[REPLY]
Her er ikke rod på hylderne. Der kan være rod i blandt de mange nonfood produkter som Aldi har, men det skærper kun interessen hos en klunser som mig, der gemmer sig mange gode ting, hvis man giver sig tid.
Blandt faste gode køb i Aldi kan nævnes toiletpapir der ikke giver udslæt og kløe, der hvor det skal bruges. Kattetørfoder der er billigt og noget som kattene er vilde med. Gravad laks som smager supergodt. Stort udvalg i slik og chokolade, uhm.
Vi er glade for vores Aldi , men det største plus i Jyderup er personalet, aldrig en sur mine, altid smilende og hjælpsomme, har man en dum dag, så går man i Aldi i Jyderup og bliver i godt humør
Aldi har været i Danmark lige så længe jeg kan huske tilbage til min barndom og har gjort det ganske fint, men deres indretning halter syntes jeg. De har netop lavet en stor og forholdsvis lækker butik ikke så langt fra os, men den har et kæmpe minus, nemlig når man går til deres kasselinie så er der et langt transportbånd, man kan lægge sine varer op på, MEN når først varerne er scannet, så har man under 10 sekunder til at pakke sine varer idet disse kun har 50X50 cm at lægge på, dvs. scanner kassemedarbejderen for hurtigt, så drukner det hele i varer....man skulle tro at indretningsarkitekten var 80 år og blind, for det er helt galt, men får jo nærmest stress af at handle hos dem !!! Første gang jeg var i den nye butik hørte jeg ikke mindre end 7 kunder der påpegede netop dette problem.
Aldi det er en ommer !
Servicen er dårlig og oftest er det en stor rodebutik.
fremragende pris på vibelle bleer og de er rigtigt gode og min datter kan bruge dem, så sælg dem i lang tid endnu.
Jacob Weile fandt anmeldelsen nyttig
Er ikke så tit i Aldi; gør sjældent mine daglige køb dér, men det er egentligt noget pjat. Lommeletter og skiveskåret bacon bliver dog ALTID købt i Aldi. Det fås ikke bedre i andre butikker.
Handler der ugentligt, og finder altid en ren og pæn butik, som er fyldt op.
Må især fremhæve lederen i butikken som altid smiler, og er meget imødekommende. Han må være skoleeksemplet på hvordan man skal møde sine kunder.
René Therkelsen
Nu har jeg handlet i mange Aldi butikker, og ja der er da nogle enkelte der godt kunne være flottere, men generalt syntes jeg butikkerne er som en Discount butik skal være.
Men butikken i Kerteminde er altid ren og flot, ja deres non-food roder engang i mellem, men kunderne smider så også rundt med tingene som det passer dem.
Kundernes hjem ville sku også rode hvis de 2-3 hårdt arbejdene medarbejder (som der er på arbejde der nede) behandlede deres hjem som deres arbejdsplads nu bliver behandlet..
Men alt i alt gode butikker.
I får et stort stort fem tal af mig
Underbetalt medarbejder, og det mærkes på servicen - så nej de skal ikke have mine penge på mig.
Overskriften giver fuldstændig sig selv, når det handler om eletronik, generalt dyere ting, kan jeg på ingen måde anbefale ALDI. Hold dig hellere langt, langt væk.
Der mangler noget i ALDI
Yep! Den sidste halvdel af kassen.
Det er lige det, der gør at jeg handler inde ved siden af.
Men jeg køber mine Computere der, så derfor alligevel 3 stjerner.
ALDI er en fin forretning.
Kasselinien er for dårlig.
Man kan ikke bruge visa, mastercard eller andre betalingskort som i de andre forretninger, blandt andet LIDL.
De ville få mig til at handle der mere hvis de fik rettet de problemer!
Det er hurtigt at handle i Aldi fordi udvalget er begrænset.
Priserne er også gode.
Grøntsagerne og frugt skal man dog checke, da de ofte er rådne.
...men jeg har bare oplevet det modsatte hos ALDI Ishøj, hvor chefe forstår at give service så det basker. Han ved lige præcis hvordan man behandler kunder ordentligt og tager godt imod dem. Han burde simpelthen uddele den gode ånd i ALDI, for længe leve ALDI, der som en af de meget få virksomheder giver 3 års GARANTI på elektroniske produkter og det synes jeg er SÅ GODT, at det ikke kan beskrives.
Vh
Qamar
Mobil 52505786
Min foretrukne IT-leverandør.
Medion produkterne indeholder ofte meget udstyr for pengene.
Har haft diverse medion-pc'er siden 2002 uden problemer.
Altså aldi har altid nye it vare fra udlandet. man ikke har set i danmark før til meget gode priser altså. jeg har dog kun købt 1 ting der inde før og det var 1 stor 4 tommer mp4 tuchscreen afspiller som man kunne se billeder på spille på og se videoer på til 300 kr :P som lignede en iphone. men det var mærket vevo eller vivo eller hvad de nu hedder. men det er typisk det mærke it vare de for hjem til billige penge og det køre for dem :p
Men ja del 2 her :P Jeg køber mange gange fyrværkeri i aldi fordi de har noget VIRKELIG godt krudt til Meget lidt penge. og ja nu sælges det ikke mere. men i år købte jeg dog kun et stor raket pakke der inde for 50 kr og DE VAR store det var vildt hvad du for / for kun 50 kr men så købte jeg også 1000 knaldperler for kun 20 kr!! VILDT!!
men ja 4 stjerner til dem fordi
servicen er ikke særlig god dog
har de i min aldi butik et stort glas reol hvor du kan se alt IT de har :p
Gode priser for gode ting
- de ved faktis godt hvad de sælger mange gange
Vi har en dejlig ALDI butik i Hune. Søde og rare ansatte og god service. Skulle man have købt forkert eller varen er defekt, byttes altid med et smil.
Lidt klamt og synd for de stakkels kalve!
Eller er det blot en fejl i deres reklameavis? Ja det kan man ikke få at vide, da man ikke kan se på deres hjemmeside hvordan man kontakter dem!!
Dumt og dårligt.
Servicen i Aldi er ikke bedre eller værre end i andre lavpris detail kæder. Der hvor jeg oplever at Aldi er rigtig gode er på sådanne varegrupper som grøntsager, ost, is, bleer samt konserves.
Eksempelvis kan deres smøreoste klart anbefales, de fås ikke bedre og billigere i DK.
Varegrupper som frarådes er bl.a. brød, juice, sodavand og deres Medion computere.
Da jeg forleden åbnede den økologiske leverpostej, som min mand dagen før havde købt i Aldi i Helsinge, så var der store mugpletter på den. Det er simpelthen ikke i orden. Den blev åbnet på sidste holdbarhedsdag.
Der har på det seneste været røster fremme om, at det skal være lovligt for butikkerne at sælge varer, hvor sidste salgsdato er overskredet. Lad det aldrig blive virkelighed i Danmark. Det kan ikke være rigtigt, at mennesker med ondt i økonomien skal fristes til at spise gammel eller muggen mad.
I forbindelse med returnering af et glas tyttebærmarmelade, der var blevet muggen efter 14 dage, sagde kassedamen "Det er mærkeligt, at det altid er jer der har problemer (vi har indtil nu afleveret 1 glas rødkål og 2 glas rødbeder der var mugne få dage efter de var blevet åbnet), der aldrig andre der har problemer med varerne". Hvorefter det blev antydet, at vor hygiejne vist ikke var i orden, alt skete for øjnene af en lang kø, ret ubehageligt
Er ellers ret tilfreds med virksomheden
Aldi har mange billige varer, dog ikke alt, hvad man skal bruge, men til det daglige er de fine.
Det er ikke ligefrem det reneste sted, og alle de aldi'er jeg har været i har deres varer bare ligget og flydet på gulvet eller været åbnet og haft mug på..
Aldi har mange gode dagligvarer, for det meste tyske. Det rører mig dog ikke. Varerne smager godt, uanset om det er spise eller drikke, og til gode priser. Handler ikke så meget i Aldi men det er fordi de ligger et stykke væk og efter min mening et lidt dårligt sted og så fordi der er kommet andre discountkæder til.
Aldi havde denne bærbar Pc til salg fra Medion:
findes også her:
Det store problem er, at de enkelte butikker kun modtager 1-2 stk!!
Min familie har været i 6-8 butikker i løbet af dagen mellem kl. 8:30 og 18:30 - i alle tilfælde var der udsolgt. Ja, manden som stod forrest i køen kl. 8:30 fik den eneste de havde da butikken åbnede.
Og hvad værre er, at den nu kan bestilles på Medion.dk for 100kr. mere, end hvad den kostede i Aldi. Så de har åbenbart mange på "lager, men kun via Medion.dk
som overskriften, og kedelig
Virksomheden bruger facistiske/mega-grådigheds-kapitalistiske metoder for at kontrollere loyaliteten hos deres medarbejdere.
En medarbejder blev fyret på den mest usle måde:
olev og Frank Espersen fandt anmeldelsen nyttig
God billig forretning. Men ikke god at handle el-artikler, tv, m.m. i , da det er rigtig svært at få sendt sine ting til reparation.
Jeg synes simpelhen siden er alt for uprofessionel og uoverskuelig!
olev fandt anmeldelsen nyttig
Aldi har mange gode og billige ting, som de andre butikker ikke har, men i de butikker jeg kender af dem, er kasserne meget små til når man skal tage sine varer.
Aldi har i dag en bærbar til salg fra Medion:
findes også her:
Det store problem er, at de enkelte butikker kun modtager 1-2 stk!!
Min familie har været i 6-8 butikker i løbet af dagen mellem kl. 8:30 og 18:30 - i alle tilfælde var der udsolgt. Ja, manden som stod forrest i køen kl. 8:30 fik den eneste de havde da butikken åbnede!
Nu ringede jeg så til Medion for at bestille samme model - men den findes ikke i deres database - uanset at link nr 2 viser at den eksisterer, bare under et andet model-nr. end det i reklamen...
Og hvis man skulle finde på at bestille modellen online, så bemærk at grafikkortet skifter fra Geforce GT555M til GT540M hvilket er en VÆSENTLIG forringelse i performance!!
Og glem alt om at kontakte Aldi pr email - dette nymodens kommunikationsmedie er afskaffet af sikkerheds hensyn ;-)
Hvorfor hulen skal de spilde vores tid på den måde??
Den ene stjerne går til Medion for en fantastisk hurtig og professionel telefon support!
olev fandt anmeldelsen nyttig
det er ikke i orden at fremprovokere uerlighed,skal fundne ting ikke afleveres til politiet
olev fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har altid været lidt skeptisk over for Aldi, men nu hvor jeg såer flyttet og den nærmeste butik er en Aldi, er jeg virkelig blevet glade for dem, de har mange lækre produkter hvis man bare lære butikken at kende, og deres personale er meget venlige og rare. (i hvert fald her i rungsted kyst)
Begge butikkerne jeg skiftes til at handle hos er ganske gode butikker. Udvalget af varer er stort, men desværre skal man meget tit opleve at der er varer i deres faste sortiment af dagligvarer der er udsolgt.
Medarbejderne i begge butikker er meget flinke og hjælpsomme hvis man har spørgsmål om en bestemt vare.
Jeg går sjældent forgæves i Aldi; de har det meste.
Aldi er vel landets billigste supermarkedskæde, og servicen derefter. De tager ikke imod min type for betalingskort, kassebåndet ender i ingenting, så man skal rode med varerne henne ved en disk, og de har aldrig de varer jeg har brug for.
Personalet føler man sig nærmest i vejen for, så handler der kun når det er allersidst på måneden eller har haft ekstraordinære udgifter.
Søren Lund-Hansen fandt anmeldelsen nyttig
I Vores Aldi her i Kokkedal mødes man altid af sure medarbejdere - eller rettere - medarbejder !!! Det sker alt for ofte, at der kun er én på arbejde - og der er vist aldrig mere end 2..
Jeg handler der kun når jeg er nødt til det og jeg i forvejen er i dårligt humør
Søren Lund-Hansen fandt anmeldelsen nyttig
Efter stor tilfredshed i flere år i ovennævnte Aldi, er den nu blevet den værste af slagsen. Butikken er rodet og bestyren uvenlig. Vi handler aldrig mere der, men handler istedet på Slotsherrensvej, hvor Aldi er pæn og man får en venlig betjening.
jeg handler oftest i aldi og kan sige om det:
gode priser
god service
aldrig lang kø
men desværre er udvalget ret begrænset