Execution time: 3656ms

Medier

ABC i Kontant

www.dr.dk

Se udsendelsen her

Indsendt af   (22. september 2009) (Rapportér til kundeservice)

"Øv - min studenterhue er for lille"

aarhus.lokalavisen.dk

"Øv, den er for lille - det bliver jeg helt ked af," lød det fra den nybagte student, der til gengæld kunne glæde sig over, at huen rent faktisk trykker på hendes hoved

Indsendt af   (24. juni 2009) (Rapportér til kundeservice)

Huefirma lokker studenter med fest

ekstrabladet.dk

Vi valgte ABC-gruppen, for de lovede, at der ville blive en stor fest for alle de skoler i Nordjylland, der købte huer fra dem. Et meget godt salgstrick, siger Iben Helbo til ekstrabladet.dk

Indsendt af   (22. juni 2009) (Rapportér til kundeservice)

Studenterhuer fulde af fejl

www.dr.dk

Forkert størrelse, forkerte knapper og kokarder og stavefejl i navn og skole.

Det er bare en håndfuld af de fejl, der har været ved de studenterhuer, som firmaet ABC-Gruppen har leveret til kommende studenter over hele landet.

Indsendt af   (17. juni 2009) (Rapportér til kundeservice)

Set på nettet

Penge tilbage!!

www.pengene-tilbage-abc.dk

Studenter fra hele landet har bedt en advokat om at få ABC-Gruppen til at give kompensation. Bliver spændende at se om det virker.

Indsendt af   (1. august 2009) (Rapportér til kundeservice)

Studenterhuer fulde af fejl

www.youtube.com

Radioavisen 17. juni 2009

Indsendt af   (17. juni 2009) (Rapportér til kundeservice)
11. august 2010

blandede følelser

ja, abcgruppen leverede til tiden, dog med røde kokarder til "blå" hhx studenter... men det er nu lige gyldigt, sagen er den at blåbog blev afbestilt på klassen og vi blev bedt om at trække dette fra på den endelige faktura hvilket vi gjorde men nu har alle i klassen så fået 2 rykkere og bliver truet med inkasso, hvis de ikke er betalt d. 9 aug. (modtaget d. 11) amatører,
VÆLG ALDRIG ABC-GRUPPEN, gør dig selv den tjeneste at købe hos cl seifert!

Udvalgt anmeldelse om Abcgruppen

22. april 2010

Forkert studieturstrøje

Min datters klasse bestilte trøjer til studietur til Rom. Min datter er en stor pige, så deres største str. i trøjer var for lille. Jeg ringede til firmaet, som erkendte at problemet ikke var nyt. Jeg foreslog selv, at vi købte en trøje og sendte til dem. Det tog de imod med kyshånd. Vi sendte en trøje meget hurtigt, så den kunne komme med de andre trøjer til Sverige, hvor trykningen foregik (måske en årsag til de mange stavefej?). Jeg ringede for at være sikker på den var modtaget, og det var den.
Men ak. Trøjerne kom, men der er to piger med samme fornavn i klassen, så der skulle være efternavnsinitial, og det var forkert.
Jeg ringede, og jeg blev lovet en ny trøje, men der var kun ca. en uge til afgang så det hastede. Den flinke unge mand lovede at gå i byen samme dag i Kbh og finde en trøje, sende den til Sverige som hasteordre, og så skulle den kunne nå at komme tilbage til Kbh. Tilfældigvis boede den unge mand i samme by, som os, så han lovede at tage den med hjem fra arbejde så min datter kunne nå at få den nye med til Rom. Selvfølgelig skulle vi ikke betale for trykningen, og jeg blev også lovet en check på det beløb vi selv havde købt trøje for.
Men det lød jo også for godt til at være sandt. Tre uger efter min datter var kommet hjem fra studieturen, ringede den unge mand og sagde at han liiiiiiige havde fundet en seddel, og han ville liiiiiiige høre om vi havde fået trøjen? Øh nej!!. Vi blev enige om at nu var det for sent med en ny trøje, men han skulle nok sende den lovede check med X antal kroner. Den venter jeg så stadig på, her halvandet år efter.

Det eneste gode i alt det her er de utroligt flinke mennsker, der sidder ved telefonen. De lover bare gang på gang mere end de kan holde.

2. august 2010

Uorganiseret

Aldrig har jeg været ude for så ringe en handel og dialog som ved ABC-gruppen.. Forkerte huer, løgne og forsinkelser er hvad man har i vente hos ABC.. vælg et andet sted når du skal have hue på toppen..

16. april 2010

jeg vil gerne have min blå bog !!

hele slg gym mangler sin blå bog, som er betalt + vores huer havde en hel del fejl !!

13. april 2010

Den hurtigste vej til inkasso

Min storesøster fik studenterhue fra ABC-Gruppen her i sommers - og det var måske ikke det smarteste.

Huen var helt igennem ægte - kunststof - så hun kunne ikke holde ud af have den på ret længe af gangen. Ikke meget eksklusivitet over det - tvært imod var det nærmest en brandfælde: "Silkeforet" indeni er der ihvertfald brændt et stort hul i - sjove minder...

Det værste er nok at hun skulle igennem et større slagsmål med firmaets inkassobureau, som sendte breve og rykkere i et væk selvom hun havde betalt. Meget sympatisk...

4. februar 2010

utrolig god service og gode produkter!

Jeg står for at bestille huer for 3.g på min skole.. Og vi har haft en perfekt dialog med dem hele vejen igennem, og de har været utrolig søde og arbejde med. De har givet os gode tilbud og de har virkelig gjort ALT for os. Og bare for det fortjener de 5 stjerner!

Selve produktet var fejlfri hele årgangen over (dog manglede nogle en ekstra kokarde, men den har de allerede sendt til skolen og de elever det vedrører).

Helt igennem en fantastisk handel, og de kan KLART anbefales.. Folk skal ikke tro på de rygter der er blevet sat igang om den.. Stol på hvad de siger, det kan alle være helt trygge ved at gøre!

12. december 2009

Skod!!!

I 2.g havde vi bestilt vores studietrøjer Hos ABC-gruppen, hvilket viste sig at være en stor fejl. På forrest på trøjen havde de af en eller anden grund fået spejlvendt vores logo og tekst og samtlige navne var stavet forkert! - Det var en fed tur til Rom, men vores studietrøjer fik vi aldrig rettet.

17. oktober 2009

Leverede ikke til tiden..!

Vi havde i min gymnasieklasse bestilt en trøje hver til vores studietur gennem ABC-gruppen. De lovede at vi ville modtage dem inden vi skulle afsted, MEN til vores store frustration de kom ikke!! De var faktisk ikke engang sat i produktion.

Først 3 uger EFTER vi var kommet hjem fra vores studietur modtog vi trøjerne. Kvaliteten var iorden, men nogle af trøjerne havde markante stavefejl. Hvordan bliver Silke f.eks. til Signe?

Det mest positive var dog, at vi fik hele ordren gratis, da de ikke kunne opfylde den lovede leveringstid.

12. oktober 2009

Dårlig service, og uacceptabel markedsføring

Varen er ikke hvad der blev lovet, utrolig ringe information, mange fejl ved bestilling, og igen ved fakturing, mange har skulle betale meget mere end de havde bestilt for! Huen blev leveret til tiden, men med utrolig mange fejl, og har taget op til 3 forsøg før huen har kunne være acceptabel.. Blå bog stadig ikke leveret, og med abcgruppen skal man vel sagsøge dem før man får den.. Det eneste positive at sige er utrolige forstående supportere og flinke sælgere til man finder ud af de har lovet mere end abc kan tilbyde.. Virkelig dårlig oplevelse at have handlet med abcgruppen..

• Nis
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
7. oktober 2009

Kvalitet, service og frem for alt ærlig

Mine oplevelser med ABC-Gruppen har været en kamp, ikke fra min side men fra deres. De har virkelig kæmpet for at få min tilfredshed, selvom jeg må indrømme at fejlen lå på min side. Kommunikation var god og konstruktiv. Det undrer mig at læse alle de anmeldser som "skulle" være så negative, for mig lyder det som 2 forskellig virksomheder. Det sendte fx vores studieturstrøjer til barcelona med fly, og betalte flere tusind bare for at vi kunne nyde dem under turen, selvom vi sendte dem vores logo alt for sent.

De har overholdt alle aftaler, selvom blåbog var lidt forsinket så fik vi kompentation. :)

29. september 2009

Huer af dårlig kvalitet, forsinkede og skadede blå bøger.

Min hue ankom uden kokarde og var af langt dårligere kvalitet end huer fra andre firmaer. Det var meget svært for os at få passwords så vi kunne skrive vores blå bøger, det blev hele tiden udsat og det endte med at vi havde under en uge til at gøre det i, hvilket satte sit præg på skrivelserne. Da jeg endelig fik min blå bog, 3 måneder efter jeg blev student (!), var den fyldt med fejl og der var et stort hak i hjørnet. Der er stadig mange fra min klasse der endnu ikke har set skyggen af nogen bog, og jeg kan på ingen måde anbefale abc gruppen til nogen overhovedet!

22. september 2009

Løgn med løgn på...

Jeg anbefaler alle at se Kontant fra 22.9. Det siger sgu det meste. Om jeg fatter hvordan en chef for et firma har nerver til at lyve så fedt lige op i åbent kamera...

Hvorfor blev han ikke spurgt om ABC har betalt pengene til Børnebyerne...?

21. september 2009

Fed hue - God kvalitet

God kvalitet af huen. Den blå bog blev lidt forsinket, men ikke noget som påvirkede min store tid..

21. september 2009

Fik en super flot hue, uden problemer.

Kan ikke forstå alle de negative synspunkter på ABC gruppen. Jeg købte min studenterhue hos ABC gruppen og der var overhovedet ingenting at klage over. Hele forløbet gik godt og smertefrit. Kan varmt anbefale dem.

16. september 2009

Huer i forkerte størrelser, med forkerte klasser, emblemer OSV. ALT var forkert!! Og ikke nok med det kom de blåbøger ALT for sent -med manglende billeder og tekst! For jeres egen skyld så begå ikke samme fejl som vi gjorde!

ABC-gruppen har behandlet samtlige elever i Danmark så ringe at man kun kan håbe på at de aldrig mere vil sælge en studenter hue eller en blå bog!!
Studenter dagene er nogle af de vigtigeste dage i ens gymnasie tid og det gjorde ABCgruppen da virkelig ALT for at ændre. Man var en af de få heldige hvis ens hue var som man ønskede den! Min manglede fx navn og havde forkert farvede knapper - jeg var "heldig"! Flere i min klasse kom fra andre skoler, andre klasser osv. ABCgruppen var en virkelig dårlig oplevelser som alle kommende studenter skal undgå!!

16. september 2009

De har ikke levet op til deres løfter, og slet ikke det gode ry, de havde påstået at have haft fra forhenværende år.

De har lovet en helt massse, som de langt fra kunne leve op til, huerne var fyldt med fejl, de leverede ikke de ekstra betrækker til huerne som de havde lovet os (grundet fejl). - plus en MASSE andre mangler.

Ergo en ualmindeligt dårlig og uacceptabel oplevelse jeg har haft med ABC-gruppen.

15. september 2009

Helt igennem dårlig service og kvalitet

Vi bestilte heldigvis ikke huer fra ABC-gruppen (som jo var helt ekstremt dårlig kvalitet), men tilgengæld bestilte vi Blåbog.. Vi skrev dem i april måned og modtog dem først i september, hvilket var 4 måneder EFTER vi var blevet studenter.. Og der var det endda ikke engang alle der havde fået den.. Hver gang vi spurgte til hvor de blev af var de enten ikke til at få fat på og ellers fortalte de bare at "de var på vej".. Udover dette var bøgerne ikke særlig god kvalitet - billederne var blevet trukket ud i et underligt format, og flere steder stod der kun halve navne.. Dårlig service alt i alt!

14. september 2009

For sen og forkert levering.. Ingen respekt for kunder.. Fuldstændig inkompetent firma

Der var store fejl på mange af huerne og bestillingerne i øvrigt.
Blå bog kom mange mange uger efter sidste skoledag - og dermed var ½ af glæden ved den væk; det at sidde med sine klassekammerater og grine.
Når man prøvede at kontakte firmaet fik man enten ikke svar eller et meget undvigende og afvisende svar. Ingen erstatning eller godtgørelse har fundet sted.

Har ikke modtaget Wundercard og Blå Bog kom over 3 måneder for sent

Det eneste positive i hændelsesforløbet var at man fik sin regning til tiden. Det bestilte tøj skulle gerne være kommet med et WunderCard, hvilket der blev tilbudt, men kortet har jeg aldrig fået. Min blå bog kom med posten her den 10. september, men er ca. tre måneder forsinket, selvom min bestilling har været blevet lavet til tiden. Jeg vil anbefale fremtidige kunder at de slet ikke skal blive fremtidige kunder ved ABC-gruppen. Man kan ikke få nok kvalitet for pengene og oplevelsen af at blive student bliver ødelagt, når man ikke engang kan få den hue man har bestilt. Mit eneste råd er at ABC-gruppen burde betale alle de studenter tilbage for den skade de har voldt dem i et kvart år, og til alle årgange efter 90, lad vær med at bruge ABC-gruppen og kræv kvalitet for jeres penge!

13. september 2009

fejl i fakturer, fejl i huer samt trøjer

Min årgang havde den uheldige oplevelse, at bl.a. det tilbud vi fik fra ABCgruppen ikke svarede overens med de fakturer vi fik tilsendt. Ligeledes var der problemer med at tøj kom i den forkerte farve, vi blev blå studenter så røde trøjer var ikke lige så heldigt. Det kendte skolelogo som skal være inde i huen manglede i vores, ligeledes manglede der tekst på ting som bl.a. kuglepenne og champangeglas.

13. september 2009

Den dårlige service og leveringstid.

Har haft problemer både med huen der havde forkert kokarde på, og den blå bog der ikke er kommet frem endnu. desuden har de ikke svaret på en eneste henvendelse under hele forløbet fra det blev bestilt og frem til nu hvor der stadig er problemer.

13. september 2009

dårlig service, masser af løgne og dårlig kvalitet

Vores skole startede med at få regningerne og login til at kunne skrive vores blå bog forsent. Da jeg så modtager min hue er den oval på den modsatte led så kvaliteten var ikke den vi havde fået vist da abc-gruppen var ude og demonstrere deres vare

Da sommerferien så går igang har jeg endnu ikke modtaget min blå bog og ham vi har snakket med har sagt at den er sendt, men har endnu ikke modtaget den.

13. september 2009

Dårlig huekvalitet. dårlig betjening. 2 måneders for lang leveringstid for blåbøger. Blåbøger for dyre og indskrivning var for besværlig.

13. september 2009

sent ude og fyldt med fejl

De glemte guld-stemplet og satte hue-formanden til at stemple alle huerne. Der var problemer med fakturarne og priserne - de tog lang tid om at få de rette priser på hjemmesiden.
De lovede os god tid til de blå bøger, da vi endelig fik koderne fik vi en enkelt uge til at skrive dem. De lavede antallet af tegn om et par dage inden vi skulle aflevere.
Man kan vælge at få studenterbilleder i blå bog og så få den tilsendt senere, men det valgte vi ikke. Det til trods kom de først i aygyst og jeg har endnu ikke modtaget min!

Dårligt!

Fik den blå bog 4 måneder for sent :-(

13. september 2009

ABCGRUPPEN, I skylder os en forklaring.

Mange elever fra flere forskellige skoler har endnu ikke fået deres Blåbog endnu, og af denne grund skylder ABCGRUPPEN os en forklaring. I stedet for at lade os blive kvælt i uvisheden, kunne I måske fortælle sandheden om de Blåbøger - de er tydeligvis ikke blevet modtaget af mange endnu, og denne fejl er Jeres ikke vores.
Håber der snart sker et gennembrud i denne sag, Christina, VK.

uprofessionelt og ugennemtænkt.

næsten alting ved ABC-gruppen har virket uprofessionelt og ugennemtænkt. Ordrene blev ikke fuldt så huerne blev leveret med fejl og der var ikke tid til at få dem rettet. Også de blå bøger blev leveret flere måneder for sent hvis alle overhovedet har fået dem og det krævede advokater og masser af klager fra hundredevis af elever før der blev gjort noget ved det og de blå bøger endelig blev sendt. Jeg vil på ingen måde anbefale denne virksomhed til nogen medmindre de vil bruge en masse penge på en rigtig dårlig kvalitet.

Christina Berg fandt anmeldelsen nyttig

12. september 2009

Lang ventetid og moderat kvalitet

Fik min blå bog 3 måneder efter resten af mine ting.
Manglende signatur på forskellige ting som mit champaneglas og guldpenne.
Guldpen og studenterhuen var a moderat kvalitet, og føltes som noget der kunne været blevet købt for billige penge i et supermarked., hvor det ellers var blevet ført frem som høj kvalitet.

12. september 2009

Fordi abcgruppen leverede huer med fejl til hele landet, og fordi jeg måtte vente til september efter at jeg var færdig som student

Som sagt ovenfor fik vi ikke huer af den kvalitet vi var blevet lovet, samt at blå bøger var utroligt forsinkede til de fleste gymnasier i hele landet

12. september 2009

Bl.a fordi de huer der blev leveret til mit gymnasium var fulde af fejl og vores blå bøger er først blevet leveret i SEPTEMBER(!!!)

Jeg er personligt ikke den der er blevet dårligst behandlet, men en mange af mine venner havde grimme fejl på deres huer. Fx. var der en hue i forkert størrelse, så hun havde slet ikke sin hue på i studenterdagene. Og ham der sad foran mig til dimissionen havde en hue, hvor syningen gik nedover navnet bagpå. Dette synes jeg er uacceptabelt, da det er noget man ikke kan gøre godt igen. Hvis ABC-gruppen i det mindste havde været ærlige, havde det ikke været så slemt. Men man føler sig snydt og bedraget i en tid, hvor man skulle have koncentreret sig om sine afsluttende eksamener og glæden ved at afslutte sin uddannelse. Denne har ABC-gruppens 'service' sat en stor plet på.

12. september 2009

Holder ikke hvad de lover, inkl. dårlig service

Jeg blev student her i sommers, og hue-udvalget havde så valgt ABC gruppen som leverandør. Det lignede guld og grønne skove da de fremviste deres produkter, men det hele var jo bare en stor løgn.

Da huerne ankom, samt tøj, var der flere fejl og mangler. Nogle huer manglede visse ting, såsom den rigtige borderings-farve i nakken af huen, størrelsen passede ikke. Vores Blå-bog modtog jeg og flere(hvis ikke alle?) fra skolen torsdag d. 10/9-2009. Det er altså flere måneder efter vi modtog vores huer og tøj samt diverse. Helt klart den værste hue leverandør i DK pr. dags dato.

Som en ekstra detalje, blev der opret grupper på facebook, hvor vi blev samlet for at få et overblik over hvor mange der egentlig fik problemer med dem mht. den blå bog. Gruppen har næsten 1000 medlemmer, som alle er blevet udsat for deres misinformerende ordkløveri.

12. september 2009

Latterlig service på trods af godt tilbud

Jeg kommer fra Thisted Gymnasium og vi blev lokket af ABC-gruppens gode tilbud, der var væsentligt billigere end det firma vi havde kig på. Det viste sig senere at være en dårlig ide.
Mange huer var af dårlig kvalitet og gik op i sømmene ved almindelig brug og en enkelt hue blev leveret kun én uge før dimmision efter talløse rykkere fra eleven. Jeg selv fik et guld HTX-emblem i stedet for mit bestilte sølv "gymnasie-kors".
De blå bøger er en hel historie for sig selv. Hvor andre gymnasier, der handlede med andre firmaer, fik deres bøger før læseferiens start dukkede vores ikke op. Vi blev ved med at rykke for dem gentagne gange men de dukkede aldrig op. Senere kom vi med i en gruppe med andre gymnasier fra hele landet der havde hyret en advokat for at skaffe vores allerede betalte blå bøger. De ankom så til (de fleste af) os for to dage siden (i dag er det den 12. september, en måned efter det nye skoleår er startet). Ud af de ca. 160 elever var to sider fuldstændig tomme og det eneste der kunne minde os om deres person var det tilhørende billede men absolut blottet for tekst, hvilket selvfølgelig har vagt harme...
Ovenud dårlig oplevelse, gør verden den tjeneste ikke at bestille hos dem så de enten går konkurs eller bliver nødt til at forbedre sig drastisk...

