[REPLY]
Fik bestilt en vare i forkert størrelse på Airborne STW's hjemmeside. Kunne uden problemer (og gratis) sende den retur med den vedlagte, forudbetale, retur-label.
Og så modtog jeg samme vare i nummeret mindre, allerede dagen efter!
Superfin service og helt problemfrit!
Hurtig service - under 24 timer. Venlig opringning - bare lige for at tjekke små detaljer- så leveringstid. Var perfekt:-)
God service, intet at klage over, dejligt med en rabat kode til sidste køb. Så sparede jeg da et par 100 kroner.
Bestilte bukser og dagen efter kunne jeg hente varen,må sige det gik stærkt ,rigtigt dejligt,man ikke skal vente,desværre passede bukserne ikk,og er nu sendt retur..
Vil til enhver tid anbefale Airbornestreetwear.dk til alle. De er hurtige, hjælpsomme og rigtig søde :)
Alt gik hurtigt og smurt. jeg har intet at klager over, i kan kun få ros for den service i har givet ^^
Kort leveringstid, jeg fik selv min pakke dagen efter jeg bestilte. alt er super
Hurtigt og nemt, leveret hurtigt. Kun ros herfra og handler der igen!
vi har i mange år købt tøj hos jer , og altid været 1oo % tilfredse . og vores efterhånden voksne drenge bruger det hver dag !! og det er jo den bedste måde , at sige at tøjet er godt !! rigtig go` sommer til jer !! Hilsen Majbrit Overgård
det er det beste i har gjort den er komme til døren som jeg bad om og det var osse det jeg hade bestil
det er en god butik så kan godt finde på at købe mere af jer på
nette
mange tak
Der var ingen problemer... Det hele kørte smertefrit...
En fin shop og jeg vil handle der igen. Skal den op på 5 stjerner skal det spille 100% og det gør det ikke når man ikke kan få det bestilte, pga en fejl i produkter på hjemmesiden. Jeg blev dog kontaktet på email angående fejlen og spurgt om jeg ville have en anden størrelse eller intet produkt. Så alt i alt fint, men der mangler lige det sidste...
Det var bare 100% iorden.
Man vil jo gerne have nogle lavere priser
hurtigt og enkelt.. fedt at der bliver fulgt så flot op på det.
jeg blev positivt overrasket over at min pakke ankom dagen den første postdag før jeg bestilte.
Airborn sender altid tingene til og de har et godt udvalgt kan varmtvarmt anbefale dem.
Jeg købte en trøje, en t-shirt, og et par bukser hos Airborne.
Det der overraskede mig mest var at alle 3 ting passede mig perfekt da jeg valgte den størrelse jeg plejer og bruge.
Og så var tøjet der allerede dagen efter jeg bestilte det. :)
Ingen fejler eller mangler , meeeen står der ikke skrevet på jeres hjemmeside at man får en Cap eller en anden dims med i købet når man bestiller for mere end 1000,- hos jer ? :)
Varen ankom i fin stand, var som beskrevet og ekspeditionstiden var lynhurtig. Kan bestemt anbefales
Jeg synes,at det er lidt irriterende,at i ikke oplyser på hjemmesiden hvad modellen på billedets højde og vægt er. Det gør det lidt svært, at handle på jeres hjemmeside,fordi størrelserne ikke passer overens med mange andre størrelser på andre hjemmesider. Men ellers synes jeg faktisk,at i gør det rigtigt godt og jeres kvalitet i tøjet er helt i top:D
jeg bestilte varer sent om afeten og havde dem 1 dag efter flot
den er god at købe tøj på og fragten er hurtigt,jeg for hvad jeg bestiller dagen efter jeg betaler. det eneste dårlige er at de ikke har så mange børne størelser, men gode tilbud på carhatt shorts.
fik mit tøj til tiden vildt hurtigt jeg havde bestilt for små sko og så fik jeg dem byttede og fik nogen dyrere sko til samme pris :D 5 STJERNER!!
Det var nemt at bestille, varerne kom hurtigt, og bukserne svarede til forventningerne ud fra billedet.
Vi savnede blot en størrelsesguide, men det altså alligevel.
god service og hurtigt lev.
har allerede været der igen =O)
Super perfekt oplevelse. min bestilling var fremme allerede to dage efter. og alt var i den skønneste orden. kun roser her fra. vil helt klart handle der en anden gang.
Varen blev leveret næste dag og levede fuldt op til mine forventninger. Kan kun anbefales !
Fedt tøj osse godt at de ringede da der ikke var flere produkter.
Nem og hurtig bestilling med dag til dag levering. God vejledning hvis varen ikke lever op til det forventede eller andet er i vejen.
Kan kun anbefales hvis man vil have godt streetwear gear.
hurtigt levering og til det tidspunkt som i havde skrevet en lille smule forskel på størelsen på de 2 trøjer som begge er xl men super service her bestiller jeg ihvertfald fra igen engang mvh stefab
Der er overhovedet ingen problemer med Airborne når det kommer til service og levering. priserne er fornuftige, men der mangler desværre et større udvalg i størrelser, når det kommer til bukser. de fleste findes kun i længden 32, jeg har desværre ikke så lange ben:-/
det er rart endelig at finde en hjemmeside der skiller sig ud fra de andre på det punkt at de overholder hvad de skriver, dag til dag levering! Thumps op herfra!! .. Peace
jeg fik min pakke hurtigt, og det lever op til mine forventninger.
Jeg modtog min bestilling dagen efter ordren var afgivet. I pakken lå en returlabel, så jeg havde mulighed for at returnere varen uden udgift for mig, Prima! Varen var som forventet, og jeg benyttede mig ikke af denne fine service.