We are hiring!

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Smertefrit

Det bedste ved en online virksomhed er når alt klapper, som det skal.

Det gjorde det her. Perfekt.

Udvalgt anmeldelse om Systime

Luv it ! :D

Vi er en af de klasser der er med i forsøget som bogfri klasse & vi har så godt som alle vores bøger på Systime . Simpelhen så lækkert ikke at skulle bærer på bøgerne hver dag . Stor misundelse fra mange af mine veninder heeh . Også en stor fordel hvis man har rygproblemer & selvom det er en tidlig alder at have det i kender jeg faktisk nogle stykker som allered har det (permanente sportsskader, noget arveligt mm.)
Da jeg først fik afvide vi skulle læse det på skærmen syns jeg umiddelbart at det var en afsindig dårlig idé , men er næsten lig så godt som at læse i en bog efterhånden . Men tror også det har meget at sige at jeg hører med til den generation der er vokset op med computere for tror ikke det er en fed ordning for de lidt ældre generationer .
Kan godt lide den idé at adminstratorene kan rette i bøgerne hvis der skulle være fejl eller hvis der skulle ske nogle ændringer efter bøgerne blev skrevet :)
Så lig en vigtig ting at bide mærke i & det er at vi har haft det en måneds tid & har ikke været et eneste problem endnu selvom det kun er et forsøg .

Alt i Alt : Fantastisk ordning ;D

Gode priser.

Fin og sikker.
Nem og overskuelig.
Og bedst af alt gode priser :)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk