We are hiring!

• Anmeldelser (5)

Udvalgt anmeldelse om Absi

Glimrende

ABSI er 100% ærligt.

Det er selvfølgelig også en forretning som de selv skal kunne leve af, men sådan er det jo overalt. Du kan jo heller ikke gå ned i supermarkedet og forlange at købe ind til deres kostpris.

Hvis man læser betingelserne - og dem får man tydeligt forklaret, så går man ikke forkert i byen med Absi

Altid gode råd

Hos absi får vi altid gode råd og vejledning til både, at finde potentielle kunder og leverandører. Generelt er vi glade for den altid professionelle og engagerede service vi oplever hos absi.

Pouline Andersen, Adm. Dir CityCallCenter

Absi

.Det har tjent sig ind mange gange

Startomkostningerne ved at melde sig ind i absi er tjent hjem mange gange. Vort første medlemsår i 2004, gav et mersalg på over 500.000.
Det er en fin ide.

Henrik MIkkelsen
Adm Dir.
Gemini Koncept huset A/S

Det har været givtigt

Det har faktisk været rigtigt givtigt at være medlem, vi har fået mange nye kunder.
Stefan Jardorf
Adm. Dir
Jardex

Kan ikke anbefales

ABSI kan ikke anbefales, de bruger noget der kaldes bkr som er næsten det samme som KR. de penge bruges til at bytte med andre virksomheder. men har man været uenig med en levandør. kan absi finde på at smide en ud og sende en regning i KR for de metador penge der oprenlig var BKR. Bundefangerri eftger min mening, ud over det er det alt for dyrt. de tager procenger beggeveje rundt, + gebyr + medlemskab det kan ikke svare sig og giver for meget hovetpine.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk