[REPLY]
Ja, man skulle tro det ikke kunne ske i Danmark. Men Aboutweb snakker for deres syge moster indtil de har fået en ordre. Derefter sker der stort set intet og de betaler ikke pengene tilbage. Man skal nemlig betale forskud for at de går igang i det hele taget. Og så når det viser sig at de ikke kan levere varen, så hører du aldrig fra ejeren, som har placeret sig i England - sikkert af gode grunde. Det er en ren kriminel butik.
Da vi for ca 4 måneders siden stod i en meget penibel sitaion omkring vores fastansatte webudvikler overtog thomas fra aboutweb dennes funtion med det resultat at vi idag er ved at lægge sidste hånd på et nyt cms system som giver os væsenlig bedre muligheder end vi havde med det sytem vi havde udviklet på i over 12 måneder, derfor kan vi varmt anbefale et tættere samarbejde med aboutweb.dk med venlig hilsen jan jensen 21342055 www.woodhouseshop.com
Jeg har købt et logo og webdesign hos aboutweb. På 2 dage havde de allerede lavet udkast til logo og webdesign. Super hurtige og kreative
Thelle Hedegaard Kristensen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har brugt Aboutweb.dk 3 gange nu, til bla. logo og webdesign.
De kan varmt anbefales.
Thumbs up!
Thelle Hedegaard Kristensen fandt anmeldelsen nyttig
Vi kom til aboutweb med et større project vi skulle have søsat. Der gik ikke mere end 2 timer
så havde vi fået et tilbud vi ikke kunne sige nej til. Må sige at servicen og kommunikationen har været perfekt
fra start til slut. man kan desværre kun give 5 stjener ellers havde de fået mere
Hilsen Morten Johansen
Vi fik designet nogle logoer hos Aboutweb. Servicen var rigtig god og det var nemt, at arbejde sammen med Aboutweb. Plus vi fik en god pris.
//Lasse
Quickstar
Fantastisk service, modtog mit produkt stort set lige efter jeg havde købt det. Og så er det også super lækkert, kan kun anbefales +++
Vi brugte aboutweb.dk, da vi søgte et firma der der kunne leve op til vores forventninger.
Det må siges at de har gjort plus mere til, 2 timer efter kontakt modtog vi det første layout på grafisk design til vores hjemmeside.
Uanset hvad har aboutweb.dk været behjælpelig, med alt hvad vi har sendt efter dem, som vi skulle have lavet.
Jeg har indtil flere gange brugt Aboutweb.dk til udvikling og rådgivning af specielle modulter til WordPress, og har altid fået hurtig og kompetent service fra dem.
Hos Aboutweb.dk står de altid klar til at hjælpe så snart man kontakter dem og man er altid sikker på at få en professionel rådgivning.
Jeg kan klart anbefale Aboutweb.dk til andre.
Jeg har brugt Aboutweb.dk til logo design og webdesign og kvaliteten har været i top. Både tid og mine krav er der blevet taget højde for. Vil uden tvivl anbefale Aboutweb.dk til andre.