[REPLY]
nemt og hurtigt ! kan kun anbefale at handle med Abena
Jeg arbejder på en en døgninstitution, der bruger vi Abena det er super godt mod huden både produkter til og vaske sig i eller creme til og smøre på kroppen, bleerne dem køber jeg også privat til mit barn som er vådligger....
Jeg skulle bruge nogle stinklagner til min farmor og søgte på det og fandt frem til AbenaPrivat. Jeg bestilte og fik varerne hurtigt. Eneste ulempe var jeg ikke kunne betale med mastercard fra Danske Bank.
Prøv AbenaPrivat, det er alle tiders. Du kan gå på nettet - finde lige de produkter du har brug for - og bestille og betale dem hele døgnet. Du skal ikke lede i alle mukige forskellige forretninger for at finde produkterne!!
Hurtigt og nemt - lige til døren!
Jeg er meget positiv over den effektive og hurtige behandling af ordren, bestilt den ene dag og næste dag er det fremme..kan klart anbefales til andre.
Hurtig levering og en hjemmeside der er relativ nem at navigere rundt i.
behageligt sted at handle selvom det var lidt svært at finde produktet
på hjemmesiden. men alt i alt en rigtig god oplevelse.
Poserne kan desværre ikke opdrives i butikkerne, men nu har jeg et lager, til jeg bliver pensioneret, hvis pension findes til den tid:o)
Det er for store mængder,til en husstand.pakkerne er ikke pakket ordentlig, varen er i stykker.
Jegvil gerne anbefale til en ven .
Jeg fik en super god betjening ved køb hos AbenaPrivat.
Den vare jeg skulle købe var ikke lagt ud til privat køb,
jeg talte med en sælger hos Abena og han sørgede for at jeg kunne købe den dagen efter som AbenaPrivat.
Mvh.
Pernille
Her er virkelig tale om et firma der gør noget for sine kunder, du kan til enhver tid blot gå ind på deres webside og bestile dine vare, og max et par dage efter har du varene. Og deres betalings system virker perfekt efter min mening, betal med Dankort hjemme fra, så kan det da ikke være nemmere. Så står du og mangle noget fra Abena af den ene eller anden art i hygiejne artikler, så er det stedet.
Super hurtig levering, og alt er altid okay :-) kan absolut anbefales . . .
AbenaPrivat kan klart anbefales - det var så nemt at bestille på hjemmesiden og 1½ døgn efter havde jeg varerne.
Det er absolut ikke sidste gang jeg handler hos dem og jeg vil anbefale dem til alle.
Havde stor tålmodighed med at finde den rigtige vare, som jeg ikke kunne. Stort varekendskab :o)
jeg har hver gang lidt problemer med at komme frem til det produkt jeg vil bestille.jeg har på fornemmelsen at det er mest tunet ind på firmaer og ikke på private kunder.Jeg er meget tilfreds med produktet men synes det lidt dyrt og især er det et problem at man skla bestille så meget for at slippe for portoen.
Det er ment at finde produkterne.
hiurtig levering
Jeg har kun positive oplevelser med køb af produkter hos Abena-Privat.
Det gælder såvel ved bestilling af varer, hvor jeg altid har fået en venlig og professionel behandling og svar på eventuelle spørgsmål, som ved hurtigt levering af det bestilte, der vel at mærke er pakket på en sådan måde, at varen altid er kommet frem i hel stand.
Derfor giver jeg gerne min anbefaling af køb hos Abena-Privat til andre kunder.
Inger Vandrup
Alt gået perfekt - nemt og enkelt !!!
Jeg har handlet med firmaet et par gange nu, og jeg har kun godt at sige.
Super fint.
Jeg følte at de virkelig lyttede til hvad vi havde at sige. Kom med løsninger med det samme, og sendte prøver med posten, som vi modtog få dage efter.
Jeg vil gerne anbefale at handle direkte med Abena. Det var nemt, hurtigt og overskueligt. Det tog mig ikke lang tid, at få de varer, som jeg kender og ikke kan leve uden - det er simpelt hen den bedste creme jeg - og flere andre - nogensinde har prøvet. Derfor køber jeg den igen og igen. At det så er nemt, hurtigt og sikkert, gør det jo kun bedre.
Jeg er meget utæt efter prostataoperation og kateterfjernelse,
så jeg havde brug for hurtig levering og det fik jeg.
Nemt at bestille, hurtig levering og super produkt.
Har bestilt privat fra Abena 2 gange nu, og begge gange har jeg været fuldt ud tilfreds og fået varene hurtigt, hvilket har stor betydning for mig. Vil helt sikkert benytte mig af AbenaPrivat igen
Hvis jeg skal være lidt kritisk, så er det lidt irriterende at jeg modtager pakkerne over to dage.
Det undrer mig at man for at undgå forsendelsesgebyr, skal bestille mere end f.eks. 164 Abri-Man form. 1. Det må koste Abena mere
at håndtere og forsende to pakker.
Jeg går til lysbehandling på Gentofte hospital - og fik her et tip til hvor jeg kunne købne den fugtighedscreme, som de bruger til mig. Jeg har bestilt og fået den. Alt i alt en glad og tilfreds kunde.
Jeg har forgæves søgt efter frostbokspapir i flere butikker men nej det havde de ikke mere.
Men her fandt jeg det ;0)
- og tilmed hurtig levring
Nem hjemmeside at betjene, hurtig og effektiv levering, godt produkt.
Jeg bestilte mine varer og fik dem leveret i samme uge og det er jeg rigtig glad for.
Jeg vil bruge hjemmesiden af AbenaPrivat igen.
Varene leveres hurtigt. Priserne er rimelige.
Bestillingen er vanskeliggjort af, at der ikke er tydelig markering af, hvilke bestillingsrubrikker, der hører til hvilke produkter. Er det produktet ovenover eller det produktet nedenunder?
Jeg har to gange fået et andet produkt, end det jeg havde tænkt mig af den grund.
Jeg bestilte varer for første gang og kom til at bestille forkert varenr. Jeg fik en en meget venlig og hjælpsom vejledning til at returnere varene og få pengene retur.Jeg bestilte så igen sidst i sidste uge, og varerne er lige kommet. De rigtige varer.
Altså er jeg meget tilfreds med servicen.
Mange hilsner fra Jytte Stoklund