We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Afrodite Ringsted anmeldelser

Afrodite Ringsted Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Afrodite Ringsted før du handler og giv selv din bedømmelse af Afrodite Ringsted 3
Middel
6.4 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

kanon

har været i butikken rigtig mange gange, har set hvordan det fungere med værtøj + div, for jeg har nemlig været i bagbutikken hver gang, alt værktøj bliver stereliseret hver gang og jeg har ladet min datter piercet i butikken, intet problemer i det, så jeg kan varmt anbefale butikken

Manglende hygiejne

Jeg skulle ha' skiftet en piercing, og den tang der blev brugt, blev taget fra brugt-spanden ude bagved, kunne jeg se gennem døren, og der var blod på tangen, plus at der er hunde i butikken, det er simpelthen for klamt, når hygiejnen skal være i top!

Afrodite Ringsted

det er en super butik. altid glade mennesker og god betjening, deres priser er så billige at alle kan deltale..
deres e-handel er godt nok lidt dyre end hvis du handler i butikken som ligger centralt i ringsted midt by

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk