[REPLY]
Du skriver en anmeldelse for et døgn siden, og når jeg giver en kommentar til dig, så sletter du din anmeldelse, og opretter en ny anmeldelse.
Jeg har klaget til Trustpilot over dine falske anmeldelser. Du ved udemærket godt, at du ikke må anmelde forretninger du ikke har handlet i. Du gør det kun fordi du i april 2010 blev smidt ud af min forretning.
Du har foretaget ét køb i juli 2009, og foretaget en anmeldelse her på siden i april 2010, efter en meningsudveksling på Akvarieviden.dk. Din nye anmeldelse kommer i forbindelse med en tråd på Akvariesiden.dk, og har INTET med handel i min forretning at gøre.
Jeg tager det som et kompliment, at du stadig er så sur over ikke at kunne handle i Akvarie West, at du efter spærringen af din ip-adresse har forsøgt at besøge Akvarieforretningen.dk, og er blevet afvist, 52 gange i løbet af kort tid. Jeg kan godt forstå at det irriterer dig, at du ikke kan købe noget hos mig, Akvarie West har jo nogle af danmarks laveste priser, men lige meget hvor meget du forsøger at svine mig til, så vil jeg ALDRIG sælge noget til dig og din søn Frederik.
Meget god service. Fuld sortiment
Venlig og hurtig.
Det var mega hurtig levering og god telefonvejledning.
B. Andersen og Jeppe Smedegaard Skov fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte forskellige ting online, og få timer efter fik jeg en email om, at varene var sendt! Dagen efter havde jeg mine varer :) Nemt og særdeles hurtigt - og så er priserne virkelig gode!! Jeg kommer snart igen!! Absolut anbefalelsesværdigt!!! :)
Opdatering: Så har jeg endnu en gang købt varer fra denne forretning og det gik præcist lige så hurtigt som sidst - herligt!!!!! :)
kfg og B. Andersen fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte varen og stod med den i hånden dagen efter, varen svarede nøjagtig til beskrivelsen, og prisen var god. Super
kfg fandt anmeldelsen nyttig