[REPLY]
Har netop talt med indehaveren af African - Pot, og er godt nok noget rystet og samtidig skuffet. Var i mandags nede for at få lavet dreadlocks. De skulle have 4000,- for det, hvilket er lige i overkanten for de fleste mennesker, men jeg gør det da jeg har ønsket mig disse i så mange år, og ser det som en investering.
Jeg får ikke det produkt jeg har i tankerne inden jeg tager derned, men regner med, at de trods alt har mere forstand på det end jeg, så sætter mig i stolen, og så begynder ellers et 6½times langt smertehelvede. De fletter extensions i helt nede ved hårroden og strammer så meget, at jeg på et tidspunkt må bede dem flette en om, da det har givet rynker i min hud, af at blive strammet så hårdt. Da jeg langt om længe er færdig, ligner jeg Gandalf the Grey med en paryk uden lige og det ser frygteligt ud - jeg var hele vejen igennem blevet lovet at det nok skulle ende ud med et godt resultat. En medarbejder siger, at det skal i kogende vand til sidst, for at "sætte sig" - da denne medarbejder i mellemtiden er taget hjem ligner de andre et meget stort spørgsmålstegn da dette bliver sagt, for det havde de da aldrig hørt om, man skulle(????) Jeg går nærmest grædende derfra efter at have betalt 4000,-.
Jeg havde ubeskrivelige smerter pga de stramme dreads, at jeg nærmest ingen søvn fik, og dagen efter begyndte der at komme små betændte knopper i samtlige hårrødder i nakken og flere andre steder - jeg er stadig hævet i hovedbunden efter den voldsomme behandling!! Efter fem dage uden søvn og i stadig smerte og knopperne bliver ikke mindre, vælger jeg at ringe til African Pot og får at vide, indehaveren ikke var til stede, men ville få hende til at ringe snarest muligt. Jeg begyndte derefter selv at pille dreadsene ud, hvilket både var smertefuldt, bittert og trist (ikke mindst pga de 4000,- jeg havde lånt til formålet!) Jeg har netop nu snakket med indehaveren, og er blevet beskyldt for at lyve om mit hårs tilstand, og at det hele handler om at jeg vil have pengene tilbage. Jeg står nu med et fuldstændig splittet hår, betændelse i hovedbunden og er 4000,- fattigere. Jeg er dybt dybt rystet at man kan tro en forretning kan køres sådan - aldrig har jeg oplevet noget lignende, men kan kun konkludere at det hele handler om penge for hende og ikke om at se sine kunder tilfredse og tilbage hos dem en anden gang. Den bedste reklame er nu en gang mund til mund men den får man ikke, ved at behandle sine kunder sådan!!!
Jeg valgte at få det lavet ved en frisør for at sikre mig et ordentligt resultat - og da jeg snakker med en af medarbejderne om netop dette siger hun; "Ja, du har jo også en garanti når du går til en frisør, det har du ikke, hvis du får det lavet hos en privat" - HVOR er den garanti nu hvor jeg har brug for den?????
Deborah Christensen fandt anmeldelsen nyttig
Meget skuffet over denne virksomhed.
Ingen service-virkelig dårlig omtale.
Bare ØV
superstar fandt anmeldelsen nyttig
jeg havde for en måned bestilt hair extension, hvor jeg havde fået af vide at jeg kunne komme d. 15 februar (som var igår) og kunne betale.
d. 15 kom jeg så derned og fik fortalt jeg åbenbart skulle betale på forhånd og samtidig lovet at det var der dagen efter inden kl. 12 og hvis det ikke kom kunne jeg få pengene tilbage + en kvittering(hvor der står varen kan byttes inden for 8 dage) men jeg betalte så.
nå, men så den d. 16(dagen efter) kommer jeg derned, lidt over 10 - butikken åbner kl. 10 - men jeg blev mødt af en lukket butik. 40 minutter senere kom en dame, hun vidste åbenbart ikke hvad hun skulle gøre, så jeg blev bedt om at ringe(fra min egen mobil) til en anden dame, tilhørende butikken. hun fortalte så at det ville komme ved 4 tiden, og at jeg ikke kunne få mine penge tilbage.
jeg forklarede hende at jeg ikke kunne bruge dette til noget, da jeg skulle bruge håret kl. 11 som aftalt.
men det kunne ikke lade sig gøre, det var hun ligeglad med.
så jeg vil fraråde stort at købe fra african pot, fordi de siger en masse ting de ikke holder, de har ikke styr på tingende og om hvad de siger til folk.
Personligt synes jeg de skulle tage sig sammen, og få styr på deres ord - og ikke få en 14 årig til at betale 1250 kr. for ingenting!
så derfor ikke køb fra African pot det er det værre lort, der som sagt er ligeglad med alt andet bare de for deres penge.
Facehunter, Emilie og Deborah Christensen fandt anmeldelsen nyttig
Min datter på 14 år bestilte hår for knap en måned siden, og fik at vide at hun kunne hente det den 16. i denne måned, hvilket var i går.
Håret var dog ikke kommet da hun kom for at hente og betale det, og hun blev bedt om at betale det på forhånd hvilket hun var betænkelig ved da; vi rejser ud af DK i morgen, det er mange penge at betale for noget man ikke har modtaget. (1200 kr.) og fordi hun havde en aftale andetsteds om at få håret sat på i dag kl. 11 som hurtigt ville skride i svinget hvis denne aftale med African Pot fejlede.
Hun fik dog lovning på pengene retur i så fald håret ikke var der dagen efter (i dag), hun skulle bare komme kl. 10, ligesom det står på hendes kvittering at hun kan få pengene tilbage.
Hun stod udenfor butikken kl. 10 som aftalt, men der var hverken personale eller hår. Personalet kom senere, håret er stadig væk.
Har flere gange talt med indehaver Lillian Sinkamba Damkjær og forsøgt at forklare problematikken, men hun er overhovedet ikke lydhør og nægter at give pengene tilbage som aftalt
Hun insisterer på at håret kommer kl. 12, så kl. 14, og nu er sidste melding at det er i London. Det faktum at aftalen ikke er overholdt fra African Pot´s side tager hun relativt afslappet på.
Sidst jeg talte med L. S. Damkjær lagde hun røret på, så status er vel ingenting.
Jeg kan ikke fraråde denne shop kraftigt nok.
Indehaver Lillian Sinkamba Damkjær er IKKE kunde/serviceminded. Ej heller venlig!
Jeg er noget rystet over den totale mangel på god forretningsetik, ligesom jeg er overrasket over at konen er fuldstændig ligeglad over just at have blokket en 14 årig for 1200 kr.
ØV!
Facehunter, Emilie, Michael Wojciechowski og Deborah Christensen fandt anmeldelsen nyttig