Execution time: 1248ms

Myndigheder

Set på nettet

E-handel | Kraftvaerk

www.kraftvaerk.net

Århus Sport der står bag de to meget succesfulde Intersport butikker i Århus, har i samarbejde med Kraftvaerk lanceret en e-shop.

Indsendt af   (26. februar 2010) (Rapportér til kundeservice)
  • Hanne
26. juli 2010

Hurtig og nem levering

Århus Netsport leverede dagen efter jeg havde bestilt min Haglöfs rygsæk. Ikke nok med at den var kr. 350,- billigere end den lokale sportsforretning, de leverede også dagen efter, uden fragtomkostninger. Alt i alt en dejlig oplevelse, som jeg gerne gentager.

Udvalgt anmeldelse om Århus Sport

• Tina
1. juli 2010

Super top service,

Jeg bestilte en Hagloff damefleece i første omgang ved Aarhusnetsport, den var der dagen efter jeg havde bestilt den. Kunne desværre ikke passe den, så jeg sendte den retur. Jeg bestilte så en ny fleece samme mærke Hagloff, de havde ikke lige den størrelse jeg skulle have i en bestemt farve, men der blev sendt mail og fik 3 valgmuligheder! Det er da service i topkvalitet!
Jeg besvarede og fik en i et nummer mindre og den passer perfekt, og super fed farve.
Den var der dagen efter vi havde mailet sammen.
Aarhusnetsport er absolut det rigtige sted at handle!
Det gør jeg fremover :o)
OG så er de billige oven i købet !
Mærkevarer til lavpris :o)

Hej Tina.

Det er super at vi fandt ud af den rigtige model og størrelse på din fleece.

Det er jo også en rigtig lækker fleecetrøje, så det havde været en skam hvis vi ikke fandt en løsning på det.

Jeg håber at du får taget fleecen flittigt i brug, og så håber jeg at vi handles ved en anden gang.

• Helle
25. juli 2010

Løbetøj

Jeg bestilte 2 Newline løbebluser hos Aarhusnetsport mandag, og jeg havde dem allerede onsdag.
Supereffektivt. Jeg kan kun anbefale at handle her.

• Julie
25. juli 2010

Billigt og hurtigt

Købte en Haglöfs rygsæk onsdagen formiddag og havde den allerede torsdag formiddag - og den var endda FRI LEVERING!

Intet negativt herfra!

• Henrik
23. juli 2010

God service og hurtig levering.

God vejledning via telefon, varene blev leveret dagen efter, super service.

• Mike
21. juli 2010

huritgt og nemt!

Hurtigt og nemt

• glenn
  • 0 point
  • 0 Anmeldelser

aarhussportnet

super nem og god side, gode produkt data og beskrivelse, leverings tider passer og varene får man til tiden

Hej Glenn.

Tak for de rosende ord.

Jeg er rigtig glad for at du synes at vores produktbeskrivelser er gode, da det netop er en af de ting vi ligger ekstrem høj vægt på.
Vi synes gerne at det skal være nemt og bekvemt at handle online, og for at man skal kunne det så kræver det jo også at i som kunder ved hvad i køber ned til mindste detalje.

Ydermere er jeg også glad for at din vare blev leveret rettidigt.

• L
19. juli 2010

Lyn hurtig og effektivt!!

Jeg købte en lækker rygsæk.

• Peter
19. juli 2010

Hurtig levering!

Købte en Haglöfs-rygsæk, som blev leveret dagen efter jeg bestilte den.
Det kalder jeg god leveringstid!

16. juli 2010

Søndag d. 11/7-2010 bestilte jeg en rygsæk, som pakkeposten kom med allerede tirsdag d. 13/7-2010.

Det bliver ikke sidste gang, jeg handler her, da prisen også var OK.

• Lene
14. juli 2010

Hurtigt og effektivt

Århusnetsport - bestillingen lavede jeg en lørdag og havde varerne med posten tirsdag. Modtog nøjagtigt hvad jeg havde betalt for. Hurtigt og effektivt! - Kan man godt lide :-)

• Palle
12. juli 2010

Hurtig ekspedition

Blev tilfældigt opmærksom på Århus Netsport, og da vi stod og manglede en fødselsdagsgave sprang vi til og bestilte en Haglöf rygsæk.
Vores oplevelse var hurtig og præcis ekspedition af vores ordre og vi modtog varen allerede dagen efter.
Iøvrigt fremstår firmaet med stor kundevenlighed, høj service og lave priser.
Her vender vi tilbage til.
mvh...Palle

Hej Palle.

Tak for din rosende anmeldelse.

Jeg er rigtig glad for at i synes at vores kundeservice og leveringstid er helt i top, samt selvfølgelig også at priserne er som de skal være.

Jeg håber at vi handles ved en anden god gang.

God fornøjelse med rygsækken og god dag til jer.

• Mia
10. juli 2010

Hurtig levering, fantastiske priser

Jeg har købt et par New Balance 1225EU løbesko til mig selv til en fremragende pris. Har allerede et par i forvejen, så kender kvaliteten. Super hurtig levering og upåklagelig service. Vil klart benytte mig af aarhusnetsport.dk igen.

• EH
9. juli 2010

Levering dagen efter bestilling og gode priser

Jeg købte en rygsæk der skulle bruge til fødselsdagsgave til min søn, men var lidt sent ude. Rygsækken kom dagen efter, så den var klar til fødselsdagen og så sparede jeg endda næsten 100 kr i forhold til at købe den i en almindelig butik. Tak for den hurtige og gode service.

Hej EH.

Selv tak.

Jeg er glad for at tasken nåede rettidigt frem, og at din søn kunne bruge den.

Jeg er også glad for at du er tilfreds med prisen.
Vi gør meget ud af at kunne levere hurtigt og så til den rigtige pris, så det at begge ting er opfyldt i dit tilfælde er jeg kun glad for.

Du må ønske din søn god fornøjelse med rygsækken.

• JJP
9. juli 2010

Levering dagen efter

Bestilte et par New Balance sko v. 1400 tiden og posten kom med dem dagen efter.

• KM
7. juli 2010

Nemt og hurtigt

Der var ingen problemer med handlen og den bestilte vare blev leveret som den skulle.

• Dan
1. juli 2010

Aarhus netsport...1 stk fleece jakke

28. juni 2010

Perfekt og hurtigt

Var lidt i tvivl om hvad min dame og jeg skulle bruge af løbesko, så ringede ind til deres support og blev gennem grundig vejledning, anbefalet sko vi begge har netop begge har haft stor glæde af.

Perfekt kundeservice, vare leveret til tiden (dagen efter), hvad mere kan man forvente ?

5 stjerner herfra
/Venligst

• Ole
28. juni 2010

Hurtig leverance

Super hurtigt !
Varen ikke fundet billigere på nettet endnu (og det er endda uden fragt) !

23. juni 2010

hurtig levering

Hurtig levering uden fragt omkostninger, og tilmed en god pris. Jeg købte en super rygsæk

23. juni 2010

Perfekt

Har købt en Peak performance W light microfleece og en Haglöfs Span Q top. Super hurtig ekspedition samt levering. Yderst fornuftige priser.

• kko
17. juni 2010

hurtig levering og god pris

købte 2 stk. Haglöfs rygsække, til en god pris og hurtig levering.
Kan kun anbefales.

17. juni 2010

Ingen problemer!! :)

Jeg har købt en Haglöfs Backup 17" rygsæk. God pris samt hurtig forsendelse. Alt OK. Kan klart anbefales...

Fremragende service

Udover at være et af de billigste steder at købe løbeudstyr giver aarhusnetsport.dk også en fremragende service.

Inden jeg bestilte mine varer online, mailede jeg nogle spørgsmål til firmaet. få timer efter var der fyldestgørende svar på alt.

Jeg modtog varen dagen efter bestilling. Blev lidt i tvivl omkring størrelsen var rigtig og kontaktede aaarhusnetsport.dk pr. telefon fik jeg en fremragende rådgivning og blev efterfølgende tilbudt at tage ned til butikken i Brabrand og prøve alternative størrelser og bytte. Det hele foregik med smil og en førsteklasses service. Absolut anbefalelsesværdigt. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler her.

Jens

Hej Jens.

Beklager den sene tilbagemelding, men der har været travlt i butikken.

Jeg er glad for at vi fandt en løsning mht. størrelser og modeller på både løbetights og løbejakke.

Jeg håber at du har fået taget begge dele i brug og at du stadig er glad for det.

Jeg håber vi handles ved en anden gang.

12. juni 2010

Dejlige løbebukser og hurtig levering.

Købte et par lækre løbetight om formiddagen, og næste morgen blev de leveret. Kun positivt at sige:o)

• Lea
12. juni 2010

God service og hurtig levering.

Jeg bestilte løbetøj hos aarhusnetsport.dk, men overså et tilbud om gratis løbesokker. Dette blev jeg straks gjort opmærksom på via telefon + mail. Jeg fik varerne 2 dage efter bestillingen.

10. juni 2010

Det er nemt og billigt at handle i aarhusnetsport

Købte et pat løbethigts. Jeg bestilte dem om fredagen, om mandagen lå de i min postkasse. Prisen er ok, og der er ikke pålagt nogen former for gebyr!

9. juni 2010

Købte en taske og dagen efter blev den leveret

Man får en fantastisk behandling. Allerede dagen efter er ens bestilling leveret. Jeg bestilte en stor backpack rygsæk til københavn, og den er efter alle forventninger. Mange plusser herfra.

Hej Maja.

Mange tak for de fine ord.

Jeg er glad for at rygsækken kom frem så hurtigt som tilfældet var.
Post Danmark plejer også at være rigtig flinke til at levere fra dag til dag.

Jeg vil ønske dig god fornøjelse med rygsækken, og så håber jeg at vi handles ved en anden god gang.

8. juni 2010

Top service - og mere end hurtig levering

Kan kun anbefale Århus Sport - købte en rygsæk og fik den 2 dage efter med posten. Den var for lille, så jeg kontaktede Århus Sport med det samme - intet problem overhovedet. Jeg sendte min egen retur og fik dagen efter den rigtige størrelse. Kan kun anbefales! x 1000!!!

100% tilfreds! - og kan absolut kun anbefale andre at handle her. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos Århus Sport.

Hej Torben.

Tak for din ros.
Det var godt at vi fik løst det med størrelsen.
Det er jo træls at komme afsted på rejse med en for lille rygsæk.

Det var godt at du kontaktede os da du fandt ud af at rygsækken var for lille, for på den måde kunne vi jo hurtigere få ekspederet den rigtige rygsæk afsted til dig :)

Jeg vil ønske dig god weekend, god rejse og god fornøjelse med rygsækken.

• AM
8. juni 2010

Intet at klage over

Varen kom hurtigt, intet at udsætte på forretningen.

7. juni 2010

Bestilte varen om formiddagen næste dag havde vi den.

Hej Susie.

Det er super at høre at alt er gået som du havde forestillet dig, og at du ikke kan sætte en finger på noget.
Det er jo gerne sådan at internethandel skal være :)

Jeg vil ønske dig god fornøjelse med dine køb, og så håber jeg vi handles ved en anden god gang.

• Tue
7. juni 2010

Hurtig levering, ingen problemer

Bestilte et par løbebukser, de kom hurtigt og uden noget bøvl.

3. juni 2010

super

Vil helt sikkert bruge siden igen.

1. juni 2010

Super god service og fragtfri hurtig levering

Jeg har nu et par gange købt løbetøj hos Aarhusnetsport og det er en fantastisk god service man får. Skriver man til dem får man svar i løbet af no time - ja jeg blev sågar ringet op dagen efter, da der var problemer med leveringen. Sikken service. Køb trygt hos dem og spar porto. Priserne er lave. Jeg har ikke kunne finde mine varer billigere på nettet.

Hej Marianne.

Først og fremmest tak for dine handler på vores hjemmeside.
Det er altid rart med trofaste kunder :)

Mht. det du skriver med at du fik svar i løbet af no time, så er det netop en af de ting vi mener der differentierer os fra mange andre gode internetbutikker.
Vi svarer gerne weekender og aftener, da vi jo selvfølgelig gerne vil have at i som kunder får svar hurtigst muligt.

Jeg håber at dit løbetøj er faldet i smag, og at vi handles ved en anden gang.

God fornøjelse og god weekend.

31. maj 2010

Gode priser - hurtig levering

Købt løbetøj i fremragende kvalitet til rigtig god pris. Super hurtig leverig - bestilt fredag, modtaget mandag!

28. maj 2010

Hurtig og billigt

Asisc løbesko, 300 kr under københavner pris, hurtig fremme hos mig jeg kunne godt ønske større udvalg af store størrelser

28. maj 2010

Løbesko leveret hurtigt og problemfrit :-)

Bestilte et par løbesko søndag aften på nettet og havde dem allerede tirsdag formiddag i Kbh... er godt tilfreds med handlen hos aarhusnetsport.dk :-)

Vh. Peter

27. maj 2010

Hurtig levering, god pris - OG det TRODS fakta at jeg selv fuckede op i bestillingen!

Bestilte og betalte to Haglöfs rygsække, men kom til at bestille de forkerte.
Efter en mail til Aarhus netsport, fixede de problemfrit mit dilemma og sendte de rigtige... SMOOTH HURTIG og billig er tre nøgleord for Aarhusnetsport!

mvh
Bjarne

Hej Bjarne.

Det er godt at høre at vi fik løst problemet til din tilfredsstillelse nemt og smertefrit.

Jeg håber at rygsækkene er faldet i smag, og at du/I vil få meget glæde af dem fremover.

26. maj 2010

Nem handel og super hurtig levering

Købte en Hägloffs-rygsæk til min søn, og den blev leveret allerede dagen efter. Desuden havde Århus Sport den bedste pris, så det kunne ikke være mere tilfredsstillende. Vender helt sikkert tilbage en anden gang!

Karen

24. maj 2010

Når man ikke kan vente

Havde brug for et par løbesko hurtigt så jeg købte et par Asics løbesko, Gel Nimbus 11. Fra jeg afgav bestillingen til jeg havde skoene gik der kun 3 dage og oven i det sparrede jeg 450 kr.
Mit næste køb bliver hos Aahusnetsport

Hej Finn.

Tak for de fine ord.

Det er godt at høre at både løbesko, pris og levering er faldet i smag.

Vi vil glæde os til at byde dig velkommen en anden god gang.

24. maj 2010

SUPER

Det hele var perfekt. Hurtig svar på spørgsmål, hurtig levering og varen svarede til mine forventninger.
Køb: rygsæk hos aarhusnetsport

22. maj 2010

Nemt og hurtigt!

Dejlig nem bestilling og super hurtig levering!

21. maj 2010

nemt og hurtigt

Nem og overskuelig hjemmeside, der er let at gå til, samt meget hurtig levering.

20. maj 2010

Lynhurtig Levering

Rette vare, rette kvalitet, rette mængde, rette pris på rette sted! Perfekt

18. maj 2010

SUPER

Havde bestilt en rygsæk til min datter. dern kom dagen efter bestillinge. 140,- kr.billigere end i den butik hvor hun havde set den.

12. maj 2010

Super kvalitet til den rigtige pris!

Craft løbetøj blev købt til min vivs fødselsdag. Det var lige det rigtige:-)
Rart med den fragtfrie levering.

12. maj 2010

Kan man købe løbesko på nettet ?

Ja, jeg vovede at købe et par sko hos Aarhusnetsport, efter at have oplevet en meget uhøflig betjening i en lokal og dyr løbebutik.
Der er er meget gode beskrivelser af skoene i netbutikken, skoene kom fragtfrit dagen efter jeg havde bestilt dem, og passer mig perfekt.
De var tilmed på tilbud til 600,- kr. så jeg synes jeg har gjort en god handel.
Det er ikke sidste gang jeg handler der.

Hej Gitte.

Jeg er glad for at du er tilfreds med både pris, service og ikke mindst vores produktbeskrivelser.
Det varmer altid at få at vide.

Jeg vil ønske dig rigtig god fornøjelse med dine løbesko, og kontakt os endelig en anden gang hvis der er noget vi kan hjælpe med.

6. maj 2010

Fantastisk service

PostDanmark formåede desværre at smide min pakke fra Aarhusnet Sport væk, ved at pakken var blevet anmeldt til afhentning i Døgnposten, hvorfra jeg fik udleveret en pakke til en helt anden modtager. PostDanmark glimrer som sædvanlig ved ikke at gøre det fjerneste ved den komplet manglende sikkerhed i Døgnposten.

PostDanmark kunne derimod lære noget om kundeservice af Aarhusnet Sport der har behandlet sagen helt fantastisk og ydet en supergod kundeservice. De valgte ganske enkelt at sende mig varen igen selvom det bestemt ikke var deres fejl.

Ud fra min oplevelse kan jeg klart anbefale Aarhusnet Sport.

Hej Morten.

Ja det var lidt noget bøvl med Post DK, men så længe at du fik din pakke så er alt jo som det skal være.
Vi har haft fat i ørerne på Post DK, og vi har også fået pakken retur, så vi satser på at det er en engangsforseelse fra deres side af.

Jeg er hvertfald glad for din pæne anmeldelse herinde.
Jeg håber du får meget glæde af din fleece.

2. maj 2010

SUPER handel og service

sparede 20% betalte ikke porto, og fik leveret varen hurtigst muligt.
fik endvidere svar på et spørgsmål via mail kl 20 (1 timer efter, at jeg havde sendt mit spørgsmål)

De bedste anbefalinger herfra :D

1. maj 2010

Fremragende service

Fik mine Adidas løbesko allerede dagen efter min bestilling. super god service og hurtig levering af Århus netsport som jeg varmt kan anbefale.

30. april 2010

Perfekt oplevelse

Købte løbesko. Nemt køb samt hurtig levering.

30. april 2010

Hurtig og præcis levering

En rigtig god købsoplevelse. Lave priser og hurtig levering. Modtog varen i perfekt stand dagen efter, den var bestilt.

28. april 2010

Super 5

aarhusnetsport.dk perfekt 5

28. april 2010

Super godt:-)

Har lige købt løbetøj samt trøje, super god kvalitet, til en meget billig penge, svarer fint til str. meget hurtig levering, mange tak for en super god handel, jeg kan kun varmt anbefale aarhusnetsport.dk, og vil bestemt bestille her en anden gang.

Mvh. Mette

Hej Mette.

Tusind, tusind tak for de rosende ord.
Det er altid dejligt at få at vide at i som kunder er tilfredse med vores service.

Jeg glæder mig meget til at byde dig velkommen en anden gang, og skriv/ring endelig såfremt du måtte have nogle spørgsmål ude i fremtiden.

God weekend.

27. april 2010

God pris samt hurtig (og gratis!) levering

Købte løbetights. Kom 2 dage efter.
Billigste pris jeg kunne finde - samt gratis levering.
God indpakning.

22. april 2010

God hjemmeside Gode varer og Super Hurtig levering!!!

Allerede dagen efter jeg bestilte min rygsæk, kom den med posten. Dejlig gnidningsløs ekspedition :)

Hej Helene.

Det er super at høre at din rygsæk nåede så hurtigt frem.
Det er jeg glad for.

God fornøjelse med den og ikke mindst god weekend.

21. april 2010

Nem bestilling, hurtig levering - billige sko!

Bestilte/købte et par Asics Nimbus løbesko via aarhusnetsport hjemmeside. Fantastisk nemt og billigt, også fordi de har gratis levering. Og skoene var der næsten inden jeg fik trykket på send-knappen!

Hej Svenn-Eric.

Vi bestræber os på at få leveret varerne så hurtigt som muligt, så at du har fået dine varer lynhurtigt er jeg utrolig glad for.

God weekend og god fornøjelse med dine løbesko, og tøv endelig ikke med at tage kontakt såfremt du har spørgsmål eller lignende.

Hurtig levering - God pris

Jeg købte et par løbesko på aarhusnetsport.dk mandag aften, og fik dem leveret med posten onsdag formiddag. (lige efter bogen)
Derudover sparede jeg 550 kr i forhold til alle de sportsbutikker jeg havde besøgt forinden.

perfekt handel

Varen var som beskrevet og blev leveret som lovet

• JP

Hurtig ekspedition

Jeg bestilte en jakke søndag aften og tirsdag kl. 18.00 blev den leveret ved døren. Jeg sparede 350 kr. + fragten var gratis. Det var første gang jeg benyttede aarhusnetsport.dk men absolut ikke sidste gang.

Hej JP.

Jeg er glad for at du har været tilfreds med din købsproces hele vejen igennem, og at du vil bruge os en anden gang.

Jeg ønsker dig en rigtig god weekend og god fornøjelse med dine købte produkter.

18. april 2010

God og hurtig ekspedering og ikke mindst billigt og så er fragten fri.

Jeg har købt et par løbesko. De koster i butikkerne 1400 men fik den til 899,-

• Ole
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
16. april 2010

Superservice

Bestilte nye løbesko og stilte et supplerende spørgsmål. Fik lynhurtigt svar + lidt råd og vejledning.
Sådan skal den bare "skæres".

Hej Ole.

Mange tak for din kommentar.

Vi er her for at råde og vejlede jer bedst muligt, så at du synes du har fået god vejledning gør mig rigtig glad.

God fornøjelse med dine løbesko, og kontakt mig endelig en anden gang for yderligere vejledning.

• Jeanne
  • Rungsted Kyst, DK
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
13. april 2010

Step-sko

aarhusnetsport.dk har en meget overskuelig hjemmeside, med fin information om produkterne. Jeg købte et par Rykä-sko til steptræning - og det eneste jeg kunne have ønsker mig, var et link til en omtalt test af skoen. Varen leveret hurtigt.

14. april 2010

Hej Jeanne.

Mange tak for den fine anmeldelse.
Jeg håber at du er blevet tilfreds med dine sko.

Hvis du vil have et link til hvori skoene er omtalt, så se her:

Jeg håber det er brugbart.
Sig endelig til hvis jeg kan være behjælpelig med andet.

• HBC
13. april 2010

Perfekt!

Skulle bruge et par Adistar Salvation og kendte størrelse mv. Bestilte søndag og løb i dem tirsdag! Pris 899 kr - mod 1400 kr. i butikkerne. Sådan!
mvh. HBC

11. april 2010

1 Klasses handel/Betjening, til discount pris.

Manglede en taske til min datter som skulle starte i børnehave, skrev i min webbestilling at den gerne måtte sendes Asap.
1 time senere fik jeg mail retur at den var pakket og sendt. Næste dag ved middagstid ankom tasken så.
Ikke nok med jeg fik min vare billigt, men fik også 1 klasses betjening. TAK.

14. april 2010

Hej Jess.

Jeg er glad for at høre at din datters taske nåede så hurtigt frem, og at du er glad for vores betjening.
Vi gør jo også en sport ud af at pakkerne skal nå frem til jer kunder så hurtigt som muligt.

God fornøjelse med tasken og god dag til jer begge..

8. april 2010

Helt perfekt handel

Købte løbetøj og fik det leveret til den aftalte tid. Skønt når det kører som det skal. Tak

7. april 2010

Pålidelig og seriøs.

Bestilte en Polar G1 GPS til mit løbeurtirsdag og havde det i døgnposten dagen efter - det må siges at være hurtig levering - KAN bare ikke gøres bedre.

Prisen ved aarhusnetsport.dk var kr. 100,- lavere end den kunne købes til i den lokale sportsbutik (også et +)

Det er første gang jeg handler med firmaet - og absolut IKKE sidste gang.

Vil varmt anbefale andre at handle her ligesom jeg vil anbefale det i byens maratonklub hvor jeg selv løber.

Tusind tak for handlen

Venligst Michael E.

9. april 2010

Hej M.E.

Tusind, tusind tak for de rosende ord.

Jeg er virkelig glad for at du har været så tilfreds med vores service og prisniveau.

Jeg vil glæde mig til at byde dig og dine venner fra marathonklubben velkommen igen, til forhåbentlig mange gode handler i fremtiden.

God fornøjelse med censoren og rigtig god dag til dig..

6. april 2010

Fantastisk service

Kan ikke roses nok. Lynhurtig og gratis levering. Varen var præcist som bestilt og ankom dagen efter bestilling.

5. april 2010

Pålidelig og hurtig levering!

Gratis fragt og hurtig levering, jeg vil gerne rose aarhusnetsport.dk for upåklagelig og god service! Håber det vil gentage sig ved andre køb hos dem, kan kun anbefalde dem!

mvh
Anders, frederiksberg c

9. april 2010

Hej Anders.

Mange tak for roserne.

Jeg er glad for at du har været fuld tilfreds med servicen hos os, og jeg vil gerne love dig at det selvfølgelig gentager sig næste gang du ønsker at handle hos os.

God dag til dig..

4. april 2010

XS Haglöfs rygsæk

den skal have 5 stjerner, da de har gode priser.

Jeg har købet en XS Haglöfs rygsæk

26. marts 2010

Hurtig og god service

Ekstrem god pris og hurtig samt gratis levering af løbesko.

26. marts 2010

Super igen!!!

Gode varer, hurtig og fragtfri levering uden nogen problemer. Altid en fornøjelse at handle her.

Helt tilfreds

Mit løbeundertøj kom meget hurtigt efter bestilling og så var der ingen udgifter til fragt.

25. marts 2010

Kan ikke fungere bedre !!

Overskuelig hjemmeside - sparede 500 i.f.h.t butik - leveret dagen efter bestilling og tilmed fragtfrit.

Hej Kent.

Tusind tak for den rosende tekst.

Jeg er meget glad for at du er så tilfreds med vores service som tilfældet er.

En af vores styrker (som vi selv ser det) er netop at det skal være nemt og overskueligt at kunne finde rundt på vores hjemmeside, og det lyder til at det netop også har været tilfældet i din situation.

Nethandel skal ikke være forvirrende, men lige til og nemt..

God dag og god fornøjelse med løbeskoene..

Hurtig levering. Billige priser, PERFEKT

21. marts 2010

Perfekt

Billige priser og levering dagen efter bestilling. Glimrende!

Fuldt tilfreds

Løbesko -hurtig levering dagen efter - god service

• KNH
20. marts 2010

Rigtig god rådgining omkring valg af sko

Fik ved telefonisk kontakt til Aarhusnetsport en rigtig god vejledning omkring valg af sko. Dette er vel ikke normalt for køb via internettet.
Desuden hurtig levering.

Hej "KNH".

Det er super at høre at vores snak gjorde at vi fandt ud af præcist hvilke løbesko du skulle bruge.

Nu håber jeg at du bliver tilfreds med dine løbesko, og at du igen kan komme ud og løbe nogle ture på hårdere underlag.

God fornøjelse og god dag..

Hurtig og nemt

Havde været i Intersport i Haderslev og fundet sko men da der ingen handel var her fandt jeg mine sko ved århusnetsport(intersport) til 450,- under vejl. pris. Bestilte torsdag havde dem onsdag aften havde dem fredag, super service. TAK.

15. marts 2010

Levering

Jeg bestilte løbesko, leveret fra Aarhus netsport til Thisted. Dette gjorde jeg en aften kl 20. Og allerede dagen efter til middag kom skoene. det er dæleme god service. Har kun ros til overs

Hej Allan.

Det er super at høre at løbeskoene kom så hurtigt frem som tilfældet var.

Vi gør også en stor dyd i at kunne levere hurtigt og fragtfrit, så at din ekspedition kom så hurtigt frem er vi kun glade for.

Jeg vil ønske dig rigtig god fornøjelse med dine løbesko.

13. marts 2010

Perfekt

Bestillte en Haglöfs jakke sent torsdag aften, og modtog den allerede lørdag.
Super god betjening, kan virkelig kun anbefales.

Hej Louise.

Jeg er glad for at i modtog jakken i rette tid og at den faldt i smag.

Jeg vil ønske jer rigtig god fornøjelse med den, og så ses vi nok en anden god gang :)

12. marts 2010

Hagløfs rygsæk til billige penge

Bestilte en rygsæk, som var meget billig i forhold til andre steder, og den bliver leveret uden omkostninger.

11. marts 2010

bestilling den ene dag, levering den næste dag :-)

bestilte en rygsæk til dkr. 500,00 - (og væsentlig billigere end andre) - blev leveret næste dag -

9. marts 2010

Hurtig levering og fantastiske priser

Første handel hos aarhusnetsport. Købte et par Nike løbesko, jeg havde forinden været i den lokale sportsbutik for at blive "forårs-løbe-klar" og fandt de perfekte løbesko. Bestilte dem herefter hos aarhusnetsport hvor jeg sparede en hel del penge og havde en super oplevelse med hurtig levering.
Super service og fantastiske priser :-)

9. marts 2010

Fremragende service

Jeg var i tvivl om hvilken af 2 jakker jeg skulle købe, snakkede med Jesper som hjalp mig med at vælge den hel rigtige. Han fik også tjekket med leverandøren om den var på lageret med det sammen. Dagen efter modtog jeg den med posten! Kanon service!

Hej Sandra.

Jeg er glad for at jakken er faldet i smag og at du er tilfreds med vores service.

Du skal være velkommen til at ringe en anden gang såfremt du har andre spørgsmål.

hurtig levering

Købte en løbejakke onsdag aften som blev leveret i min postkasse fredag - det lever op til hvad jeg forstår ved hurtig og fejlfri levering

super betjening

lave priser og super hurtig levering. kan kun anbefale aarhusnetsport.dk

Desværre ikke lørdagslevering

Jeg skulle bruge en microfleece til en skiferie og ringede fredag, for at høre om den ville kunne komme frem lørdag. Jeg ville gerne betale for "Lørdagsekspres", men fik at vide at det kunne deres faktureringssystem ikke håndtere, så han ville bare sende den normalt, men med stor chance for levering lørdag.
Jeg fik ingen mail med tracking kode, så den ringede jeg og fik og kunne se at den natten til lørdag var kommet til København, men ikke at den var ude på omdeling.
Jeg ringede derefter til PostDanmark der kunne fortælle at normale pakker ikke bringes ud om lørdagen, så det var en misvisende oplysning fra Århus Netsport.

Tilføjelse efter svar fra Århus Netsport:
Jeg ønsker bestemt ikke at returnere varen, da den er lige som den skal være, så den skal nok blive brugt flittigt allerede inden næste års skiferie.
Så min anmeldelse (4 stjerner) vidner om fuld tilfredshed på trods af leveringen som ikke kan lade sig gøre om lørdagen. Blot så I og andre kunder ikke forventer at PostDanmark leverer om lørdagen...

Hej Ole.

Jeg beklager at fleecen ikke nåede frem til dig dagen efter som jeg forventede.

Jeg har før oplevet at folk har fået deres varer på lørdage, så hvorfor du ikke fik din fleece må jeg være dig svar skyldig på.
Det er dog stadig beklageligt.

Mht. det du skriver med trackingkoden, så er det desværre ikke noget vores system er sat op til endnu, men det er dog noget vi arbejder på.
Det er selvfølgelig rart for jer kunder at kunne følge jeres pakke under hele leveringen, men indtil vi får sat det op i vores system, så er det blot at kontakte os for at få trackingnummeret (som du også selv gjorde).

Såfremt du ikke har taget fleecen i brug endnu, så vil jeg meget gerne ta' den retur for dig, da handlen ikke gik som du forventede.
Vi betaler selvfølgelig portoen.

Du skal være velkommen til at kontakte mig, såfremt du har nogle spørgsmål vedrørende dette.
Vores nummer er 40 72 02 45.

Igen så beklager jeg fleecen ikke nåede frem.

Svar på input 2:

Jeg er glad for at du trods alt har været tilfreds med servicen vi har ydet.

Jeg er desuden også glad for dit input, da det selvfølgelig er noget vi skal være påpasselige med at "love" kunderne..

Jeg håber du havde en god ferie..

1. marts 2010

Kunne ikke være bedre

Dagen efter bestilling hos aarhusnetsport.dk blev min rygsæk leveret.
Kan ikke være bedre.

23. februar 2010

Super hurtig betjening

Mit første køb hos aarhusnetsport, der ydede en super service. Jeg fandt et par løbesko i webshoppen, som ikke var i min størrelse. Kontaktede aarhusnetsport på mail med spørgsmål om de kunne skaffe min størrelse. Jeg fik positivt svar inden en time. Fik størrelsen lagt på deres webshop og bestilte kort efter. Det var fredag ved middagstid. Mandag morgen havde jeg mine nye sko. God webshop, super kundeservice, ikke en finger at sætte på noget!!

Hej Martin.

Jeg er glad for at det lykkedes os at finde det pågældende par løbesko til dig.

Det er jo blot, som du selv skriver, at kontakte os, og så gør vi alt i vores magt for at skaffe det pågældende produkt.
Det håber vi selvfølgelig at mange andre også vil gøre, såfremt de mangler en model eller størrelse.

God fornøjelse med løbeskoene.

20. februar 2010

Nike løbesko.

Det er bare iorden!

super service.

Har købt en Craft Active run tee men og den kom i løbet af 2 dage. Det er fremragende service. :-) Købt i Aarhusnetsport.dk.

19. februar 2010

Var i sportmaster hvor jeg fandt et par Nike Air Max Moto løbesko på tilbud som jeg ville købe, desværre havde de ingen tilbage i min str. Derefter søgte jeg på nettet og fandt et par magen til hos Aarhusnetsport i min str og endda 200 kr billigere end tilbudet hos Sportmaster. Jeg slog til med det samme og har ikke fortrudt. Venlig service,nemt, hurtig og fragtfri levering!!! Nu er det igen en fornøjelse at sprinte rundt på de danske landeveje.

Hej Christian.

Tak for din positive anmeldelse.

Jeg er glad for at du er tilfreds med vores service og priser.
Det sætter vi stor pris på.

Jeg håber du får mange gode løbeture i dine nye løbesko.

19. februar 2010

købte en Craft løbejakke, og fik super betjening og hurtig respons på det spørgsmål jeg stillede.
samt en personlig mail da varen var afsendt.

• EH
19. februar 2010

Hurtig og effektiv levering og en særdeles god pris.

ar lige købt et par Nike løbesko, som blev bestilt søndag og leveret tirsdag.
Prisen var ca. 600,-kr. billigere end listeprisen og 300,- kr. billigere end butiksprisen på udsalg her.
Fragtfri levering er et ekstra plus.

Perfekt service

Perfekt service. God og overskuelig hjemmeside gjorde bestillingen let. Miine løbesko blev leveret af Aarhus netsport 2 dage efter bestilling.

Hurtig levering - perfekt ombytningsservice

Har købt Craft løbeundertøj + løbesæt - den ene vare for stor, den anden ikke lige mit snit. Men hjælpen var stor ved telefonisk henvendelse til kundeservice vedrørende ombytning og returnering.

At jeg ikke skal registreres som bruger i en webshop - og dermed huske på bruger-id og password - gør handlen mindre bureaukratisk. Fragtfri levering er altid et plus.

Hej Mette.

Jeg er glad for at vi fandt en løsning på "problemet" med løbesættet.

Mht. det du skriver med at du IKKE skal registreres som bruger på vores hjemmeside, så er det lige netop også en ting vi har lagt stor vægt på.
Vi mener at folk idag har så mange koder og brugernavne (dankort/email/netbank mm.) at det blot vil være til forvirring at skulle huske på endnu flere.

God fornøjelse med løbetøjet.

12. februar 2010

5 stjerner - Køb af løbesko

Rigtig god service og super hurtig levering!

11. februar 2010

5 stjerner - køb af Fitness-sko

Rigtig god service og super hurtig levering!
Slet ingen problemer ved evt. ombytning.

10. februar 2010

3 i 1

Super pris, hurtig levering (dagen efter bestilling), top kvalitet :-)

11. februar 2010

Hej Per.

Det er rart at vide at pakken kom så hurtigt frem, og at du er tilfreds med vores priser.
Det sætter vi meget stor pris på.

God fornøjelse med løbe/ski undertrøjen.

Se alle anmeldelser

Se alle 116 anmeldelser

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (116 anmeldelser)

Århus Sport Support

Om supporten

Aarhusnetsport, hurtig og FRAGTFRI levering. Stort udvalg i sportsartikler indenfor løb, fitness, ketsjersport, overtøj og rygsække.

Skriv til kontakt@aarhusnetsport.dk
Ring til +45 8625 1933 / +45 4072 0245