[REPLY]
Vi har haft et godt og solidt samarbejde med AB Gruppen i over 3 år. Niclas Jeppesen, deres konsulent har hjulpet os med at komme i gang og tilpasse os til denne unikke måde at arbejde med kunderne på.
Der har altid været en lind strøm af opgaver, og som alle andre situationer handler det om at sælge sit firma overfor kunden. Det vil aldrig kunne skyldes AB gruppen at man ikke for opgaver i hus og derved forretning, det er op til os selv.
AB gruppen er i mine øjne ikke dyre end at annoncere i aviser og på nettet, og syntes at mærke flere konkrete kontakter via AB Gruppen, end vi gør via samtlige andre medier vi bruger i vores markedsføring.
Niclas formår at holde en forretnings minded kammeratlig tone, og er proffesionel i alle hendseender, vi er overordentligt tilfredse med vores samarbejde.
Vores varmeste andbefaling går til Niclas Jeppesen og AB Gruppen.
MVH
Morten Larsen
Åvang Tømrer & Entreprenør
Møllevej 1
4320 Lejre
jeg har nu haft et super godt samarbejde med ab gruppen i godt et halvt år jeg må sige at det nok er en af de bedste indvisteringer jeg har lavet jeg får i snit 2 opgaver jeg skal give tilbud på i ugen det er et super godt jeg kommer ud til kunderne og snakker med dem og jeg var lidt bange for at det galt om at være billigst men jeg må sige at de kunder jeg får har en stor forståelse for at hvis man ikke gider bøvl og man gerne vil have det man forventer og måske lidt mere ind det så skal man ikke ta den billigste som det ser ud lige nu og vinteren over er min kalender fyldt 75% af det arbejde er fra ab gruppen
MVH. Brian Kjær
www.Kjaersmalerfirma.com
Kan klart anbefale ABgruppen, da vi har haft et positivt samarbejde med dem, og specielt deres konsulent Michelle har været fremragende. Hun ringer op og vender opgaven med os, super professionelt.
Vi bruger idag mange penge på markedsføring, og det beløb vi ligger er meget hurtigt tjent tilbage.
Hovedstadens Entreprise
BYBERG-BYG er et nystartet firma som med sin opstart i 2011.
Vi har været i samarbejde med AB Gruppen ved Rikke siden vores opstart .
vi kan på det varmeste anbefale AB Gruppen som samarbejdspartnere da de er proffesionelle i deres handlinger og dygtige til at håndterer både håndværkere og deres kunder i 3 byggetilbud.dk
BYBERG-BYG ser lyst på fremtiden i samarbejde med AB Gruppen i en for håndværkerenes ellers hård tid.
Samarbejdet med AB Gruppen og specielt Rikke har været en fornøjelse og vi har forlænget vores kontrakt med endnu et år...
Vi har nu arbejdet sammen med Niclas fra AB-gruppen i et år, og lige tegnet os for et år mere.
Samarbejdet kører fint, opgaverne er relevante og godt beskrevet. Kundeemnerne er seriøse og interesseret. Vi har lukket flere ordren på henvendelser gennem AB-gruppen, og vurderer investeringen kontra udbyttet som værende meget gunstigt.
Jeg startede mit samarbejde med AB Gruppen midt 2011 og fik en kontakt person som er Niclas. Jeg har oplevet at det er "varme" håndtag man kommer ud til og kunderne virker forberedte på hvilke spørgsmål der kan blive stillet. Jeg startede med 3byggetilbud.dk og har pga. den positive oplevelse jeg oplevede udviddet mit engagement til både at omhandle andel og ejer portalen.
Jeg har fået tildelt en del opgaver og vinder en meget acceptabel andel.
Jeg føler de er en meget kompetent og proffesionel job formidler.
Jeg har haft aftale med abgruppen det meste af 2011. Jeg har modtaget godt med opgaver, og har regnet en masse tilbud ( 25-30 stk) Har fået 1 meget lille opgave ud af alle de tilbud. Min kontakt person, Michelle, har kontaktet mig en del gange for at forny min aftale. Jeg har alle gange meddelt at jeg ville have nogle ordre på bordet først. Sidste gang vi talte sammen, fik hun samme besked som de andre gange. Det udløste en noget heftig snak, som endte med at hun kaldte mig for selvoptaget og ikke til at regne med....... Der endte mit samarbejde med abgruppen. Kan ikke anbefale abgruppen til nogle andre. Det er spild af tid, og det er jo ikke helt gratis....
Kenneth Larsen
Kl-byg aps.