Verdens dårligste service

Denne virksomhed har overgået al min fantasi hvad angår ringe service, kvalitet samt urimelig lang leveringstid. Vores huer var af en ubeskrivelig ringe kvalitet, og vores blå bøger blev leveret i starten af næste skoleår efter mange søforklaringer fra ABC-gruppen. Ingen reduktion i prisen tilbudt. Det er mig en gåde, at en virksomhed som denne rent faktisk kan eksistere.

12. september 2009

dårlig information, ringe service og alt for mange fejl!

Min oplevelse med ABC-gruppen er noget af det mest latterlige jeg nogensinde har oplevet! Magen til ringe service skal man lede længe efter.
Jeg valgte at betale den over 3 omgange, da det passede mig bedst.
Jeg betalte den første regning som lød på 153 kr., ingen problem - men efter et par uger modtog jeg en rykker på den første betaling? jeg tænkte at det måtte absolut være en fejl, så jeg betalte den naturligvis ikke. Efter er par uger modtog jeg en rykker fra et inkasso firma, hvor de truede med diverse ting, hvilket var utrolig ubehagelig? jeg kunne overhovedet ikke forstå hvad der foregik. Det endte med at jeg betalte for min hue, plus 300 kr. for inkasso firmaet og dernæst den første regining på 153 kr.
Det blev en utrolig dyr hue og blåbog (som jeg først modtog over 2 måneder for sent!) Jeg synes sipelthen at dette firma er dybt uprofessionelt! De kalder sig nordens bedste - min røv!
De mennesker som driver dette firma, må være dybt inkompetente til deres job!!! Måske er opgaven alt for stor for dem. Vejlederne, katalogerne, hjemmesiden etc. lover guld og grønne skove, og de lægger virkelig ikke skjul på hvor professionelle, dygtige og kompetente de er. De lyder virkelig til at være et stolt og dygtigt firma, som har styr på tingene? Gode skuespillere det er alt hvad de er!!! Jeg synes de skal skamme sig gevaldigt!! De har ødelagt rigtig mange studenters store dag, ved ikke at levere den rigtige hue etc.! Det kan de simpelthen bare ikke være bekendt.
Hvis det stod til mig, så burde dette firma lukke og slukke!

Jeg fraråder alle at benytte dette firma! Lad jer ikke lokke af deres "gode" tilbud - det er ikke det værd!

12. september 2009

Der var simpelthen for dårlig information, for sen levering (af blå bøger) og for mange fejl og dårlig kvalitet i huerne.

Vi blev lovet huer i høj kvalitet til en billig penge, og det var da sandt, at de var billige. Til gengæld var de ikke af høj kvalitet. På min egen hue faldt knapperne til betrækket af, så det kun kan sidde fast 2 steder, men det var trods alt en mild fejl. Dog har flere af mine nærmeste venner modtaget huer, der var langt under den lovede standard. Metal-initialerne var sat skævt og uregelmæssigt på og flere navne var stavet forkert. Hele årgangens blå bøger blev først leveret i slutningen af sommerferien, dvs. alt for sent til at kunne opleve det sociale aspekt af at skrive i hinandens bøger (og desuden næsten 2 måneder senere end den lovede leveringsdag). Alt i alt var det en dårlig oplevelse, der ikke lever op til de forventninger, abc-gruppen selv har sat, da de lovede høj kvalitet og levering til tiden. Øv.

Mia og Steffen Poulsen fandt anmeldelsen nyttig

12. september 2009

For dårligt ABC GRUPPEN!!!!

ABC GRUPPEN's arbejde med diverse studentermaterialer har været helt uacceptabel. Ser man på kvaiteten af de huer vi fik udleveret var kvaliteten langt ringere end mange tidligere år, blandt andet med meget ringe påsatte kokorder, tror jeg de hedder (emblemet på huen). Der har her også været problemer med mange af huerne, hvor folk har fået en hue med forkert tryk eller kokorde.
Når det kommer til de blå bøger vi skulle købe er jeg meget utilfreds!
Der var ekstrem dårlig vejledning i hvor meget den enkeltes måtte fulde osv.
Notaterne til de enkelte blev indsendt indenfor den tidsgrænse vi havde fået, og først i forgårs, torsdag d. 10.9 2009, modtog jeg min blå bog. Det er altså over tre måneder siden at indholdet til de blå bøger blev sendt tiol ABC GRUPPEN.
Da jeg så endelig modtog den troede jeg endelig at der kunne lægges låg på sagen - men nej!!
Bogen er fyldt med dårligt pixellerede billeder, stavefejl, og ved to elever står der ingenting - overhovedet! Det er bare ikke i orden efter så lang tid. Sidst men ikke mindst er det sociale aspekt ved en blå bog røget i vasken, så jeg må stærkt vedkende at jeg på ingen måde forstår ABC's markedsførings - og forretningsprincipper...

