[REPLY]
Der er overhovedet ingen problemer med Airborne når det kommer til service og levering. priserne er fornuftige, men der mangler desværre et større udvalg i størrelser, når det kommer til bukser. de fleste findes kun i længden 32, jeg har desværre ikke så lange ben:-/
Da jeg skrev "New Era" på google poppede hjemmesiden Airbornestreetwear op.
Jeg tænkte den måtte jeg da lige kigge forbi.
Jeg fandt dog ikke nogen kasketter der faldt i min smag.
Fandt dog 2 par lækre bukser og en cardigan.
Jeg ringede derfor til Airbornestreetwear for at høre ang tøjet med længder osv.
Kanon godt personale der virkelig går op i streetwear!
Der blev slynget slang ud så man fik et lille smil på læben.
Jeg lagde det i kurven og skulle til at betale.
Men som alle nok ved flyver tankerne som regl
"Skal jeg nu gøre det. Snyder de en. Bliver mit kort rippet" osv osv.
Men jeg valgte at tage chancen.
Eftersom jeg købte for mere end 1000 kr. fik man også en gratis T-shirt med fandt jeg ud af.
Knappen "betal" fik et klik og jeg havde nu betalt.
Derefter flyver ens tanker igen hvornår tingene nu kommer osv.
Dagen efter lå en lille fin seddel i min postkasse fra postvæsnet at der var kommet en pakke fra Airbornestreetwear. FEDT FEDT FEDT!
Jeg tog ned og hentede tøjet som passede perfekt og i kanon god kvalitet.
Kan det blive meget bedre?
Helt sikkert et sted jeg vil handle igen! Også med den gode service ;)!
det er rart endelig at finde en hjemmeside der skiller sig ud fra de andre på det punkt at de overholder hvad de skriver, dag til dag levering! Thumps op herfra!! .. Peace
jeg fik min pakke hurtigt, og det lever op til mine forventninger.
Jeg modtog min bestilling dagen efter ordren var afgivet. I pakken lå en returlabel, så jeg havde mulighed for at returnere varen uden udgift for mig, Prima! Varen var som forventet, og jeg benyttede mig ikke af denne fine service.
Jeg vil meget gerne give 5 stjerner til Airbornestreetwear.
De varer jeg har bestilt er kommet indenfor 2 dage.
Jeg har intet at klage over.
Airbornstreetwear er en af favorit butikker, som lover hva de holder. Man får sine bestillinger som lovet, og til tiden. Deres tilbud er det bedste indenfor mærkevarer, og hvis man er heldig kan man også lige få en rabatkode. Hvis i vil have noget som er i høj kvalitet, så burde i vælge Airbornstreetwear, fordi dem kan man sikkert stole på.
Alle de gange jeg har bestilt fra airbornestreetwear har jeg fået pakkerne rigtig hurtigt.
God oplevelse. Tøjet kom 2 dage efter jeg havde bestilt. desude var der papir, så jeg kunne sende det tilbage gratis. 5/5
Perfekt, hurtigt levering, rimelige priser.
fik købt et par sneakers. supertilfreds med varen, prisen og handlen i det hele taget..
Leveringen Var Hurtigt
Og Det Var Fedt At I Kontaktede En Hvis Det Var Noget Galt Med Ens Vare
Pakken Var Jeg Ikke Tilfreds Med. Den Var Lille Og Ikke Holdbar Så Der Var Kommet Hul På Pakken Og Der Manglede Nogen Skruer Som Var Faldet Ud
Helt igennen fin handel.. Funktionel hjemmeside Gode priser. hurtig forsendelse.
jeg har handlet hos jer en del gange efterhånden, og hver gang har jeg vøret tilfreds med forløbet. jeg har to drenge som er vilde med jeres design, desværre er jeg enlig mor til 4 hjemmeboende børn, så jeg er ikke en storkunde, men ved at det jeg bestiller er iorden.
Der var ingen problemer, bestilte mandag, fik en mail om det var sendt tirsdag. Onsdag lå det på posthuset klar til afhentning.
www.airbornestreetwear.dk
Dårlig.
Jeg bestilte en vare og 2 dage efter ringes jeg op, at varen desværre og alligevel ikke var i blandt sortimentet. .
Vi blev ikke tilbudt nogen godtgørelse eller en anden tilsvarende vare. Vi har én gang før oplevet samme procedure hos et firma og en gang hvor de tog betaling, men "glemte" at fremsende varen, ligeledes uden nogen kunde godtgørelse.
De mange andre firmaer vi har handlet hos over nettet, hvor der har været den mindste "fejl", er vi tilbudt en tilsvarende vare, der oftest var dyrere samt næste ordre var enten portofri, med procent nedsættelse eller der var vedlagt en erkendtlig gave.
Ved dette firma var der en opringning og: "undskyld det er vi kede af".
Jeg står og mangler varetypen - afventede varen og havde af den grund ikke kigget efter varen dagen før, da jeg var inde i en storby. Det irritere mig grænseløst og jeg handler ikke hos sådan et firma igen. MVH Anja Pørksen
Hey Anja
Igen vil vi beklage at vi ikke kunne levere din valgte sko. Vi kan desværre ikke undgå at der en gang imellem sker lagerfejl og det er selvfølgelig beklageligt at det lige var dig det skulle gå ud over.. Grunden til at vi ikke har tilbudt dig noget tilsvarende er at det er en vare der var sat ned med 60% og i den prisklasse har vi svært ved at tilbyde noget tilsvarende.
Igen undskyld
Marc
Airborne Streetwear
Har handet meget hos Airborne, super god service og hurtig levering. Ingen problemer, hvis man skal have byttet en vare, man sender bare varen tilbage og så modtager man den rigtige str. hurtigt igen. Nice work, Airborne ;)
Nem at bestille
Gode priser og en fin introrabat.
Et sted jeg vil holde øje med i fremtiden
God service. Varene kommer rigtig hurtigt,til gode priser.
Klart værd at anbefale.
Købte et par sko søndag aften, og havde dem tirsdag morgen. Ingen problemer og hvis der skulle være sket en fejl var der retur mærke til GLS med i parken.
Jeg synes man får en super betjening, men måske lidt forvirrende at bestille, hvis man skal komme og hente det, da man stadig skal skrive sin adresse osv.
Men ellers en super side!
Super gode priser, god service og hurtig levering.
De holdte hvad de lovede og jeg fik varen i løbet af 2-3 dage.
I får 5 stjerne... Perfekt :)
Fin betjening. Smidig håndtering af handelen, selvom det hele er på internettet.
Hurtigt levering osv. i det hele taget meget godt. 5/5
Hurtig effektiv forsendelse. Varerne var der og en lille pakke slik til knægten var en overraskelse..:-)
Nem handel der blev leveret rigtig hurtigt :-)
Har handlet flere gange hos Airborne, både i de fysiske butikker i Næstved & Slagelse.
Har dog brugt deres Webshop mest og har kun rosende ord om både personale, levering og standard.
Altid 100% i orden, og ved det mindste problem er de altid klar til at hjælpe.
De varmeste anbefalinger herfra...
Det gik jo som smurt. Bestilte mine varer, og dagen efter fik jeg en besked om, at pakken var kommet. Min trøje var dog lidt for stor, men det var intet problem. Ringede til deres support og jeg skulle bare sende pakken ind til dem igen, og så ordnede de det. Der var endda en returlabel så fragten tilbage til dem var gratis. Hvis jeg skulle sige noget "negativt" ville det måske være rart at have cm mål for at hvis HVOR stor en L t-shirt fx er. Altså hvor bred den er og hvor lang den er.
Hej Airborne, jeg er meget tilfredse med jeres måde at håndtere ordren på, det kom 2 dage efter jeg havde bestilt det, (som lovet) jeg fik hvad jeg bestilte i de rigtige størrelser og det hele, det er jeg i høj grad tilfreds med, jeg fik et opkald om en t shirt der ikke var der i den størrelse jeg havde bestilt i, da havde hjemmesiden ikke opdateret efter lageret, men forståeligt eftersom jeg bestilte søndag aften. jeg syntes så det er rigtigt fedt når i så ringer og man får løst problemet på ordenlig vis, god service, god behandling. :)
De er udstyret med noget fedt tøj i mange forskellige varianter. vil mene det er pengene værd.
Jeg prøvede denne butik i forbindelse med et julegavekøb.
Det fungerede perfekt, og jeg sparede ovenikøbet pengene til fragt og indpakning, ved blot at kunne lide dem på Facebook.
Se det var en rigtig god julehistorie!
jamen den er ikke så lang, det var bare godt ingen problemer. Jo et problem jeg sov da de bankede på døren, men det er jo ikke jeres problem :D.