Hanne
26. juli 2010
Hurtig og nem levering
Århus Netsport leverede dagen efter jeg havde bestilt min Haglöfs rygsæk. Ikke nok med at den var kr. 350,- billigere end den lokale sportsforretning, de leverede også dagen efter, uden fragtomkostninger. Alt i alt en dejlig oplevelse, som jeg gerne gentager.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om Århus Sport
Tina
1. juli 2010
Super top service,
Jeg bestilte en Hagloff damefleece i første omgang ved Aarhusnetsport, den var der dagen efter jeg havde bestilt den. Kunne desværre ikke passe den, så jeg sendte den retur. Jeg bestilte så en ny fleece samme mærke Hagloff, de havde ikke lige den størrelse jeg skulle have i en bestemt farve, men der blev sendt mail og fik 3 valgmuligheder! Det er da service i topkvalitet!
Jeg besvarede og fik en i et nummer mindre og den passer perfekt, og super fed farve.
Den var der dagen efter vi havde mailet sammen.
Aarhusnetsport er absolut det rigtige sted at handle!
Det gør jeg fremover :o)
OG så er de billige oven i købet !
Mærkevarer til lavpris :o)
Helle
25. juli 2010
Løbetøj
Jeg bestilte 2 Newline løbebluser hos Aarhusnetsport mandag, og jeg havde dem allerede onsdag.
Supereffektivt. Jeg kan kun anbefale at handle her.
Julie
25. juli 2010
Billigt og hurtigt
Købte en Haglöfs rygsæk onsdagen formiddag og havde den allerede torsdag formiddag - og den var endda FRI LEVERING!
Intet negativt herfra!
Henrik
23. juli 2010
God service og hurtig levering.
God vejledning via telefon, varene blev leveret dagen efter, super service.
Mike
0 point
0 Anmeldelser
20. juli 2010
aarhussportnet
super nem og god side, gode produkt data og beskrivelse, leverings tider passer og varene får man til tiden
L
19. juli 2010
Lyn hurtig og effektivt!!
Jeg købte en lækker rygsæk.
Peter
19. juli 2010
Hurtig levering!
Købte en Haglöfs-rygsæk, som blev leveret dagen efter jeg bestilte den.
Det kalder jeg god leveringstid!
16. juli 2010
Søndag d. 11/7-2010 bestilte jeg en rygsæk, som pakkeposten kom med allerede tirsdag d. 13/7-2010.
Det bliver ikke sidste gang, jeg handler her, da prisen også var OK.
Lene
14. juli 2010
Hurtigt og effektivt
Århusnetsport - bestillingen lavede jeg en lørdag og havde varerne med posten tirsdag. Modtog nøjagtigt hvad jeg havde betalt for. Hurtigt og effektivt! - Kan man godt lide :-)
Palle
12. juli 2010
Hurtig ekspedition
Blev tilfældigt opmærksom på Århus Netsport, og da vi stod og manglede en fødselsdagsgave sprang vi til og bestilte en Haglöf rygsæk.
Vores oplevelse var hurtig og præcis ekspedition af vores ordre og vi modtog varen allerede dagen efter.
Iøvrigt fremstår firmaet med stor kundevenlighed, høj service og lave priser.
Her vender vi tilbage til.
mvh...Palle
Mia
10. juli 2010
Hurtig levering, fantastiske priser
Jeg har købt et par New Balance 1225EU løbesko til mig selv til en fremragende pris. Har allerede et par i forvejen, så kender kvaliteten. Super hurtig levering og upåklagelig service. Vil klart benytte mig af aarhusnetsport.dk igen.
EH
9. juli 2010
Levering dagen efter bestilling og gode priser
Jeg købte en rygsæk der skulle bruge til fødselsdagsgave til min søn, men var lidt sent ude. Rygsækken kom dagen efter, så den var klar til fødselsdagen og så sparede jeg endda næsten 100 kr i forhold til at købe den i en almindelig butik. Tak for den hurtige og gode service.
JJP
9. juli 2010
Levering dagen efter
Bestilte et par New Balance sko v. 1400 tiden og posten kom med dem dagen efter.
KM
7. juli 2010
Nemt og hurtigt
Der var ingen problemer med handlen og den bestilte vare blev leveret som den skulle.
Dan
1. juli 2010
Aarhus netsport...1 stk fleece jakke
28. juni 2010
Perfekt og hurtigt
Var lidt i tvivl om hvad min dame og jeg skulle bruge af løbesko, så ringede ind til deres support og blev gennem grundig vejledning, anbefalet sko vi begge har netop begge har haft stor glæde af.
Perfekt kundeservice, vare leveret til tiden (dagen efter), hvad mere kan man forvente ?
5 stjerner herfra
/Venligst
Ole
28. juni 2010
Hurtig leverance
Super hurtigt !
Varen ikke fundet billigere på nettet endnu (og det er endda uden fragt) !
23. juni 2010
hurtig levering
Hurtig levering uden fragt omkostninger, og tilmed en god pris. Jeg købte en super rygsæk
23. juni 2010
Perfekt
Har købt en Peak performance W light microfleece og en Haglöfs Span Q top. Super hurtig ekspedition samt levering. Yderst fornuftige priser.
17. juni 2010
hurtig levering og god pris
købte 2 stk. Haglöfs rygsække, til en god pris og hurtig levering.
Kan kun anbefales.
17. juni 2010
Ingen problemer!! :)
Jeg har købt en Haglöfs Backup 17" rygsæk. God pris samt hurtig forsendelse. Alt OK. Kan klart anbefales...
Fremragende service
Udover at være et af de billigste steder at købe løbeudstyr giver aarhusnetsport.dk også en fremragende service.
Inden jeg bestilte mine varer online, mailede jeg nogle spørgsmål til firmaet. få timer efter var der fyldestgørende svar på alt.
Jeg modtog varen dagen efter bestilling. Blev lidt i tvivl omkring størrelsen var rigtig og kontaktede aaarhusnetsport.dk pr. telefon fik jeg en fremragende rådgivning og blev efterfølgende tilbudt at tage ned til butikken i Brabrand og prøve alternative størrelser og bytte. Det hele foregik med smil og en førsteklasses service. Absolut anbefalelsesværdigt. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her.
Jens
12. juni 2010
Dejlige løbebukser og hurtig levering.
Købte et par lækre løbetight om formiddagen, og næste morgen blev de leveret. Kun positivt at sige:o)
12. juni 2010
God service og hurtig levering.
Jeg bestilte løbetøj hos aarhusnetsport.dk, men overså et tilbud om gratis løbesokker. Dette blev jeg straks gjort opmærksom på via telefon + mail. Jeg fik varerne 2 dage efter bestillingen.
10. juni 2010
Det er nemt og billigt at handle i aarhusnetsport
Købte et pat løbethigts. Jeg bestilte dem om fredagen, om mandagen lå de i min postkasse. Prisen er ok, og der er ikke pålagt nogen former for gebyr!
9. juni 2010
Købte en taske og dagen efter blev den leveret
Man får en fantastisk behandling. Allerede dagen efter er ens bestilling leveret. Jeg bestilte en stor backpack rygsæk til københavn, og den er efter alle forventninger. Mange plusser herfra.
8. juni 2010
Top service - og mere end hurtig levering
Kan kun anbefale Århus Sport - købte en rygsæk og fik den 2 dage efter med posten. Den var for lille, så jeg kontaktede Århus Sport med det samme - intet problem overhovedet. Jeg sendte min egen retur og fik dagen efter den rigtige størrelse. Kan kun anbefales! x 1000!!!
100% tilfreds! - og kan absolut kun anbefale andre at handle her. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos Århus Sport.
8. juni 2010
Intet at klage over
Varen kom hurtigt, intet at udsætte på forretningen.
7. juni 2010
Bestilte varen om formiddagen næste dag havde vi den.
Tue
7. juni 2010
Hurtig levering, ingen problemer
Bestilte et par løbebukser, de kom hurtigt og uden noget bøvl.
Ari
45 point
4 Anmeldelser
3. juni 2010
super
Vil helt sikkert bruge siden igen.
1. juni 2010
Super god service og fragtfri hurtig levering
Jeg har nu et par gange købt løbetøj hos Aarhusnetsport og det er en fantastisk god service man får. Skriver man til dem får man svar i løbet af no time - ja jeg blev sågar ringet op dagen efter, da der var problemer med leveringen. Sikken service. Køb trygt hos dem og spar porto. Priserne er lave. Jeg har ikke kunne finde mine varer billigere på nettet.
Anne
31. maj 2010
Gode priser - hurtig levering
Købt løbetøj i fremragende kvalitet til rigtig god pris. Super hurtig leverig - bestilt fredag, modtaget mandag!
28. maj 2010
Hurtig og billigt
Asisc løbesko, 300 kr under københavner pris, hurtig fremme hos mig jeg kunne godt ønske større udvalg af store størrelser
Peter
28. maj 2010
Løbesko leveret hurtigt og problemfrit :-)
Bestilte et par løbesko søndag aften på nettet og havde dem allerede tirsdag formiddag i Kbh... er godt tilfreds med handlen hos aarhusnetsport.dk :-)
Vh. Peter
27. maj 2010
Hurtig levering, god pris - OG det TRODS fakta at jeg selv fuckede op i bestillingen!
Bestilte og betalte to Haglöfs rygsække, men kom til at bestille de forkerte.
Efter en mail til Aarhus netsport, fixede de problemfrit mit dilemma og sendte de rigtige... SMOOTH HURTIG og billig er tre nøgleord for Aarhusnetsport!
mvh
Bjarne
Karen
26. maj 2010
Nem handel og super hurtig levering
Købte en Hägloffs-rygsæk til min søn, og den blev leveret allerede dagen efter. Desuden havde Århus Sport den bedste pris, så det kunne ikke være mere tilfredsstillende. Vender helt sikkert tilbage en anden gang!
Mvh.
Karen
Finn
24. maj 2010
Når man ikke kan vente
Havde brug for et par løbesko hurtigt så jeg købte et par Asics løbesko, Gel Nimbus 11. Fra jeg afgav bestillingen til jeg havde skoene gik der kun 3 dage og oven i det sparrede jeg 450 kr.
Mit næste køb bliver hos Aahusnetsport
Hanne
24. maj 2010
SUPER
Det hele var perfekt. Hurtig svar på spørgsmål, hurtig levering og varen svarede til mine forventninger.
Køb: rygsæk hos aarhusnetsport
22. maj 2010
Nemt og hurtigt!
Dejlig nem bestilling og super hurtig levering!
21. maj 2010
nemt og hurtigt
Nem og overskuelig hjemmeside, der er let at gå til, samt meget hurtig levering.
Ronny
20. maj 2010
Lynhurtig Levering
Rette vare, rette kvalitet, rette mængde, rette pris på rette sted! Perfekt
18. maj 2010
SUPER
Havde bestilt en rygsæk til min datter. dern kom dagen efter bestillinge. 140,- kr.billigere end i den butik hvor hun havde set den.
12. maj 2010
Super kvalitet til den rigtige pris!
Craft løbetøj blev købt til min vivs fødselsdag. Det var lige det rigtige:-)
Rart med den fragtfrie levering.
12. maj 2010
Kan man købe løbesko på nettet ?
Ja, jeg vovede at købe et par sko hos Aarhusnetsport, efter at have oplevet en meget uhøflig betjening i en lokal og dyr løbebutik.
Der er er meget gode beskrivelser af skoene i netbutikken, skoene kom fragtfrit dagen efter jeg havde bestilt dem, og passer mig perfekt.
De var tilmed på tilbud til 600,- kr. så jeg synes jeg har gjort en god handel.
Det er ikke sidste gang jeg handler der.
6. maj 2010
Fantastisk service
PostDanmark formåede desværre at smide min pakke fra Aarhusnet Sport væk, ved at pakken var blevet anmeldt til afhentning i Døgnposten, hvorfra jeg fik udleveret en pakke til en helt anden modtager. PostDanmark glimrer som sædvanlig ved ikke at gøre det fjerneste ved den komplet manglende sikkerhed i Døgnposten.
PostDanmark kunne derimod lære noget om kundeservice af Aarhusnet Sport der har behandlet sagen helt fantastisk og ydet en supergod kundeservice. De valgte ganske enkelt at sende mig varen igen selvom det bestemt ikke var deres fejl.
Ud fra min oplevelse kan jeg klart anbefale Aarhusnet Sport.
2. maj 2010
SUPER handel og service
sparede 20% betalte ikke porto, og fik leveret varen hurtigst muligt.
fik endvidere svar på et spørgsmål via mail kl 20 (1 timer efter, at jeg havde sendt mit spørgsmål)
De bedste anbefalinger herfra :D
1. maj 2010
Fremragende service
Fik mine Adidas løbesko allerede dagen efter min bestilling. super god service og hurtig levering af Århus netsport som jeg varmt kan anbefale.
30. april 2010
Perfekt oplevelse
Købte løbesko. Nemt køb samt hurtig levering.
30. april 2010
Hurtig og præcis levering
En rigtig god købsoplevelse. Lave priser og hurtig levering. Modtog varen i perfekt stand dagen efter, den var bestilt.
28. april 2010
Super 5
aarhusnetsport.dk perfekt 5
28. april 2010
Super godt:-)
Har lige købt løbetøj samt trøje, super god kvalitet, til en meget billig penge, svarer fint til str. meget hurtig levering, mange tak for en super god handel, jeg kan kun varmt anbefale aarhusnetsport.dk, og vil bestemt bestille her en anden gang.
Mvh. Mette
27. april 2010
God pris samt hurtig (og gratis!) levering
Købte løbetights. Kom 2 dage efter.
Billigste pris jeg kunne finde - samt gratis levering.
God indpakning.
22. april 2010
God hjemmeside Gode varer og Super Hurtig levering!!!
Allerede dagen efter jeg bestilte min rygsæk, kom den med posten. Dejlig gnidningsløs ekspedition :)
21. april 2010
Nem bestilling, hurtig levering - billige sko!
Bestilte/købte et par Asics Nimbus løbesko via aarhusnetsport hjemmeside. Fantastisk nemt og billigt, også fordi de har gratis levering. Og skoene var der næsten inden jeg fik trykket på send-knappen!
Hurtig levering - God pris
Jeg købte et par løbesko på aarhusnetsport.dk mandag aften, og fik dem leveret med posten onsdag formiddag. (lige efter bogen)
Derudover sparede jeg 550 kr i forhold til alle de sportsbutikker jeg havde besøgt forinden.
perfekt handel
Varen var som beskrevet og blev leveret som lovet
Hurtig ekspedition
Jeg bestilte en jakke søndag aften og tirsdag kl. 18.00 blev den leveret ved døren. Jeg sparede 350 kr. + fragten var gratis. Det var første gang jeg benyttede aarhusnetsport.dk men absolut ikke sidste gang.
Johan
18. april 2010
God og hurtig ekspedering og ikke mindst billigt og så er fragten fri.
Jeg har købt et par løbesko. De koster i butikkerne 1400 men fik den til 899,-
Ole
16. april 2010
Superservice
Bestilte nye løbesko og stilte et supplerende spørgsmål. Fik lynhurtigt svar + lidt råd og vejledning.
Sådan skal den bare "skæres".
Jeanne
Rungsted Kyst, DK
13. april 2010
Step-sko
aarhusnetsport.dk har en meget overskuelig hjemmeside, med fin information om produkterne. Jeg købte et par Rykä-sko til steptræning - og det eneste jeg kunne have ønsker mig, var et link til en omtalt test af skoen. Varen leveret hurtigt.
13. april 2010
Perfekt!
Skulle bruge et par Adistar Salvation og kendte størrelse mv. Bestilte søndag og løb i dem tirsdag! Pris 899 kr - mod 1400 kr. i butikkerne. Sådan!
mvh. HBC
11. april 2010
1 Klasses handel/Betjening, til discount pris.
Manglede en taske til min datter som skulle starte i børnehave, skrev i min webbestilling at den gerne måtte sendes Asap.
1 time senere fik jeg mail retur at den var pakket og sendt. Næste dag ved middagstid ankom tasken så.
Ikke nok med jeg fik min vare billigt, men fik også 1 klasses betjening. TAK.
8. april 2010
Helt perfekt handel
Købte løbetøj og fik det leveret til den aftalte tid. Skønt når det kører som det skal. Tak
M. E.
7. april 2010
Pålidelig og seriøs.
Bestilte en Polar G1 GPS til mit løbeurtirsdag og havde det i døgnposten dagen efter - det må siges at være hurtig levering - KAN bare ikke gøres bedre.
Prisen ved aarhusnetsport.dk var kr. 100,- lavere end den kunne købes til i den lokale sportsbutik (også et +)
Det er første gang jeg handler med firmaet - og absolut IKKE sidste gang.
Vil varmt anbefale andre at handle her ligesom jeg vil anbefale det i byens maratonklub hvor jeg selv løber.
Tusind tak for handlen
Venligst Michael E.
6. april 2010
Fantastisk service
Kan ikke roses nok. Lynhurtig og gratis levering. Varen var præcist som bestilt og ankom dagen efter bestilling.
5. april 2010
Pålidelig og hurtig levering!
Gratis fragt og hurtig levering, jeg vil gerne rose aarhusnetsport.dk for upåklagelig og god service! Håber det vil gentage sig ved andre køb hos dem, kan kun anbefalde dem!
mvh
Anders, frederiksberg c
4. april 2010
XS Haglöfs rygsæk
den skal have 5 stjerner, da de har gode priser.
Jeg har købet en XS Haglöfs rygsæk
Mette
26. marts 2010
Hurtig og god service
Ekstrem god pris og hurtig samt gratis levering af løbesko.
26. marts 2010
Super igen!!!
Gode varer, hurtig og fragtfri levering uden nogen problemer. Altid en fornøjelse at handle her.
Helt tilfreds
Mit løbeundertøj kom meget hurtigt efter bestilling og så var der ingen udgifter til fragt.
Kent
25. marts 2010
Kan ikke fungere bedre !!
Overskuelig hjemmeside - sparede 500 i.f.h.t butik - leveret dagen efter bestilling og tilmed fragtfrit.
Hurtig levering. Billige priser, PERFEKT
21. marts 2010
Perfekt
Billige priser og levering dagen efter bestilling. Glimrende!
Fuldt tilfreds
Løbesko -hurtig levering dagen efter - god service
20. marts 2010
Rigtig god rådgining omkring valg af sko
Fik ved telefonisk kontakt til Aarhusnetsport en rigtig god vejledning omkring valg af sko. Dette er vel ikke normalt for køb via internettet.
Desuden hurtig levering.
Hurtig og nemt
Havde været i Intersport i Haderslev og fundet sko men da der ingen handel var her fandt jeg mine sko ved århusnetsport(intersport) til 450,- under vejl. pris. Bestilte torsdag havde dem onsdag aften havde dem fredag, super service. TAK.
15. marts 2010
Levering
Jeg bestilte løbesko, leveret fra Aarhus netsport til Thisted. Dette gjorde jeg en aften kl 20. Og allerede dagen efter til middag kom skoene. det er dæleme god service. Har kun ros til overs
13. marts 2010
Perfekt
Bestillte en Haglöfs jakke sent torsdag aften, og modtog den allerede lørdag.
Super god betjening, kan virkelig kun anbefales.
12. marts 2010
Hagløfs rygsæk til billige penge
Bestilte en rygsæk, som var meget billig i forhold til andre steder, og den bliver leveret uden omkostninger.
Heidi
11. marts 2010
bestilling den ene dag, levering den næste dag :-)
bestilte en rygsæk til dkr. 500,00 - (og væsentlig billigere end andre) - blev leveret næste dag -
9. marts 2010
Hurtig levering og fantastiske priser
Første handel hos aarhusnetsport. Købte et par Nike løbesko, jeg havde forinden været i den lokale sportsbutik for at blive "forårs-løbe-klar" og fandt de perfekte løbesko. Bestilte dem herefter hos aarhusnetsport hvor jeg sparede en hel del penge og havde en super oplevelse med hurtig levering.
Super service og fantastiske priser :-)
9. marts 2010
Fremragende service
Jeg var i tvivl om hvilken af 2 jakker jeg skulle købe, snakkede med Jesper som hjalp mig med at vælge den hel rigtige. Han fik også tjekket med leverandøren om den var på lageret med det sammen. Dagen efter modtog jeg den med posten! Kanon service!
hurtig levering
Købte en løbejakke onsdag aften som blev leveret i min postkasse fredag - det lever op til hvad jeg forstår ved hurtig og fejlfri levering
super betjening
lave priser og super hurtig levering. kan kun anbefale aarhusnetsport.dk
Ole P
Desværre ikke lørdagslevering
Jeg skulle bruge en microfleece til en skiferie og ringede fredag, for at høre om den ville kunne komme frem lørdag. Jeg ville gerne betale for "Lørdagsekspres", men fik at vide at det kunne deres faktureringssystem ikke håndtere, så han ville bare sende den normalt, men med stor chance for levering lørdag.
Jeg fik ingen mail med tracking kode, så den ringede jeg og fik og kunne se at den natten til lørdag var kommet til København, men ikke at den var ude på omdeling.
Jeg ringede derefter til PostDanmark der kunne fortælle at normale pakker ikke bringes ud om lørdagen, så det var en misvisende oplysning fra Århus Netsport.
Tilføjelse efter svar fra Århus Netsport:
Jeg ønsker bestemt ikke at returnere varen, da den er lige som den skal være, så den skal nok blive brugt flittigt allerede inden næste års skiferie.
Så min anmeldelse (4 stjerner) vidner om fuld tilfredshed på trods af leveringen som ikke kan lade sig gøre om lørdagen. Blot så I og andre kunder ikke forventer at PostDanmark leverer om lørdagen...
1. marts 2010
Kunne ikke være bedre
Dagen efter bestilling hos aarhusnetsport.dk blev min rygsæk leveret.
Kan ikke være bedre.
23. februar 2010
Super hurtig betjening
Mit første køb hos aarhusnetsport, der ydede en super service. Jeg fandt et par løbesko i webshoppen, som ikke var i min størrelse. Kontaktede aarhusnetsport på mail med spørgsmål om de kunne skaffe min størrelse. Jeg fik positivt svar inden en time. Fik størrelsen lagt på deres webshop og bestilte kort efter. Det var fredag ved middagstid. Mandag morgen havde jeg mine nye sko. God webshop, super kundeservice, ikke en finger at sætte på noget!!
20. februar 2010
Nike løbesko.
Det er bare iorden!
super service.
Har købt en Craft Active run tee men og den kom i løbet af 2 dage. Det er fremragende service. :-) Købt i Aarhusnetsport.dk.
19. februar 2010
Var i sportmaster hvor jeg fandt et par Nike Air Max Moto løbesko på tilbud som jeg ville købe, desværre havde de ingen tilbage i min str. Derefter søgte jeg på nettet og fandt et par magen til hos Aarhusnetsport i min str og endda 200 kr billigere end tilbudet hos Sportmaster. Jeg slog til med det samme og har ikke fortrudt. Venlig service,nemt, hurtig og fragtfri levering!!! Nu er det igen en fornøjelse at sprinte rundt på de danske landeveje.
19. februar 2010
købte en Craft løbejakke, og fik super betjening og hurtig respons på det spørgsmål jeg stillede.
samt en personlig mail da varen var afsendt.
19. februar 2010
Hurtig og effektiv levering og en særdeles god pris.
ar lige købt et par Nike løbesko, som blev bestilt søndag og leveret tirsdag.
Prisen var ca. 600,-kr. billigere end listeprisen og 300,- kr. billigere end butiksprisen på udsalg her.
Fragtfri levering er et ekstra plus.
Perfekt service
Perfekt service. God og overskuelig hjemmeside gjorde bestillingen let. Miine løbesko blev leveret af Aarhus netsport 2 dage efter bestilling.
Hurtig levering - perfekt ombytningsservice
Har købt Craft løbeundertøj + løbesæt - den ene vare for stor, den anden ikke lige mit snit. Men hjælpen var stor ved telefonisk henvendelse til kundeservice vedrørende ombytning og returnering.
At jeg ikke skal registreres som bruger i en webshop - og dermed huske på bruger-id og password - gør handlen mindre bureaukratisk. Fragtfri levering er altid et plus.
12. februar 2010
5 stjerner - Køb af løbesko
Rigtig god service og super hurtig levering!
11. februar 2010
5 stjerner - køb af Fitness-sko
Rigtig god service og super hurtig levering!
Slet ingen problemer ved evt. ombytning.
10. februar 2010
3 i 1
Super pris, hurtig levering (dagen efter bestilling), top kvalitet :-)