Simon Axelsen

Steffen Poulsen og Mia fandt anmeldelsen nyttig

Hvor er mine ting?

jeg synes virkelig det er for dårlig jeg ikke har modtaget min blå bog. pluds at kvaliteten var ikke var særlig godt. de små knapper på hatten faldt af bare ved første gang man tog den på. for dårlig behandlig når man skriver ind til dem, ingen konkret svar.

Meget utilfredsstillende oplevelse

Årgangen på Paderup Gymnasium, som blev studenter i 2009 valgte at bestille studenterhuer og blå bøger fra abc-gruppen.

I første omgang var der store forsinkelser på det tidspunkt, hvor vi kunne få lov at skrive vores blå bøger ind (på internettet). Betilling af hue gik for mit vedkommende problemfrit, men ligesom mange andres var huen fejlbehæftet ved modtagelse. I mit tilfælde var navnebrodering i forkert farve, og abc-gruppen sendte mig en ny hue, der blot havde flere fejl. En knap var defekt, kokarderne med forkert tekst og i forkert farve. Ligeledes var stofkvaliteten på huen forkert. Jeg endte med at beholde den første hue.
Det var et generelt problem på skolen med fejl i huer. Blandt dem kan nævnes: Betræk i anden størrelse end hat, forkerte farver på korkarder, forkert farve på betræk (En pige fik farven sort så ingen kunne skrive i huen og en anden fik det danske flag. Begge dele skulle have været hvid). Mange fik en anden hue-kvalitet end betalt for. INGEN elever fik skolens logo, der hos andre leverandører trykkes i guldfarve i midten af huen.

Min blå bog er først modtaget i denne uge (2. uge i SEPTEMBER), og jeg er ikke klar over, om alle har fået deres endnu.

I sammenligning med en hue fra et en anden leverandør konstaterede jeg, at remmen er i betydeligt ringere kvalitet fra abc-gruppen (andet materiale der har en kant, som ligner at den trevler) samt at den invendige kant hos konkurrentens hue elegant kunne vippes ud. Dette kan ikke lade sig gøre med abc-gruppens huer.

Abc-gruppen har løbende givet løfter som ikker blevet overholdt, og på et tidspunkt har deres advokat også sagt, at alle blå bøger var leveret. Siden mit gymnasium på det tidspunkt ikke havde modtaget deres er det en direkte løgn.

Jeg vil på det kraftigste fraråde kommende studenter at vælge denne virksomhed. Jeg er ikke klar over, om der er stor forskel på abc-gruppens og andre hue-leverandørers priser, men vær varsom med at vælge en virksomhed, blot fordi den er billig.

Kåre Skinnebach, Mia, Christina Berg, Caroline, Chris Harfeld, TerkeLit og Cathrin fandt anmeldelsen nyttig

12. september 2009

generelt bare ikke godt nok

ville hellere have bestilt et andet sted fra, og fået min blå bog til tiden, og at alle de ting man skulle have havde været med, og at kvaliteten var bedre af huen ..

12. september 2009

Ukorrekt produkt og forsen aflevering af Blå Bog som endnu ikke er kommet.

Vi fik ikke den hue vi blev lovet, og vores blå bog er endnu ikke kommet, 2-3 måneder efter vores afslutning. Ikke godt nok !

12. september 2009

Har aldrig modtaget mine købte varer

Jeg har aldrig nogensinde modtaget min blå bog, og henvendelser omkring den manglende leverance per mail ignoreres kategorisk.

ved telefonisk kontakt får man kun løgne som at de er fange i tolden i tolden, og at varen er på vej - på trods af at størstedelen af min klasse har modtaget præcist den samme bog.

