We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Absolut Traepiller anmeldelser

Absolut Traepiller Logo
Kunderne om Absolut Traepiller : »Advarsel - Køb ikke træpiller hos denne uvederhæftige leverandør!!« 1
Middel
6.1 af 10

1 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Absolut Traepiller

Advarsel - Køb ikke træpiller hos denne uvederhæftige leverandør!!

Sidste efterår købte jeg vi helt vognlæs absolut træpiller - 24 paller. Ordren var intet mindre end en katastrofe:
1) Levering og Plasticpose-kvalitet. Cirka 50 af poserne var gået i stykker som følge af dårlig plastic-kvalitet og dårlig læsning af piller. Der var piller overalt på vejen og i stalden.
2) Slagger. Leverandøren havde sagt på forhånd at der ikke var noget at komme efter ift slagger. (Dette har de efter vores klage ændret på deres hjemmeside). Vores passat C4-fyr gik næsten i stykker på grund af slagger, der tilstoppede udgangen af brændkammeret. Hver dag har vi måtte rydde kæmpe slagge stykker ud af kammeret og ned i askeskuffen for at undgå at fyret går i stykker.
3) Brændværdien har været markant lavere end piller med tilsvarende oplyste brændværdi
4) Uvederhæftig kundeservice. Da vi kontaktede dem for at klage over alle ovennævnte ting vendte de ikke tilbage. Vi skrev så at vi ville advare andre kunder mod at bruge dem på forskellige internetsider. Så tog de kontakt og vi endte op med en løsning på 2 paller gratis piller som kompensation ved næste ordre. Da vi så ville bestille et nyt vognlæs af German Pellets (kvalitetspiller som ikke er Absolut Træpillers eget mærke) ville de alligevel ikke give kompensationen svarende til to paller Absolut Træpiller. De ville blot give en mindre mængderabat svarende til et helt vognlæs.

Absolut Træpiller er den mest uvederhæftige leverandør vi har handlet med og vi har besluttet ALDRIG at købe hos dem igen. Vi advarer hermed alle andre kunder mod at bruge dem som leverandør.

Er Absolut Traepiller din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk