We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (1)
Advo Roar

Advo ROAR / ROAR advokaterne Roskilde

En advokat ROAR Advokaterne i Roskilde har stået for bodelingen af min fars bo.
Han invitere min søster og mig til møde, hvor på han systematisk gennemgår bodelingen. Han fortæller han at alle regninger ang. begravelse, tømning af lejlighed, skal han have, så boet kan betale.

Det viser sig efter salget af lejligheden (med tab, som min søster eller jeg ikke har godkendt) at de penge som vores far havde indestående konti bliver tilbageholdt af Nordea for at dække noget af deres tab på lejligheden. Og derfor kommer advokaten nu og fortæller at rekvirenten af begravelsen selv skal betale den regning, hvilket er en modsætning til hvad han sagde til os på mødet.

Det skal lige siges at det ikke information vi får fra advokaten selv, men fra stenhuggeren der havde ringet til advokaten og rykket for betaling af stenen. Han fortæller hende situationen, og hun ringer så til os med denne information og beder om pengene.

Jeg har i dag ringet og lagt flere beskeder hos ROAR advokaterne i Roskilde om at blive ringet op af advokaten for at få en beskæftigelse på hvad stenhuggeren informere os om. Men er nu endt med at blive spist af med en email fra hans sekretær.
Han har fået dækket hans regning for håndtering af sagen og gider derfor personligt åbenbart ikke tale mere om denne sag!

Min mening er at ROAR advokaterne i Roskilde ikke har håndteret denne sag professionelt, og har ikke givet de rigtige/ingen informationer i dette forløb. Jeg er ked af at staten peger på ham som en professionel advokat der kan varetage en bodeling på staten og de efterladtes veje.
Det er som om det kun er en penge maskine for dem, og derfor ikke yder en indsats og professionelisme som man kan forvente.

Er Advo Roar din virksomhed?

1.6 milioner forbrugere tjekker hver måned anmeldelser på Trustpilot

Brug Trustpilot til at invitere alle dine kunder til at skrive en anmeldelse!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk