[REPLY]
Aarhus Taxa er ekstremt dyrt sammenlignet med andre danske byer. Jeg kan MÅSKE acceptere prisen, når jeg ringer efter en vogn, men ikke når jeg tager en vogn på gaden.
For en høje pris har for nyligt oplevet en taxa chauffør der ikke kan se (sidder med hovedet helt oppe i ruden og holder 8-12 meter fra et lyskryds etc). Desværre er det nu anden gang jeg kører med denne chauffør, første gang om natten og jeg troede han var natteblind, men anden gang midt på dagen var det ikke bedre. I går sjovt nok med en chauffør der ikke kunne give 11 kr tilbage. Fin måde at tigge drikkepenge på.
Hvorfor er Aarhus Taxa så meget ringere end alle andre danske byer? Ok, servicen er også elendig i København, men prisen cirka den halve.
der er mange gange jeg har kørt med aarhus taxa deres service er ikke noget jeg ville have i mit taxa firma det er til grin både i vognene og i telefonen
Hej JeppeVi vil gerne unders�ge episoderne, men s� f�r vi brug for nogle detaljer at g� efter, s� som datoer, tidspunkter, steder, konkrete beskrivelser af episoderne m.v.. Dem m� du gerne sende til os p� taxa@aarhus-taxa.dk. Med venlig hilsenAarhus TaxaSekret�r Anita S. Sk�tt
I skulle skamme jer! Jeg ringede 3 gange efter en vogn i nat (03:32, 03:44; 03:53) - ingen kommer, ingen ringer (selv om det siges så serviceminded i telefonen)... Jeg kontakter Dantaxi: 4 minutter senere MAGTER DE at sende en vogn. Tak for intet, byens taxaselskab!
I skrivende stund (04:54) har I stadig ikke ringet og meldt opsamling ved Photo Care... Godt jeg er kommet hjem i varmen!