håndværk..
takker. det fortjerner lidt stjerner. :)
Gik som det skulle..
De målte op, og kom 2 måneder efter med hele partiet, incl. dør og satte det i.
Er rigtig glad for det. og prisen var som aftalt. Nu kan vi gå en kold vinter i møde.
John fandt anmeldelsen nyttig
Det er godt og høre vi samler på tilfredse kunder. Du er da velkommen en anden gang.
I forbindelse med et smadret vindue spurgte vi om et pris-overslag på skift af vinduet. Vi kunne ikke få en eksakt pris af håndværkeren - dette var helt ok. Spurgte så om det var tættest på 500 kr eller 5.000 kr, hvorefter vi fik at vide at det helt sikkert var tættest på de 500 kr.
Arbejdet blev udført som aftalt og var godt udført (dog ikke på det tidspunkt som aftalt, men skidt med det).
Fakturaen lød efterfølgende på 5.115 kr. Efterfølgende har jeg kontaktet virksomheden omkring fakturaen i relation til det oprindelige pris-overslag. Desværre fastholdt de fakturaens størrelse, ligesom de heller ikke indrømmede at de lavede en fejl i deres prisoverslag.
hej Jakob ved godt det er en gammel anmeldelse. Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse med os, kender ikke din sag men det lyder da som noget af en fejl vurdering på prisen, fra vores side. For at dette ikke sker ved os igen Laver vi næsten altid fast pris på skrift så der er rene linjer fra starten af. Så man får som aftalt. Men er da glad for at høre det var godt håndværk