Sørby Hovedgade 31
4200 Slagelse
Har anvendt 3byggetilbud.dk for at få tilbud på en relativ simpel mureropgave. Fik efter 6 dage navne på de to murere som ville kontakte mig, hvilket også skete hurtigt og det virkede proffesionelt.
Men har siden intet hørt fra den ene og den anden sendte sit tilbud (som bestemt ikke var konkurrencedygtigt) efter 18 dage - vel at bemærke efter at jeg havde rykket ham på mail.
Min anbefaling: Spild ikke din tid på 3byggetilbud.dk og ring direkte til håndværkeren i stedet.
Jeg har været glad for A/B gruppen som samarbejds partner da krisen var på sit højste, de leveret opgaver jævnligt så jeg kunne holde mit firma gående igennem krisen.
Vh. Jesper Bendixen
Malerfirmaet J. Bendixen
Jeg har haft AB Gruppen som "pusher" gennem flere år -og der er herfra jeg får hovedparten af mine opgaver. Håber ikke at denne anbefaling betyder at jeg får flere konkurrenter!!
Jeg holder på med rådgivning om energirenovering, termografering tæthedsprøvning samt energirammeberegninger.
Bedste hilsner Hans Dollerup, TætHus
Vi har igennem snart flere år haft stor glæde af samarbejdet med A/B Gruppen og deres berøringsflade med ejer- og andelsbolig foreninger.
A/B Gruppen er hurtig til at fremsende de indkomne ønsker fra de forskellige foreninger.
De mail vi modtager fra A/B Gruppen giver med det samme en god basisviden om hvilke krav og ønsker den enkelte kunde har.
Al og Holm Malerfirma ApS
Keldsøvej 24
2100 København Ø
Mit samarbejdet med AB Gruppen har fungeret rigtigt godt kan kun anbefales til alle som godt kunne bruge nogle ekstra jobs.
Venlig Hilsen/ Best Regards.
Claus Mikkelsen
Tlf. 70 277 699
Mobil. 29849856
Mail. claus@hotpaper.dk
www.hotpaper.dk
Vi har samarbejdet med AB gruppen siden 2003 og har udvidet samarbejdet år efter år.
Det har fungeret optimalt siden starten og vi har en tæt dialog med vores konsulent vedr. forløbet af de opgaver som vi modtager.
Vi kan varmt anbefale et samarbejde med AB gruppen.
Venlig Hilsen
Murermester
Andreas Skeel
De Blå Mænd
www.3blaa.dk
Vi anvender AB Gruppen som sparringspartner, til at åbne nogle døre for vores virksomhed, til kunder og foreninger vi normalt ikke ellers ville nå ud til.
Vi har været i stald hos AB Gruppen i 4 år, og i den forbindelse vil jeg gerne tilføje at vi har fået en professionel og kyndig behandling og kan klart anbefale det.
Lars Helmark
Tømrerfirmaet Helbyg
www.helbyg.nu
Johnny fandt anmeldelsen nyttig
Jeg brugte noget tid på at specificere vores byggeprojekt og sendte det herefter til ABgruppen, som på deres hjemmeside lovede at fremsende 3 relevante tilbud på projektet.
Ikke én henvendte sig - og da jeg kontaktede ABgruppen oplyste de at den ene af håndværkerne vidst lige var stoppe. Men at de ville få de andre til at ringe. Den ene ringede da også - Og jeg skal love for at han kunne fortælle at vores projekt, nok slet ikke var noget for ham.... Øhh - jeg troede de var interesseret i opgaver !?!?
Der kom INTET ud af at kontakte ABgruppen.... Måske var vi for små og ubetydelige ?
I starten af september 2008 meldte jeg mig ind i AB-gruppen - jeg kontakede dem og spurgte om de havde opgaver indenfor mit fagområde - de lovede mig TONSVIS af opgaver.
Jeg fik straks en faktura på 11.250kr som jeg skulle betale for at være "leverandør" og modtage henveldelser hos dem.
Nu er vi ved udgangen af 2008 (4mdr senere) - og jeg har ikke fået så meget som EEN opgave.
Jeg har ytret min utilfredshed overfor dem pr. email d. 17.nov (1,5måned siden) - og jeg har ikke fået noget svar.
De sidder og spiser suppe og steg for mine penge uden at levere en skid.
Hold jer fra AB-gruppen, Ejerportal, Andelsportal o.s.v. - de tager røven på Jer.
Jeg har kontakt til andre der også er blevet taget i røven - en af dem har dog fået sine penge tilbage.
VH Jørgen Olsen
Jakob Frederiksen fandt anmeldelsen nyttig