[REPLY]
Sagen ligger nogle år tilbage.
Indleverer en harddisk som er itu og får kvittering for indleveringen med. Der går noget tid og jeg får et opkald at fabrikken har afvist garanti-ombytning fordi de har fundet tegn på at disken er tabt på gulvet.
Da disken kommer retur til butikken, er der ganske rigtigt et "hak" i harddiskens "kabinet", men det er ikke forudsaget af mig. På min kvittering er der plads til at butikken kan udfylde felter omkring varens tilstand ved indlevering, disse felter er tomme.
Leverandøren og butikken afviser at bytte min disk, selvom den skade der er årsagen til afvisningen, er sket medens disken har været i deres varetægt.
På grund af min kvittering burde sagen være klokke-klar og jeg burde have sendt den videre i systemet, men fik det aldrig gjort. Til gengæld sætter jeg aldrig mine men i biksen mere, handler ikke med dem professionelt mere og fortæller bekendtskabskredsen om oplevelsen.
var inde og handle i butikken i Hillerød, havde set priser på deres hjemmeside hjemmefra så jeg vidste hvad det kostede det jeg skulle have, men en ting er deres priser på nettet en anden ting er priserne i butikken som var dyre, ekspikdenten gav endda forkert tilbage opdagede jeg først da jeg kom hjem så det blev lige pludselig meget dyre varer jeg fik derfra,
Handler der tit når jeg akut står og mangler hardware, er altid blevet serviceret godt og personalet har en god portion viden omkring det de laver.
Ja priserne er da lidt højere end du måske kunne finde på edbpriser.dk men nu handler alting ikke kun om prisen, men også god service og ikke mindst distance til butik hvis der skulle være en fejl, jeg har 2 gange fået byttet et Joystick uden problemer.
Løgn på løgn, tomme løfter.......
Muligvis er de under bemandet, men det er vel ikke min skyld, så må de jo ansætte mere personale. Fik aldrig min vare, blev nød til at købe varen et andet sted efter at have ventet min. 1 måned. Bad dem føre beløbet tilbage til min konto, dette skete naturlivis heller ikke. Heldigvis var det kun et lille beløb, men det var mere den lange ventetid. Phu ha.........tag jer sammen, sådan kan man da ikke føre virksomhed.