Meget skuffende

Der var rigtig mange ting galt. For det første kom de ikke til huemåling til aftalte tidspunkt, så hele 3.G-årgangen endte med at vente i flere timer på nogen der ikke kom til det korrekte tidspunkt, og det endte med at huemålingen blev udskudt til meget senere.
For det andet, da huerne endelig kom, manglede der ting på rigtig mange af dem.
For det tredje, og nok den værste del, så var der store problemer med de blå bøger. Min klasse og jeg blev studenter i slutningen af juni, men havde vi fået vores blå bøger? Nej, vi fik af vide at de ville blive sendt hjem til os snarest muligt. Torsdag d. 10/9-09, fik vi endelig vores blå bog. Virkelig fantastisk at få en blå bog med 8 sider omme bag i, hvor ens klassekammerater osv. kan skrive hilsner i, når det er 3 måneder siden man blev student.
Kort sagt, ABC-gruppen var bare alt for dårlige og ydede ikke en service der levede op til deres mange løfter. Det var første gang vores skole brugte dem, og forhåbentlig også sidste gang.

Kåre Skinnebach og Mia fandt anmeldelsen nyttig

12. september 2009

Dårlig kvalitet, uvidende medarbejdere og en vedvarende mangel på levering af blå bog

Jeg har aldrig set så grimme huer i mit liv, de er fuldstændig uformelige, og alt sidder skævt, navne er stavet forkert, der står den forkerte skole inde i huen.
C.L. Seifert kgl. hofleverandør havde endda så ondt af studenterne at de tilbød at bytte abc huen for en seifert hue, kvit og frit - bl.a. også fordi de var så bange for at man skulle tro at de grimme huer kom fra Seifert og så dårlig kvalitet ville man ikke have siddende på sig.
Noget helt andet er den blå bog. Vi skriver i dag sept. 13 og jeg har stadig ikke modtaget min, på trods af UTALLIGE henvendelser.

Fuldstændig uacceptabel opførsel og service ydelse.
Man bliver kun student én gang, og det er simpelthen så sørgeligt hvis man giver ABC lov til at pisse op og ned af den oplevelse og erstatte glæden med stress.

ØV

12. september 2009

Uprofessionel behandling af studenter.

ABC-gruppen har mildest talt været skuffende. De har hverken overholdt datoer for modtagelse af blå bog eller har haft styr på softwaren til indtastning af blå bog. Jeg har været heldig, i forhold til de historier man har hørt om mange andre skoler, hvor huerne blev leveret i forkert størrelse, materiale, navnet på skolen var stavet forkert og mange manglede endda skolens guldemblem inde mit i huen.
Men det der, i mit tilfælde, irriterer mig mest, var at blå bog kom hele to måneder efter den første dato de lovede. Vi skulle oprindelig have fået dem en uge inden vi fik vores huer på, men det blev udsat gang på gang.

Derfor vil jeg ikke anbefale nogen som helst, at anvende ABC-gruppen til at sy deres studenterhuer. Magen til mangel på professionalitet skal man lede længe efter.

Caroline og Mia fandt anmeldelsen nyttig

12. september 2009

Grimme huer, løgn og latin - og ingen blå bog...

ABC-Gruppen er som et skab fra IKEA - lover og skuffer...

Hanne Radoor og Mia fandt anmeldelsen nyttig

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (45 anmeldelser)

Abcgruppen Support

Om supporten

ABC-Gruppen er den største producent af studenterhuer i Norden.

Hvem er Abcgruppen

Ret beskrivelsen

Alternativer til Abcgruppen

Smartcap

karen christoffersen : "Fem stjerner til en hastesagsekspedition af levering af hf-cap, som blev ændret til en sixpence, da modtageren alligevel ønskede en såd" Læs mere

28. juni 2010

Nordictraditions

Karina : "Helt utroligt som de kan lyve og snakke godt for síg. Helt utroligt... På første møde om studieturstrøjer kendte de slet i" Læs mere

13. april 2010

Stryberg

Nils : "Top iorden, det er ikke verdens største virksomhed, men man må sku sige de for tingene gjort! Prisen er ekstrem god, kvaliteten i top ogs" Læs mere

14. december 2009

skoletrøjer · studenterhue · studenterhuer Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og